Orijinalini görmek için tıklayınız : Ep3 type r - polo 1.6 tdi ( 26.04.2015)
Madem öyle Ankara olmaz,yapmışken İstanbul-Adana olsun? Uyarmı varmısınız :)
senmı karar verıyosun ankara adana vs olmasına hayırdır? kendı arabanla gelebılcenmı ?
yasın kardes, uzun ıcınde kısa ıcınde araba mevcut bende ama kısa ıcın olanın kılosunu hpsını duyunca bı tıtreme gelıo nednse cok gaz olann arkadaslara...
neyse bana laf atıldı dıye yazdım , sız en ıyısınız onu anladım en buyuk arabacılar 1.6 90 lık polocular olleyyyyyyyyyyyy
ıyı geceler
yasindamar
04-05-2015, 00:59
Kardes 2.4 accord dedin ona gore konustum.. Simdi baska arabalarin cikacaksa is degisir tabi.. Bizde de baska arabalar var kisa icin.. Kg ve hp olarak duyma gel direk gör.. Bos konusmadigimi da anla.. 2.4 accordla uzunda bas edemezsin dedin, benim dediklerim de bu sebepten.. Yoksa polo tdi dunyanin en hizli arabasi degil elbette kardesim :)
Mehmetmert
04-05-2015, 01:05
senmı karar verıyosun ankara adana vs olmasına hayırdır? kendı arabanla gelebılcenmı ?
yasın kardes, uzun ıcınde kısa ıcınde araba mevcut bende ama kısa ıcın olanın kılosunu hpsını duyunca bı tıtreme gelıo nednse cok gaz olann arkadaslara...
neyse bana laf atıldı dıye yazdım , sız en ıyısınız onu anladım en buyuk arabacılar 1.6 90 lık polocular olleyyyyyyyyyyyy
ıyı geceler
Siz Gelin İstanbul-Adana merak etmeyin dönüştete kendi aracımla bizzat size Eşlik Ederim Adana-İstanbul arasında :) Canınız bol bol duman çektiyse giderkende aynın dozu verebilirim :)
Biraz anlatsanıza biz daha ilkokula gitmiyorken siz neler yapıyordunuz ya :) O zamanlar hızınızı kaça sabitleyip ankara-istanbul yapıyordunuz?
Onur Fatih
04-05-2015, 01:47
Dumancilara cephe almis millet :) boyle az yakip bu sekilde hizli arabalara biniyoruz o kadarcikta olsun :)
Simdi dogadan girip atmosferden cikanlar olacak bizimkisi devede kulak
Bosverin cekismeyi
Guven bu hafta rovansi yapalim :)
Benimde v8 im var uzunda basmak istiyorum honda bulamadim burada :)
Abdussamed
04-05-2015, 07:37
Bosverin cekismeyi
Guven bu hafta rovansi yapalim :)
kpro'n hayırlı olsun tuncay abi :)
kısmetse bu hafta aynı gün, aynı yerde fakat daha geç bir vakitte görüşmek üzere
kpro'n hayırlı olsun tuncay abi :)
kısmetse bu hafta aynı gün, aynı yerde fakat daha geç bir vakitte görüşmek üzere
2. Oksijen sensoru aldik ariza isigi sondurduk facede foto koyduk arizamiz gitti diye :) kpro takti olduk
Kpro yok keske olsa
Deneme oncesi sokup gostericem ki şaibeye maal vermemek
Kproyu gizlemek olurmu yaa hem istanbulda hem bukadar typerin arasinda :)
ıyı geceler
Ya ne munakasaya giriyorsun coluk cocukla abi relax bir gun sende typer sahibi olacaksin :)
63owen63
04-05-2015, 11:16
ya bısı sorcam aklın sıra eglenıyorsunda,polon olmasaydı napıcaktın sen? 1600 kılo otomatık 190 hp arabayı gecıncemı mutlu oluyosunuz :)
Sorular : 1- Sorum seni neden rahatsız etti ?
2- Polom olmasa naapacagımı napcaksın ? ( cevap da veriyim, akbilim hala cüzdanımda ),
CEvaplar :
1- Ben accord'u geçince mutlu olmam, çünkü mutluluğum birşeyleri geçmeye bağlı degil..
2- benim polomun olması bir şey degişmiyor, ben otomobil severim.
Atakan105
06-05-2015, 11:23
Kade e tova izvestno mqsto da doida ?
orhan_guney
06-05-2015, 11:37
konu artık komik olmaya başladı, adamların konusu pc oldu.
Uzayliyla birebir sevisen arkadasim var :)
orhan_guney
06-05-2015, 11:49
atıyorum abii çatt çatttt :) lalalaksas
Uzayliyla birebir sevisen arkadasim var :)
Abdussamed
06-05-2015, 12:11
Kade e tova izvestno mqsto da doida ?
anlayan biri IP adresine bakabilir mi şu heyecanlı arkadaşın
gokcell13
06-05-2015, 13:49
Sağlıklı bir Type R gitmesi gerektiği gibi gitmiş.Polonunda sonradan gelmesi şaşırtıcı.Güzel deneme olmuş.
maşallhh pololar beni şaşırtmaya devam ediyor...