Orijinalini görmek için tıklayınız : vatan gazetesi ?
Ferhat_V
15-10-2008, 18:39
http://www.gazetevatan.com/
burayıdamı engellemişler :S
bu ne ya youtube engel vatan engel canları sıkıldıkça site engelliyolar :confused:
Low-Rider
15-10-2008, 18:40
buda güzel
kafalarına göre canlarını sıkanı engellesinler
yakında siteyide engellerlerse sasırmayın :D
Ferhat_V
15-10-2008, 18:45
http://img131.imageshack.us/my.php?image=adszlg0.jpg
SULTANOGLU
15-10-2008, 18:45
bendede açık gözüküyor ama artık kusasım geldi böyle saçma uygulamalardan
Low-Rider
15-10-2008, 18:46
site engellenmiş
dns'mi değiştirdim şu anda ulaşılabiliyor
Ferhat_V
15-10-2008, 18:51
az önce haberlere bakayım diye açmaya çalıştım açmadı..
bu ülke iyice çekilmez hale geliyo ona yasak buna engel..bu işlerle uğraşcaklarına doğru düzgün şeylerle uğraşsın şu başımızdakiler.
forumuda engellicekler yakında azdır
artık eşşegin bilmem neresine kactı kacıcak olanlar
erkin006
15-10-2008, 19:23
zaman gazetesi ergenekon sorgusuna katılsın vatanın sitesini kapatsınlar...
özgürlük muhabbetini sevmem ama basın özgürlüğü bumudur...
basın özgürlüğü her istediği söyleme değildir. kişilik haklarına hakaret edilirse, hakarete uğrayan şahıs dava açar. haberi yapan taraf aksini ispatlayamazsa ceza verilir
eğer yapılan haber doğruysa ve engellenirse o zaman basın özgürlüğünün olmadığından bahsedilir.
sitesi adnan hoca tarafından mahkeme kararıyla kapatıldıgı söylenen gazete.
siteden alıntı :
vatan'a adnan oktar sansürü
bugün öğlen saatlerinden telekom üzerinde gazetevatan.com'a girenler, "bu siteye erişim mahkeme kararı ile engellenmiştir" yazısıyla karşılaştılar.
bu engelin nedeni kamuoyunda 'adnan hoca' olarak bilinen adnan oktar'ın, 'cemaati' hakkında sitemizde yayınlanan haberler üzerine aldırdığı bir mahkeme kararıdır.
konuya ilişkin hukuki mücadelemiz sürüyor.
yarın geniş bir açıklamayla okurlarımızı bilgilendireceğiz.
her gün 1.5 milyondan fazla ziyaret alan, türkiye'nin en büyük 3 gazete sitesinden biri olan gazetevatan.com'un
böyle bir nedenle kapatılmasının takdirini kamuoyuna bırakıyoruz.
bu tip 'zavallı' girişimler, elbette vatan'ın gücünü daha da artırmaktan başka bir işe yaramayacaktır.
binlerce mail ve telefonla tepkilerini dile getiren değerli okurlarımıza ve meslektaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.
ayrintili açiklama yarin
vatan ve vatanim.com.tr'de...
son bir yilda 1112 site kapatildi
türkiye son 1 yıldır internet yayıncılığında inanılmaz sansürlere şahit oluyor. mahkemeler birbiri ardına kapatma kararları veriyor. .ülkemizde aralarında youtube'un da bulunduğu 1112 internet sitesine erişim yasak. bu dünya çapında bir rekor....
adnan hoca vakasi!
adnan hoca olarak bilinen adnan oktar, internete tam manasıyla savaş açtı. adnan hoca daha önce de ‘google.groups.com’, ‘geocities.com’, ‘wordpress.com’, ‘ekşisözlük’, ‘ateizm.org’, ‘antoloji.com’ gibi internet sitelerine erişimi yasaklatmıştı.
kaynak:
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=14200888
atilatilgan
15-10-2008, 21:24
ben girdim açmışlar sanırım...
cembozbey
15-10-2008, 21:27
basın özgürlüğü her istediği söyleme değildir. kişilik haklarına hakaret edilirse, hakarete uğrayan şahıs dava açar. haberi yapan taraf aksini ispatlayamazsa ceza verilir
eğer yapılan haber doğruysa ve engellenirse o zaman basın özgürlüğünün olmadığından bahsedilir.
katılıyorum...yok artık diyenler cogunluktada neden kapatıldı acaba?? diyen hiç yok
Çok iyi olmuş kapanması.Artık basın biraz daha gider bu işin üstüne...
Vtec-SEDAN
15-10-2008, 21:30
kaparlar, açarlar.. bir Türkiye gerçeği daha.. :)
Sierra Rs
15-10-2008, 21:33
Bu ne ya iyice cılkını cıkardılar..
erkin006
15-10-2008, 21:59
daha at gözlüğüyle gezenler varmış demek uzun zamandır sesleri solukları çıkmıyordu...
Bende de acılmıyor, böyle gerizekalıca bir mantık olamaz.
Adnan Hoca denilen sapık adam hakkında yapılan haber nedeniyle engellenmiş... Bu sapık adam Dawkins'in sitesini de kapattırmıştı. Bu rezil herife güvenipte site kapatan hakimlere yargıçlara ne demeli bilemiyorum...
gayet gereksiz bir gazete , yayın yönetmeni ve çetesinin neler yaptıgı nasıl gazeteci oldgunu herkes biliyor.
bence zaman, yeni asya, vakit çok gereksiz gazeteler.. milletin beynini uyuşturan gazeteleri yasaklamak lazım aslında...
