Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İş Arayanlar

SEÇKİN172
22-04-2015, 10:25
Sultan ahmet tarafında gişede bilet satışı yapacak personel aramaktayız iş arayan arkadaşların CV lerini mail olarak iletmesini rica ederim

Mail adresi: seckin.atesci@gmail.com

metin_1989
22-04-2015, 10:57
ne gişesi acaba? iş tanımını bıraz daha acarmısnız rıca etsem?

SEÇKİN172
22-04-2015, 10:58
müze gişelerinde bilet satışı not:askerlik yapılmış olması gerekmektedir

metin_1989
22-04-2015, 11:06
calısma saatlerı nasıl acaba bırde sözlumle bırlıkte ıs arıyoruz yardımcı olabılırmısınız?

SEÇKİN172
22-04-2015, 11:15
calısma saatlerı nasıl acaba bırde sözlumle bırlıkte ıs arıyoruz yardımcı olabılırmısınız?

cv nizi mail atarsınız geri dönüş yaparız burdan yardımcı olamıcagım

SEÇKİN172
22-04-2015, 20:06
güncellll...

ZaZy
22-04-2015, 21:02
işin içeriğini yazarsanız kaba taslak biraz daha ayrıntı verirseniz; sizin içinde yararlı olacaktır.
Kolay gelsin

SEÇKİN172
22-04-2015, 21:11
işin içeriğini yazarsanız kaba taslak biraz daha ayrıntı verirseniz; sizin içinde yararlı olacaktır.
Kolay gelsin

Neyin detayını yazayım gişede bilet satışı yapılacaktır diye belirtmişim detaylarını özelden konuşalım bırakında.. Cv ler geliyor yararlı oldugumu düşünüyorum sıkıntı yok iyi günler..

SEÇKİN172
23-04-2015, 12:03
güncell diyelim....

stlegal
23-04-2015, 12:45
Adami dovseydin kardesim en azindan calisma saatleri sosyal imkanlar gibi detay versen adam umut etmez sen nasil cv istiyorsan calisaninda sana bunu sorma hakki var

c20let
23-04-2015, 12:50
Adami dovseydin kardesim en azindan calisma saatleri sosyal imkanlar gibi detay versen adam umut etmez sen nasil cv istiyorsan calisaninda sana bunu sorma hakki var

Yoook olmaz. İş veriyor o. Detay verirse bi tarafı eksilir.

FuatAyral
23-04-2015, 13:18
Fiyat özelden gibi bişey heralde buda

ZaZy
23-04-2015, 13:23
senin detay olarak aldıladığın ne acaba_? havalara bak :D hahahahahahahaa tamm konunu kirletmeyim inşallah istediğini bulursun

free-hifi
23-04-2015, 13:27
İlk mesajda melek gibi olan arkadaş sonrasında canavara dönüşmüş dolar 2,74 olduğundan olabilir mi?

stlegal
23-04-2015, 14:13
Kahrolsun kapitalizim

SEÇKİN172
23-04-2015, 15:46
İsteyen gönderir isteyen göndermez yazmak için yazmayalım.....

free-hifi
23-04-2015, 16:00
Cem abi ona göre bak...

Ome_RS
23-04-2015, 16:31
sen sakın bir yere müdür flan olma
şimdiden bu tavırlardaysan o zamana çekilmez birşey olursun.
iş ihtiyacım olsa bile bu tavırlardan sonra arayıp sormazdım.
birisine imkan sağlıyorsun diye böyle havalara girmeye gerek yok

SEÇKİN172
23-04-2015, 16:41
sen sakın bir yere müdür flan olma
şimdiden bu tavırlardaysan o zamana çekilmez birşey olursun.
iş ihtiyacım olsa bile bu tavırlardan sonra arayıp sormazdım.
birisine imkan sağlıyorsun diye böyle havalara girmeye gerek yok

