PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tıc RS Vs. Saxo Vts

iynn-RS
20-04-2015, 20:20
Senede 1 de olsa deneyebilecek atmosferik bi araba daha bulduk rs e :)

Gayet zevkli bi deneme oldu.Saxo 5 e atmiyormus arkadaslarin oyle bi prensibi var.4 sonunda saxo birakiyor denemeyi.

Hizin kac olduguna dair polemikler var. 4 sonu 13-61 le kaca cikiyosa iste tam bi bilgim yok.Ben 4 u bitirmemis oluyorum tahmini 180 civari bi hiz olmasi lazim kadranda.

Rs Specler:Egzantrik-headers-kisa-filitre-egzoz-70mm kelebek-yazilim-tek koltuk-bagaj fiber

Saxo Specler:Piston-Pt52 egzantrik-c2 emme-ince conta-timing-filitre-egzoz-13/61 kisa-tek koltuk-bagaj kaput fiber

https://youtu.be/ueNZCqpOQ90

OmerRS
20-04-2015, 20:26
Çok güzel deneme olmuş, yalnız Saxo, diğerleri gibi genelde 180'e kadar tutunabilmiş.

180 bu tarz arabalar için çok düşük en az 220 km civarına kadar basılması lazım ki gerçekten hızlı olanı görelim.

SeRKaN
20-04-2015, 20:43
masallah araclara cekim de cok guzel olmus devami olsa keske dedim :)

yubika
20-04-2015, 20:52
çekim güzel, araçlar güzel fakat bi top speed yakışırdı bu denemeye

BoraRS
20-04-2015, 21:00
İboo mal çok iyi kardeşim Maşallah ses on numara. Keşke daha uzun basılsaymış.

MeRtCaN
20-04-2015, 21:07
Masallah İbo gercekten cok iyi yürüyor araban
Saxo 5 e atsaydı sonuc zaten belliydi kazasız belasız.

ümitech
20-04-2015, 21:18
5 ede atsa sonuc değişmeyecekmişte bu 5 e atmama sendromu hangisi?
yakında ankaraya gelecem benle 3 ün ortasına kadar denermisin ibo?
maşallah aracına dostum

CLIORS
20-04-2015, 21:22
Teaser tamamda, filmin devamı nerde :)

Maşallah araçlara.

erh
20-04-2015, 21:22
5 e atinca sonucun degismeme ihtimali yokta :)

Tic in sesi ve istikrarina masallah :)

CLIORS
20-04-2015, 21:27
İbo fena ya istiktar abidesi, en son komple kompozit govdeye geçecek :)

3rk4n
20-04-2015, 21:27
Maşalllah araclara :) tic hizli saxo şaşirtti beni keske 200 e kadar basilsaydi.

keskinli_ali
20-04-2015, 21:32
maşşallah ibo karting arabası sanki :) şuna bi binemedik gitti

FatihR.
20-04-2015, 21:39
saxo bu setupta çok iyi işler çıkarıyor henüz yazılım bile yapılmadı.yazılım sonrası çok değişecektir. arsıza maşallah.

KVNC
20-04-2015, 21:42
Iki araca da masallah, maksat denemekmis belli ki, denenmis, 3e-5e bakmamak lazim

inaniyorum ki ticrs guzel bir ayarla (yakit vs) 5e atmadan da bi tic one gecebilir.

Zorbey
20-04-2015, 21:43
saxo bu setupta çok iyi işler çıkarıyor henüz yazılım bile yapılmadı.yazılım sonrası çok değişecektir. arsıza maşallah.

Belki bana düşmez de 2 aracada maşallah demek bu kadar mı zor ? Adamlar benzin yakmış direksiyon sallamış niye taraflı mesajlar ??

Alper_
20-04-2015, 21:43
Maşallah tıc formunda saxo nun belki 5.vitesi uzun dişlidir ondan basmamışta olabilir..

