Orijinalini görmek için tıklayınız : Erzincan-Kemaliye Otobüs Yolculuğu.
::ZaFeR::
24-04-2015, 23:35
Böyle yolları Japon animelerinde görüyorduk.Meğersem TR sınırları içersinde de varmış.İzlerken biraz tırsmadım değil.
Kemaliye'ye Otob (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/255410/kemaliyeye-otobus-yolculugu)
Eski anamur antalya virajlarını görmediniz heralde :)
Ama bu yolda tehlikeliymiş :)
Otto_Skorzeny
24-04-2015, 23:54
Tisan a giderken yani taşucu yollarıda böyle
Video sonuna kadar araba gelecek diye bekledim :( antalya-anamur arası 4 ton yüklü ıveco 65-9 la tam bir korku kapanı :D
Video sonuna kadar araba gelecek diye bekledim :( antalya-anamur arası 4 ton yüklü ıveco 65-9 la tam bir korku kapanı :D
Aynen tek bende araba gelecek diye bekledim. Bi zamanlar o virajlar çok ünlüydü yav. :) ben çok severek giderdim o virajlarda. :D Yazın başında turizim firmalarına vw crafter ve mercedes sprinter götürüp kiraya verirdik ozmnlarda çok geçiyorduk :)
Tayfun.O
25-04-2015, 00:41
Sonun kadar bi araba gelir diye bekledim de olmadı heralde o yol kullanılmıyor yalnızca kestirme amaçlı girmiş olabilirler
huseyinturk
25-04-2015, 08:05
Büyük keyif o 403le ordan öyle tasır tasır inmek :) Rötardarı çeke çeke mis. Hayallerimi engellediler zorla okuttular yakıcam bu gezegeni
Erzurumdan Ofa giden ispir yolu vardı, şimdi baraj altında kaldı gruptan birine uyup girmiştik otobüsle çıkana kadar akla karayı seçtik, geri dönmeye dönemiyoruz asvalt yok. Karşıdan gelen toros 2 km geri gitti
Bu yol Kemaliye ile Malatya Arapgir arasında ki yol ve aktif kullanılan Malatya'ya ulaşım yolu:) Alternatif yol falan değil yani. Kemaliye'de askerlik yaptım ve hayatımda gördüğüm en şirin yerlerden birisi yolları zaten anlatmaya gerek yok insanlar alışmış ben Jandarmaydım ve bir kere kaza haberi duymadım. Bizim burada olsa haftada bir kişi uçar oralardan.
Tekirdağ uçmakderede güzeldir
ucmakdere - 1 - YouTube (http://youtu.be/mV9fJJLBYfA)
Aydın İncirliova-Ödemiş yolu da iyidir hani :)
free-hifi
25-04-2015, 09:48
Tekirdağ uçmakderede güzeldir
ucmakdere - 1 - YouTube (http://youtu.be/mV9fJJLBYfA)
Uçmakdere yi tek geçerim hele temiz hava dolunayda o zirvede olup yakamozu felan izleyeceksim on numara şarköye gider gelirken kullanırım yanımdakiler isyan etsede fark etmiyor :D
free-hifi
25-04-2015, 09:53
2013 te barbaros çıkışından başlayan asfalt çalışmalarında benimde emeğim vardır :D
http://i.hizliresim.com/j5L5Xm.jpg
beratyuksel
25-04-2015, 10:03
İspir yolunu bilirim ben de hatta bundan 2-3 sene önce bir olay yaşadık.
Çukurları kapatmak için asfalt doldurmuşlar, bir tanesi de sağlam bir viraja gelmiş. Peder de hızlı girince arabanın teker çukurdaki asfaltta boşa döndü, spin attık. Son anda durmuştuk uçurumun kenarında.
Allah korusun çok dikkatli olmak lazım :)
memleketim Malatya-Pütürge yolu bundan daha tehlikelidir bilen varsa hep viraj uçurum iniş 45 km yolda dört mevsim görürsünüz. gerçi şimdi biraz genişlettiler
https://www.youtube.com/watch?v=WcY9BGG-P3k
free-hifi
25-04-2015, 10:15
2002 DE Malatya ya askere giderken Sivas güründen sonra fena yollar vardı millet ne uçurumlarda oturuyordu tırsmıştım o yolda ben.
