Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.. az yakan otomatik bir araç almam lazım.. kafamda pug 308 otm.hdi / alfa romeo giulietta 1,4 multiair 170 ps tct / citroen c4 exclusive hdi / opel astra 1,4t cosmo veya gtc bakıyorum ve çok kararsız kaldım. benzinli olanlara lpg düşünüyorum. daha önce 2010 yılında sıfır 308 preminum pack almıştım araçın gidişinden çok memnun kalmıştım, ancak içindeki trim sesleri ve arkanın torsiyon olması konforu etkiliyordu.diğer araçların hepsinin kendine göre artısı ve eksisi var sizlerde biliyorsunuz. sizin tavsiye edeceğiniz araç ne olur ? bütçem 45.000 / 55.000 TL..
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/
Bu konu faydalı olabilir.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/
Bu konu faydalı olabilir.
orada çok konu var ama hangisini söylüyorsun ?
orada çok konu var ama hangisini söylüyorsun ?
45000 TL ye kadar araç tavsiyesi konusu mevcut.
Alfa 1.4 17 ps güzel seçim olur. Sedan olacaksa da Lancer 1.8 CVT baya baya dolu bir araç. İnceleyin derim.
45000 TL ye kadar araç tavsiyesi konusu mevcut.
Alfa 1.4 17 ps güzel seçim olur. Sedan olacaksa da Lancer 1.8 CVT baya baya dolu bir araç. İnceleyin derim.
o kasa eskidi biraz. alfa ile ilgili tereddüt ettiğim nokta lpg uyumu ve sorunsuzluğu. cam tavanlı navigasyon ve masajlı koltuklu c4 dizel ama robotik şanzıman olması düşündürüyor.
hepsinin artıları ve eksileri var birbirine çok yakınlar onun için kararsız kaldım.
ilginiz için teşekkür ederim.
konfor kıyaslamasında c4 çok geride kalır, amortisörleri inanılmaz sert ve şanzımanı başarısız bence. önerim guiletta olur benim.
Erdem K.
27-04-2015, 15:14
bütçeniz içinde kalacak olan 308 hdi otomatik, auris d4d otomatik, Corolla d4d otomatik, golf6 2010-11 dizel dsg inceleyebilirsiniz...
izmirde bir tane 2010 model golf6 otomatik ilk sahibinden kazasız,boyasız,60bin km civarıydı sanırım net hatırlayamadım, 55bin tl, araç beyaz, h.sonu gördüm dışardan gayet güzeldi, sahibindende ilanı var, bu arada araç sahibini uzaktan yakından tanımam :)
o kasa eskidi biraz. alfa ile ilgili tereddüt ettiğim nokta lpg uyumu ve sorunsuzluğu. cam tavanlı navigasyon ve masajlı koltuklu c4 dizel ama robotik şanzıman olması düşündürüyor.
hepsinin artıları ve eksileri var birbirine çok yakınlar onun için kararsız kaldım.
ilginiz için teşekkür ederim.
MCP idi sanırım otomatikleştirilmiş şanzımanı citroen'in.
Mevcut aracım da otomatikleştirilmiş manuel, sarsıntılı geçiyor maalesef, ayak alıştıktan sonra devri yakalayıp sarsıntı azalsa da o bütçelerde bu tarz bir şanzıman düşünmezdim ben olsam.
Kesinlikle hepsinin artısı ve eksisi var, f/p olarak en iyisini almak lazım :)
Hayırlı olsun şimdiden.
bütçeniz içinde kalacak olan 308 hdi otomatik, auris d4d otomatik, Corolla d4d otomatik, golf6 2010-11 dizel dsg inceleyebilirsiniz...
izmirde bir tane 2010 model golf6 otomatik ilk sahibinden kazasız,boyasız,60bin km civarıydı sanırım net hatırlayamadım, 55bin tl, araç beyaz, h.sonu gördüm dışardan gayet güzeldi, sahibindende ilanı var, bu arada araç sahibini uzaktan yakından tanımam :)
izmirdeki golfe bakacağım o kadar çok ilana baktık ki kafam çorba oldu. 308 fiyat olarak en uygunu golf en pahalısı.. sıralama tam olmuş :).. ilginiz için teşekkür ederim.
MCP idi sanırım otomatikleştirilmiş şanzımanı citroen'in.
Mevcut aracım da otomatikleştirilmiş manuel, sarsıntılı geçiyor maalesef, ayak alıştıktan sonra devri yakalayıp sarsıntı azalsa da o bütçelerde bu tarz bir şanzıman düşünmezdim ben olsam.
Kesinlikle hepsinin artısı ve eksisi var, f/p olarak en iyisini almak lazım :)
Hayırlı olsun şimdiden.
söylediğiniz gibi f/p en iyisini almak istiyorum sonra tekrar al sat değil 3-4 sene sorunsuz bineceğim bir araç bulurum inş.. Teşekkür ederim.
konfor kıyaslamasında c4 çok geride kalır, amortisörleri inanılmaz sert ve şanzımanı başarısız bence. önerim guiletta olur benim.
guiletta ile ilgili oto-park testinde çok iyi şeyler söylemediler. kafamı onlar karıştırdı. birde donanım olarak c4 daha dolu ama alfanın 0-100 ü çok iyi..
SerkanKurt
27-04-2015, 19:20
c4 kadar sürüş zevki 0 başka araç görmedim... Kesinlikle para vermem. Şirketteki c4 leri bile kullanmıyorum linea ları tercih ediyorum okadar kötü maalesef.
c4 kadar sürüş zevki 0 başka araç görmedim... Kesinlikle para vermem. Şirketteki c4 leri bile kullanmıyorum linea ları tercih ediyorum okadar kötü maalesef.
yeni kasa c4 ler değilmi ?
Yanlis anlamayın ama şu sıralar neredeyse aynı fiyat aralığında 4-5 konu açıldı. Biraz forumu kurcalasanız daha yararlı olabilir sizin için.