OronteS
20-04-2015, 21:45
Arsız'ın 3de öne atladığı aşıkar. Bu setuplarla inanılmaz işler çıkarıyor Eksikleri giderildiğinde bir çok araca sıkıntı olcak gibi :)

FatihR.
20-04-2015, 21:46
Taraflı olan Sadece benmiyim sence baştan bi daha oku.

dragon07
20-04-2015, 21:52
tic rs itb li bilmemneli psaları geçmiyormuydu çok rahat kafaları karıstırdı vts

KVNC
20-04-2015, 21:56
Arsız'ın 3de öne atladığı aşıkar. Bu setuplarla inanılmaz işler çıkarıyor Eksikleri giderildiğinde bir çok araca sıkıntı olcak gibi :)

One atlamaktan kastin camurluk boyu mu? 4de de one atladigi kadar geri geliyor senin bakisina gore?

GokhanErol
20-04-2015, 21:58
masAllah haci tic rs formunda herzamanki gibi, senkron basmaniz guzel olmus...

@topragim ali oturacak yer yok ben denedim yayik ayrani spec ahhahshshhs

OronteS
20-04-2015, 22:06
One atlamaktan kastin camurluk boyu mu? 4de de one atladigi kadar geri geliyor senin bakisina gore?

Yav He He.. tic Rs alıştı saxo ları kevgire çevirmeye , Arsız böyle sert çıkınca şaşırttı sizi.

Fatih abi saxo ya maşAllah demiş diye taraflı olmakla suçladınız diğer herkes tic a derken taraf yok değilmi afedersiniz bu işler tuhafıma gidiyor sadece.

iynn-RS
20-04-2015, 22:08
Arkadaşlar hepinize tek tek tesekkur ediyorum.

KVNC
20-04-2015, 22:28
Yav He He.. tic Rs alıştı saxo ları kevgire çevirmeye , Arsız böyle sert çıkınca şaşırttı sizi.

Fatih abi saxo ya maşAllah demiş diye taraflı olmakla suçladınız diğer herkes tic a derken taraf yok değilmi afedersiniz bu işler tuhafıma gidiyor sadece.

aslan parcasi, senin yazdigini betimledim ben, oyle "yav he he" uslubuyla bi yere varamazsin, once benim konuya ilk yazdigim postu oku ondan sonra klavyene davran..

BurakCengizhanoğlu
20-04-2015, 22:35
Maşallah saxo hızlıymış.Ancak tıc rs yine formunda :) 5 e atsa tıc ın sesinden belli üzecek :D

Görkem
bir denemelik değil bir ömürlük olduğunu göstermeye devam ediyor Tic Rs kondisyonuyla,,,,saxo da son zamanda bi çok deneme yaptı gideri belli bir araba,,, maaşallah iki aracada

her denemede bundan sonra hangi vites kim önde tek tek yazıcaz rahat ol :D

benim bakkal hesaplarım ünlüdür,,,o zaman 5. viteste kim önde olcaktı roll sonunda :) .....

iynn-RS

.

Sizde beni gecen megane Rs i kevgir etmistiniz demi.
Tic i gecemedi saxo ne yapacaz simdi?

OronteS
20-04-2015, 22:36
aslan parcasi, senin yazdigini betimledim ben, oyle "yav he he" uslubuyla bi yere varamazsin, once benim konuya ilk yazdigim postu oku ondan sonra klavyene davran..

Sen benim yazdiğimi anlamamişsin tosun. Önce sen üslubuna dikkat et sonra benden aynı şeyi bekle. Ben orada o mesaji diğer arkadaşlara dedim. Farkındaysan mesajda boşluk var üstüne alınma diye öyle yaptım ama demekki kapasite

KVNC
20-04-2015, 22:37
Arkadaşlar hepinize tek tek tesekkur ediyorum.

Biz de izleyiciler olarak sana ve saxo sahibi arkadasa tesekkur ederiz bu guzel deneme icin kardesim

Turboğuz54
20-04-2015, 22:40
2 aracada maşallah tıc rs kendini kanıtlamış artık cok güzel gidiyor fakat bu ankarada nedense pek atmo 106 saxo yürümüyo bi kaç arac hariç aynı speklerde reg 106 white gibi tıc dan daha fazla yüklü rs ile böyle gitmişti hatta daha fazla öne atlıyodu

OronteS
20-04-2015, 22:41
Sizde beni gecen megane Rs i kevgir etmistiniz demi.
Tic i gecemedi saxo ne yapacaz simdi?

