Orijinalini görmek için tıklayınız : Tasarim yariŞmasi destek
ARKADAŞLAR MERHABA YAPTIĞIM MUTFAK TASARIMI İÇİN SİZLERDEN DESTEK İSTEYECEĞİM , TÜRKİYEDEKİ BİR YARIŞMADA İKİNCİ AŞAMAYA KALDI 10 NİSAN'DA SONUCU BELLİ OLUCAK AYNI ZAMANDA YURTDIŞINDA BİR YARIŞMAYA YOLLADIM İNTERNET OYLAMASINDA SİZİN OYLARINIZA İHTİYACAĞIM VAR LİNKE TIKLAYIP YILDIZLARDAN EN FAZLASINI SEÇİP VEYA İSTEDİĞİNİZ KADARINI SONRASINDA OYLA DEDİĞİNİZDE İŞLEM TAMAMLANIYOR ...
TEŞEKKÜRLER
SNAIL | International Design Award (http://www.internationaldesignaward.com/project/snail)
+1 oy benden başarılar :)
Slipshod
08-04-2015, 13:36
yıldızlar yapıştırıldı başarılar :)
hallettim ama merak ettim bu portable birseymi yoksa sabitmi?
BaŞarilar ama neden bÜyÜk harflerle yaziyorsun baĞiriyormuŞ gİbİ oluyor deĞİl mİ
poseidon
08-04-2015, 13:46
Oy verdik Başarılar.
Müşteri gözüyle söylüyorum bu ünite mutfak ortasına göre dizayn edilmiş 4 tarafı aktif kullanılan bir ünite.
Yani kapakların açılma mesafesi vs.. için en az 12-13 m2'lik bir mutfak alanı olması gerekir ki
bu da satış aşamasında çok müşteri kaybettirir.
işlem tatamdır . başarılar :Bravoo:
burakgunay
08-04-2015, 13:54
halledildi, başarılar
Day Walker
08-04-2015, 13:59
Başarılar dilerim.
Cankaraca
08-04-2015, 14:09
İşlem tamam , başarılar
başarılar, 4 yıldızı verdim ben de. yarışma konseptini bilmiyorum ama mutfak ortasına tasarlanmış gibi duruyor. çevresinde bir boşluk olmalı rahat çalışma için.
bir de 2 göz ocak yetersiz kalabilir. ama beğendim.
muratburunce
08-04-2015, 14:24
başarılar kardeşim işlem tamamdır.
çok güzel olmuş cidden çok hoşuma gitti 1+1 evim olsa böyle birşey isterdim kesinlikle ...
63owen63
08-04-2015, 14:29
başarılar diliyorum
SexLounge | International Design Award (http://www.internationaldesignaward.com/project/sexlounge#carousel-generic) bu çok ilginç geldi :D
Oy verdik Başarılar.
Müşteri gözüyle söylüyorum bu ünite mutfak ortasına göre dizayn edilmiş 4 tarafı aktif kullanılan bir ünite.
Yani kapakların açılma mesafesi vs.. için en az 12-13 m2'lik bir mutfak alanı olması gerekir ki
bu da satış aşamasında çok müşteri kaybettirir.
Bu bir konsept bir proje , illaki bu bir oda oluştup buraya mutfak adını vereceğimiz bir alan gerekmiyor bu ünite için, ürünün uzunluğu 200 cm - büyük daire 100 cm el yıkama alanı yani küçük daire ise 60 cm bu bir salonada konumlandırılır veya açık alanda örnek veriyorum bir terasa vs. burada önemli olan kompakt bir sistem çözümleyip bütün araç ve gereçleri bu sistem içerisinde çözüp , bunuda paketlenebilir bir ürün haline getirmektir hedef.
hallettim ama merak ettim bu portable birseymi yoksa sabitmi?
bu paket içerisinden çıkan montajı yapılıp kullanılan fakat mekan değişimi söz konusu olduğunda tekrar paketlenip yeni bir mekana adapte edilen bir mutfak :)
mert1612
08-04-2015, 14:57
görev tamamlandı :)
Çok güzel bir çalışma olmuş, 4 yıldızı haketmiş.
başarılar, 4 yıldızı verdim ben de. yarışma konseptini bilmiyorum ama mutfak ortasına tasarlanmış gibi duruyor. çevresinde bir boşluk olmalı rahat çalışma için.
bir de 2 göz ocak yetersiz kalabilir. ama beğendim.
bunu az önce diğer alıntıda belirttim bunu mesela salondaki yemek masası gibi düşünün o boyutlarda birşey ve kapsamlı , tabi ki burda kültür farklılıkları ortaya çıkıyor örneğin bu tasarım türk mutfağı açısından bazı sorunlar teşkil ediyor
HondatugraL
08-04-2015, 15:04
Tamamdir..
Oy verdim kardeşim başarılar. Değişik ve güzel bir çalışma olmuş.
bu paket içerisinden çıkan montajı yapılıp kullanılan fakat mekan değişimi söz konusu olduğunda tekrar paketlenip yeni bir mekana adapte edilen bir mutfak :)
anladim, portable derken mesela yemek programlari icin tekerlek uzerinde studyo kullanimi fln olabilirmi acisindan sormustum. Simdi anladim.
Ada mutfak tasarlamak pek kolay değil ama genel olarak beğendim düşüncenize sağlık raf içleri nasılsa sonradan kişiselleştirilebilir.. Verdik oyumuzu bakiim :)