Ya kardeşim ne havası neyin kafasını yaşıyorsunuz ben buraya böyle birşey yazdımki burdaki kişiler yararlansın cem abi yaşmış biraz daha detay ver diye belkide biraaz ters anlaşıldınyazdıgım olabilir yazmak için yazanlarda var makara yapacak yazmasın şakşakçılıga gerek yok tekrar yazıyorum uslubumü begenmeyen yaxmasın bukadar basittt dimi ayrıca neyin havasında olucam onuda merak ediyorum

5500
23-04-2015, 16:42
http://i.ytimg.com/vi/re1EkYEZFqg/hqdefault.jpg

AdemAr
23-04-2015, 16:45
Biletçilik için bile cv... anasını satayım vasıfsız eleman işine bile cv ister oldu millet.. Bide afra tafraya bak muhtemelen günde 13-14 saat çalıştırıyorlar

SEÇKİN172
23-04-2015, 16:59
Biletçilik için bile cv... anasını satayım vasıfsız eleman işine bile cv ister oldu millet.. Bide afra tafraya bak muhtemelen günde 13-14 saat çalıştırıyorlar

Madem düşünmüyorsun ne diye yazıyorsun makara olsun diyemi ?

SEÇKİN172
23-04-2015, 17:23
bu arada arkadaşlar iş saatleri sabah 9 akşam saat 5 dir .. Cv neden istemeyelim nerden bilelim insanlar hırlımı hırsızmı ne işlerde çalışmış bilemeyelimmi sokaktan geçeni oraya oturtalımmı saçma yazılara gerek yok ben tamamen belki bizim sitemizdede işe ihtiyacı olan arkdaşlar vardır diye yazdım yok müdür olsan yok o olsan bu olsan Adamın canı sıkılıyor yazı yazıyor ya .....

tecturkeyden bir çok arkadaşımın Cv leri geldi ve degerlendirmeye aldım ve kendilerine dönüş yaptım ve işe almak için görüşmeye çagırdım

ben burda böyle bir konu açmışsam demekki birilerini bi faydam olsun diye açmışım dimi ben kendi şirketime elaman aramıyorum

SEÇKİN172
24-04-2015, 08:54
günceldir arkadaşlar...

Molev
24-04-2015, 09:12
Pm yolladım.

SEÇKİN172
24-04-2015, 09:17
Pm yolladım.

cvp verdim teşşekkür ederim..

halilcakir
24-04-2015, 14:06
Bu ülkede işsizlik yok arkadaş , net yani cevaplara bakınca:)

Zaten bu işe talipsen belli ki ancak bu tarz bir iş yapabilecek donanımdasın ve çokda bir seçeneğin yoktur iş bulma konusunda.

Adamda yazmış

Askerlik gerek,bilet satacak yer sultanahmet

Geri kalanlarda eğer bu işi yapacak arkadaş zahmet edip işverene cvsini ulaştırırsa, işverende uygun görürse görüşmeye çağırsın orada öğrensin.

alışma saati,maaş,ticket prim vırt zırt

Ben maaşlı olarak çalışmak zorunda olduğum zamanlarda iş görüşmesine gitmeden önce şirketin sitesinden görüşeceğim kişinin ismini öğrenip tüm sosyal medyadan bulup şahsi mailine ulaşıp oradan bile yollamıştım cv yi kısa bir özetle. Adamda zaten şaşırmıştı helal valla demişti.

İyilikden maraz doğar diye boşa dememişler ver işkura ilanı günde 35 kişi arar oda Adana'da. Ha ondada bir komiklik görüşmeye gelen sayısı da arayana göre çok az oluyor ama olsun. Birde facebookda 24 saat gezebilip mail atmayı bilmeyenler ve maaş beğenmeyenlerde ayrı bir dünya.

Ne dertliymişim be :)

SEÇKİN172
24-04-2015, 14:14

Zaten bu işe talipsen belli ki ancak bu tarz bir iş yapabilecek donanımdasın ve çokda bir seçeneğin yoktur iş bulma konusunda.

Adamda yazmış

Geri kalanlarda eğer bu işi yapacak arkadaş zahmet edip işverene cvsini ulaştırırsa, işverende uygun görürse görüşmeye çağırsın orada öğrensin.

