Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursada göçük düzeltme
Konuyu umarım doğru yere açmışımdır ;
Bursada , iyi bildiğiniz sağlam işçiliği olan boyasız göçük düzeltme işi yapan yer varmı ?
takipteyim benimde ihtiyacım var
Aynı şekilde benımde ihtiyacım var
Yani bursada hiç bildiğiniz biryer yokmu şu göçükler için biryer ?
Avuç içi kadar Göçük için benimde ihtiyacım var takipteyim
melihyilmaz
18-04-2015, 18:41
bende takipteyim. ne çok ihtiyacı olan varmış :D
Bizde cok aradik..Kucuk sanayide bi ustayi tavsiye ettiler seyyar calisiyormus ama bizim acelemiz oldugu icin denk getiremedik biturlu..Yalova yolunda rs otomotiv diye biyer var oraya yaptirdik ama yaptirmaz olaydik.. daha kotu oldu araba..
bursada gocukle uğraşacak usta zor bulursunuz en iyisi kaskonuz varsa autoking yoksada parasını verir gene autokinge gidin işinde uzman daha doğrusu incik boncukla uğraştıkları için sizi geri çevirmez en azından yada herhangi bi kaportaci ya gidip boş bi zamanını denk getirmeniz lazım hafta içi bildiğim bi kaç yer var ama pek uğraşmak istemez
Başka şehirden bir usta transfer olsa Bursa'ya köşeyi dönecek şu hale bak ya. Bende arıyorum yok arkadaş, heryer kutsal çekiç ustası dolu sanayide..
Beşyol mad desingin hemen arkasında ki sokakta auto dolly idi sanırım davut abi var astranın çamurluğunu düzelttirdim gayet güzel işçiliği var
Beşyol mad desingin hemen arkasında ki sokakta auto dolly idi sanırım davut abi var astranın çamurluğunu düzelttirdim gayet güzel işçiliği var
boyasız düzeltme değilmi ?
usta cokta siz bilmiyorsunuz mesala davut abi arabayı ortadan eklerde anlamazsınız
eski halin orda bahri usta var
boyasız düzeltme değilmi ?
doğrudur boyasız düzeltme ben bi astra arka çamurluğu yaptırdım çok güzel oldu daha sonra leon gönderdik oda gayet güzeldi fiyatlarıda öyle uçuk kaçık değil gemlikten beyaz astra sercan yönlendirdi derseniz benide tanır
usta cokta siz bilmiyorsunuz mesala davut abi arabayı ortadan eklerde anlamazsınız
eski halin orda bahri usta var
numarası varmı ? mekanı tam olarak nerden dükkanın adı ne sanı ne ?
doğrudur boyasız düzeltme ben bi astra arka çamurluğu yaptırdım çok güzel oldu daha sonra leon gönderdik oda gayet güzeldi fiyatlarıda öyle uçuk kaçık değil gemlikten beyaz astra sercan yönlendirdi derseniz benide tanır
numarası varmı ? mekanı tam olarak nerden dükkanın adı ne sanı ne ?
Yanlış birşey yaparsa küçücük göçüğü yapcam derken koca kapı gitmesini istemem maksat işinin ehli biri olsun..
hepsini yukarıda yazdım ama
beşyolda mad desing in arkasındaki sokakta mad desingin yanından araya gir sonra ilk sola dön sağdan 3 ya da 4. dükkan
auto dolly dükkan ismi adamın ismi davut
ticari bi kazancım yok ben 2 sefer iş yaptırdım biri kapı biri arka çamurluk beğendim gider yaptığı işlere bakarsın artık
hepsini yukarıda yazdım ama
beşyolda mad desing in arkasındaki sokakta mad desingin yanından araya gir sonra ilk sola dön sağdan 3 ya da 4. dükkan
auto dolly dükkan ismi adamın ismi davut
ticari bi kazancım yok ben 2 sefer iş yaptırdım biri kapı biri arka çamurluk beğendim gider yaptığı işlere bakarsın artık
ücretleri nekadardır? eğer özel bi durum varsa özel msj atabilirsen sevinirim