Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaziantep'li Arkadaşlar Yardım :)
HellRot06
15-04-2015, 15:14
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-aciliyetten-fiyat-dustu-203623313/detay)
İlandaki aracı almayı düşünüyorum.Araç "Ramcho" nickli arkadaşın eski arabası.
Araç şuan Gaziantep/İslahiye ilçesinde. Aracı Gaziantep/Merkez'de veya İslahiye ilçesine yakın gösterebileceğimiz güvenilir biyerler varmıdır ? Yada araca bakabilcek bana bilgi verebilcek birileri varmıdır ?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Merkezde olsa yer tavsiye ederdik ancak islahiyede sanırım araç. Ekstra olarak bu model araçlara en güzeli bence alacak kişinin gelip bakmasıdır çünkü birşey çıkmasa çıkabilir.
HellRot06
15-04-2015, 15:24
Abi aracı merkez'e getirip gösterecem büyük ihtimalle. Hani o ilçede yaşayan arkadaşlar varsa genel anlamda baksın diye söylemiştim ben.
UmutBuran
15-04-2015, 15:27
şu arabayı alında tekrar bizdeki günlerine geri dönsün izleyelim bir güzel
HellRot06
15-04-2015, 15:33
şu arabayı alında tekrar bizdeki günlerine geri dönsün izleyelim bir güzel
Alcam inşallah bi sıkıntı çıkmazsa eski haline geri döncek :) Yalnız aracın sahiplerine pek araçtan anlayan tipler değil bide vakit sıkıntısı diyo merkeze 1 saatlik yol felan diyo ama bi şekilde halletcez artık.
UmutBuran
15-04-2015, 15:42
Alcam inşallah bi sıkıntı çıkmazsa eski haline geri döncek :) Yalnız aracın sahiplerine pek araçtan anlayan tipler değil bide vakit sıkıntısı diyo merkeze 1 saatlik yol felan diyo ama bi şekilde halletcez artık.
bizim sattığımız adam arabadan anlıyordu çokta iyi bakıyordu kapalı garajda sarılı falan ancak ondan alan yani şuan ki sahipleri pek anlamıyor, aracın bizde her halinin bende fotoğrafları var yardımcı olmaya çalışırım, tekrardan hayırlısı olsun.
HellRot06
15-04-2015, 15:52
bizim sattığımız adam arabadan anlıyordu çokta iyi bakıyordu kapalı garajda sarılı falan ancak ondan alan yani şuan ki sahipleri pek anlamıyor, aracın bizde her halinin bende fotoğrafları var yardımcı olmaya çalışırım, tekrardan hayırlısı olsun.
Ramcho attı fotoları sağolsun. Bunlarda aracı alalı 3-4 ay felan olmuş sanırım. Çocuk almış 5 gün önce bi akrabasına satmış.Satış çocuğun üstüne. Durumlar biraz karışık yani içinden çıkabilirsek alcaz :) Yalnız GTİ yazıları,GTİ spoileri VR6 lipi sökmüşler arkaya ses sistemi yapmışlar orjinal pandizot ortada yok :(
UmutBuran
15-04-2015, 16:12
Hayırlısı olsun, arabadan anlayan birine gitmesi beni mutlu eder
UmutBuran
15-04-2015, 16:17
http://i.hizliresim.com/XD3OD7.jpg (http://hizliresim.com/XD3OD7)
bir ekleme daha yapayım :)
İslahiye 1saat merkeze doğru ve orda bu araçtan ciddi anlayacak biri olduğunu sanmıyorum.Antep'e götürmenizde fayda var
schizophrenic
16-04-2015, 00:55
Çağlayan gaziantep'i fln bırak kardeşim git gel baktır bi dünya masraf emin ol görünmeyen bi çok şey daha çıkacaktır altından çünkü araç bilen ellerde değil . Ankaradan bakalım sana araç
HellRot06
16-04-2015, 07:23
Çağlayan gaziantep'i fln bırak kardeşim git gel baktır bi dünya masraf emin ol görünmeyen bi çok şey daha çıkacaktır altından çünkü araç bilen ellerde değil . Ankaradan bakalım sana araç
Valla kardeşim adam gaziantep'e de gitmeye sıcak bakmıyo. Yok esnafım yok vaktim yok cart curt. Aracın satışı başka birinde oda İslahiye'de calısıyomus baktırcam geri islahiyeye gitcem cart curt bi dünya iş. Ankara yada yakın çevrelerden bulmak en mantıklısı galiba.
git al dön o arabayı pişman olmıycaksın....
HellRot06
16-04-2015, 08:43
git al dön o arabayı pişman olmıycaksın....
