PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic type R - Polo 1.6 tdi

Sayfa : 1 [2]

burakgunay
19-04-2015, 10:55
@STP

abi ben işte bu ruhu seviyorum, bu kafa oldschool adamlarla takılmak çok isterdim. sizin doneminize yetişemedik üzülüyorum.

burakgunay
19-04-2015, 10:56
bu arada poloya maşallah, güzel para harcanmış ve karşılığı alınmış.

Can's
19-04-2015, 10:56
aksam yağmur yok gıbı saglıklı gıden bir typeR ile BİĞĞĞ tubolu polo denensın konu kapansın beyler hadı typercılar guray aga hazır beklıyor yok mu baska typeR sahıbı

STP
19-04-2015, 10:58
Kimse sana bilgisizsin tecrübesizsin demiyor abi. Üslubun yanlış geldi sanırım. Şöyle yazsan bu kadar tepki çekmezdi bence. "Tebrikler iki aracada maşallah, typer sanki olması gerektiği gibi gitmiyor daha sağlıklı typer ile sonuç farklı olabilir. Bizimde typerımız var isterse polo sahibi deneyebiliriz." gibi. Tabi siz daha iyi bilirsiniz. :D

emın ol o tarz soylesende gelecek yorum aynı olur ulan bu fanatıkler sız yokmusunuz sız... benım yıllardır suregelen bı tarzım var yazı olarak boyle gıder bu kardesım.benı reelde tanıyan zaten sevıyo sıkıntı yok :)

Alper_
19-04-2015, 11:12
videoyu daha yeni izledim, polo güzel olmuş..fakat typer ın da sesini biliyoruz, pek tadı yok..

ronay
19-04-2015, 11:17
Aynı speclerde ve aralarında 10 boy olan ep3 ler biliyorum ben.

Maşallah poloya

Mehmetmert
19-04-2015, 11:20
Ben olu taklidi yapiyorum artik,belki gider

douu
19-04-2015, 11:21
emın ol o tarz soylesende gelecek yorum aynı olur ulan bu fanatıkler sız yokmusunuz sız... benım yıllardır suregelen bı tarzım var yazı olarak boyle gıder bu kardesım.benı reelde tanıyan zaten sevıyo sıkıntı yok :)

böyle biraz garip bi adamsın da mizacın kaynaklı oldugunu çözdük işte artık :D

STP
19-04-2015, 11:27
Aynı speclerde ve aralarında 10 boy olan ep3 ler biliyorum ben.

Maşallah poloya

buyur kardesım,
ER typer:toda n2,toda head gasket,rbc,dcrh,2.5 exhaust,kpro,aem cai
AS typer:crower stg 2 cams,toda head gasket,2.5 ınc exhaust,unknown fılter kıt,dc race header,kpro
er typer vs as typer by edo typer - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/er-typer-vs-as-typer_202327.htm)

MiaMi
19-04-2015, 11:30
STP olduğu gibiydi seven sevdi sevmeyen uzaklaştı bu alemde götü başı oynayan kadar çok quanka varki her konu konuşulur tartışılır allah o .pnelerden uzak tutsun.

STP
19-04-2015, 11:31
Ben olu taklidi yapiyorum artik,belki gider

yaw sen ne konusuyosun :) yasa bak :D klasık yorumumu yapıcam, ben 2000 senesınde bu arabaya bınerken sen daha ılkokula gıdemıyodun :D

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/18036_101014046596813_4782195_n.jpg?oh=b2b47a94d08 4d7e597e05f63efb89d2b&oe=559F9642

ceyhun737
19-04-2015, 11:36
Ben kesinlikle hak veriyorum büyüklerimize goruslerine saygi gostermeli
Uslupta daha dikkatli olunmali , ancak şoyle bir gercek var yaşça büyuklerimiz de kendinden kucuk kisileri ezmeye calismaktan çekememekten , goruslerine saygi gostermemekten baska hic bir sey yapmiyor, fikirlerine destek olup belki tecrubeleriyle yardimci olabilecekken , konuda da gordugumuz gibi sadece ezikliyorsunuz bu tarz yaklasimla saygi da beklemeyin karşi taraftan.