Adnan Hoca denilen sapık adam hakkında yapılan haber nedeniyle engellenmiş... Bu sapık adam Dawkins'in sitesini de kapattırmıştı. Bu rezil herife güvenipte site kapatan hakimlere yargıçlara ne demeli bilemiyorum...
yorumsuz
""""""""""""""""""""""""""""
site kapattıracak gücü olduğuna inanılıyor; oysa ki o güç, dns değiştirmek dışında bi *** yapamayan bir genç nüfusun yaşadığı ülkenin ana yasadındadır;
eğer siz de bir gün adnan oktar kadar çalışkan olursanız siz de rahatlıkla internet sitesi kapattırabilir, kim bilir belki şirinleri bile görebilirsiniz;
adnan oktar bu azmi ile kişisel kahramanım olmaya devam ediyor; şu ülkede kanunları layikiyle uygulatan kaç kişi var ki?
kanunlar doğru düzgün uygulanmayınca, özgür bir ülkede yaşıyormusun illüzyonu oluşuyor;
aynı sebeple kanunlar layikiyle uygulanmayınca hakkınızı da arayamıyorsunuz;
adnan oktar bir turnisol kağıdı gibi , bize nasıl bir ülkede yaşadığımızı hatırlatıyor; buraları da okuyor sanırım; kendisine çok çok teşekkür ediyorum;
herkes onun kadar cesur olsaydı, herkes hakkını arar, aramasını sağlayacak mekanizmalar bugünki gibi saçmasapan işlemezdi, siteler kapatılmazdı.
Ferhat_V
16-10-2008, 19:42
site açılmış arkadaşlar :):):)
aç kapa aç kapa youtubeyide açsalar keşke :)
Tuncay Özkan der ki; Recep faşizmi!
badmast3r
17-10-2008, 08:16
adnan oktar denen şahsiyetin avukatlarının şikayeti üzerine kapanmı$tı vatanın internet sayfasI
coolvtec
17-10-2008, 08:20
Benim anlamadığım Vatan gazetesi satılıyor. Satışı serbest olan bir gazetenin internet sitesi nasıl kapalı olur?
by_hayali
17-10-2008, 08:47
bence zaman, yeni asya, vakit çok gereksiz gazeteler.. milletin beynini uyuşturan gazeteleri yasaklamak lazım aslında...
şahsen ben pek gazete okumam ama Zaman gazetesinin gereksiz olduğunu düşünmüyorum herhalde hiç okumadığınızdan bu yorumu yaptınız :) diğer söyledikleriniz hakkında bi fikrim yok.
şahsen ben pek gazete okumam ama Zaman gazetesinin gereksiz olduğunu düşünmüyorum herhalde hiç okumadığınızdan bu yorumu yaptınız :) diğer söyledikleriniz hakkında bi fikrim yok.
pek gazete okumuyorsunuz ama adi gecen gazete hakkinda fikriniz var, nasil oluyor?
by_hayali
17-10-2008, 10:18
pek gazete okumuyorsunuz ama adi gecen gazete hakkinda fikriniz var, nasil oluyor?
hiç demedim :) ve en azından internetten takip ediyorum
bende takip ediyorumda faydali bi yerini goremedim..
Serencebey
17-10-2008, 10:22
ZAMAN = NAMAZ :)
Bu arada erisim hakkı engellenen sıtenın altında herhangı bır mahkeme kararıda yok oda ılgınc?
by_hayali
17-10-2008, 10:24
bende takip ediyorumda faydali bi yerini goremedim..
ben faydalı demedim zaten gereksiz değil dedim. gereksiz o kadar varken buna gereksiz dediği için
Serencebey
17-10-2008, 10:25
ben faydalı demedim zaten gereksiz değil dedim. gereksiz o kadar varken buna gereksiz dediği için
aynen oyle dedigin gibi mustafa o kadar cok gereksız yayın kurulusu varki...
by_hayali
17-10-2008, 10:28
aynen oyle dedigin gibi mustafa o kadar cok gereksız yayın kurulusu varki...
gereksizler gereklilerden çok ama yapacak bişey yok işte Serence'm :)
Vatan gazetesinin haberinde
doğuda bizim sınırımızın 72 km dişinda teröristLer hazirLık yapip saLdirmişLar gazetede ise Türkiye sınırLari içindeki teröristLeri görmüyor yoksa ateş ediLmiyor mu yanliş oLmasin bunun gibi bi haber cıkmişti böLe adi şerefsiz haberLer oLduğu sürece siteLeri değiL gazetesi kapaptiLsin..
evet Zaman gazetesi F.Gülen ve şakirdlerinin iç dünyalarını görmek için gerekli olabilir.. yoksa başka bir işe yaramaz.. F.Gülen hakkındaki yorumunuzu da alabilir miyiz mümkünse?
by_hayali
17-10-2008, 13:15
evet Zaman gazetesi F.Gülen ve şakirdlerinin iç dünyalarını görmek için gerekli olabilir.. yoksa başka bir işe yaramaz.. F.Gülen hakkındaki yorumunuzu da alabilir miyiz mümkünse?
konuyu çarpıtmayalım isterseniz o şahıs hakkında bi yorumun yok. sadece size tepkim o kadar çok gereksiz yayın organı varken sizin neden zamana takmanızdı.
dns ayarlarını isteyenlere aktarabilirim
yuh artık gazetelerede engel