Abi adam bildiğin üçkağıtcı. Merkeze gitmem diyor. Satış başkasının adına.Sen bana parayı verirsin gider arabayı gösterir gelirsin diyor vs. vs. Araba sonuçta 5 6 aydır onlarda ne yaptılar bilemeyiz emin olmadan da almaya da benim gönlüm razı değil. Adamların bulunduğu yer Antep'e 1 saat. Kararsızım ne yapsam bilemedim.
mk2 1.6 td verelim sana. Adana'dan. İstediğin yere gösterme garantili :)
para falan verme yanın da işi bilen bi arkadaşinla git motoruna bak yuruyen de dediğim gibi zaten bi de karteri kontrol et yağ kacaği falan var blok altlarında bu kadar ...
para falan verme yanın da işi bilen bi arkadaşinla git motoruna bak yuruyen de dediğim gibi zaten bi de karteri kontrol et yağ kacaği falan var blok altlarında bu kadar ...
blokta yağ kaçagı varsa girme zaten.
HellRot06
16-04-2015, 09:59
Bakalım duruma göre bişeyler yapıcaz artık. Adamla tekrar konuşcam.Hayırlısı.
merkezde olsa yardımcı olabilirimdim ama dediğiniz gibi islahiye biraz uzak. orda test ettirecek bi yerde olduğunu da tahmin etmiyorum.illa almak istiyorsanız en mantıklısı 2 gününüze kıyıp anlayan bir arkadaşla gelip bakmanız
mert_can 41
16-04-2015, 11:45
O fiyat çok yüksek değilmi boşver bence yakınlarına bak
HellRot06
16-04-2015, 12:25
O fiyat çok yüksek değilmi boşver bence yakınlarına bak
Kanka fiyat konusunda sorun yok telefonda söylediği fiyattan gidip bide orda pazarlık yaparım ama çok meşakatli. Gitcem arabaya bakcam, alcam Gaziantep merkeze götürcem, baktırıcam geri oraya gidicem satışı alıcam sonra çıkıp Ankara'ya gelicem. Bi dünya eziyet yani.
HellRot06
16-04-2015, 12:27
Ha bide elim boş dönmekte var ordan.
mert_can 41
16-04-2015, 12:37
Kanka boşver daha yakınlara bak gidipte almazsan bir dünya masrafın olucak o masrafla alıcağın arabaya cant falan alırsın
Banada adamın konuştukları pek mantıklı gelmedi. Aracın bir sorunu var ise gaziantepde ortaya çıkacağını bildiğinden gelmek istemiyor ve bu yüzden parayı verir gider antebe gösterirsin diyor olabilir. Bile bile yanılmanın alemi yok baştan konuşmaları ile seni kazanmayan bir adamdan araba değil sakız bile almayacaksın. Arabasına güvenen insanlara bak bence örnegin ben her ilanıma istenilen her yere 1 gün boyunca gezdirilip gösterilerek kontrol ettirilebilir tarzı yazıyorum aynı gün telefon çalmaya başlıyor :) çünkü aracımıza güveniyoruz. Bu adamlara hiç bulaşma oralarda bak kendine araç derim ben şahsen
HellRot06
16-04-2015, 12:49
Banada adamın konuştukları pek mantıklı gelmedi. Aracın bir sorunu var ise gaziantepde ortaya çıkacağını bildiğinden gelmek istemiyor ve bu yüzden parayı verir gider antebe gösterirsin diyor olabilir. Bile bile yanılmanın alemi yok baştan konuşmaları ile seni kazanmayan bir adamdan araba değil sakız bile almayacaksın. Arabasına güvenen insanlara bak bence örnegin ben her ilanıma istenilen her yere 1 gün boyunca gezdirilip gösterilerek kontrol ettirilebilir tarzı yazıyorum aynı gün telefon çalmaya başlıyor :) çünkü aracımıza güveniyoruz. Bu adamlara hiç bulaşma oralarda bak kendine araç derim ben şahsen
Adamların anlattıklarına bi anlam verebilsem bende öyle düşüncem de ne anlatmak istediğini anlayamadım :D :D Söylediğin gibi önce telefonda güven hissedeceksin ki gidebilesin şahsen ben hiç güvenemedim. Gaziantep merkezde olsa yine gelirdim ama merkezde de değil 1 saatlik mesafedeymiş.
barakuda26
16-04-2015, 13:00
Macera olur senin için bu araba işi, gerek yok derim. Satıcı sıkıntlı çünkü belli.
HellRot06
16-04-2015, 13:02
Macera olur senin için bu araba işi, gerek yok derim. Satıcı sıkıntlı çünkü belli.