Ben maaşlı olarak çalışmak zorunda olduğum zamanlarda iş görüşmesine gitmeden önce şirketin sitesinden görüşeceğim kişinin ismini öğrenip tüm sosyal medyadan bulup şahsi mailine ulaşıp oradan bile yollamıştım cv yi kısa bir özetle. Adamda zaten şaşırmıştı helal valla demişti.

İyilikden maraz doğar diye boşa dememişler ver işkura ilanı günde 35 kişi arar oda Adana'da. Ha ondada bir komiklik görüşmeye gelen sayısı da arayana göre çok az oluyor ama olsun. Birde facebookda 24 saat gezebilip mail atmayı bilmeyenler ve maaş beğenmeyenlerde ayrı bir dünya.

yorumunuz için teşşekür ederim....

halilcakir
24-04-2015, 14:15
Şimdi taşlanırım büyük ihtimalle ama bana doğru geleni de söylemişimdir hep :)

Rica ederim

Molev
24-04-2015, 15:14

Adamda yazmış

Herkesin bakış açısı durumu farklıdır, bağzı hususlarda size katılıyorum bağzılarında katılmıyorum, işveren olarak işin takribi niteliği hususunda mutlaka işverenin kafasında bir ücret istenen emek vb. şeyler bellidir asıl husus burda vasıflı mı vasıfsız mı nasıl bir işgören seçimi yapılmaktadır, ben kendim bir firmada Bilgi işlem asistanlığı yapmaktayım ( Bir İnfo Tech personelinin yapması yapabilmesi gereken bütün çalışmaları gerçekleştirmekteyim), konuya şu açıdan bakıyorum yeni ve daha kaliteli bir iş için her zaman seçenekleri ve fırsat gördüklerimi gözden geçiririm ancak piyasada tatlı ballı allı şallı oyalı boyalı dolgun maaşlı iş ilanları verip insanları görüşmeye çağırıp masada gerinerek '' vallah gardaş 1300 tl maaş veririm işine gelirsah'' diye fütursuzca bir tutum sergileyen çok insan gördüm karşılaştım yeri geldi yüzüne tükürdüm, burada mesele verdiği ücret değil mesele ve asıl yalnış olan olay ücreti en ucuza psikolojik yada sosyokültürel bağnazlığını dayatarak insanların sırtından kolay para kazanmak için çabalayan aciz insan tavrı ben oraya gitmek için zamanımı ve paramı harcıyorum kimse bir görüşmeye öylesine gitmez, çalışan insanki ( ben ülkemizde bir işgören olarak kendimi alt sınıf düzeyinde görüyorum ***** geçim standartları ıvırı zıvırı) zar zor kıt kanaat geçiniyor birde hayata tutunmak için o kadar ( vasıflı bir işgören olabilmek için) bilgi birikimi, zaman harcıyorum.. En azından görüşmeye gitmeden önce ne kadar ücret alacak, sosyal şartlar nelerdir neler değildir bilmesi bilinmesi hakkımdır hakkımızdır. Herkezin vakti değerlidir.!!!

Ben Seçkin Bey'le görüştüm sağolsunlar beni görüşmeye çağırdılar şu an çalışmakta olduğum için hafta içi görüşmeye gelemeyeceğimi söyledim ancak bu işin benim için bir fırsat doğurabileceği istisnasınıda düşünerek en azından değerlendirmek amaçlı ücret bilgisini mail yoluyla 3. kez sordum ve cevap alamadım açıkçası bir anlamda veremedim bu tavrına.

Not: İşkur öncelikli olarak devletten işsizlik maaşı alan kişilerin iş bulmalarını sağlıyor ve bu kişiler devletten aylık bir maaşın 3/1 i veyahut daha fazlasını alıyorlar aynı zamanda farklı bir yerde sigortasız olarak çalışıyorlar zaman zaman iş arıyorum diye işkura gidiyorlar ve ordaki temsilcileri tarafından yönlendiriliyorlar onlarda görüşmeye gitmiyor.