O gün sana basalım dediğimizde sen denemedin , şimdide geçemedin , arsız sende bi sıkıntı yaratmiş belli. Sen yakıt kullaniyorsun arsızda yakıt yoktu ayar yapılmadı.. daha ltb geliyo o yüzden arsız ankaraya dert olur ben uyarıyımda.

KVNC
20-04-2015, 22:43
Sen benim yazdiğimi anlamamişsin tosun. Önce sen üslubuna dikkat et sonra benden aynı şeyi bekle. Ben orada o mesaji diğer arkadaşlara dedim. Farkındaysan mesajda boşluk var üstüne alınma diye öyle yaptım ama demekki kapasite
Anlasildi sen usluptan falan anlamiyorsun yol yordam falan bilmiyorsun genc arkadasim, sen bana ozelden ulas dilersen ben sana tosunlukla kapasiteyle uslupla ilgili gerekli aciklamayi yapayim, konu kirlenmesin..

OronteS
20-04-2015, 22:50
Anlasildi sen usluptan falan anlamiyorsun yol yordam falan bilmiyorsun genc arkadasim, sen bana ozelden ulas dilersen ben sana tosunlukla kapasiteyle uslupla ilgili gerekli aciklamayi yapayim, konu kirlenmesin..

Bence burda sizin şak şakçı dostlarinız sayesinde konus gereğince kirlendi. tabi yaz bana vereyim numarami

chiefkadir
20-04-2015, 22:57
2 aracada maşallah tıc rs kendini kanıtlamış artık cok güzel gidiyor fakat bu ankarada nedense pek atmo 106 saxo yürümüyo bi kaç arac hariç aynı speklerde reg 106 white gibi tıc dan daha fazla yüklü rs ile böyle gitmişti hatta daha fazla öne atlıyoduWhite oraya uygun yazılmadan ilk denemeyi yaptı,biraz ayarlandıktan sonra daha rahat çıkmaya başladı, Reg 106 olduğu için ve daha hafif olduğu için ayrıca Aem beyin vs baya iyiydi, hakkını vermek lazım, arsız saxo ya yazılım yapılacak,fiber kapı vs yok onlarda yapılırsa biraz daha iyi olur illaki..

Denemeye gelince, saxo gerçekten güzel oldu , Crm performance tarafından yapılan bir motora sahip,amasyada ufak tefek değişiklikler yapıldı,burda sf garajda ilaveler oldu vs. böyle dişli hale geldi..Takdir etmek gerekir.. Tic rs zaten efsane..Kimse kendisini kasmasın deneme oldu bitti..ikisinede maşallah..

KVNC
20-04-2015, 22:58
Yav he he lol

Turboğuz54
20-04-2015, 23:02
White oraya uygun yazılmadan ilk denemeyi yaptı,biraz ayarlandıktan sonra daha rahat çıkmaya başladı, Reg 106 olduğu için ve daha hafif olduğu için ayrıca Aem beyin vs baya iyiydi, hakkını vermek lazım, arsız saxo ya yazılım yapılacak,fiber kapı vs yok onlarda yapılırsa biraz daha iyi olur illaki..

Denemeye gelince, saxo gerçekten güzel oldu , Crm performance tarafından yapılan bir motora sahip,amasyada ufak tefek değişiklikler yapıldı,burda sf garajda ilaveler oldu vs. böyle dişli hale geldi..Takdir etmek gerekir.. Tic rs zaten efsane..Kimse kendisini kasmasın deneme oldu bitti..ikisinede maşallah..

Maşallah 2 aracada o zaman cok keyfili olmuş zaten deneme

chiefkadir
20-04-2015, 23:08
Maşallah 2 aracada o zaman cok keyfili olmuş zaten denemeEvet bu kadar yakın gitmeleri çok keyifliydi :)

OronteS
20-04-2015, 23:08
Kvnc kardeş bir birimizi kıracak şeyler yazmayalım , Kadir abiye saygım var. Uzatmayalım

chiefkadir
20-04-2015, 23:12
Kvnc kardeş bir birimizi kıracak şeyler yazmayalım , Kadir abiye saygım var. UzatmayalımKıvanç abin yaşında abicim dilin sürçtü herhalde :) Böyle abuk konulardan savaş çıkmasın zaten.. Senide ayrı severim saygına karşılık ;)

snan1910
20-04-2015, 23:20
Tıc Rs her zamanki halinde çok iyi,
Yarış erken bitmiş ama sonrası belli zaten ,,
Araçlara maşallah

KVNC
20-04-2015, 23:21
Eyvallah..

