Orijinalini görmek için tıklayınız : 9 - 10 Bin arası araç tavsiyesi
TheIllest
21-04-2015, 21:46
Öncelikle herkese Selamün aleyküm. üniye gitmeden önce kendi biriktirdiğim 7.5k param var üstünüde peder bey tamamlarsa :o 9 - 10 bin arası bi araç arıyorum. tek kapı 4 kapı olması önemli değil. konu hakkında değerli yorumlarınızı bekliyorum. Benim aklımda olan araçlar Honda Civic 1.4 dual carb eg kasa Honda CRX bu ikisi arasında kararsızım iki araç hakkında hem biraz bilgide verirseniz çok makbule geçer öğrenci işi spec hangisi daha iyi yüklenir felan :D şimdiden teşekkürler...
Grimlord
21-04-2015, 22:12
ben olsam o paraya paşa paşa twingo veya ford ka alır binerim,ögrenci maaşıyla dedigin araçları yüklemek baya bi zor olur :)
senin burada derdin sıkıntısız binecegin bi araç olmalı bence,dedigin araçlar epey düşük model ve yorgun olacaklar,temizine zaten en az 15 16 istiyorlar.
alternatif olarak 98 99 megane coupe de bakabilirsin.
kolay gelsin.
TheIllest
21-04-2015, 22:20
hocam öncelikle yorumunuz için teşekkürler :) ama dediğiniz araçlardan ikisi zaten kutu gibi ben 1.93 boyundayım onlara sığmam için ön koltuğu iptal edip bi tabure koymam gerekir sanırım :D megane coupe lerde zaten ***** serdar ortaça benziyen araçlar tipini sevmiyorum :D alacağım hondanında zaten 0 bi araç gibi olmayacağını biliyorum illaki sorun olacaktır ama benim sorum parça sıkıntısı yaşarmıyım gibisindendi yükleme olarak da headers egzost la başlamayı düşünüyordum zaten öyle büyük bi projeler yok aklımda şimdilik. okurkende çalışacağım için parasal açıdan bi sorun yaşamıyacağımı düşünüyorum inşallah saygılar.
ahmetbaha-drs
21-04-2015, 22:34
Kia Sephia.
Fiat Bravo.
Renault Europa 19.
kurtlukaya
22-04-2015, 00:33
1991 corolla
Twingonun içini dar sanan vatandaş vol 23123 =)
Son dönemde revaçta olan araçlardan twingo alınabilir. 1.5 civic lerede bakabilirsiniz.
tipo,uno ögrenci işi yakmaz ama iş görürler
Öncelikle herkese Selamün aleyküm. üniye gitmeden önce kendi biriktirdiğim 7.5k param var üstünüde peder bey tamamlarsa :o 9 - 10 bin arası bi araç arıyorum. tek kapı 4 kapı olması önemli değil. konu hakkında değerli yorumlarınızı bekliyorum. Benim aklımda olan araçlar Honda Civic 1.4 dual carb eg kasa Honda CRX bu ikisi arasında kararsızım iki araç hakkında hem biraz bilgide verirseniz çok makbule geçer öğrenci işi spec hangisi daha iyi yüklenir felan :D şimdiden teşekkürler...
crx i arasından çıkar :D okulu bırakıp iş hayatına atılmak zorunda kalırsın :D yazıda da büyük yazdıgın gibi sana baya bi büyük gelir ,bunu ögrenci oldugun için yazıyorum sakın beni yanlış anlama ;D
mikelazi
23-04-2015, 10:43
uno,106xr-suzukı swift nekadar yuksek model olursa okadar iiii bence.
driftboy
23-04-2015, 10:52
saxo vardı 2-3 gün önceye kadar 1.4 lpg li keşke erken yazsaydın :)
O paralara alacağın crx seni hayattan soğutur.