Artvine girerken dağ yolundan gitmiştik babamla sene 2008 falan kırk ayak scania ile. Bunlara benzer bir yoldu. Araba yuksek olduğu için bazı manevralarda boşlukta bile kaldığımız oluyordu.
valla mersinden antalyaya gidecektik sahil şeridinden bir yol vardı dolambaçlı orası kadar kötü yol görmedim beni hayatta araba tutmaz ama 3 kere falan kusmuştum kenara cekip , insanı cok hırpalayan ve korkutan bir yoldu yıl 2006 falan
valla mersinden antalyaya gidecektik sahil şeridinden bir yol vardı dolambaçlı orası kadar kötü yol görmedim beni hayatta araba tutmaz ama 3 kere falan kusmuştum kenara cekip , insanı cok hırpalayan ve korkutan bir yoldu yıl 2006 falan
Anamurdan sonra Antalya virajları bahsettiğimiz virajlı yol :)
yarim saat gidoyorduk daha 3 kilometre olmuş deliriyorduk arabada :D o yolu kullnanlarin alah yardimcisi olsun diyelim :)
Her ay Antalya- Mersin yapıyorum, Anamur yolu kötüdür zorludur fakat giden var mı bilmiyorum. Ermenek'den Alanya Mahmutlara inen yolu tek geçiyorum. Hayatımda ilk defa direksiyondayken sağa çekip istifra ettim bir daha da o yola gitmeye tövbe ettim.
İstanbul
25-04-2015, 13:31
Yazan arkadaşlar olmuş,Alanya-Mersin yolu bu konuda 1 numaradır,hele eski hali çok daha beterdi,bir virajdan çıkmadan ötekine girerdin,düz gidilmezdi..şu kadarını söylim,yakın zamana kadar bu hatta çalışan otobüslerde daha yolculuk öncesi kusmak için torbalar dağıtılırmış
Canselmo
25-04-2015, 15:07
Her ay Antalya- Mersin yapıyorum, Anamur yolu kötüdür zorludur fakat giden var mı bilmiyorum. Ermenek'den Alanya Mahmutlara inen yolu tek geçiyorum. Hayatımda ilk defa direksiyondayken sağa çekip istifra ettim bir daha da o yola gitmeye tövbe ettim.
o yolu harbi tek geçerim bir kere geçtim o yoldan daracık yol ne virajlar var yollar berbat :D
Canselmo
25-04-2015, 15:08
Anammur- mersin yoluna tüneller yapıyorlar artık 2 senedir bir çalışma var. Ne zaman biticek bilmiyorm
hafta sonu kaçamakları yaparak bu tarz zorlu yolları denemek için gerekli seviyeye gelebilirim inşallah :) Her hafta bir aksiyon ne güzell.
Memleketimin yollarını hatırlattı, Kangal-Divriği arası da aynı bu şekilde kıvrıla dolana gidilir.
İbrahim33
25-04-2015, 21:38
Eski anamur antalya virajlarını görmediniz heralde :)
+1 , hele hele özellikle anamur - gazipaşa arası korku filmi gibi. yol bitsin diye dua ettiğimi bilirim. sağa çekip kusmak bile mesele. sağa çekecek yer bile zor bulunuyor. bir yanda uçurum deniz , diğer yanda dağlar. :(
Anammur- mersin yoluna tüneller yapıyorlar artık 2 senedir bir çalışma var. Ne zaman biticek bilmiyorm
bu hafta bozyazıya gitmiştim , taşucu aydıncık arası tüneller bitmiş. bozyazı anamur tarafındakiler inşaat halinde daha. ama çalışıyorlardı :)
SekoLive
25-04-2015, 23:08
Konuda gözlerim goktugu aradı:)
Adana Çakıt Vadisi yolu :)
http://static.panoramio.com/photos/large/63949577.jpg
b.ustaoglu
25-04-2015, 23:32
3.24sn viraj beni bitirdi :)
Redfish16V
25-04-2015, 23:33
Anamur yolunda tek ben kustum sanardım meğer baya ünlü bir yolmuş :D Ne zaman biri anamur tatil dese tövbe derim,yolu bir dert sıcağı ayrı bir dert..
Buraya araçla gidilebiliyor mu? Adanadan arabamı aldığımda apar topar gelmiştim Ankaraya hiç gezemedim oraları pozantı vs bu tarz yerler internetten bakıp iç çekiyorum memleketin böyle güzel yerlerini doğası bozulmadan görüp gezmek lazım :)
mert_can 41
25-04-2015, 23:49
Video yu izleyince aklına wrc gelen tek benmiyim full korumalı bir arabayla çıkmak isterdim o yola olur ölürsem zevkin nirvanasında ölürüm yaşarsamda hayatımın en güzel günü olur
S.Özeren
25-04-2015, 23:55
anne tarafım kemaliye'li en son 98 yılında gitmiştim , içeri doğru sıçmak terimi tam uygun o yollara :)
monsterdriver
26-04-2015, 12:11
Memleketimin yollarını hatırlattı, Kangal-Divriği arası da aynı bu şekilde kıvrıla dolana gidilir.