STP
19-04-2015, 11:44
Ben kesinlikle hak veriyorum büyüklerimize goruslerine saygi gostermeli
Uslupta daha dikkatli olunmali , ancak şoyle bir gercek var yaşça büyuklerimiz de kendinden kucuk kisileri ezmeye calismaktan çekememekten , goruslerine saygi gostermemekten baska hic bir sey yapmiyor, fikirlerine destek olup belki tecrubeleriyle yardimci olabilecekken , konuda da gordugumuz gibi sadece ezikliyorsunuz bu tarz yaklasimla saygi da beklemeyin karşi taraftan.

ceyhun senle az cok muhabbetımız oldu dımı? benden bu tarz bısı duydunmu yada o tarz bı tavır? hakedene hakettıgı gıbı yazarım hıc umrumda olmaz,ukala olana daha ukala sevıyesıze daha sevıyesız olurum... bana kımler ne sorular sormus elımden gelen herseyı yapmısım :) kendını bılmez bı kac tane genc bılmıs benı bozamaz merak etme

ceyhun737
19-04-2015, 11:47
ceyhun senle az cok muhabbetımız oldu dımı? benden bu tarz bısı duydunmu yada o tarz bı tavır? hakedene hakettıgı gıbı yazarım hıc umrumda olmaz,ukala olana daha ukala sevıyesıze daha sevıyesız olurum... bana kımler ne sorular sormus elımden gelen herseyı yapmısım :) kendını bılmez bı kac tane genc bılmıs benı bozamaz merak etme
Tabi abi bizim muhabbetimiz ayri o konuda haklisin ama forumda genel olarak bu tarz bir onyargi var sende farketmissindir bunu. Ama tabi uslup da cok onemli yasitlarimiz arkadaslardanda dunyayi ben yarattim tribinde cok kisi var

guwen_ar
19-04-2015, 11:48
Sayin type r uzamanlari abilerim.
Kpro feh emme li bi type r 100-200 dbn de ne cikarir ?
Tum soru isaretleri son bulucak gelen cevaplara gore.
Hadi buyrun cevaplarinizi bekliyorum.

Can's
19-04-2015, 11:49
Sayin type r uzamanlari abilerim.
Kpro feh emme li bi type r 100-200 dbn de ne cikarir ?
Tum soru isaretleri son bulucak gelen cevaplara gore.
Hadi buyrun cevaplarinizi bekliyorum.

ahaha sen 100-200 suresıyle denemenın bır oldugunu mu dusunuyorsun :)

dragon07
19-04-2015, 11:53
güvenim kardesim bu işi öyle degilde başka bir typer ile deneyerek çözün bu sekilde çözülmez istanbuldan hangi typer denemek istiyosa yazsın buraya ben denerim speclerim bu diye

STP
19-04-2015, 11:56
ahaha sen 100-200 suresıyle denemenın bır oldugunu mu dusunuyorsun :)

Olayin son noktasi koyuldu kardesim :)

Can's
19-04-2015, 11:56
güven kardesım pbox dan olculen sureye gore denemelerde su araba su sureyı yapmıs benım surem 2 sanıye daha ıyı dıyerek ondan hızlıyım denemelerde denmemelı cünkü biz bunu cok denedık 17 goren arabayla 14.5 goren arabayı gectık bunun gıbı bır cok ornek verebılırım sure bana gore sadece aracta ıyılestırmeler yapıldıgında ne kadar ılerlemıs onu gormek ıcın alınmalı

STP
19-04-2015, 12:02
Ben ornek vereyim ozaman, BK 261 hp iken nemli havada oylesine hemen pbox takip 2 Den baslayarak 3 Ve 4 e atarak 1,7 gibi egimde 11,7 cikti :) murat engin abimiz olcmustu degeri atasehir taraflarinda.

guwen_ar
19-04-2015, 12:15
Yaw ne diosunuz siz yaa ne denemesinden bahsediyosunuz.
Bu type r in dbn sini aldik biz kpro emme li bi type r in dbn suresini sordum biliyosaniz soleyin bilmiyosaniz yazmayin.
Ortaya cikar saglikli mi degil mi.
En azindan burda 200 e kadar deneniyor 100-200 arasi saglikli mi degil mi ortaya cikar dimi ?

stlegal
19-04-2015, 12:16
Kimse sana bilgisizsin tecrübesizsin demiyor abi. Üslubun yanlış geldi sanırım. Şöyle yazsan bu kadar tepki çekmezdi bence. "Tebrikler iki aracada maşallah, typer sanki olması gerektiği gibi gitmiyor daha sağlıklı typer ile sonuç farklı olabilir. Bizimde typerımız var isterse polo sahibi deneyebiliriz." gibi. Tabi siz daha iyi bilirsiniz. :D

Kardesim ben bu adami 20 yadindan beri tanirim.uslubu bu baskasinda yakismiyor bu uslub ama bu adam bu kabul edin ogrenin binseyler