Kahn23
24-04-2015, 15:20
İşkur'un fln aradığı yok :D Ben 2 ay önce ayrıldım bankadan kimse aramadı. 1000TL'de işsizlik maaşı alıyorum her ay :)

Mailde ücret bilgisi vermemesi doğru. Ben olsam yüzyüze görüşmediğim kimseye bilgi vermem. Çünkü işe alacak lişi karşısındakinin tavrına bakarakta bilgi verebilir.Buna şahit oldum..

fthdrn
24-04-2015, 15:44
Maaşın belirtilmemesi mantıklı. Ben işveren olsam alacağım personel hoşuma giderse gelecek görürsem kafamdaki maaştan da yukarı ücret söyleyebilirim. Ama ben iş veren değilim :)

SEÇKİN172
24-04-2015, 15:50
arkadaşlar öyle mailler geliyorki cvp bile vermiyorum adam ( nekadar para veriyorsunuz diye mail atmış ) gerçekten bu konuyu buraya açtıgım için üzgünüm ....

ve şunuda söyliyeyim techturkeyden bir çok arkadaşımızı işe aldım . ve birçok almadıgım arkadaşımda var saglık problemlerinden vsvs ama şunu özellikle belirtiyorum kişiyle görüşmeden ücret söylemiyorum adam yazmışki mailde neden CV diye ya arkdaşım biz kimi işe aldıgımızı bilmeyelimmi bukadar cahilmisiniz arkadaşlar gerçekten işe ihtiyacı olan kişiler yazabilirmi sizden rica ediyorum......

Utku
24-04-2015, 16:09
iyisin hoşsun maaşı yüz yüzeyken söylemekle doğruda yapıyorsun Allah razı olsun da bırak bu havaları bir :D Burda benim gibi birçok insan var kurumsal firmada çalışan onlarda anlıyor anyayı konyayı :D Hani diyeceğin "Sultanahmet civarı müzelerde gişe görevlisi olacak çalışma arkadaşı aramaktayız.Mesai saatleri 09:00 / 17:00.Ücret ve sosyal hak konuları mülakat sırasında detaylandırılacaktır " Sen birkere bu üslubla kendi kalitenin ve işin kalitesinin düşük olduğuna dair izlenim bırakıyorsun ;) Nimet ablaya bağlı seyyar piyango bileti satışı yapacak eleman arıyomuş gibisin.

SEÇKİN172
24-04-2015, 16:27
iyisin hoşsun maaşı yüz yüzeyken söylemekle doğruda yapıyorsun Allah razı olsun da bırak bu havaları bir :D Burda benim gibi birçok insan var kurumsal firmada çalışan onlarda anlıyor anyayı konyayı :D Hani diyeceğin "Sultanahmet civarı müzelerde gişe görevlisi olacak çalışma arkadaşı aramaktayız.Mesai saatleri 09:00 / 17:00.Ücret ve sosyal hak konuları mülakat sırasında detaylandırılacaktır " Sen birkere bu üslubla kendi kalitenin ve işin kalitesinin düşük olduğuna dair izlenim bırakıyorsun ;) Nimet ablaya bağlı seyyar piyango bileti satışı yapacak eleman arıyomuş gibisin.

teşşekür ederim utku bey engin bilgileriniz için :) insanlık hali detaylı bir şekilde yazmamışım sosyal hakları onuda yazmam gerekirdi .

dahan
24-04-2015, 16:34
cv mimi hikaye yaramaz bi adamı cividen bilemessin

Utku
24-04-2015, 16:39

teşşekür ederim utku bey engin bilgileriniz için :) insanlık hali detaylı bir şekilde yazmamışım sosyal hakları onuda yazmam gerekirdi .

http://i.hizliresim.com/a5y6WB.png

kendi haline bırakın zorlamayın :)

Aliburakb
24-04-2015, 16:40
uslüp de sıkıntı olmuş sanırsam biraz. niyet güzel ama uslüp yanlış olduğu için anlaşılmazlıklar olmuş. kolay gelsin :)

SEÇKİN172
24-04-2015, 16:41
cv mimi hikaye yaramaz bi adamı cividen bilemessin

tabiki öyle abi görüşme esnasında da birazda olsa ozaman tanımaya çalışıyorsun.

halilcakir
24-04-2015, 20:52
İşkur işsizi gidip kendi aramaz.

