PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ae101 rölanti motoru acil yardım!!

ysnaiwa
12-04-2015, 23:42
Bu akşam iş çıkışı arabanın gaz kelebeği altında bulunan üçgen şeklindeki rölanti deliğine bi miktar balata spreyi sıktım. Sabahları rolantiyi geç yükseltme şikayetim vardı. Motor soğukken yaptım tabi bekledim kurudu bi daha sıktım çalıştırdım ama gaza dokunduğumda stop ediyor. 7 saattir yollarda rezil oldum sayısız kez akü bitti. Vurdurumayla bi aliyo bi almiyo. Pislik vardir diye bide benzin sıkmıştım zor bela eve geldim ama salı günü yolculuk var. Sizce bu rolanti motoruna neoldu? Dip gazda acayip cai sesi geliyo boğuluyormuş gibi olup stop ediyor. Eziyet çekti resmen araba bugün neler yapmadım olmadı. Oraya yapışmış büyük kurum çözüldü emişle beraber tıkanıyo sanıyorum siz ne diyorsunuz bu işe. Daha önce böyle bişey başına gelen oldu mu?

https://www.youtube.com/watch?v=kDw6lHUsS3U&app=desktop
Böyle açıp temizlersem başıma daha buyuk is alirmiyim. Gaz kelebegini manifolt icini daha once acip temizledim oralarda problem yok. Rolanti motoruna pek dokunmayin diyorlar ama fiyatlar fena 400 diyen var cikmasina 200 diyen var. Lütfen bana bi akıl verin...

ysnaiwa
13-04-2015, 05:37
Güncel olsun arabasız kaldık :)

ysnaiwa
13-04-2015, 10:26
Flood yaptığım için kusura bakmayın.. Güncel...