Yigit-Y
19-04-2015, 12:18
Hp Nm ve kilo bilgilerini verin typer hakkında yorum yapalım

Ama bilgiler gerçek olsun kac biy gecer gecilir hesabi itina ile yapilir

Piloyaji videodan çözeriz hesaba katarim ben :)

Can's
19-04-2015, 12:22
Bu type r in dbn sini aldik biz kpro emme li bi type r in dbn suresini sordum biliyosaniz soleyin bilmiyosaniz yazmayin.
En azindan burda 200 e kadar deneniyor 100-200 arasi saglikli mi degil mi ortaya cikar dimi ?
kac verdı bırader egım ne egrıne sen bana dbn dosyasını yollasana bakım bır

STP
19-04-2015, 12:23

Uzatmada egimini nemini kac vites attigini ve sonucu soyle yeter

STP
19-04-2015, 12:27
kac verdı bırader egım ne egrıne sen bana dbn dosyasını yollasana bakım bır

Dosyayi alda can :) su cikar deyip bize dosyasiz su cikti demesinler dbn nin afrsini ayarlayip :D

Can's
19-04-2015, 12:33
Dosyayi alda can :) su cikar deyip bize dosyasiz su cikti demesinler dbn nin afrsini ayarlayip :D

ben ınanmıyorum zaten o arabanın dbnsı olduguna hatta yollansa bıle olun dosyası olucagına da neyse en guzelı denemek bende polo olucak bu kadar laf cıkıcak BİĞĞ turbom olucak denerdım ama typerım olucak bu kadar laf cıkıcak dırek aksam matkaplı vıdeo koyardım sen bılırsın az cok benı uzun lafın kısası en guzelı baska bır typer ıle denemek beyler dbn mbn yalan gercek otobanda

Serhat Y.
19-04-2015, 12:33
ortalama 12sec.yapar. ama rolling ile 100-200 dbn kıyaslamayın yanılırsınız.

Işık
19-04-2015, 12:41
Bu big turbo, big cooler specleri ne onu bi öğrensek önce, sanki devlet sırrı açıklanamıyo bi türlü.
TypeR dbn'i bulunur o kolay, her yerde olan standart araba :)

Juggernaut
19-04-2015, 13:20

Bu araç dediğin speclerdeydi.
http://www.techturkey.com/forum/60-130-mph-100-200-km-h/116099-ba-typer-enes-100-200km.html

Polo güzel gitmiş Typerın bikaç boy arkasında yürüse bile bence yinede başarılıydı.
Ama amaç typer geçiyorum,yürüyorum demekse bikaç araba ile daha denemesi lazım.Tek bir araçla deneyerek genelleme yapmamak lazım.

KMR2-GT
19-04-2015, 14:10
S2000 le de asagi yukari ayni gitmis.sonuc normal yani bence.hadi typer 2 boy sorunlu olsun.gidip 8 10 boy iyilesecek hali yok

Can's
19-04-2015, 14:12
S2000 le de asagi yukari ayni gitmis.sonuc normal yani bence.hadi typer 2 boy sorunlu olsun.gidip 8 10 boy iyilesecek hali yok

oyle dusunen varsa hadı cıkarsın poloyu denesın bır baska typerla forumdan cok zor degıl be kamer

KMR2-GT
19-04-2015, 14:15
oyle dusunen varsa hadı cıkarsın poloyu denesın bır baska typerla forumdan cok zor degıl be kamer

Yani oda var tabi.Ben olsam denerim valla belki denerler :)

guwen_ar
19-04-2015, 14:19
15 kere yazdim farkli farkli type r larala denencek diye.
Hala sacma sapan muhabetler donuyor.job un videolari bilindik araclara mevcut youtube ta acin izeleyin.
Ben yaziyorum sure ne yapar ? Adam dio dbn yi at bana.
Kusura bakmada sen kimsin necisin ?
*** at izi kalsin tiplere hastayim.
Tekrar tekrar yaziyorum kimse bos konusmasin farkli type r larla denencek.
Gecildik ve ya gectik burda paylasilcak.

Boldenon
19-04-2015, 14:22
Hala sacma sapan muhabetler donuyor.job un videolari bilindik araclara mevcut youtube ta acin izeleyin.

