Orijinalini görmek için tıklayınız : Acik hava filtresi
berkayking
06-04-2015, 12:01
Arkadaslar eski aracimi arkadasima sattim 2014 i20 1.2 benzinli yeni kasa ona acik hava filtresi taktirmak istiyor fakat bazi kisiler o araclarda sensor var ariza isigi yakar vsvs gibi seyler soylemisler kafasi karisik varmi boyle birsey ? Yaptiran arkadaslar varsa istanbul avrupa yakasinda yonlendirebilecegi yer varsa paylasirsa super olur
LnchCntrl
06-04-2015, 12:22
Arıza yakabilir, sensör okuyamadığı için. Denemek lazım zor olay değil aslında
berkayking
06-04-2015, 12:30
Arıza yakabilir, sensör okuyamadığı için. Denemek lazım zor olay değil aslında
Hangi marka onerirsiniz ?
LnchCntrl
06-04-2015, 12:33
Ben piyasadaki çoğunu kullandım , sim taktım kaçtık injen taktık uçtuk diye bişey görmedim :) Tipi rengi hangisi hoşunuza gidiyorsa onu takın .
berkayking
06-04-2015, 12:35
Ben piyasadaki çoğunu kullandım , sim taktım kaçtık injen taktık uçtuk diye bişey görmedim :) Tipi rengi hangisi hoşunuza gidiyorsa onu takın .
Cok tessekurler :)
Aracımda 5 senedir açık hava filtresi mevcut
Kutu icine acik takılıyor hocam. Yanlış bilmiyorsan kutudaki sensoru aciga takıyorlar borudan hemen önce. Ben cok örneğini gordum mobilde olduğum icin atamiyorum ama var yani kendim de aldim birkac gune takicam bi sorun olucani düşünmüyorum.
VolkanSrky
09-04-2015, 07:56
Kışları orjiinal filtre yazları açık filtre kiti kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım aslında kışın daha performanslı olur açık filtreler yalnız yağmur su kar gibi etkenler önüne geçiyor.