Can's
20-04-2015, 23:27
ıbo maşallah ama bılıyorsun sen senı gecıcek arabayı :D

FatihR.
20-04-2015, 23:28
Yarışın sonrası bellimiydi. noluyomuş sonrasında biz köprüdeydik bişi göremedik.:)

keskinli_ali
21-04-2015, 07:06
masAllah haci tic rs formunda herzamanki gibi, senkron basmaniz guzel olmus...

@topragim ali oturacak yer yok ben denedim yayik ayrani spec ahhahshshhs

evden tabure getirelim toprağım :) hem ağırlıkta yapmaz :)

K.Kaan
21-04-2015, 08:35
iki aracada maşallah. senkron basılmış kafa burun gidilmiş sonuç ortaya çıkacağı için 5 e atılmamış gibi geldi bana. o yolda o trafiksizlikte basmamak ilginç çünkü cidden. iki tarafıda tanımam bu arada, videoyu keyifle izlerken bi anda bitti diye sinir oldum:)

mert1612
21-04-2015, 08:37
TIC rs maşallah beğendiğim sayılı rs lerden :)

serkandevran
21-04-2015, 11:15
Saxo başarılı bu rs ph5 li itbli beyinli saxo geçiyordu deli gibi arsiz saxo da beyin yok enjektor yok headers dahi yok yok ve 5 vites uzun dişli kullanmis lar bu iyilesmeler olursa daha zevkli top denenebilir.masallah iki aracada

ggtoker
21-04-2015, 11:25
maşallah deneyen araçlara.... kafa burun bu olsa gerek..

Chn53
21-04-2015, 11:38
henüz yazılım bile yapılmadı.yazılım sonrası çok değişecektir. arsıza maşallah.

araç sahibi speclere yazılım yazmış ? :)

http://i.hizliresim.com/l7z1Rr.png

FatihR.
21-04-2015, 12:24
araç US performans da yazılım yapılmak üzere sıraya alındı, Arkadaşın izin Dönüşü yazılımı yapılacak , araç sahibi yusuf arkadaşımız İstanbul'da oranın atmosferine göre yapılan yazılımı yazmaktan çekinmemiş , ama Tic RS in sahibi koyduğu yakıtı yazmamış? senin patates beynin ona yetmez gerçi

Patisever
21-04-2015, 13:36
masallah atmo bı baska oluyor

eticet06
21-04-2015, 14:06
Benim saxo ile 4 aralikta denedim ozamanda yazilim vardi hatta videodaki specleride yaziyor konuyu bulur atarim simdi yazikim yok vs demeyin saxoya (;

Chn53
21-04-2015, 14:53
araç US performans da yazılım yapılmak üzere sıraya alındı, Arkadaşın izin Dönüşü yazılımı yapılacak , araç sahibi yusuf arkadaşımız İstanbul'da oranın atmosferine göre yapılan yazılımı yazmaktan çekinmemiş , ama Tic RS in sahibi koyduğu yakıtı yazmamış? senin patates beynin ona yetmez gerçi

yazılım varsa vardır yoksa yoktur bence senin patatesi beynin buna yetmemiş , sarı saxonun yazılım yapılırken fotografları var istersen atayım :)

FatihR.
21-04-2015, 15:06
hay ben senin patates kafana ya. Yazdıklarımı anlamıyomusun 0 rakım düşük avans yazılım var. O yüzden ayarsız. Ama senin olmayan beynin anlamamakta ısrar ediyo. Biz ne varsa yazarız olan bişeye yok demeyiz merak etme. Sen dombili.

iynn-RS
21-04-2015, 15:06
Ya yazilimsiz pistonlu ,egzantrikli arbami olur her yazilana takilmayin :)

anilgny
21-04-2015, 15:07
Yahu niye arabanızdaki specleri saklama amacı var sürekli? Yazılım olduğunu herkes biliyor piston ve egzantrikli arabaya yazılım yapmayacak ve öyle gazlayacak :) güldürmeyin insanları :)