İzzet Göçmen
23-04-2015, 14:14
Uno derim o paraya iyi bakımlı temizleri Gelir S olmak sartıyla
Crx alirsan bir daha cocugun olmaz biri bursadan biri istanbuldan iki kisi taniyorum
gokberkeren
23-04-2015, 14:18
hocam öncelikle yorumunuz için teşekkürler :) ama dediğiniz araçlardan ikisi zaten kutu gibi ben 1.93 boyundayım onlara sığmam için ön koltuğu iptal edip bi tabure koymam gerekir sanırım :D megane coupe lerde zaten ***** serdar ortaça benziyen araçlar tipini sevmiyorum :D alacağım hondanında zaten 0 bi araç gibi olmayacağını biliyorum illaki sorun olacaktır ama benim sorum parça sıkıntısı yaşarmıyım gibisindendi yükleme olarak da headers egzost la başlamayı düşünüyordum zaten öyle büyük bi projeler yok aklımda şimdilik. okurkende çalışacağım için parasal açıdan bi sorun yaşamıyacağımı düşünüyorum inşallah saygılar.
Twingo ve Ka ya çok ön yargılı yaklaşmışsın,3yıl kadar 192 cm boyumla Ford Ka kullandım ve inanılmaz memnun kaldım,içi dışı gibi küçük değildir hatta şaşırtıcı derece de geniştir keza Twingo da öyledir.Ka'nın tek kötü yanı boyutuna göre yakıtı fazladır.Düzgün,bakımlı Ka ve Twingo çok mutlu eder,Tavsiye edilir.
Crx alirsan bir daha cocugun olmaz biri bursadan biri istanbuldan iki kisi taniyorum
Ucu açık bi cümle olmuş.
b.ustaoglu
23-04-2015, 16:05
crx i arasından çıkar :D okulu bırakıp iş hayatına atılmak zorunda kalırsın :D yazıda da büyük yazdıgın gibi sana baya bi büyük gelir ,bunu ögrenci oldugun için yazıyorum sakın beni yanlış anlama ;D
hahaa çok güldün ya :D
bu arada twingo ve ka dışarıdan küçük gibi dursa da içi baya büyük araçlar. ha arka koltuk kullanılkmaz o halde ancak rahat edersiniz kesinlikle. hele ki açılır tavanlı bir twingo pek ala havadar :)
ilbeyyagci
23-04-2015, 16:30
Alfa 33 :) ucuz, hızlı, hisli, yeni kasa ise parçası bol, yakışıklı.
mehmet6r
24-04-2015, 14:23
Yerinde olsam Ef kasa civic bakardım
twingo iyidir dert yok tasa yok :D
snan1910
25-04-2015, 08:20
Üstü açılabilen twingolardan alınır keyfe bakılır,
Ef nin crx in içinden çok daha geniş twingonun içi
Tayfun.O
25-04-2015, 09:18
Alfa 33 :) ucuz, hızlı, hisli, yeni kasa ise parçası bol, yakışıklı.
33 kullanıyorsunuz sanırım konunuzu görmüştüm parça taderiği konusunda sıkıntı var mı? , kronik arızası var mı ? Ustası varımıdır ***** ben Isparta dayım burada boxer motordan anlayan birileri yoktur sanırım :)
10k ya şahsi fikrim
Konuya dönecek olursak, ef kasa, mazda 323 practica, ae92 , twingo , clio 1.8 rsi, 33 lere bakardım ben
ilbeyyagci
25-04-2015, 09:39
33 kullanıyorsunuz sanırım konunuzu görmüştüm parça taderiği konusunda sıkıntı var mı? , kronik arızası var mı ? Ustası varımıdır ***** ben Isparta dayım burada boxer motordan anlayan birileri yoktur sanırım :)
10k ya şahsi fikrim
Konuya dönecek olursak, ef kasa, mazda 323 practica, ae92 , twingo , clio 1.8 rsi, 33 lere bakardım ben
Parça tedariği konusunda hiç sıkıntı çekmedim. Birçok parçası Alfa parçacılarında hala mavcut. Servis konusunda da İstanbul'da birçok usta var. İnanılmaz zor araçlar değil, sadece bir-iki ayrıntısı var. Yani ustanın boxer mantığına vakıf olması gerekiyor biraz. Kronik arızası yok yalnızca şanzımanı biraz hassas. Yılın da vermiş olduğu sorunlar var şanzımanda. Bir bakımla üstesinden gelinebiliyor.
Tavsiyem tercihiniz ya 1.5 karb. boxer ya da 1.7 16v enjeksiyon boxer yönünde olsun.