İşsiz işkura bana iş bul diye başvurur bu işsizleride eleman arayan işverenlere yönlendirir.

İşverenlerde yine işkura bildirmiş olmalıdır şu şu pozisyonda açığım var diye.

Bahsettiğim o idi işkura söyleyeceksin yada ilan vereceksin diye.

Neyse Allah her iş arayanın yardımcısı olsun kolay değil işsizlik.

SEÇKİN172
27-04-2015, 14:18
güncelldir arkadaşlar ...

Kahn23
11-06-2015, 14:18
İşkur'dan işsizlik maaşı alan var mı?
Ayrıca en fazla kaç ay çekmezsek iptal ediliyor? Maaşı PTT veriyor fakat onlar da tam emin değil. Biri 2 ay diğeri max 3 ay diyor.

by.gkn
11-06-2015, 14:49
İşkur'dan işsizlik maaşı alan var mı?
Ayrıca en fazla kaç ay çekmezsek iptal ediliyor? Maaşı PTT veriyor fakat onlar da tam emin değil. Biri 2 ay diğeri max 3 ay diyor.

ben şuanda aktif olarak alıyorum. Konu hakkında az çok bilgim var fakat soruyu anlamadım konu ne tam olarak :D

Benim işsizlik ödeneği hakedişim 10 aylıktı mesela daha iki ayını aldım. Girdiğim işte işkur işe başlama eğitimi ile ilgili olduğundan hem normal maaş alacağım hemde işsizlik ödeneği devam edecek.

Kahn23
11-06-2015, 14:52
ben şuanda aktif olarak alıyorum. Konu hakkında az çok bilgim var fakat soruyu anlamadım konu ne tam olarak :D

Benim işsizlik ödeneği hakedişim 10 aylıktı mesela daha iki ayını aldım. Girdiğim işte işkur işe başlama eğitimi ile ilgili olduğundan hem normal maaş alacağım hemde işsizlik ödeneği devam edecek.

Ben Kıbrıs'a yerleştim. 4 aydır alıyorum maaşı. Toplam 10 ay alıcam. Ama her ay Tr'ye gelip gitmiyim diyorum. O yüzden 2-3 ay'da bir geleyim istiyorum.o yüzden sordum

aslanneron
11-06-2015, 15:08
Ben Kıbrıs'a yerleştim. 4 aydır alıyorum maaşı. Toplam 10 ay alıcam. Ama her ay Tr'ye gelip gitmiyim diyorum. O yüzden 2-3 ay'da bir geleyim istiyorum.o yüzden sordum

abi şubeye mi yatıyor istedigin şubeden çekemiyor musun?

by.gkn
11-06-2015, 15:13

Abi nette şöyle bir yazı buldum. Ben sorduğumda da bir ay içinde çekemezsen geri gider demişlerdi. İnternette de bu şekilde yazıyor. Sistem çok saçma aslında bir ptt hesabı açıp oraya aktarsalar hiç gidip çekmeyle uğraşılmayacak ama işte işkence ediyorlar insana resmen.

MADDE 11 – (1) Hak sahiplerine ödenmek üzere bekletilen havaleler ödeme yerlerince geliş tarihinden itibaren bir ay, postrestant işaretli havalelerde geliş tarihinden itibaren iki ay süre ile alıcının başvurması için bekletilir. Bu süreler çek ödeme havaleleri için de geçerlidir.

Kahn23
11-06-2015, 15:22
abi şubeye mi yatıyor istedigin şubeden çekemiyor musun?

Tr sınırları dahilinde istediğin Ptt şubesinden çekebiliyorsun.

Abi nette şöyle bir yazı buldum. Ben sorduğumda da bir ay içinde çekemezsen geri gider demişlerdi. İnternette de bu şekilde yazıyor. Sistem çok saçma aslında bir ptt hesabı açıp oraya aktarsalar hiç gidip çekmeyle uğraşılmayacak ama işte işkence ediyorlar insana resmen.