Bende kangallıyım divriğinin yollarıda hakikaten tehlikelidir.
yol tehlikeli ama şoför ciddi tecrübeli çok rahat adam :)
mersin anamur yolu çok sakat yol kesinlikle. uçurum daha yüksek ve aşağısı deniz olunca iyice bi tehlikeli oluyor :) ama çok keyifli :)
hayatımda en korkarak gittiğim yol ermenek mahmutlar arası yoluydu. karşıdan araç gelsin gelmesin bazı virajlarda arka tekerler boşluğa denk gelecek kadar dar ve müthiş virajlı. bi kere gittim. aman diyorum
serkansozen
26-04-2015, 21:37
Kemaliye annemin memleketidir. O yollardan şahsen geçmişliğim vardır.
Efsane yollar.manzara ve doğa var. Görmenizi şiddetle tavsiye ederim.
vay be
memlektimin yolu:)
valla araç çok az geçer ondan pek sıkıntılı değildir. burda giderken hep ilerki virajlara filan bakarak araç geliyor mu o kontrol edile edile gittiniz mi sıkıntı yok. sabah güneş doğarken yola çıakrsanız kemaliyeden o zaman güneş ve viraj mücadelesi sıkıntı biraz.
2 sene evvel defenderla gitmiştim virajın tekinde önüme bunlardan çıkmıştı;
http://s1.dmcdn.net/8lmJ/526x297-q5g.jpg
dumur olmuştum o ayrı:)
Konuda gözlerim goktugu aradı:)
yetiştim anında:)
crazydog
27-04-2015, 09:33
vay be
memlektimin yolu:)
valla araç çok az geçer ondan pek sıkıntılı değildir. burda giderken hep ilerki virajlara filan bakarak araç geliyor mu o kontrol edile edile gittiniz mi sıkıntı yok. sabah güneş doğarken yola çıakrsanız kemaliyeden o zaman güneş ve viraj mücadelesi sıkıntı biraz.
2 sene evvel defenderla gitmiştim virajın tekinde önüme bunlardan çıkmıştı;
http://s1.dmcdn.net/8lmJ/526x297-q5g.jpg
dumur olmuştum o ayrı:)
bu senede 205 le mi gitsek ne yapsak :D
bu senede 205 le mi gitsek ne yapsak :D
bir kere cahilliğime yenik düştüm bi daha olmaz o iş, thy rocks!:D
bu arada yazları 1 hafta-10gün oralardayım elimden geldiğince ağırlamaya çalışırım aynı dönemde oraya yolu düşen olursa.
bu arada yazları 1 hafta-10gün oralardayım elimden geldiğince ağırlamaya çalışırım aynı dönemde oraya yolu düşen olursa.
Abi senin modifiyemdeki ismin başka mıydı? Fotoğraftan aklıma geldi de.
İbrahim33
27-04-2015, 21:18
aynıydı :D
Kemaliye ye bu yoldan arabayla gitmek nasip oldu annemin köyü. Ayrıca tekirdağ ucmak dereden yazin herhaftasonu yazlığına sarkoye gidiyorum ikiside çok keyifli ve harika manzara ..
karadenız sahıl yolu yapılmadan once rızeye gıderken gıresun ordu rıze arası gıdıs gelıs boyle dar yollardan ıkı otobus zor gecerdı hey gıdı be cok tırsardım.
ama bu sekılde agır gıdılen yollarda araba surmenınde zevkı bır başka. ınıslı cıkıslı vırajlı yolları hep sevmısımdır. he ayrıca rızede yaylalara yada daha yuksek rakımdakı koylere cıkan yollar hala tek şerit aşagısı ucurum
aynıydı :D
İsminin Sonunda 2 vardı gibi hatırlıyorum yav
yok o orhan keptının işiydi gök2 olarak:)
Daha önce giden var mı bilmiyorum ama, şimdiye kadar gittiğim en tehlikeyi yol, Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit yoldur. Tek şerit, asfalt yok. bir yanı dağ diğer taraf uçurum. Bırakın iki arabanın normal şekilde karşılıklı yan yana geçmesini, tek arabanın manevra yapacağı alan bile değil.
aslında konunun adını yollar ve bilnmeyen yerler falan diye degistirsek iyi olur , listeye adana çakıt vadisi yolu eklendi bu yaz sonu gidecegim mutlaka :) inci sözlük olmasa bursadaki gölyazı köyünü bilmeyecektim birde haritada sözde heryeri biliriz , geçen hafta gölyazıdaydım insanlar istila etmişti köylüye yazık
yok o orhan keptının işiydi gök2 olarak:)
Hatırladım tamam :P
Konunun ismini değiştirip uygun videolar da ekleyebilirsek güzel bir arşiv elde edebiliriz
bilaloztkr
02-05-2015, 15:30
hocam bende eğinliyim,hangi köyündensiniz?
Balıkesır-Erdekten Turanları kullanarak doğanlar falan gıdılmedı heralde hıc bı deneyın derım ama ordan bu otobus donemez 3metrede bır vıraj vıraj tekerlerı bosta kalır bunun :D
Şu an Hakkari-Şırnak yolundayım,görülmesi gereken yollardanmış.