Orijinalini görmek için tıklayınız : 70000 tl'ye kadar 4x4
Abim için 70000 tl'ye kadar 4x4 otomatik araç bakıyoruz. Şu an için kuga 1.6 ecoboost modeli en mantıklısı gibi geldi bize. 2010 modelden düşük olmamak kaydıyla önerebileceğiniz araçlar nelerdir. kuga'nın tek eksisi yakıt tüketimi ama o fiyatlarda modelli pek bir alternatifte yok gibi.
başlığı görünce aklımdan kuga geçti direk.
captiva düşünebilirsiniz.
Bence kuga. Captiva bana sürüş konusunda çok vasat geliyor. Ayrıca yakıtı hiç makul değil.
Bence kuga. Captiva bana sürüş konusunda çok vasat geliyor. Ayrıca yakıtı hiç makul değil.
2.0dizel ve yaklaşik 2 ton ağirliğa göre göre 11 lt yakması çok normal diye düşünüyorum.
Hyundai ve Kia'nın jeepleri olabilir.
Dodge nitro belki.
Captiva güzel ama sürüşü hoş değil.
2.0dizel ve yaklaşik 2 ton ağirliğa göre göre 11 lt yakması çok normal diye düşünüyorum.
o sınıf bir arabanın yaklaşık 2 ton olması işte tezat kısım.
o sınıf bir arabanın yaklaşık 2 ton olması işte tezat kısım.
o sınıftaki her araç yaklaşik aynı kilo ya sahipler...
kuga da tucsonda sorento da tiguanda....
i-vtec07
26-04-2015, 16:54
70 e kuganın dizeli bulunabilir .sahibindende yazan fiyatlara aldanmayın hiç . bizde vardı bi kaç ay önce sattık powershıft 2.0 dizel ortalama 9 litre civarı yakıyodu . uzunda 7 lere düşer şehir içi 10 geçmez düzgün kulanılırsa.. tabi bu değerler powershıft olanının manueli nasıl bilmiyorum. performansı da iyi . alınır tavsiye ederim .
OrcunInce
26-04-2015, 17:05
1.6 ecoboost Kuga çok 'hayvani' yakıyor.
Ocağına incir ağacı diken akrabalarım var.
ahmetbaha-drs
26-04-2015, 17:13
Kuga'nın vergi avantajı olur onun dısında cok mantıklı olacagını sanmıyorum.
Toyota RAV4 her zaman tercihim olur ve ya Opel Antara Cdti fiyatları fena değil.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-diverso-auto-dan-2011-antara-cosmo-2.0-cosmo-tdi-otm-200106579/detay)
aybrskck
26-04-2015, 17:20
subaru forester şiddetle tavsiye ederim sürüş keyfi vs konusunda inanılmaz tatmin eder karda kışda bugün 200-300 bin tl lik rakiplerinden çok daha verimli kullanılır gazladınmı gider vs vs yanlız benzinli olursa yakıt biraz üzer dizel kovalamak lazım tek sıkıntı yedek parça konusunda biraz pahallı kalıyor :)
denizhandinc
26-04-2015, 17:38
Kuga cok sekilsiz Foresterla servis/yedek parca sorunu yasarsın. Dizel Captiva kullandım bence iyi bir tercih olabilir.
Kuga diğer araçlara göre f/p olarak daha iyi gibi, captivanın hem kasası eski hemde yakıtı dizele göre yüksek. Subaru tarzı araçlarda da parça servis sıkıntısı olur, büyük şehirde kullanılmayacak araç. Kugada lpg olayı nasıldır. Kit fiyatları yüksek ama motora uyumlu olup sıkıntı çıkarmayacaksa düşünlebilir.
aybrskck
26-04-2015, 20:00
genel olarak sorunsuzdur fakat bakım için servise gitmek zaten biraz tuzlu olacağı için genelde kullanıcıları pek tercih etmiyor benim yedek parça sorunum hiç olmadı 99 model forester s turbo kullanıyoruz bunun bile tüm parçalarını servisten tedarik edilebiliyor tek sorun fiyatlar el yakıyor tek farı 1500 tl civarı :D kaskosuz binilmez ciddi sıkıntı :)
Dusunurseniz amarok var ancak manuel
Dusunurseniz amarok var ancak manuel
manuel düşünmüyoruz. bir de araç uzun gelir park için filan sıkıntı, bayanda kullanacak.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mini-2011mini-countrymansall4-john-cooper-works-bodykit%2Cekran%2Cconnect-195780528/detay)
tarzı da var :)
Skoda Yeti ,Tiguan olabilir.