Boş tenekeden çok ses çıkar kardeşim. Suç sendeki cevap veriyorsun :) sal gitsin bildiği gibi

Can's
19-04-2015, 14:26
aha kayısı kopardı ben Can bıraderım neyı bos konusmusum adamın tepesını attırma adam gıbı yaz konus koyma lan o zaman vıdeo mıdeo elemana bak sen evdekı eskı donlarla araba sılerken bız typer denıyorduk genc sakın ol ıkı araba denedın arabacı oldun kımse nasıl konusucagını sana sorucak degıl acma o zaman konu bu kadar basıt

guwen_ar
19-04-2015, 14:28
Boş tenekeden çok ses çıkar kardeşim. Suç sendeki cevap veriyorsun :) sal gitsin bildiği gibi

Wala abi hee adam hayatinda bi type r yurutmus sanarsin ams nin sahibi :D
Denicez dedikce bi susmadilar hee :D

Can's
19-04-2015, 14:32

:) ahh ahh gel 100-200 4.5 giden 997 var daha napalım uzayamı gıdelım ahamına

guwen_ar
19-04-2015, 14:34
aha kayısı kopardı ben Can bıraderım neyı bos konusmusum adamın tepesını attırma adam gıbı yaz konus koyma lan o zaman vıdeo mıdeo elemana bak sen evdekı eskı donlarla araba sılerken bız typer denıyorduk genc sakın ol ıkı araba denedın arabacı oldun kımse nasıl konusucagını sana sorucak degıl acma o zaman konu bu kadar basıt

Benim soyadim arabacioglu sen canini sikma :D
Ben efendi efendi konustukca siz iyice dagittiniz.
Seninle burda tartiscak degilim biyerde denk gelir bu konuyu uzun uzun konusuruz.
Simdi sessizce diger gelcek videolari bekle hakli cikarsanda hakliymissin demesini biliriz.

Can's
19-04-2015, 14:40
Benim soyadim arabacioglu sen canini sikma :D
Ben efendi efendi konustukca siz iyice dagittiniz.
Seninle burda tartiscak degilim biyerde denk gelir bu konuyu uzun uzun konusuruz.
Simdi sessizce diger gelcek videolari bekle hakli cikarsanda hakliymissin demesini biliriz.

benı oralarda da tanırlar sen kafanı hıc yorma herkes duzgun uslupla konustu teneke meneke dıye benzetme yaparsanız ısın rengı degısır hacı forum dıngonun ahırına dondu elıne laptop alan yazılımcı arabasına yazılım yapan arabacı oldu herkes usluplarına dıkkat ederse daha guzel dakıkalar gecırırız yoksa deveden buyuk fıl var :icon_tup:

STP
19-04-2015, 14:42

Ulan artist,az delikanliysan su tasak gecmelerini istanbula denemeye geldiginde bana haber verde yuzume yap olurmu? 250gr delikanlilik varsa yuzume soylersin ayni sekilde.parasini vermis arabasinin detayindan bi haber kullanmaktan baska bir zik yapamayan tiplere bak la.

guwen_ar
19-04-2015, 14:53
Ulan artist,az delikanliysan su tasak gecmelerini istanbula denemeye geldiginde bana haber verde yuzume yap olurmu? 250gr delikanlilik varsa yuzume soylersin ayni sekilde.parasini vermis arabasinin detayindan bi haber kullanmaktan baska bir zik yapamayan tiplere bak la.

Hayirdir sen niye ustune aliniyon sana biri bsiey mi dedi ki ?
ben surekli istanbul dayim deneme muhabetine gerek yok solersin nerde oldugunu gelirim uzatmayin artik yeter !

Can's
19-04-2015, 14:54
ben surekli istanbul dayim deneme muhabetine gerek yok solersin nerde oldugunu gelirim uzatmayin artik yeter !

kıme dedın bana mı dedın o ustune alınmıycaksa kım alınıcak ?

STP
19-04-2015, 14:57
Ha bana ha cana farketmiyor,kime ne dedigine dikkat et,unlemli felan konusma senin karsinda luleburgaz sopari yok...

stlegal
19-04-2015, 15:05
Ha bana ha cana farketmiyor,kime ne dedigine dikkat et,unlemli felan konusma senin karsinda luleburgaz sopari yok...

Selcuk bu sopara gityiginzde benide alin soakcam arabasina

Can's
19-04-2015, 15:06
abı bos ver gerek yok bu muhabbetlere hadı guven deneme ne zaman kardesım su deneme olsunda sende ben de rahatlayalım

STP
19-04-2015, 15:07

Bi tane yuze soyleyen gormedik bunuda goremiycez klasik durumlar

Commander696
19-04-2015, 15:16
Bu lüleburgazın havasunda suyunda birşey mi var?Nerden geliyor bu inanmışlık?Bir arada f7r ile m3 geçeceklerini idda ediylardı.sonra hüsrana uğradılar.Yine moralleri bozulacak haberleri yok.