Tayfun.O
25-04-2015, 10:03
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
TayCupra
03-05-2015, 21:40
Corsa olabilir
flash var düşünürsen konuşabiliriz satmayı düşünüyorum aracımı...
flash var düşünürsen konuşabiliriz satmayı düşünüyorum aracımı...
Kaan gel RC ile takas edelim :)
Kaan gel RC ile takas edelim :)
abi hızlı araba özledim diye satsam birşeyler alıp yapsam düşündüm de RC ile :rolleyes: imkansız şu anda..:)
berkan14
05-05-2015, 16:20
peugeot 106 sx var tek kapı 1.6 motor gidişi tatminkâr istersen özelden yazabilirsin
TheIllest
09-05-2015, 02:18
değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim fakat hiç planda olmayan bi ihtiyaçtan dolayı bütçemden mecburen harcama yaptım :( o yüzden şimdilik araç alma hayalini erteledim otobüsle yola devam edeceğim :D fakat paramı yeniden toplayınca her bi yorumunuzu tek tek değerlendireceğim teşekkürler
O bütçeyle yüklenecek araç yerine sana mümkün olduğunca az sorun çıkaracak, sıkıntı çıkarırsada onarımını ucuz yoldan halledebileceğin bir araba almanı tavsiye ederim.
LnchCntrl
10-05-2015, 12:07
2000 swıft 1.3 karb + lpg verelim, aldık iş için kullanıyoruz sanayi içinde elimiz ayağımız gibi. Yakıt çok çok iyi. Direksiyon yumuşacık :) gidişi fenada değil yani. pm at düşünürsen :)
Ali Özdoğan
10-05-2015, 12:20
98 model daewoo nubira var 182 bin orijinal km si değişeni yok sağ arka çamurluk ve sağ ön çamurluk lokal boyalı
düşünürseniz 0507 840 40 10
TheIllest
10-05-2015, 13:56
2000 swıft 1.3 karb + lpg verelim, aldık iş için kullanıyoruz sanayi içinde elimiz ayağımız gibi. Yakıt çok çok iyi. Direksiyon yumuşacık :) gidişi fenada değil yani. pm at düşünürsen :)
hocam zaten bundan önce bende bi mazda 323 vardı araçla kayseride paramla rezil oldum diyebilirim o günden beri böylesi kupon araçlara tövbeliyim :(
Japon araçlara bakabilirsin, nissanın eski kasaları sorunsuzdur güzeldir.
Roverları önerebilirim.
Birde tempralar gerçekten uçan teneke ama konforlu güzel araçlar.
fatihdurutuna
07-06-2015, 15:57
Suzuki swift bencede cok mantikli bir secenek bir arkadasmda vardi gerek parca fiyatlari gerek yakiti ve perfomansi gayet basarili fiyatlarda makul
Kia Sephia önermiş arkadaş berberde var bizim çok memnun.
Bir de geçenlerde muhabbeti oldu bizim şantiyenin güvenlik elemanı almış twingo 8000TL ye. Baktık baya orjinal güzel araçtı. Not adam rahat 185cm falan:D
üzerine 1-2 bin tl koyabilirseniz corsa c van 1.3 cdti alabilirsiniz
Bu fiyatlara araç arayan varsa 11.000 e satıcam arabamı bu ayın sonuna kadar
darkmoon
08-06-2015, 20:06
o fiyatlara alıyımda elimden kolay çıksın tarzı araçlar düşünme tam aksine öğrencisinde alıyımda çok sorunsuz olsun elim içine girmesin tarzı araçlara bak ..
o zamanda apaçi zamanında gençlerin çok rağbet gösterdiği araçlardan uzak dur.. daha aile tarzı daha mütavazi yada gençlerin belli nedenlerden zamanında uzak durduğu spor araçlara yönel..
belli nedenlerden kastım abi elinde patlar abi parçası pahalı yada bulamassın v.b zamanında insanların bun edenlerden bulaşmadığı şimdi ikinci elde bolcana temizi olan spor araçlar var..
free-hifi
09-06-2015, 08:28
Eşinde dostunda eli ayağı düzgün fiyatı piyasadan 3 lira yüksek olmayan şahin doğan arıyorum arkadaşlar bilginize