Orijinalini görmek için tıklayınız : Cruze 1,6 alınırmı?
huseyinturk
26-04-2015, 13:21
Arkadaş için araba bakıyoruz, fiyat/donanım olarak cruzelar çok mantıklı geliyor ama piyasadan çekilmiş olması korkutuyor bizi. Alıp duruma göre lpg'ye geçip binmeyi düşünüyoruz.
2011 mode 1,6 124hp olanlardan düşünüyoruz, önerirmisiniz? Yada onun yerine bunu alın dediğiniz başka araç varmı?
aktif olarak aracı kullanacaksanız mutlaka LPG şart..
düşünürsen elimde kendi aracım 33.000 km de design edition paket sunrooflu araçım var yardımcı olurum.
piyasadan çekilme konusunda korkma tüm opel servisleri hizmet veriyor.
huseyinturk
26-04-2015, 13:27
Servis hizmetinden ziyade satarken uğraştırması korkutuyor bizi. Aracınız hakkında fiyat verirseniz iletirim.
Servis hizmetleri kötü, her servis aracın geçmişine bakamıyor. Araç Ankara'dan alındıysa önce Ankara'da ki servis ile iletişime geçiliyor kayıtlar isteniyor falan çok saçma gelmişti hatta müşteri karşılamada ki çocuk bile VW gibi sistem değil çok saçma ama yapıcak birşey yok demişti. Araç hakkında bilgi almak için Bodrumda ki servise ulaşmaya çalıştılar 2 saat boyunca sırf araç geçmişi hakkında bilgi almak için.
Ayrıca, vites geçişleri sert gelmişti bana ve konfor pek yoktu.
Servis hizmetinden ziyade satarken uğraştırması korkutuyor bizi. Aracınız hakkında fiyat verirseniz iletirim.
satış konusunda da sıkıntı yok ortalama ayda 2 3 adet cruze satıyorum
lpg li araç alma lpg yi kendin taktır.
istersen otocenter da galerim var uğrarsan daha detaylı yardımcı olurum
servis hizmetini de geçmişini öğrenmek çok basit aslında aracın kendine ait kartı var işleri o karta yükletirsen her servisten bilgilerini alabilirsin.
0535 866 49 84 telefon numaram.
Kronik sorunları var direksiyon kutusu vs gibi.
Performans olarak Zayıf
Piyasadan çekilmesi 2. El olarak prim yapmamasına sebep.
Konforu güzel Şekli güzel
Konu birazda sana kalmış bir sey anlıcan.
beratyuksel
26-04-2015, 15:12
ben de direksiyonunda kronik sorunları olduğunu duymuştum
Direksyon kutusu %90'nında arızalıdır, arızalanır. Yol tutuşu fena değil. İkinci eli zayıf. Başka alternatiflere yönelmek daha mantıklı.
ersandeniz
02-05-2015, 11:16
1.5 seneye yakindir cruze kullaniyorum,facebook gruplarina forumlara fa uyeyim direksiyon kutusu arizasini yeni duydum, megane2de de kronik direksiyon kutusu arizasi ama kimse soruldugunda alma demez..
performansli bir arac sayilmaz, fiyatina gore konforlu ve donanimli bir arac, zatrn piyasasi dustugu icin uyguna alacaksiniz, zarar etmezsiniz, cogu parcasi opelle ayni, herhangi bir sıkıntı yok tedarikte, o model yillarinda o donanimdaki alternatifleri en az 10 bin lira pahali, cruze almazsaniz ya bi alt sinifa bakacaksiniz ya da daha yasli rakiplerine..
devil_berk22
02-05-2015, 11:35
Türkiyede satışı olmayan ayrıca çoğu ülkedede satışları durmuş bir aracı daha doğrusu markayı almak bana pek sağlıklı gelmiyor.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-emsalsiz-chevrolet-cruze-design-edition-sunroof-full-plusfull-210838343/detay)
benim aracım bu düşünürsen.
2012 full hatcback modelini geçen ay aldım. Kimseyi dinleme aracım otomatik 1.6 124 bg. Vites geçişlerinde sarsıntı yok. Donanım desen bu paraya bu donanımları hiçbir araçta bulamassın. Yol tutuşu gayet yeterli geldi bana. konforda gayet iyi açıkçası. Araca lpg yeni takılmıştı aldığımda. Antalyadan Samsuna 190 tl lik gazla geldim . 120 sabit hız. bütün servis kayıtlarına ulaşımda gayet kolay. F/p olarak gayet makul bir araç. Yinede sana kalmış.
onn_dear
02-05-2015, 17:31
Arkadasim aldi 2012 model siyah lpg yok mersin s.ici 9,6 lt yakiyor 100 km.de arac manuel. Yol tutus donanim iyi, o paralara alinabilir bir arac, ikinci eli.de uygun alip uygun satarsiniz zarariniz olmaz.
veliazak
02-05-2015, 18:42
O fiyata alınabilecek araçlar arasında ama dayanıklılığı nedir ne değildir bilmiyorum... Olmazsa; Mazda 3 bakabilirsin fiyatının fazlası donanıma sahip araçlardandır...
Bizde vardı cruze tek parça boyalı 42k 4.5 ayda satana kadar göbeğimiz çatladı.Takasa girmek istedik kimi almadı kimisi öldürdü fiyatı. 1.5 ay önce bakmaya gelen alıcıya altına üstüne bakmadan 31.5 e verdik aracı.
huseyinturk
02-05-2015, 21:43
Bizde vardı cruze tek parça boyalı 42k 4.5 ayda satana kadar göbeğimiz çatladı.Takasa girmek istedik kimi almadı kimisi öldürdü fiyatı. 1.5 ay önce bakmaya gelen alıcıya altına üstüne bakmadan 31.5 e verdik aracı.
En büyük sıkıntı o ama 3-5 ucuza verildimi satılır heralde uğraştırmadan
otomatik alacaksanız şanzumanını iyi kontrol ettirin arkadaşım sıfır almıştı 20.000 olmadan şanzumanda sıkıntı çıkmıştı iyi para harcamıştı. Performans olarakta ben 1.6 avensisle 3-4 boy fln geçiyordum öyle çok iyi performansı yok bence.
huseyinturk
02-05-2015, 21:50
otomatik alacaksanız şanzumanını iyi kontrol ettirin arkadaşım sıfır almıştı 20.000 olmadan şanzumanda sıkıntı çıkmıştı iyi para harcamıştı. Performans olarakta ben 1.6 avensisle 3-4 boy fln geçiyordum öyle çok iyi performansı yok bence.
3 farklı tipi var ama 1.6nın. 124hp olanla 100lük arasında illa fark vardır. Zaten bi performans beklentimiz yok aile spec kullanılacak
alihan_27
03-05-2015, 00:07
Ciddi güvenli ve sağlam bir araç. Ağırlık ve düşük torktan dolayı çok cansız 1.6 lar. Ama eğer dizel düşünürse 2.0 dizelleri çok güzel. Ucuza alır ucuza satarsın. Uzun vadede kaporta parçası haricinde pek sıkıntı olmaz, opelle ortak motor ve mekanikten dolayı.