Valla kardeşim macera olmasına macera ama Ramcho'nun eski aracı. O sattıktan sonra sadece 25bin km bindiler araca. Ramcho çok düzgün dediği için düşünüyordum ama çok sıkıntılı bi durum şuan o aracı almaya gitmek.
Bi sonuca varabıldın mı kardeşim ?
Osmaniye Islahiye arası 70-80 km bişey Antep daha uzak sanırım istersen Osmaniye'ye gelmeyi teklif et birde Osmaniye'de kaporta motor fln kafan rahat edecek şekilde herşeyini gösteririz.
Maceraya aramaya gerek yok kanimca arabasina kefil olan merkeze gider dusuncesindeyim ama gitmiyosa vardir bisey
Konuyu çok geç gördüm kardeşim mesajda atmışsın k.b gerekli şeyleri yazdım ...
HellRot06
17-04-2015, 07:08
Bi sonuca varabıldın mı kardeşim ?
Osmaniye Islahiye arası 70-80 km bişey Antep daha uzak sanırım istersen Osmaniye'ye gelmeyi teklif et birde Osmaniye'de kaporta motor fln kafan rahat edecek şekilde herşeyini gösteririz.
Maceraya aramaya gerek yok kanimca arabasina kefil olan merkeze gider dusuncesindeyim ama gitmiyosa vardir bisey
Konuyu çok geç gördüm kardeşim mesajda atmışsın k.b gerekli şeyleri yazdım ...
Adam sorun çıkarıyo sanırım gitmiycem.Durduk yerde macera yaşamaya gerek yok.
Ne sorunu çıkartıyo hallederiz belki burdan ararsak ?
HellRot06
17-04-2015, 07:30
Ne sorunu çıkartıyo hallederiz belki burdan ararsak ?
Kardeşim arabayı bu adam 5 gün önce almış.Araba yiğenininmiş yiğeni İslahiye'den çıkamıyomuş. Adamda Esnafım merkeze gidemem felan diyor.Merkeze gitsek iş olsa bu kez islahiye'ye tekrar döncez satışı almak için. Adam bana sen parayı verirsin arabayı alır gösterir gelirsin olursa satışı yaparız diyor.Bu tarzda konuşan bi insandan araba almayı pek düşünmüyorum.
Benim antepde akrablarım var de kardeşim sen o adamlar arabayı görmeli parada onlarda işyerlerinin kaeşısında noter var de yiğenide alsın gelsin misafirimiz olsun gösterelim devrini alalım kendisini geri islahiyeye bırakırız ..
HellRot06
17-04-2015, 07:40
Benim antepde akrablarım var de kardeşim sen o adamlar arabayı görmeli parada onlarda işyerlerinin kaeşısında noter var de yiğenide alsın gelsin misafirimiz olsun gösterelim devrini alalım kendisini geri islahiyeye bırakırız ..
Bide öyle deneyelim şansımızı :)
HellRot06
17-04-2015, 09:31
Aldınmı sonuç ?
Hala parayı emanetciye veririz gider baktırır gelirsin felan diyor. Alışveriş yapılcak insan değil pek.
arkın_aLLen
17-04-2015, 09:38
Kardeşim İslahiye den gelmiyorsa boşver.... Devir işi filan zor değil ya da yanına birini verip gösterttirmek zor değil vekaletle olur en fazla ama şaibeli bir ticaret var sanırım ortada arada kaynama....
Merkeze getirebilirsen her konuda yardımcı olurum....
HellRot06
17-04-2015, 09:49
Kardeşim İslahiye den gelmiyorsa boşver.... Devir işi filan zor değil ya da yanına birini verip gösterttirmek zor değil vekaletle olur en fazla ama şaibeli bir ticaret var sanırım ortada arada kaynama....
Merkeze getirebilirsen her konuda yardımcı olurum....
Aynen pek güvenemiyorum açıkcası. Bide sağ salim gider dönersen felan diyor ben başkasının aracıyla paramı oraya bırakıp ne diye gidip gelcem hadi yolda bişey oldu? onun derdiylemi uğraşıcam. Merkezde olsa araç çıkıp gelirdim ama bu durum biraz fazla sıkıntılı.
Artı olarak senin arkadaşında olduğu gibi kalmamış olabilir.
' 4adet coliver amösur' şunu yazan bir adamın ben o arabaya tüm bakımlarıyla orjinal bir şekilde bindiğini sanma bence..
Sanırım siz satalı 25.000 km olmuş allah bilir o aracın başından neler geçmiştir görünmeyen.
Çünkü herzamanki taktik önce parayı istiyorlar ki aracın sorunu ortaya çıkınca sende orda teksin senden para kesip verecekler paranı belkide hiç vermicekler.
