Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : instagram virüsü

individual
13-04-2015, 16:53
Arkadaşlar popüler olan instagram'da bir virüs var.

Açıkcası ben 1-2 hafta sonra fark ettim.Hiç takip etmediğim kişileri takip etmeye başlamışım.

Saç tasarımı ayakkabı satış profili falan derken baya bir satış profili takip ediyormuşum.

Bunları temizlemenin yada virüs'ü silmenin bir yolu varmı ?

2Fast4Me
13-04-2015, 16:57
Şu an pc önümde diye pc'den anlatıyorum
instagram.com 'dan giriş yapın
Profili düzenle/ Uygulamarı Yönet / İzinli Uygulamalar'dan tanımadığınız-bilmediğiniz uygulamaları kaldırın

dirk
13-04-2015, 16:59
takip ettiğiniz kullanıcılar değişip satış yapar halede geleyior olabilir. ben birkaç karikatür paylaşımcısı takip ediyordum. onlar zayıflama cayı kolye ayakkabı canta satıcısı olmuşlar

individual
13-04-2015, 17:00
takip ettiğiniz kullanıcılar değişip satış yapar halede geleyior olabilir. ben birkaç karikatür paylaşımcısı takip ediyordum. onlar zayıflama cayı kolye ayakkabı canta satıcısı olmuşlar

Evet onu fark ettim ama bazı siteler varki besbelli kimseyi takip etmiyor 56K takipsici var bir sürü ayakkabı resmi var.

individual
13-04-2015, 17:02
Şu an pc önümde diye pc'den anlatıyorum
instagram.com 'dan giriş yapın
Profili düzenle/ Uygulamarı Yönet / İzinli Uygulamalar'dan tanımadığınız-bilmediğiniz uygulamaları kaldırın

Authorized Applications

You have not authorized any applications to access your Instagram account.

:) garip bir olay sanırım.

individual
13-04-2015, 17:16
Hatta arkadaşlar size bakın profilinize kişi takip ettiğiniz sayıda değişiklik varmı sayfalara bakın.

Dünyanın en güzel resim paylaşım uygulaması ticaret sitesine döndü bu nedir arkadaş.

fthdrn
13-04-2015, 17:43
Hatta arkadaşlar size bakın profilinize kişi takip ettiğiniz sayıda değişiklik varmı sayfalara bakın.

Dünyanın en güzel resim paylaşım uygulaması ticaret sitesine döndü bu nedir arkadaş.

evet çok hızlı bir ticaret potansiyeli vardı iyi değerlendirdi insanlar. 1-2 sene evvel bende girişmek istedim ama vazgeçtim. Pişmanım :)

aybrskck
13-04-2015, 18:14
takipçi satın alma denen olay sanırım adamlar para verip satın alıyor biz takip etmediğimiz kişileri takip etmiş oluyoruz rastgele olan bi durum ben buna yordum benimde başıma geldi virüs olduğunu sanmıyorum

mhuratboz
13-04-2015, 18:19
Aynı Konuyu Bende Açmıştım.Şifremi Değiştirdim Düzeldi.Hiç Alakası Olmayan Saçma Yerleri Takip Etmiş Butik Ayakkabı Aynı Sizin Dediğinz Gibi.

tuzemen
13-04-2015, 18:44
düzenli periyotlarla şifrenizi değiştirmenizi öneririm.2 kere geldi başıma şifre değiştirince belli bir süre sıkıntı olmuyor.