Commander696
19-04-2015, 15:26
Typer'ın 100-200 dbni nedir dbni nedir ağladın durdun kıyaslarız anlarız dedin.İki kişi örnek vermiş sana ne olması gerektiğini.Ama senden ses seda çıkmadı moralin bozuldu sanırım? süreyi görünce sizin typerın mantar olduğunu anladın.Şimdi sen koyda delikanlıysan polonun dbni görelim bakalım sağlıklı bir typer ile yürüyormuymuş yürümüyormuymuş.

Yigit-Y
19-04-2015, 15:27
Bu polo 300hp+ gazihan yapımı bir araçmış

Boyle bir pm aldım şimdi. Edirneden :)

Ben gider konudan typer bir suçu yok :)

ceyhun737
19-04-2015, 15:28

+300 hp mi ? Typera maşallah o zaman

meganes
19-04-2015, 15:37

Yok yok 500 hp olsada typer'da sorun var:o:o

elpadre
19-04-2015, 15:39
carsı pazar karısmıs :)

STP
19-04-2015, 15:42

Polo o hp olsada typer gitmiyor olm acik vd net

STP
19-04-2015, 15:42
Ayrica hala isigin sordugu detaylari yazan olmadi :)

driftboy
19-04-2015, 15:44
Bu lüleburgazın havasunda suyunda birşey mi var?Nerden geliyor bu inanmışlık?Bir arada f7r ile m3 geçeceklerini idda ediylardı.sonra hüsrana uğradılar.Yine moralleri bozulacak haberleri yok.

ahahahahahah :D lüleburgaz okunmuş şehir arabalarında iman gücü var geçilmezler hiçbiri :D yazmıcam yazmıcam diyomda zor tutuyom yani kendimi :D

STP
19-04-2015, 15:50
Ufak bi detay bende luleburgazliyim beyler :D auahauhahahahaha

Mehmet Gazihan
19-04-2015, 15:53
Ayrica hala isigin sordugu detaylari yazan olmadi :)

Selçuk bi özetleyiver de soruları elimden geldiğince yanıtlamaya çalışayım..

Can's
19-04-2015, 15:53
mevzu burgaz murgaz degıl bende adanalıyım Allahın adamıyım :D
bu polo sımdı kac yuz beygır ben anlamadım 250 mı 300 mu 350 mı ?

STP
19-04-2015, 15:56
Selçuk bi özetleyiver de soruları elimden geldiğince yanıtlamaya çalışayım..

Turbo ne
cooler olculer litre ne
enjektorler ne
yakit hatti stockmu
yakit pompasi ne durumda
manifold stockmu wg ne durumda
dp egzoz sistemi ne durumda

Mehmet Gazihan
19-04-2015, 16:01
Turbo ne
cooler olculer litre ne
enjektorler ne
yakit hatti stockmu
yakit pompasi ne durumda
manifold stockmu wg ne durumda
dp egzoz sistemi ne durumda

Orjinal 2010 320d turbosu
5lt Cooler
Oem enjektör oem nozzle ayarı yükseltilmiş biraz. Harici yakıt sistemi orjinal.
Oem turbo manmanifoldu
Oem wastgate
Komple eksoz 60mm

STP
19-04-2015, 16:05
Orjinal 2010 320d turbosu
5lt Cooler
Oem enjektör oem nozzle ayarı yükseltilmiş biraz. Harici yakıt sistemi orjinal.
Oem turbo manmanifoldu
Oem wastgate
Komple eksoz 60mm

Aciklama icin tesekkur ederim,peki dyno verisi ?

Mehmet Gazihan
19-04-2015, 16:07
Aciklama icin tesekkur ederim,peki dyno verisi ?

240 245 mertebelerinde

STP
19-04-2015, 16:10
Tesekkurler.240hp polo o sanziman ve devirle nasil gider ben tahmin ediyorum.hersey aciga kavustu...

Işık
19-04-2015, 16:22
Mehmet Bey arkadaşlar 3 barda kullanıldığını yazmış başlıkta.
Bu günlük kullanımda mıdır? Bir de turbosu enjektörü bu basınçlara ne kadar dayanır?
Yani kısacası sağlıklı bir şekilde ne kadar gider bu şekilde bu araç?
Bilgilendirme için teşekkürler.