FatihR.
21-04-2015, 15:10
Yazılım ziki çıkardınız bide :)yazılım var la var yok demiyoz. Bi okuyun yazdıklarımı. Ama yakıt yok orası kesin

iynn-RS
21-04-2015, 15:12
araç sahibi speclere yazılım yazmış ? :)

http://i.hizliresim.com/l7z1Rr.png

Yahu niye arabanızdaki specleri saklama amacı var sürekli? Yazılım olduğunu herkes biliyor piston ve egzantrikli arabaya yazılım yapmayacak ve öyle gazlayacak :) güldürmeyin insanları :)

lan olm bi maasallah diyin ne daliyonuz konuya bodozlama :D

Cliosportve
21-04-2015, 15:13
Clio Rs videolarını bizlere izleten IYN kardeşime çok çok teşekkür ediyorum

chiefkadir
21-04-2015, 15:14
Ya amma uzattınız ha,
Yazılımda var beyinde var ayarın kralı var. Mal bu götü yiyen başkası varsa çıkar dener .
Iyice boka sardırıyosunuz konuları.Deneme olmuş bitmiş hala konudan bişeyler çıkarıp yüzyüze bakan insanları düşman yapmak icin uğraşıyorsunuz

penguinhakan
21-04-2015, 15:14
Maşallah deneyen araçlara , keşke bırakılmasaydı bu kadar erken , güzel gidiyor bu atmolar , tekrar maşallah ibo.

iynn-RS
21-04-2015, 15:16
Clio Rs videolarını bizlere izleten IYN kardeşime çok çok teşekkür ediyorum

Eyvallah panpam bizi izlemeye devam edin :D

Maşallah deneyen araçlara , keşke bırakılmasaydı bu kadar erken , güzel gidiyor bu atmolar , tekrar maşallah ibo.

Tesekkurler hakan abi.

kelalper
21-04-2015, 15:17
ibo bunlar seni geçen Megane ı nasıl geçmişler anlamadım.
5 e atmama nedenleri belli. 5 e atsalardı plaka okuyacaklardı. Gücü yetmediği için 5 i çıkarmışlar aradan.

FatihR.
21-04-2015, 15:34
Lan dombili.Bu foto senin ne mal biri oldugunu gösterir. Remaps uğraştı ama olmadı. Git sor..gitmiş foto çıkarmış ya :D ayrıca sana ne diye açıklama yapıyosak. son kez diyorum hala istanbul yazılımı var. görüntüyü veren sana söylemedimi yapılmadı diye :)

chiefkadir
21-04-2015, 15:43
Ne yani şimdi fotoyu koyarak bişeymi ispat ettiniz ?
Yazılım olmadı yapılamadı, yapılsa gönül rahatlığı ile şu kişi bunu yazdı denilir.
Yoksada yoktur. Araç sahibi Yusuf'un karşısında bir delikanlı varsa böyle bel altı vurmaya çalışan , yarın getiririm Ankara'ya

Anti
21-04-2015, 15:55
Saxonun TIC RS ile kafa burun gitmesi zaten ne kadar emek harcandığını ve hızlı olduğunu gösteriyor. Bu işlerden biraz anlayan hiç kimse aksini iddia edemez.

Buna sevinmeniz gerekirken tam tersine böyle saldırgan tavır sergileyip insanlara dombili ıvır zıvır seviyesiz hakaretlerde bulunmak yakışmıyor ayıptır.

Yapılacak daha işleri var diyorsunuz madem yapın getirin , böyle forum ortamlarında kavga dövüş yapılacağına araba kendini yolda kanıtlasın.

NakkaSss
21-04-2015, 15:55
Maşallah iki aracada.. Özlemişiz RS' in sesini. Ok gibi istikrarlı.. Tekrardan maşallah. :D

FatihR.
21-04-2015, 16:03
Saxonun TIC RS ile kafa burun gitmesi zaten ne kadar emek harcandığını ve hızlı olduğunu gösteriyor. Bu işlerden biraz anlayan hiç kimse aksini iddia edemez.

Buna sevinmeniz gerekirken tam tersine böyle saldırgan tavır sergileyip insanlara dombili ıvır zıvır seviyesiz hakaretlerde bulunmak yakışmıyor ayıptır.

