Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Civic FB7 Manuel - Seat Leon TDI Manuel
2.el ve sorunsuzluk bakımından Elegance Civic LPG li mi yoksa Leon cam tavan LED far lı olan mı daha mantıklı? Bende önceden '12 civic vardı otomatık uzun yolda 1 depo (~65-70 lira) 450-500 km gidiyordu.
Leon a yazılım yapınca ne kadar gider ?
Bunların dışında 55-60 lira civarı piyayası hızlı olan ne alınabılır ? :)
Mehmetmert
12-04-2015, 14:24
Ben leon alırdım...
-Donanım olarak daha dolu
-Civicten daha kaliteli
-Dizel olması çok büyük avantaj
-Bir yazılımla hem ekonomik hemde civic'e direkleri saydırır :)
Boyumda 190 , sığar mıyız acaba :)
uzun yolda 110 cruise ile kaç lt yakar acaba ?
Birde bu leonların donanım paketi neye göre, birşey anlaşılmıyor :D
i-vtec07
12-04-2015, 15:19
Boyumda 190 , sığar mıyız acaba :)
uzun yolda 110 cruise ile kaç lt yakar acaba ?
leon daha mantıklı olur abi değişiklik olur hem :) yazılımsız leon hondadan yavaş baya ama yazılımla ne honda kalır ne 122 tsılar kalır ortalık ta .
cıvıc le genişliği aşağı yukarı aynı sığarsın leona da :) a3 falan bakma ama 2012 a3 var bizde sığmıyorum ben . leon daha geniş belki golften bile geniş olabilir leon .
leon daha mantıklı olur abi değişiklik olur hem :) yazılımsız leon hondadan yavaş baya ama yazılımla ne honda kalır ne 122 tsılar kalır ortalık ta .
cıvıc le genişliği aşağı yukarı aynı sığarsın leona da :) a3 falan bakma ama 2012 a3 var bizde sığmıyorum ben . leon daha geniş belki golften bile geniş olabilir leon .
Leon 2.el piyasası da civic gibi mi :D bide bana pahalı geliyor 60 liralar leon için :D
Bende leona bindim ama ozamanlar aklımda olmadıgı ıcın ıncelemedım :(
tavanı fb7den yuksek ve arkası da fb7 den dar değildi :D
i-vtec07
12-04-2015, 15:37
Leon 2.el piyasası da civic gibi mi :D bide bana pahalı geliyor 60 liralar leon için :D
Bende leona bindim ama ozamanlar aklımda olmadıgı ıcın ıncelemedım :(
tavanı fb7den yuksek ve arkası da fb7 den dar değildi :D
dizel sonuçta satılır oda hertürlü :D aynen leon hiçte dar diğil :)
leona çok rahat sığarsın ondan yana şüphen olmasın :) civic'e bindin zaten bence dizel leon al bi de onun tadına bak. cam tavan ve led paket baya tatmin eder. leon'un ikinci eli de gördüğüm kadarıyla oldukça hızlı
Sanki hondadan başka arabaya binince bozulcak gibi geliyor :)
Şaka bi yana benımde içim çok ısındı leon a , hayırlısıyla alırız cam tavanlı led farlı inşallah :)
@fdoganb kardeşim mesaj kutun dolu
İyi oldu bunu söylediğin ilan var ***** millet ulaşamayacak :) temizledim dostum kutuyu