Mehmet Gazihan
19-04-2015, 16:35
Mehmet Bey arkadaşlar 3 barda kullanıldığını yazmış başlıkta.
Bu günlük kullanımda mıdır? Bir de turbosu enjektörü bu basınçlara ne kadar dayanır?
Yani kısacası sağlıklı bir şekilde ne kadar gider bu şekilde bu araç?
Bilgilendirme için teşekkürler.

Sanırım sen selçuğun bahsettiği sorun yaşayan bmw nin sahibisin.. Tanışmak kısmet olmadı..

Aracın içinden turbo ve yakıt basıncını kademeli olarak arttırabiliyoruz.. Std basınçdan 2.7 lere kadar çıkartılabilir.. Belli bi seviyenin üstü çok ısıttığı için sistem otomatik düşürür Basıncı.. Yani roll ortamındaki şartlar belirler basıncı, soğutabildiği kadar basar.. Bu denemde kaç bastığını bilmiyorum.. Kayıtları incelemek lazım.

Enjektördü, turboydu hepsi bazı sistem sigortaları tarafından korunuyor. Yüksek egt, yağ ısısı, su ısısı, iat, imp, emp gibi değerler Sisteme zarar verebilecek seviyeye geldiğinde safe mode çalışır.. Bence makinanın ömrü std dan çok geri kalmaz..

driftboy
19-04-2015, 16:42

Seni burgazlı saymıyoz biz abi :D :D anca böyle sıyrılırız heralde :D

ronay
19-04-2015, 16:59
240 245 mertebelerinde

Hangi dynoda acaba ?

63owen63
19-04-2015, 17:33
Hangi dynoda acaba ?

serp dyno.

STP
19-04-2015, 17:47
Serp dyno ise dynamics yada mustang gormeli.dedigim gibi benim kafamdaki matematik ve typerin durumu netlesti

denizcan.T
19-04-2015, 18:02

Sakin ol amca senin yasındakiler torun seviyor sen forum sitesindesin.
Yasında basında adamsın yazısmalarınla guzel ornek oluyorsunuz bizlere bravo.

63owen63
19-04-2015, 18:04
mevzu burgaz murgaz degıl bende adanalıyım Allahın adamıyım :D
bu polo sımdı kac yuz beygır ben anlamadım 250 mı 300 mu 350 mı ?

Anladıgın yerleri bana banaa en çok bana : )

63owen63
19-04-2015, 18:05
Edit gitti gideli iyi olmadı, 'anlamadıgın yerleri' olcak : )

Can's
19-04-2015, 18:13
Edit gitti gideli iyi olmadı, 'anlamadıgın yerleri' olcak : )

Ortmenim canim benim canim benim :)

c20let
19-04-2015, 18:14
Valla büyükler nasıl güzel üslup ile tartışıyor hayranım sonra kucuklerden saygı bekliyorsunuz. :D

STP
19-04-2015, 18:15
Sakin ol amca senin yasındakiler torun seviyor sen forum sitesindesin.
Yasında basında adamsın yazısmalarınla guzel ornek oluyorsunuz bizlere bravo.

Sen bosver kadam ona akil vermeyi o bilir napacagini :)

Suleyman
19-04-2015, 22:37
Canı kızdırmayın beyler olmuyor ama :D. MaşAllah araçlara...

guwen_ar
20-04-2015, 06:47

Uzun zamandir biliyorum burgazli oldugunu.burasinin yerlisiyiz adim soyadim yaziyor yolun duserse memleketine , bi tanidigina sor bana ulasmak cok kolay.

Bu arada 1-2 type r ayarladik 2 hafta sonra gebzede olucaz buyur gel beklerim.

jeffy
20-04-2015, 07:05
geçilen bir type r daha sağlıksız çıktı çok şükür...

dahan
20-04-2015, 07:39
tr de bi tayyar gecilmez bide çanakkale

OnurCelik39
20-04-2015, 08:10
Luleburgaz'a yolunuz duser, gelmeniz hicap eder bi yerde mekanda karsilasiriz, o zaman yas ve saygi gibi kavramlar ortadan kalkar..Sikinti yapmasin kimse..

