Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cruze Kaza Sırasında Ve Tamir Sonrası (Fotograf İçerir)

Phenomenal
07-04-2015, 13:53
arkadaşlar konuyu merak eden arkadaşlar olduğundan açıyorum ilk kazamdı pek birşey bilmiyordum formalite hakkında yardım edenler oldu sağ olsunlar hepsine teşekkür ediyorum.
araç karşı tarafın sigortası tarafından yapıldı
sol çamurluk ve tampon boyandı sol far değişti.
aracı axa sıgorta ile anlaşmalı
renser otomotiv fındıkzade ye verdim iş türkiye geneli elektirik kesintisiyle uzadı biraz
1 hafta surdü tam olarak iyice kontrol ettim güzel yapmışlar kaza öncesiyle arasında en ufak bi fark yok

kazalı hali

http://i.hizliresim.com/390nVr.jpg

buda işlem sonrası hali
http://i.hizliresim.com/P59ZV7.jpg

Phenomenal
07-04-2015, 13:54
Allah Başka Kaza Bela vermesin cümlemize

muratburunce
07-04-2015, 14:10
geçmiş olsun allah beterinden saklasın

burakgunay
07-04-2015, 14:15
konu neden açıldı yine anlayamıyorum?

ayrıca far neden degıstı ayagı falan mı kırıldı?

ECD
07-04-2015, 14:17

Paylaşım platformu burası arkadaşımız da bunu paylaşmak istemiş bizimle

mert1612
07-04-2015, 14:21
farda görünürde bişey yok gibi ayaklarmı kırılıdıda değişti ? geçmiş olsun

burakgunay
07-04-2015, 14:22
Paylaşım platformu burası arkadaşımız da bunu paylaşmak istemiş bizimle

harbiden mi?

Phenomenal
07-04-2015, 14:23

1. bazı arkadaşlarımız gelişmeleri paylaşın demişlerdi hatta birden çok arkadaşımız
2. merak eden olur benim gibi ilk kazası olan olur yardım etmek amacıda var (forum üyeleri birbirine yardım etmeseydi forumun bi anlamı olmazdı)
3. bura forum bunları paylaşmak doğal birşey

burakgunay
07-04-2015, 14:25
1. bazı arkadaşlarımız gelişmeleri paylaşın demişlerdi hatta birden çok arkadaşımız
2. merak eden olur benim gibi ilk kazası olan olur yardım etmek amacıda var (forum üyeleri birbirine yardım etmeseydi forumun bi anlamı olmazdı)
3. bura forum bunları paylaşmak doğal birşey

neyse abim dediğin gibi olsun.

Phenomenal
07-04-2015, 14:28
farda görünürde bişey yok gibi ayaklarmı kırılıdıda değişti ? geçmiş olsun

ufak çatlak vardı fotoğrafta net çıkmamış
değişelim mi dediler bende değişin dedim

fthdrn
07-04-2015, 14:28
Yani burak ayak serçe parmağımı kapının kenarına vurdum diye konu açıldı bu forumda. Bu gayet normal bir başlık. Geçmiş olsun da sol far neden değişti ? keşke diğerini de siz değiştirseydiniz yenisine göre daha soluk duracaktır muhtemelen.

Phenomenal
07-04-2015, 14:30
Yani burak ayak serçe parmağımı kapının kenarına vurdum diye konu açıldı bu forumda. Bu gayet normal bir başlık. Geçmiş olsun da sol far neden değişti ? keşke diğerini de siz değiştirseydiniz yenisine göre daha soluk duracaktır muhtemelen.

teşekkür ederim daha dikkatlı bakım hiç düşünmedim bu konuyu dediğiniz gibiyse değiştirebilirim