Orijinalini görmek için tıklayınız : Tuning212 Hakkında.
sinanbaysal
07-04-2015, 21:04
Merhaba arkadaşlar. 95 astram için spor yay arıyorum. ***** sitede Tuning212 in ilanlarında ürünü buldum fiyatı piyasadaki eibach yaydan 100 tl daha uygun. Daha önceden buradan alışveriş yapan varmı? Acaba sürümden mi fiyatı bu kadar düşük yoksa replica olabilir mi.?
burakgunay
07-04-2015, 23:26
Eibach in replikasi yok diye biliyorum hocam
Eibach replikası var piyasada. Ama bunlar onlar mı bilemem.
Emre Ekrem
08-04-2015, 09:36
Eibach ın raplikası var piyasada, mümkünse distribütöründen veya piyasada bilinen firmalardan almaya bakın, aradaki fark yüzünden keyfiniz kaçmasın.
poseidon
08-04-2015, 09:48
Arkadaşım sorman bile gerekmez. Piyasadan 100 tl uygun yay mı olur?
Ya yaylar sahte (şuna replica falan demeyin sahte işte hayati bir parça ve sahte) , ya da ilan sahte
100 tl daha ucuza başının ağrımasını istiyorsan alabilirsin.
İlla daha uyguna aracını basmak istiyorsan Eibach tan biraz daha ucuza yaylar var.
Yanılmıyorsam KW fiyat olarak daha uygun ve Alman malı veya Maxtrac.
Hepsiburada da yay satıyor. En azından göstere göstere sahte ürün satamaz.
sinanbaysal
08-04-2015, 09:56
Teswkkur ederim hepinize cok haklisiniz. kw marka yayi bulamadim maxtrac nasildir kullanan varmi gsi da
Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama dün 5F Leon'a yay aldım. Eibach'ın kendi sitesinden Türkiye distribitörünü buldum oradan aldım 480TL'ye Pro Kit karttan çektirdim. Sahibinden.com'da fiyatlar saçma sapan yukarılara çıkabiliyor.
Arkadaşım sorman bile gerekmez. Piyasadan 100 tl uygun yay mı olur?
Ya yaylar sahte (şuna replica falan demeyin sahte işte hayati bir parça ve sahte) , ya da ilan sahte
100 tl daha ucuza başının ağrımasını istiyorsan alabilirsin.
İlla daha uyguna aracını basmak istiyorsan Eibach tan biraz daha ucuza yaylar var.
Yanılmıyorsam KW fiyat olarak daha uygun ve Alman malı veya Maxtrac.
Hepsiburada da yay satıyor. En azından göstere göstere sahte ürün satamaz.
+1 Hepsiburada ürünleri kendi getirip satmıyor malesef. Senin, benim gibi şirketler ile anlaşıyor. Sahte ürün gönderilse şikayet olmadığı sürece ruhu duymaz.
100 Lira için risk almaya değmez Sinan.