XoR
20-04-2015, 08:41
Luleburgaz'a yolunuz duser, gelmeniz hicap eder bi yerde mekanda karsilasiriz, o zaman yas ve saygi gibi kavramlar ortadan kalkar..Sikinti yapmasin kimse..

http://www.seyvet.com/resim/4fa162b62d.jpg

Trance-R
20-04-2015, 08:59
honda videoları koymasın kimse, birbirinize saygınızın olmadığını her mesajda belirtiyorsunuz.
geçmek geçilmek illaki olucaktır.
araçların primleri için uğraşıyorsunuz anlıyoruz sizi :)

MK8800
20-04-2015, 09:04
Yine Kurtlar Vadisine baglandik

kubilayk
20-04-2015, 09:27
Poloya helal olsun

Can's
20-04-2015, 09:43

Tamam reis ozur dileriz biz seni unuttuk

Sadik nerde sadik sadiiiiiikkkkk gel su konuya bak hele anca sen hakkindan gelirsin bu arkadasin

orcunnn
20-04-2015, 09:55
Uzun zamandir biliyorum burgazli oldugunu.burasinin yerlisiyiz adim soyadim yaziyor yolun duserse memleketine , bi tanidigina sor bana ulasmak cok kolay.

ben çekeyim videoları yayınlayım olur mu kardeşim ;)

Berkan
20-04-2015, 09:57
Modif dedinmi üstüne tanımam

https://www.youtube.com/watch?v=PO6sFflfuME

https://www.youtube.com/watch?v=PO6sFflfuME

XoR
20-04-2015, 10:13
Tamam reis ozur dileriz biz seni unuttuk

Sadik nerde sadik sadiiiiiikkkkk gel su konuya bak hele anca sen hakkindan gelirsin bu arkadasin

:D

http://img4.beyazgazete.com/Photo/%C3%9Clk%C3%BC_Ocaklar%C4%B1_L%C3%BCleburgaz_%C5%9 Eube_Ba%C5%9Fkan%C4%B1_%C3%96nal_A%C3%A7%C4%B1klam as%C4%B1.jpeg

guwen_ar
20-04-2015, 10:19
ben çekeyim videoları yayınlayım olur mu kardeşim ;)

Olur baskan ayaginda ki gaz pedalina yumusak davran ustumuzden atlamayasin. :D

Hee bide Serkan abimi sag koltukta gormek istiyorum yoksa cekmene izin veremem :D

Işık
20-04-2015, 10:40
Sanırım sen selçuğun bahsettiği sorun yaşayan bmw nin sahibisin.. Tanışmak kısmet olmadı..

Aracın içinden turbo ve yakıt basıncını kademeli olarak arttırabiliyoruz.. Std basınçdan 2.7 lere kadar çıkartılabilir.. Belli bi seviyenin üstü çok ısıttığı için sistem otomatik düşürür Basıncı.. Yani roll ortamındaki şartlar belirler basıncı, soğutabildiği kadar basar.. Bu denemde kaç bastığını bilmiyorum.. Kayıtları incelemek lazım.

Enjektördü, turboydu hepsi bazı sistem sigortaları tarafından korunuyor. Yüksek egt, yağ ısısı, su ısısı, iat, imp, emp gibi değerler Sisteme zarar verebilecek seviyeye geldiğinde safe mode çalışır.. Bence makinanın ömrü std dan çok geri kalmaz..

Teşekkürler, böylece aklımızda soru işaretleri kalmamış oldu, öğrenmenin yaşı yok ***** biz de bir şeyler öğrenip kendi çapımızda ilerlemeye çalışıyoruz. :icon_tup:

STP
20-04-2015, 10:43

Bende 22 yasindayken mermiden hizli kostugumu sanoypdum,ama kosamiyomusum onu test ettim bi kac kez

STP
20-04-2015, 10:48

Dugunler oluyor belli donemlerde bildigin gibi,gelin yada sunnet arabasi olmak icin benimkileri istiyo kuzenler ,biraz daha sekilller diye hani,hava atmazsalar olmaz :D saglikli bi typerla dene,arabani daha iyi goreceksin,malesef piyasa boyle soz sahibi olmak icin en iyileri gecmen yada yaninda yurumen lazim.BK typer nasil soz sahibi oldu ?DBS ile kafa burun gitti az gecti az gecildi farkli denemelerde,diger isimli typerlari gecti etti vs... Arabani daha fazla gelistirirsin emin ol

Merthan
20-04-2015, 14:59
:) uzun zamandır girmiyodum bi gireyim dedim,fakat TT Honda konusunda kaldığı yerden devam ediyormuş:)
Sanırım 1-2 senesi kalmıştır bu honda fanatikliğinin:)

dragon07
20-04-2015, 15:56
kuzen ohooo olur mu daha turbo typer çıkıcak piyasaya asıl ozaman başlıcak şenlikler :D