Yapılacak daha işleri var diyorsunuz madem yapın getirin , böyle forum ortamlarında kavga dövüş yapılacağına araba kendini yolda kanıtlasın.

Saxo yolda yeterince kendini kanıtladı zaten. Saldıranda biz değiliz saxoyu çekemeyenler :)

Amazing
21-04-2015, 16:20

+1+1+1+1+1

mikelazi
21-04-2015, 16:54
maşallah güzel video tam ısındık iş bitti.bence 5 leseydiniz ne kaybederdinizki...başarılarınızın devamını dilerim.

serkanokan
21-04-2015, 17:37
Tic rs e istikrarindan dolayi masallah.

3rk4n
21-04-2015, 20:07
Lan dombili.Bu foto senin ne mal biri oldugunu gösterir. Remaps uðraþtý ama olmadý. Git sor..gitmiþ foto çýkarmýþ ya :D ayrýca sana ne diye açýklama yapýyosak. son kez diyorum hala istanbul yazýlýmý var. görüntüyü veren sana söylemedimi yapýlmadý diye :)
Yazan eleman genc nasilsa birşey yapamaz düşüncesi ilemi bu patates kafa, mal falan ?

FatihR.
21-04-2015, 20:31
Yazan eleman genc nasilsa birşey yapamaz düşüncesi ilemi bu patates kafa, mal falan ?

Yoo gerçekten öyle olduğu için yoksa bi çok kez aynı ortamda bulunduk yapabilse yapardı :)sayın avukat bey.

Volkann
21-04-2015, 20:59
maşallak iki aracada güzel deneme olmuş.

eticet06
21-04-2015, 21:16
180 kadar basılmıs sanırım masallah burda konusalan aracda yazılım yok vs konusu sacma olmus yazılım var dıyordu yusuf kendısı.4 vitese takılıyorsa konu bır daha denesınler hatta bende bır deneyım gelıstırdıler nede olsa saxoyu.masaallah ıkı aracada ıyı gelıstırdıler saxo yu hakkını yememek lazım ama tavırlarından vs den bu konular boyle uzuyor eger oyle roll olacaksa ben rc araba getıreyım 0*100 2 sn ::) 120 de bitsin :)

FatihR.
21-04-2015, 21:43
hüseyin sen ne saçmalıyon.yazılım konusu yeterince açıklanmadımı. Ne kuyruk acın varmış arkadaş.sen bence at getir jokey gibisin atla geçersin Saxo yu.

XoR
21-04-2015, 21:48
Maşallah ibocum RS'in sesi mest etti.

Saxo'nun 5. vitesini liftte unutmuşlar sanırım :)

serkan47
21-04-2015, 22:01
amma uzatmışsınız konuyu .yusufun arabayı yarış günü uğraşıp hazırladık ama tic karşısında böyle yürüyceni bile tahmin etmiyorduk,bakıyorumda nasıl gittine şaşırdıkları halde tavırlı davranmış birçok insan..
ayrıca , yusuf şefe, abi benim 5 çok uzun dört bitirir bırakırım demişti taa gündüzden.o şekilde basılacaktı.
çip konusunda saçma konular olmuş,araba utkuda yazılacak neyin derdindesiniz onuda anlamadım valla.

eticet06
21-04-2015, 22:06
hüseyin sen ne saçmalıyon.yazılım konusu yeterince açıklanmadımı. Ne kuyruk acın varmış arkadaş.sen bence at getir jokey gibisin atla geçersin Saxo yu.

evet 4 kere gectım sxoyu benım mı kuyruk acım var :) facade atarlanıp aksama gelmeyende sızsınız :) guldurmeyın benı faceye forumdayım foto kouyuyorum kalırılıyor sınavları varmıs :) vıdeolar var bende be sızın tayfa cekıyor vıdeoyu volvo gectı deyınce nasıl gectı dıyonuz vıdeoda :) yapmayın boyle seyler benıde guldurmeyın ıstersenız cıkaklım bır daha deneyelım belkı sız gecersınız :)

eticet06
21-04-2015, 22:10

kuyruk acısı konuşmalara dikkat :)

https://www.youtube.com/watch?v=2LBJjCszIlY

iynn-RS
21-04-2015, 22:11
Huseyin kendi sorunlarini başka biyerde çozmeye calisirsan sevinirim.

Bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok.Aciklanmasi gereken hersey aciklandi.

FatihR.
21-04-2015, 22:12
Hüseyin merak etme araız seni belki deil hep geçer :)bir ayda beş tane yazılımcı gezdin Tic i Geçmek için ömrünü yedin ,bugün arsıza sardın, sen önce bi tarafını belirle milletin konusunda kendine pay çıkarma.

serkan47
21-04-2015, 22:36
arkadaşlar ben yusuf,
üyelim yok o yüzden serkan abiden yazıyorum

aracım arsız saxoyu aldıktan sonra üzerine birşeyler ekleyerek emek ve para vererek yürütmeye çalışıyorum.ama görüyorumki bu ortam benim düşündüm gibi degilmis.
kimle yarıssam bir gariplik yancı tayfa yüzünden arac sahipleriyle kötü duruma düşüyorum.deneme öncesi ve sonrası güzelce ayrılmamıza ragmen sonrasında böyle tuhaf yorumlar benide üzüyor.yapı olarak biraz agresifim ama küçüklerime sevgimi büyüklerime saygımı yitirmem.
cihan kardeş,geldigimde seni karşıma alacam iki kelime konusacaz senle,mercan seninlede aynı sekilde konusacaz.arsız saxo kimlere dert olduysa delikanlı gibi bana anlatacaksınız derdinizi..konuşmaya gelmeyen olursa ben onu bulurum karşıma alırım derdini anlarım.
yarış konusunda benim hatam oldu heyecan yaptım baştan kadir abiye dört biter rol biter demiştim bir iki boy fark yiyecegimi düsündüm .tutuldum bese atamadım .halbuki atsam devam ederdik köprüyü öyle gecerdik, ilerde geçilirdim
volvocuhüseyin sen hic bu konuya girme düne kadar tic a bileniyodun dünyanın parcasını aldın para harcadın,baktın birşey olmuyo bize sardın.sana dedim benim geçtigm bmw yi geç söz denicem diye zoruna gitmis alasılan.simdide diyorum tic i geç gel deneyelm.ama ben gelene kadar çene yapma,
burda benim icin mesaj yazan destek olan arkadaslarıma tesekür ederim .arsız saxo ankarada atmosfrk olarak isim yapmıstır,geldigimde yazılımı ve bazı ilaveler ile daha üst sınıf denemelere imza atacaktır.
kalın saglıcakla antaladan gercek dostlara selam

MeRtCaN
21-04-2015, 22:39
Hayırdır bırader benle ne derdın var ben ne dedım sana yok karsına alacaksın bılmem ne
senın karsında cocoukmu var ?

ben ne yapmısımda bana sarıyorsun sımdı
benım senınle ne derdım olur

senın bı derdın varsa cıkar arabanı basalım gazlıyalım ?

serkan47
21-04-2015, 22:49
sen yaptıgını biliyosun,kameradan fotograf cekip o cocugu alet ettin.konyada olacam insallah görüsürz

chiefkadir
21-04-2015, 22:51
Hepinize helal olsun bravo böyle devam...

MeRtCaN
21-04-2015, 22:51
Bak Yusuf senın karsında cocouk yok

benım yerım yurdum bellı oyle buradan ınsallah gorusuz karsıma alacam fln lafları olmaz

benım ozelımde olan bır fotoyu alıp benım haberım olmadan yollamıslar

derdıını fotoyu koyan kısı ıle hallet

senın arabanı o dukkana sokanda kabahat zaten

serkan47
21-04-2015, 22:53
o dükkana sokan,sana ekmek verendir,konuları daha fazla kaşıma.yüzyüze çözelim.yusuf

MeRtCaN
21-04-2015, 22:55
ben yapalım dedıgım ıcın ugrasıldı
yoksa ugrasılmazdı
benım senle yuz yuze gorusecek vaktım zamanım yok
mumkunse muhatp olmayalım bundan sonra.
benı kadır abı ıyı tanır 1 senelık adam degılım 2001 yılından bu yana bır seyler yaparım kendı ımkanlarım ıle

bı dahada bu konu ıle ılgılı bır sey yazmam
hayırlı geceler

anilgny
21-04-2015, 22:57
Yok iki kelime konuşmalar yok ben sana kalın gelirim demeler :) varsa bi iddianız sizleri pistlere bekleriz ;)

serkan47
21-04-2015, 23:05
derdi olan varsa daha burdan yazmasın yazan olursada sonucuna katlansın arkadas birdaha uyarmıcam ciddiyim

akn06
21-04-2015, 23:08
Dombili ve patates diyen arkadaş fiziksel terbiyeni takın! !!!

