Orijinalini görmek için tıklayınız : Egsoz Sistemi Hakkında(GSİ)
sinanbaysal
22-04-2015, 20:40
Arkadaşlar merhaba. Aracımda custom warex egsoz var. Hacimden dolayı sanırım, sesi çok fazla çıkıyor. Bir alman gibi değilde japon biniyorum sanki; gaza oturunca yırtıyor tabirimce. Kapalı konumda ise aracı sıkıyor. İstediğim gaza oturunca motor sesini emiş sesini duymak. Oem egsoz aracı geri düşüreceğinden takmak istemiyırum. Performansı düşürmeyecek hatta mümkünse arttırabilecek orta desibelde sesi olan nasıl bir egsoz takabilirim. Aracımda komple 63 lük krom boru ve 63lük orta var.
Edit:Araç Astra Sfi Gsi
Ss gibi elyafı kaliteli ve bol bir egzoz düşünebilirsin.
sinanbaysal
22-04-2015, 21:18
Ss gibi elyafı kaliteli ve bol bir egzoz düşünebilirsin.
Replica kullansam olur mu peki. 63 lük uygunmudur. Cevabınız için teşekkürler
Komple boru 63 olduğundan 63 al derim. Araba 2.0 diye düşünüyorum. Corsa yada Astra olduğunu belirtmemişsin.
Orjinalden bahsediyorum.
sinanbaysal
22-04-2015, 21:42
Komple boru 63 olduğundan 63 al derim. Araba 2.0 diye düşünüyorum. Corsa yada Astra olduğunu belirtmemişsin.
Orjinalden bahsediyorum.
Araç astra sfi yukarıya editledim abi. Valla ***** sitede bulamadım oem. Replicada olabilir onuda bulamadım. Nerden bulabilirim yahu hep 106 civic için var izmir el yapımı olan :)
Nereden bulunur konusunda inan fikrim yok. Hele İzmir için hiç fikrim yok :)
Ben olsam çift çıkışlı temiz 2. el Remus veya Sebring kovalardım, Opellerdeki sessel sonuç güzel oluyor genelde, youtube da var videolar Sinan.
Custom son susturucu için ise eğer telefonla arar görüşür anlaşırsan replika SS yaparlar diye düşünüyorum İzmir'de :)
Ultraleggera
23-04-2015, 05:14
C20XE makineye direk borla ya ben kendi GSİ mde DTM Borla kullanıyordum çok iyiydi özellikle üst devirlerde. Ses çok tok ama komple düm düz boruyla bişi alamazsın ortaya güzel ufaktan bi susturucuyla sıkıştırmayı arttırman lazım çünkü SFİ GSİ öle Honda gibi devirle yürüyen bi araç değil tork la yürüyor ortaya ufakta olsa bi sustucu şart aklında bulunsun.
sinanbaysal
23-04-2015, 08:07
Nereden bulunur konusunda inan fikrim yok. Hele İzmir için hiç fikrim yok :)
Tesekkurler abi :)
Ben olsam çift çıkışlı temiz 2. el Remus veya Sebring kovalardım, Opellerdeki sessel sonuç güzel oluyor genelde, youtube da var videolar Sinan.
Custom son susturucu için ise eğer telefonla arar görüşür anlaşırsan replika SS yaparlar diye düşünüyorum İzmir'de :) Bi arastiricam abi. Hks de olabilir Aslinda. Ss icin birkac yeri aricam gun icerisinde..
C20XE makineye direk borla ya ben kendi GSİ mde DTM Borla kullanıyordum çok iyiydi özellikle üst devirlerde. Ses çok tok ama komple düm düz boruyla bişi alamazsın ortaya güzel ufaktan bi susturucuyla sıkıştırmayı arttırman lazım çünkü SFİ GSİ öle Honda gibi devirle yürüyen bi araç değil tork la yürüyor ortaya ufakta olsa bi sustucu şart aklında bulunsun.
Ortanin oldugunu yukarida belirtmistim. Soylediginiz egsozu arastiricam tesekkurler.
sinanbaysal
23-04-2015, 08:16
Soylediginiz egsozu temsili foto yada ilan link atabilir misiniz bulamadim?