MADDE 11 – (1) Hak sahiplerine ödenmek üzere bekletilen havaleler ödeme yerlerince geliş tarihinden itibaren bir ay, postrestant işaretli havalelerde geliş tarihinden itibaren iki ay süre ile alıcının başvurması için bekletilir. Bu süreler çek ödeme havaleleri için de geçerlidir.

Ben de ilk ay çekerken sordum Ptt çalışanına. Kart çıkarsak o hesaba yatmıyor mu diye. İşkur ödeneği isme yatıyor hesaba yatmadığından kart çıkarmanız bi işe yaramaz dedi. Eğer hesaba yatsaydı kart çıkartıp kardeşime verecektim o da çekip bana gönderecekti.

Naapalım artık bu ay'ın 30'unda gelip 1Temmuz'da dönerek 2günde 2ay maaşını çekicez. Ondan sonra da kardeşime vekalet verip onun çekmesini istiecez. Yapacak bişey yok ;)

johnie
11-06-2015, 15:59

Ben de ilk ay çekerken sordum Ptt çalışanına. Kart çıkarsak o hesaba yatmıyor mu diye. İşkur ödeneği isme yatıyor hesaba yatmadığından kart çıkarmanız bi işe yaramaz dedi. Eğer hesaba yatsaydı kart çıkartıp kardeşime verecektim o da çekip bana gönderecekti.

Naapalım artık bu ay'ın 30'unda gelip 1Temmuz'da dönerek 2günde 2ay maaşını çekicez. Ondan sonra da kardeşime vekalet verip onun çekmesini istiecez. Yapacak bişey yok ;)

Vallahi abim gittim, adamların sanki kendi cebinden çıkıyormuş gibi cevaplar vermesinden gerildim. Sabah tekrar uğrayıp sorarım , sinirlenmeden sakin sakin :)

by.gkn
11-06-2015, 16:09

bende pttbank hesabı var askerlikte açılmıştı. Parayı almaya gittiğimde elden vermeyin hesaba aktarın dedim ona bile birsürü kağıt koydu önüme doldurulması gereken tamam dedim boşver ver parayı :D pttdeki parasal işler çok çağ dışı durumda bir güncellenmeleri gerekiyor artık.

sweap07
26-06-2015, 17:20
güncelllll

fdoganb
26-06-2015, 18:29
30 iş günü yaz stajımı yapmak için mümkünse otomotiv sektörüyle alakalı firmaların finans muhasebe gibi departmanlarında yer arıyorum. sigortam okul tarafından karşılanacak. biraz aciliyeti var

cortez
28-06-2015, 19:26
Pronet bölge tanıtım sorumlusu Arıyor.isteyen olursa referans olabilirim

yavuz364
29-06-2015, 08:36
Bende iş arıyorum, şuandaki şirketimde üstlerimle pek anlaşamıyorum ve şirket yeterince kurumsal değil (patron şirketi)

Uydu haberleşme (askeri, tübitak ağırlıklı projeler) üzerine bir firmada komple anten ve mekanik tasarım sorumlusuyum.. 8 yıla yakın Ar-Ge deneyimim var..
Beni tatmin edebilecek bir iş arıyorum.. Elektronik konusunda da oldukça bilgi sahibiyim..
Yenilikçe ve kesinlikle AR-GE odaklı, farklı projeler yapmak için birini arayan var ise görüşebiliriz :)

sweap07
30-06-2015, 17:38
antalyada iş arıyorum b sınıfı ehlıetım var ıyı derece pc bilgim var

ozan gülle
30-06-2015, 18:09
İstanbulda is ariyorum sehir degisikliginden dolayi b ehliyetim var pc deneyimim var otomotiv satis ve benzeri her isi rahatlikla yapabilirim yardimci olabilecek varsa simdiden tesekkurler

free-hifi
30-07-2015, 09:33
Kartal Pendik civarlarında oturan arkadaşlar

Kartal siemens tarafında yangın söndürme cihazları vs işiyle ilgili eleman alınacaktır askerlik yapılmış olması ve 35 altı olması şarttır