3rk4n
21-04-2015, 23:09
Yoo gerçekten öyle olduðu için yoksa bi çok kez ayný ortamda bulunduk yapabilse yapardý :)sayýn avukat bey.

Ha kale boş diye salliyorsun aciz aciz :)

alper1001
21-04-2015, 23:34
şükür forum sahipsiz değil, en azından adap kurallarını aşanlar uzaklaştırılmış. Deneyen araçlara maşallah, bende 200 üstü basmayan araçlardan muzdaripim, bence, yol ve aracın şanzımanı izin verdiği derecede denemek lazım, ama 2 taraf anlaşmışsada , bize bişey demek düşmez.

BoraRS
22-04-2015, 09:02
Olm bak benimle derdi olan bana ozelden ulassin. Burdan yazmasin.

Dayanamadim ben de yazayim dedim :D Gencler bi araba icin girdiginiz polemiklere bakin. Deger mi acaba?

Kadir abi sen de tarafini sec. Ya benimle ol ya da öl :D

chiefkadir
22-04-2015, 09:48
Olm bak benimle derdi olan bana ozelden ulassin. Burdan yazmasin.

Dayanamadim ben de yazayim dedim :D Gencler bi araba icin girdiginiz polemiklere bakin. Deger mi acaba?

Kadir abi sen de tarafini sec. Ya benimle ol ya da öl :DBen senleyim al götür beni amerigaya:hahaha:

iynn-RS
22-04-2015, 10:24
İboo mal çok iyi kardeşim Maşallah ses on numara. Keşke daha uzun basılsaymış.

Abi fiyat teklifinde bulunmadın bu sefer. En son 13.750 vermistin. Beğenmiyomusun artik tic i :D

Orhan
22-04-2015, 10:32
ben 14 veririm ;)

Maşallah

BoraRS
22-04-2015, 13:46
Ben senleyim al götür beni amerigaya:hahaha:

Abi sorma seyahatler yordu. Ankara'ya da gelemedim ama gelince arayacağım.

Abi fiyat teklifinde bulunmadın bu sefer. En son 13.750 vermistin. Beğenmiyomusun artik tic i :D

İbocum artık TIC RS türünün son Örneği olarak 30 kaattan aşağı etmez ben vazgeçtim başkası salça olsun artık :D

Can's
22-04-2015, 14:05
bora abı 5 bin dolardan fazla etmez dıyordun ne oldu da 30 bın tl cıkardın teklıfını:hoo:

taytay
22-04-2015, 15:59
Maşallah 2 aracada tıc daha hızlı.

Chn53
22-04-2015, 17:05
fotografı bana mertcan abi göndermiş gibi zan altında kalmasın bana kimse fotoğraf felan göndermedi kimsenin alet ettiği felanda yok burayı açıklığa kavuşturalım , benim ne saxoyle ne de sahibiyle alıp vermedeğim birşey yok kendisini zaten tanımıyorum, burdaki tek problem bana her seferinde hakaret eden FatihR kişisi bu olayda bu yüzden uzadı zaten

PiscocuK
22-04-2015, 17:24
keşke 5e atılsaydı daha güzel olurdu.bu hırs neden ki geçmek geçilmek illaki hep olacak şeyler
seyir zevki açısından tadı damağımızda kaldı

eskiden atıyorum 3-80 olur sonuna kadar giderdik 4te bırakmak yarıda kesmek falan yenimi çıktı

araçlara maşallah bu iki makinadan top speed videolarıda bekliyoruz

kazasız belasız

akif52
22-04-2015, 22:35
saxo 13 61 in gazabna ugramış ... masallah araclara..