PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursada göçük düzeltme

dicaser
18-04-2015, 10:35
Konuyu umarım doğru yere açmışımdır ;

Bursada , iyi bildiğiniz sağlam işçiliği olan boyasız göçük düzeltme işi yapan yer varmı ?

Dongul
18-04-2015, 10:51
takipteyim benimde ihtiyacım var

Mpower
18-04-2015, 11:16
Aynı şekilde benımde ihtiyacım var

dicaser
18-04-2015, 17:44
Yani bursada hiç bildiğiniz biryer yokmu şu göçükler için biryer ?

sevo16
18-04-2015, 17:48
Avuç içi kadar Göçük için benimde ihtiyacım var takipteyim

melihyilmaz
18-04-2015, 18:41
bende takipteyim. ne çok ihtiyacı olan varmış :D

mrtngn
18-04-2015, 19:02
Bizde cok aradik..Kucuk sanayide bi ustayi tavsiye ettiler seyyar calisiyormus ama bizim acelemiz oldugu icin denk getiremedik biturlu..Yalova yolunda rs otomotiv diye biyer var oraya yaptirdik ama yaptirmaz olaydik.. daha kotu oldu araba..

R.S.C
18-04-2015, 19:27
bursada gocukle uğraşacak usta zor bulursunuz en iyisi kaskonuz varsa autoking yoksada parasını verir gene autokinge gidin işinde uzman daha doğrusu incik boncukla uğraştıkları için sizi geri çevirmez en azından yada herhangi bi kaportaci ya gidip boş bi zamanını denk getirmeniz lazım hafta içi bildiğim bi kaç yer var ama pek uğraşmak istemez

baskan
18-04-2015, 20:21
Başka şehirden bir usta transfer olsa Bursa'ya köşeyi dönecek şu hale bak ya. Bende arıyorum yok arkadaş, heryer kutsal çekiç ustası dolu sanayide..

Sercan
18-04-2015, 21:02
Beşyol mad desingin hemen arkasında ki sokakta auto dolly idi sanırım davut abi var astranın çamurluğunu düzelttirdim gayet güzel işçiliği var

dicaser
18-04-2015, 21:12
Beşyol mad desingin hemen arkasında ki sokakta auto dolly idi sanırım davut abi var astranın çamurluğunu düzelttirdim gayet güzel işçiliği var

boyasız düzeltme değilmi ?

turbo16
18-04-2015, 21:29
usta cokta siz bilmiyorsunuz mesala davut abi arabayı ortadan eklerde anlamazsınız

eski halin orda bahri usta var

Sercan
18-04-2015, 22:33
boyasız düzeltme değilmi ?

doğrudur boyasız düzeltme ben bi astra arka çamurluğu yaptırdım çok güzel oldu daha sonra leon gönderdik oda gayet güzeldi fiyatlarıda öyle uçuk kaçık değil gemlikten beyaz astra sercan yönlendirdi derseniz benide tanır

dicaser
19-04-2015, 21:28
usta cokta siz bilmiyorsunuz mesala davut abi arabayı ortadan eklerde anlamazsınız

eski halin orda bahri usta var

numarası varmı ? mekanı tam olarak nerden dükkanın adı ne sanı ne ?

doğrudur boyasız düzeltme ben bi astra arka çamurluğu yaptırdım çok güzel oldu daha sonra leon gönderdik oda gayet güzeldi fiyatlarıda öyle uçuk kaçık değil gemlikten beyaz astra sercan yönlendirdi derseniz benide tanır

numarası varmı ? mekanı tam olarak nerden dükkanın adı ne sanı ne ?

Yanlış birşey yaparsa küçücük göçüğü yapcam derken koca kapı gitmesini istemem maksat işinin ehli biri olsun..

Sercan
19-04-2015, 22:00
hepsini yukarıda yazdım ama

beşyolda mad desing in arkasındaki sokakta mad desingin yanından araya gir sonra ilk sola dön sağdan 3 ya da 4. dükkan
auto dolly dükkan ismi adamın ismi davut
ticari bi kazancım yok ben 2 sefer iş yaptırdım biri kapı biri arka çamurluk beğendim gider yaptığı işlere bakarsın artık

dicaser
19-04-2015, 22:15
hepsini yukarıda yazdım ama

beşyolda mad desing in arkasındaki sokakta mad desingin yanından araya gir sonra ilk sola dön sağdan 3 ya da 4. dükkan
auto dolly dükkan ismi adamın ismi davut
ticari bi kazancım yok ben 2 sefer iş yaptırdım biri kapı biri arka çamurluk beğendim gider yaptığı işlere bakarsın artık

ücretleri nekadardır? eğer özel bi durum varsa özel msj atabilirsen sevinirim