Orijinalini görmek için tıklayınız : Wireless Problemi
turkcell superonline ısık hızında internet paketini kullanıyorum. bilgisayarım masaustu ve modem buraya baglı. karsı caprazımda dairede oturan kardesimde laptop var ve nedense wifi ile bir turlu buna baglanamıyor. hatta wifi ismim dahi cıkmıyor. alt kat ust kattaki komsularınki cıkmasına ragmen bir turlu beni goremiyor. sizde ne yapabilirim ? modemin ayarlarından acaba bi ayar falanmı yapsak ? yada herangi bir kanalımı degistirsek ?
Kanal değilde wi-fi nin frekans gücünü yükseltmelisiniz. Benimde sorunum vardı buna benzer.
Kanal değilde wi-fi nin frekans gücünü yükseltmelisiniz. Benimde sorunum vardı buna benzer.
superonlie tilgin modeli kullanıyorum. frekans gucunun ne olması gerek ?
ErkanCanS
14-04-2015, 00:09
Genelde alt-üst katları , karşı dairelerden daha kolay görür zaten.Modemle cihaz arasındaki engele ve engelin malzemesine göre değişir tabi.Daha güçlü bir modemle çözmüştüm ben.
access point alayım diyorum fakat laptop hic sinyal goremedigi icin access pointin bi ise yaramayacagını soyluyorlar.
superonlie tilgin modeli kullanıyorum. frekans gucunun ne olması gerek ?
Frekans gucunden kastim modemin wifi sinyalinin gücünden bahsettim. Mevcut modeminiz yan daireye yetmiyorsa access point ile araya bir aparat konulara wifi sinyalinin çekim alanını yükseltebilirsiniz.