Merthan
21-04-2015, 00:46
kuzen ohooo olur mu daha turbo typer çıkıcak piyasaya asıl ozaman başlıcak şenlikler :D
Haha kuzenim farkındayım bunun ama tt ye son girdiğimden beri bugüne kadar ülkede cumhurbaşkanı ve başbakan değişti ama honda fanatikliği bu sitede değişmemiş harbiden enteresan :)

Mert Yaprak
22-04-2015, 08:05
Masallah araclara

BoraRS
22-04-2015, 08:50
Dugunler oluyor belli donemlerde bildigin gibi,gelin yada sunnet arabasi olmak icin benimkileri istiyo kuzenler ,biraz daha sekilller diye hani,hava atmazsalar olmaz :D saglikli bi typerla dene,arabani daha iyi goreceksin,malesef piyasa boyle soz sahibi olmak icin en iyileri gecmen yada yaninda yurumen lazim.BK typer nasil soz sahibi oldu ?DBS ile kafa burun gitti az gecti az gecildi farkli denemelerde,diger isimli typerlari gecti etti vs... Arabani daha fazla gelistirirsin emin ol

Ah RED olacakti ki simdi bak nasil aliyordum senin gazini :D:D

La olm coluk cocuk sahibi olacaksin artik birak su isleri evde hanimina yardim et ne bilim hamur ac perde as beraber cekirdek yiyin :D Bak ben oyle yapiyorum hanim aldi gazimizi hahaha

ErT_ThM
22-04-2015, 11:07
öncelikle maşallah araçlara
stpnın dedıgı gıbı bu polonun rakıbı bellı turbo vti hatta ona bıle gerek yok var bır tane tam kıvamında 1.6 ies kırmızı zz plaka onunla :D temız kılcıksız

öncellikle masallah deneyen araclara ;
polo setubına göre cidden hızlı fakat benım yanımda yuruyecek kadar deıl burdakı aracımın ısmının neden gectıgınıde anlamadm typer eskı job 'dur en saglıklı yurudugu zamanlarda denemelerımız olmustur aramızda deneme denemez bıle polo typer denemesıne gelınce typer satılırken eksıklerı oldugunu bılıorm debrıyaj komprasyon ve ayar vb gibi...
arkadasın bırısı komprasyon ayarı dusuk olunca araba bole gıdermı yazmıss bu setuptakı arac hakkı ıle awans ıle yurumezse gıder tabı kardesm nıe gıtmesn xd

Can's
22-04-2015, 11:15
öncellikle masallah deneyen araclara ;
polo setubına göre cidden hızlı fakat benım yanımda yuruyecek kadar deıl burdakı aracımın ısmının neden gectıgınıde anlamadm typer eskı job 'dur en saglıklı yurudugu zamanlarda denemelerımız olmustur aramızda deneme denemez bıle polo typer denemesıne gelınce typer satılırken eksıklerı oldugunu bılıorm debrıyaj komprasyon ve ayar vb gibi...
arkadasın bırısı komprasyon ayarı dusuk olunca araba bole gıdermı yazmıss bu setuptakı arac hakkı ıle awans ıle yurumezse gıder tabı kardesm nıe gıtmesn xd

aracın sende oldugunu unuttum arac samımı arkadasımdaydı eskıden aklımda 1.6 ies olarak zz plaka kalmıs :icon_tup: ısım hakkı yoktur heralde gerek yok sımdı typerın ne oldugunu neden yurumedıgını konusmaya baska typerla deneyınce bakıcaz netıceye

ErT_ThM
22-04-2015, 11:26
4 senedır arac bende forumda'da bırcok vıdeosu war ısım hakkı yok estafullah ben zz turbo'nun k20 sayfasını kapatıgını dusunurken post bıraz uzdu benı denemelerı bende merakla beklıorm

16EC813
23-04-2015, 12:36
:) uzun zamandır girmiyodum bi gireyim dedim,fakat TT Honda konusunda kaldığı yerden devam ediyormuş:)
Sanırım 1-2 senesi kalmıştır bu honda fanatikliğinin:)

niye 1-2 seneye japonya dünyadan mı silincek mi :D

guwen_ar
25-04-2015, 23:19
Polo ile istanbuldayiz denemek isteyen varsa pm atabilir.

serdargoksu
25-04-2015, 23:49
Poloya bravo tebrik ederim.

63owen63
26-04-2015, 00:00
***** yerdeyiz, yok mu buralarda saglikli ep3 ?

Atakan105
06-05-2015, 11:36
къде е това извеÑтно мÑÑто да дойда !!

Atakan105
06-05-2015, 11:39
Kade e tova izvestno mqsto da doida !!