1100 maaş + 100 yol + 250 yemek + sigorta

Emre Öztekin : 05469510000

gfb01
03-08-2015, 14:49
Merhaba ;
Zincir mağazalarda çalıştırılmak üzere tam zamanlı Bay veya Bayan TOSHIBA notebook tanıtım personeli (Promotör) aramaktayız. Kendine güvenen, daha önce bilişim ürünlerinde tanıtım & satışı konusunda deneyimli. Zincir mağazalarda çalışmış olması tercih sebebidir.
*Satış tecrübesi mutlaka olması gerekmektedir.
Özgeçmişleriniz için : cuneyt.turkoglu@toshibatr.com
Çalışma saatleri: 11:00-20:00 Hafta içi 1 Gün izin.
Çalışma yeri
Beylikdüzü - Vatan
Dudullu - Vatan
Bostancı - Vatan
Mallof İstanbul - Teknosa
Bahçelievler - Gold
İzmit - Vatan

Arkadaşlar çalişmak isteyenler varsa bnmle irtibata geçebilir cüneyt beye mail atmadan bana haber verirseniz bnde ona göre konuşurum referans olurum

silwerhooks53
03-08-2015, 20:02
allah rızası ıcın su turk hava yollarına yardımcı olabılecek bırı varsa yardımcı olsun ınat ettım olmuyo:D sürünüyoruz valla

Arda_7
03-08-2015, 21:02
işletme ingilizce mezunuyum aktif işssizim ilgilenenlere duyurulur :D yaş 24

Y.Emre
03-08-2015, 21:54
Yanlış anlaşılmaz umarım arkadaşlar. İş ihtiyacı olanlara ana iş olarak değilde yan iş - düzensiz de olsa ek gelir kaynağı olarak youtube'u öneririm. Youtube reklamlarını yani.

Hatta bilgisayar ve internetten iyi anlıyorsanız, birazda kim ne izler, nasıl sunarsam izler? sorularını biliyorsanız güzel paralarda kazanabilirsiniz.

En baştan söyleyeyim uğraşıp uğraşıp kazanamayan da var, aylık olarak 3-4-5 hatta 6 haneli paralar kazananlar da var. Kişiye kalmış ne kazanacağı.

Şimdiden söyleyeyim, ne yüklersem izlenir dışındaki bütün sorularınızı yanıtlayabilirim. O soruyu sormayın lütfen :)

Mesaj foruma uygun değilse, yada yanlış anlaşılırsa vs silinebilir sorun değil.

by.gkn
03-08-2015, 23:54
Yanlış anlaşılmaz umarım arkadaşlar. İş ihtiyacı olanlara ana iş olarak değilde yan iş - düzensiz de olsa ek gelir kaynağı olarak youtube'u öneririm. Youtube reklamlarını yani.

Hatta bilgisayar ve internetten iyi anlıyorsanız, birazda kim ne izler, nasıl sunarsam izler? sorularını biliyorsanız güzel paralarda kazanabilirsiniz.

En baştan söyleyeyim uğraşıp uğraşıp kazanamayan da var, aylık olarak 3-4-5 hatta 6 haneli paralar kazananlar da var. Kişiye kalmış ne kazanacağı.

Şimdiden söyleyeyim, ne yüklersem izlenir dışındaki bütün sorularınızı yanıtlayabilirim. O soruyu sormayın lütfen :)

Mesaj foruma uygun değilse, yada yanlış anlaşılırsa vs silinebilir sorun değil.

Kardeşim kastın youtube üzerinden kanal oluşturup ilgi çekecek birşeyler paylaşmak mı yoksa daha farklı şeyler mi? Pm den biraz detay verebilir misin? :)

Y.Emre
04-08-2015, 00:11
Kardeşim kastın youtube üzerinden kanal oluşturup ilgi çekecek birşeyler paylaşmak mı yoksa daha farklı şeyler mi? Pm den biraz detay verebilir misin? :)

Tam olarak söylediğin gibi abi :) Tabi bunu seri şekilde kanallar oluşturarak yapmak. 100lerce 1000lerce video yüklemek.