Orijinalini görmek için tıklayınız : 1965 model ford taunus sw araç yenileme
öncelikler selamlar. çok yakın bir arkadasımın araç. aracı satmayı düşününüyor babası ama ark hem antika değeri olması hemde dede yadigarı olması nedeniyle aracı satmayı istemiyor. aracın biraz toplanmaya ihtiyacı var. custom da olabilir orjinalde. sadece maddiyatla ilgili. şu an izmirde orda yapılabilir mi bilmiyorum istanbula getirip burdada yaptırabiliriz. bu konuyla ilgilenen tamirci önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
lnd_samet
12-04-2015, 13:28
izmirde baba oğul bi amerikandan anlayan kaportacı vardı. hatta burdada paylaşımları olmuştu. hatırlayamadım adlarını. ama çok kaliteli işleri vardı. istanbulda gelen araçlar filan.
Fastback nickli arkadaşımız Oğuzhan dan bilgi alabilirsin.restarasyon blmunde konusu var.
http://www.techturkey.com/forum/car-restorasyon/180752-taunus-fastback-restorasyon.html
Mert Ali
12-04-2015, 21:07
Taunus 12m mi ? P4 mü p6 mı ?
Ya konunuzla alakalı fazla değil ama merak ettiğim bir konu var. Bu antika diyebileceğimiz araçlar için ekstra bir vergi vs. ödeniyor mu?
Örneğin antika eşyalar için müzelere vergi vermek gerekiyormuş sanırım. Onun gibi ekstra bir vergiden bahsediyorum.
Bir de ***** eski araçlar çok yakıyor. Bir şekilde farklı bir motor koysak. Bunun ekstra bir işlemi var mı? Kusura bakmayın lap diye atladım konunuza ama yöneticim sormuştu. Aklıma geldi şimdi. :)
driftboy
12-04-2015, 22:11
4 tane taunus sahibi babası olan biri olarak konusuyorum ve aman uzak durun diyorum.