Orijinalini görmek için tıklayınız : elektrik kesintisi
Emre İlbi
11-04-2015, 23:21
Şuan kayseride yok, bazı şehirlerdede yokmuş, her yerde mi kesildi yine yoksa
şuan istanbul maltepede var inş kesilmez
Telefonu, güç bankasını şarja taktım ne olur ne olmaz :)
darkmoon
11-04-2015, 23:24
istanbul şişlide yokmuş şimdi arkadaşım aradı.
Emre İlbi
11-04-2015, 23:29
az önce geldi, yine bir çok şehirde kesilmiş, çok tuhaf
Aydin da yokmus telefonlar sarja takmakta fayda var ne olur ne olmaz
Osmaniyede de kesildi 5dk önce fln geldi tekrar
buristyle
11-04-2015, 23:33
Arkadaslar yurtdisinda yasiyorum, bu isin icinde cemaat varmis diye duydum dogrumu? Bu isin sebebi nedir?
Ispartada da gitti 15-20 dakika sürdü.
barakuda26
11-04-2015, 23:45
Eskişehirde var şuan, inşallah kesilmez
LnchCntrl
11-04-2015, 23:45
Arkadaslar yurtdisinda yasiyorum, bu isin icinde cemaat varmis diye duydum dogrumu? Bu isin sebebi nedir?
Eğer cemaat ülkenin elektriğini kesebiliyosa beni alsınlar o cemaate bugün elektriği kesen yarın fişi çeker
Anlamadınız mı hala. Test yapıyorlar son kez :D
186 yı arayın soylüyor nerelerde olmadıgını
demin okan bayülgen canlı yayında aradı birton semt saydı valla te sisliden beylikdüzüne bazı yerlerde yok
ErkanCanS
11-04-2015, 23:48
İzmir bornovadan bildiriyorum.Elektrik var :) Korkudan şarjlı bütün aletleri taktım prize.
Kütahya'da problem yok, roger.
186 yı arayın soylüyor nerelerde olmadıgını
demin okan bayülgen canlı yayında aradı birton semt saydı valla te sisliden beylikdüzüne bazı yerlerde yok
Aynen çatır çatır sayıyormuş 186.
Sadık Özyer
11-04-2015, 23:57
Telefon pc vs hepsini şarja takıyorum.
onursumer
12-04-2015, 00:00
bakırkoyde sıkıntı yok bende okanda izlerken gordum birçok yerde kesinti mevcutmuş
işte böyle duyurup inandırıyorlar..
yönetenler hep masum...
mert_can 41
12-04-2015, 00:01
izmitede sorun yok şuan için ilerleyen saatlerde nolur bilemem
SerkanYazgan.
12-04-2015, 00:02
Kırşehirde gitmedi, nolur nolmaz telefonlar ve powerbankları şarja takayım :) Bu işte bi iş var amaa söylemiyorlar, seçimdekine kedi dediler bakalım şimdikinden ne çıkacak.
Yanlis ampulle ugrasiyolar :)
Buaksam haberlerde verdiler yarin sabahtan aksama kadar istanbulun bazi semtlerinde kesinti olcakmis.cepten link atamiyorum
Duyuranlar zaten eskiden cemaatin poposunu yalayan adamlardı daha düne kadar. Simdi ters dusunce kuşları kalkmasa cemaat yaptı diye salıyorlar piyasaya haberi. Neyse forumda siyaset yasak o yuzden bu tur konulara girmeyelim.
Elektriği kesilen var mı?
Arkadaşlar az önce babam görmüş seyrantepe tarafında tem'de 2 tane ana elektrik direği devrilmiş alevler falan çıkmış..
SULTANOGLU
14-04-2015, 19:34
Burda yok zincirlikuyu esentepe
Aynen seyrantepede yok ve giderken çok büyük bir patlama ile gitti
Besiktas yildiz yok maalesef :/ direk devrildiyse boku yedik
Bizim evde de internet yok :/
mecidiyekoyde 30 dakkadir elektrik yok..
hasdalda trafo patlamis 10-12 ilcede gitmis. cabuk gelir ins..
Burda da bi 30sn gitti geldi, beşiktaş tarafı sıkıntılıymış. Var bu işte bir bit yeniği ama bakalım :)
@RustemBatum: Burda gene elektrikler gitti
Nükleer şart: Herkesin g.tünden azar azar radyasyon verecen ,ceryan kesilince insanlar karanlıkta ışıldayacak!
SULTANOGLU
14-04-2015, 20:07
Bizde hala yok biralar isinmaya basladi :(
Yavas yavas nükleerin önü açılıyor sanki :o
mecidiyekoyde elektrikler geldi. 45 dakka kesinti oldu.
kediler mesai yapiyor herhalde..
meLaNchoLic
14-04-2015, 20:39
antalya konyaaltında hiç gitmedi.. gidersede pek umursamıcam yatar uyurum birazdan :D telefonuda işyerinde şarj ederim nasılsa elektrik kesilmiyo orda :D
Arkadaş ne bit yeniği olacak, bence alt yapı eksikliğinden ibaret.. Sanki adamlar bizi ipliyor gibi nükleer fln diyoruz.. Desekte yapıyorlar demesekte..
Metrocity'de komple gitti ilk defa karanlığa gömülen AVM görmüş olduk.. Elektrik yoksa yoksun..
Hasdal arıcılar mevkindeki yg hattına yıldırım düşmüş,kesintinin sebebi buymus,yanlız yg direğindeki en ustteki iletken yıldırım koruma iletkeni,yıldırım direk yuksek voltaj kablolarına isabet etmis galiba:o
Nükleer santral için elektrik neden önemlidir?
Nükleer santralin elektriği kesildiğinde, dizel jeneratörler devreye girmezse / yeterli gelmezse ne olur?
Japonya'da son yaşanan felaketin olma sebebi nedir?
Keşke bunları sorgulayabilecek kapasitede bir millet olsak..
Nükleer santralin elektriği kesildiğinde, dizel jeneratörler devreye girmezse / yeterli gelmezse ne olur?
''yavv helal olsun adamlara şimdi de nükleer midir nedir o santralden yapacaklarmış,bunlar kadar çalışan var mıydı yav kime oy verek ? ''
onursumer
15-04-2015, 09:09
Niye abi oyle deme bak bukadar elektiriksiz kaliyoruz santral temelide atildi miss calisiyorlar artik kalmicaz :)