Orijinalini görmek için tıklayınız : 225 40 18 92Y XL lastik nokian, vredestein ya da maceraya girmeden michelin?
225 40 18 92Y lastik almak istiyorum, tyrereviewda karıştırınca nokian zline lastiklerin epeyce iyi puan aldığını gördüm.
Bu ebatta tavsiyeleriniz nelerdir. Bu anda PS3 kullanıyorum, curb koruması vs 10. fakat değiştirme zamanı geldi artık.
Michelinde supersport denen bir lastik çıkmış iyi duruyor. Bir de ps2 N3 porsche diye bir modeli bulabildim.
Marka önerilerine açığım, ıslak performansı benim için en önemli kriter, baharda çeşme otobanı amfibik araç gerektiriyor *****.
Teşekkürler.
nokian ın en iyi kar lastiği üreticilerinden olduğunu biliyorum ama normal yol lastiği için bir fikrim yok genel olarak iyi lastik olduğunu biliyorum sadece ama
performans için gözümü kapar conti 5p ya da prelli P zero ama sadece p zero nero mero değil :) ya da michelin ps3
yavuz364
13-04-2015, 11:01
neden XL düşünüyorsunuz ??
Ben de geçen hafta hemen hemen aynı ölçü lastik araştırıyordum XL lerin fiyatları bariz daha düşüktü sonradan XL olduğunu gördüm..
Biraz daha araştırdıktan sonra 225tl ye Petlasın üst serisi olan PT741 225.45.18 aldım.. Gayet güzel görünüyor şimdilik.. Islak tutuş performansı gayet güzel.
Yavuz petlasin yol tutusu islakta kuruda fiyatina gore inanilmaz iyi ama unutmayalim yol sesi bi nebze artiyo.bu arada michelin en nefret ettigim lastiklerin basinda geliyo baska marka bakardim ben olsam
XL kalkabilir 92Y yeterli araç bu arada 2005 Megane RS.
Pzero ların performansıı gormek ıstıyosanız bi ara bakabılırız :)
Patisever
13-04-2015, 12:34
nokıan ben kullanıyoru mabi cok iyi yol tutusu falan starmaxda belkı ısım olarak basıt gelecek ama kaltelıdır
Passenger Car Summer Max Performance Tyres Tyres - TyreReviews (http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre-Type/Passenger-Car-Summer-Max-Performance-Tyres/)
Nokian z line aldım haydi hayırlısı, ilginç lastik tyre review da liste başı fazlasıyla iyi duruyor bi kullanalım bakalım.
KA®ANLIK
13-04-2015, 12:57
Passenger Car Summer Max Performance Tyres Tyres - TyreReviews (http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre-Type/Passenger-Car-Summer-Max-Performance-Tyres/)
Nokian z line aldım haydi hayırlısı, ilginç lastik tyre review da liste başı fazlasıyla iyi duruyor bi kullanalım bakalım.
çok merak ettiğim bir lastik,
Nokian ın eski serilerinin performans lastiklerini kullanmıştım.
inanılmaz hissiyatlı bir lastiktir.
Kuru ıslak geçişi inanılmaz başarılı
ıslakta çoook başarılıdır...
muhtemelen çok memnun kalacaksınızdır,
zline ile ilgili geri bildirim yaparsanız çok sevinirim.
hayırlı olsun.
Kullandıkça geri besleme yaparım, EU etiketi ıslak A yakıt C o bile ilginç derecede iyi.
Dry Grip
95%
Wet Grip
95%
Road Feedback
94%
Progressiveness
90%
Wear
83%
Comfort
92%
Buy again
93%
kalipson
13-04-2015, 13:24
Hadi hayırlı olsun :)
Islak zemin ağırlıklı istiyosanız o ebatta conti5 yada Goodyear f1 asimetrik 2 dışında macera aramayın derim
neden XL düşünüyorsunuz ??
Ben de geçen hafta hemen hemen aynı ölçü lastik araştırıyordum XL lerin fiyatları bariz daha düşüktü sonradan XL olduğunu gördüm..
Biraz daha araştırdıktan sonra 225tl ye Petlasın üst serisi olan PT741 225.45.18 aldım.. Gayet güzel görünüyor şimdilik.. Islak tutuş performansı gayet güzel.
ben de bunu denedim dıger serıleri iş yapmaz bence ama bu lastik fiyatına göre cıdden iyi geldi... 10binde bir atarım sureklı sıfır lastıkle gezerim gibi dusunuyorum
HONDAHAN
13-04-2015, 13:59
Hayırlı olsun, yol sesi nasıl Nokian z line ın ?
Daha henuz takmadik siparis verildi carsamba elimizde olur sanirim.
Daha henuz takmadik siparis verildi carsamba elimizde olur sanirim.
225.45.17 nokian z line düşünüyorum. lastik hakkındaki izlenimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.