Boşver bukadar odaklanma adamın normal bir satıcı olmadığı aşikar, başka araca bak demekki hayırlısı değilmiş.
HellRot06
17-04-2015, 10:32
Adamın whatsapp'tan fotosuna baktım. Tarzan'ın Gaziantep şubesi :D :D :D
lan arabamı bitti bırak sen peşinden kosucagına cok satası varsa o kossun bukadar tatavadan sonra yeterince diyecegini dmeişşin zaten
HellRot06
17-04-2015, 10:57
lan arabamı bitti bırak sen peşinden kosucagına cok satası varsa o kossun bukadar tatavadan sonra yeterince diyecegini dmeişşin zaten
Ooooo kankim gelmiş yaa :) Bende öyle düşünüyorum kardeşim kendi kaybeder İslahiye'mi neyse kime satacaksa artık o arabayı orda :D Biz aracı biliyoruz diye gitcektik oda hakkını kaybetti zaten.
uğraşma bırak bu saatten sonra kardeşim....
o araba eninde sonunda bu taraflara gelecek zaten yetirince etiket oldu...
keşke ben satarken alsaydın..
HellRot06
17-04-2015, 11:07
uğraşma bırak bu saatten sonra kardeşim....
o araba eninde sonunda bu taraflara gelecek zaten yetirince etiket oldu...
keşke ben satarken alsaydın..
Keşke be abi. İçimde kaldı resmen ama adamlar pek sağlam adamlar değil. Maceraperestliğe gerek yok. Sende çok yardımcı oldun bana saol yinede.
Birkaç kez gittim İslahiye'ye fakat yerinizde olsam o bölgeden araç almam.Hepsi öyle değildir tabi ama geneli arabadan anlamayan canını alan apaçiler bakım desen düzgün yer yok.
Keşke be abi. İçimde kaldı resmen ama adamlar pek sağlam adamlar değil. Maceraperestliğe gerek yok. Sende çok yardımcı oldun bana saol yinede.
ne demek kardeşim.. her zaman istanbula düşersen uğra yanıma...
HellRot06
17-04-2015, 12:31
Birkaç kez gittim İslahiye'ye fakat yerinizde olsam o bölgeden araç almam.Hepsi öyle değildir tabi ama geneli arabadan anlamayan canını alan apaçiler bakım desen düzgün yer yok.
Konuşmalarından yeterince anlaşılıyo zaten. Yazık etcekler o araca.
ne demek kardeşim.. her zaman istanbula düşersen uğra yanıma...
İnşallah abi bu yaz gelme planlarım var gelirsem kesin ararım.
Antepde bir işin bize düşen birşey olursa her zaman kardeşim...
alihan_27
17-04-2015, 21:29
4 gün önce İslahiye'deydim. Keşke önceden olsaydı bakardım. Sanki doğmar marketin önünde gördüm ama dikkatli bakmadım. Ciddi düşünüyorsan sordurup baktırayım.
Burak K.
17-04-2015, 21:30
Islahiyeye hiç gitmedim ama adamın tavırlarından dolayı ben olsam gitmezdim. Varsa başka ilgilendiğin araç gaziantepte,elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız.
HellRot06
17-04-2015, 22:05
Hepiniz çok sagolun. Araçtan yana sıkıntım yok ama sahipleri satici tipler degil. O yüzden hiç gerek yok.
Evlerine ateşler salalım mı :)
SerkanYazgan.
17-04-2015, 23:03
kuzen atiyi gönderelim. Yanına anlayan bi kaç kişi alır gider. Adam paraya tamam dediyse ben sana alırım o arabayı :D Diğer türlü gidip parayı verip bakman saçma olur.
HellRot06
18-04-2015, 07:57
Evlerine ateşler salalım mı :)
Lan Fatih :) Fikirtepe United taraftarlarını salalım diyosun yanı :)
kuzen atiyi gönderelim. Yanına anlayan bi kaç kişi alır gider. Adam paraya tamam dediyse ben sana alırım o arabayı :D Diğer türlü gidip parayı verip bakman saçma olur.
Kuzen sogudum artık yaa. Başkalarına bakıyorum :) başta söyleseydin şunu ne vardı :P ben atiyi tamamen unuttum :)
La gardaş boşver anlattıklarını okudum tek tek maceraya gerek yok . Bir arabanın sahibinin tipi at hırsızı gibiyse hayırlı işler dileyip geçeceksin.
Araç çok iyi olsun, güzel olsun ama satıcı problemli, yabani, yobaz vb olursa ne kadar istesem de sevsem de o aracı kesinlikle almam.. Önce insalık.. Zaten adamlığı iyi olan, araca da aynı derecede bakıyor demektir..