Orijinalini görmek için tıklayınız : Casus ekran koruyucu
Selcuk_RoL
10-04-2015, 14:22
S.a arkadaslar su ekran icin kullandigimiz koruma bantlarinin yani seffaf cam filmlerinin enteresan bir modelini gördüm yandan sagdan soldan bakildigi zaman bulanik bir görüntü oluyor yani senden baska kimse ekranini sagdan soldan dikizliyemiyor:) gören duyan bilen varmi hemen gidip aliyim I phone6 icin
Bundan bahsediyorsun sanırım Selçuk ;)
Temperli ekran koruyucu diye geçiyor.Toplu taşıma araçlarında işe yarar.
Millet aç gibi senden fazla ekrana bakıyor :D
Temperli Cam Ekran KoruyucularIphone 6Tyhkeniphone-6-anti-spy-protectoriphone-6-anti-spy-protectorApple Iphone 6 Anti-Spy Yandan Görünmeyen Temperli Cam Ekran Koruyucu (http://www.akmobil.com/iphone-6-anti-spy-protector)
S.a arkadaslar su ekran icin kullandigimiz koruma bantlarinin yani seffaf cam filmlerinin enteresan bir modelini gördüm yandan sagdan soldan bakildigi zaman bulanik bir görüntü oluyor yani senden baska kimse ekranini sagdan soldan dikizliyemiyor:) gören duyan bilen varmi hemen gidip aliyim I phone6 icin
Laptop için kullanıyorum, çok başarılı..
Telefon için olanını da yakın bir arkadaşım kullanıyor, o da aynı derecede başarılı.
Ekranı sağdan soldan görmesin istiyorsan, kesinlikle tavsiye ederim..
Telefon için paraya kıy, kaliteli al. Spigen'e vs bakabilirsin..
Laptop vs için, ebayden ucuza alınabilir.. Ben öyle almıştım.
Peki düz bakan için normal koruyucusuz ekrana gore dezavantajı falan var midir
Peki düz bakan için normal koruyucusuz ekrana gore dezavantajı falan var midir
Biraz kararıyor ekran
Selcuk_RoL
10-04-2015, 16:16
Nerden bulurum bu sitedekini alsakmi ?