Orijinalini görmek için tıklayınız : CustomWorks firmasını tavsiye eden yada şikayeti olan?
sinan teker
27-04-2015, 10:14
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda customworks adlı yerde air yaptırıcam. Yeri floryadaymış. 3500lira fiyat çekiyorlar. Aracım hyundai getz. Daha önce orada yaptıran ve şikayeti olan yada çok memnunum, memnunları gördüm diyenler varmı?
Referans olarak kia ceed ve rocco vs gördüm. Birde Canlı şahit olarak hyundai getz gördüm, bir şikayetinin olmadıgını söyledi.
by serçe
27-04-2015, 12:41
Yaklaşık bir ay önce bacanağın f30'una yaptırdık gayet güzel bir şekilde kullanıyor ve çok şükür bir problem yok gördüğüm kadarı ile de esnaflıkları da işçilikleride iyi arkadaşların.
sinan teker
27-04-2015, 13:55
Yaklaşık bir ay önce bacanağın f30'una yaptırdık gayet güzel bir şekilde kullanıyor ve çok şükür bir problem yok gördüğüm kadarı ile de esnaflıkları da işçilikleride iyi arkadaşların.
Sağolasın hocam bende haftaya bırakırım buyuk ıhtımal aracı oraya. Peki yol tutuşu konusunda ve konfor konusunda bilginiz varmı?
by serçe
27-04-2015, 16:25
Sağolasın hocam bende haftaya bırakırım buyuk ıhtımal aracı oraya. Peki yol tutuşu konusunda ve konfor konusunda bilginiz varmı?
gayet tatminkar konfor lastik yanağı 30 olduğu için biraz sert ama araç en yüksek seviyede o sertliği hissettiriyor düşükken iyi oluyor ve o sertlik gidiyor güzel. yol tutuşu hakkında tam bir fikrim yok yani geçip öyle kastırmadım öyle kastırmakta marka bir coil'in verdiği performansı beklememek lazım
emrah-58
27-04-2015, 18:48
customworks yapımı airli ibizam vardı , 170 180 le 3 şerit destan yazıyodum fazlada bişey söylemiyorum..arabadan arabaya değişebilir.
sinan teker
28-04-2015, 17:24
gayet tatminkar konfor lastik yanağı 30 olduğu için biraz sert ama araç en yüksek seviyede o sertliği hissettiriyor düşükken iyi oluyor ve o sertlik gidiyor güzel. yol tutuşu hakkında tam bir fikrim yok yani geçip öyle kastırmadım öyle kastırmakta marka bir coil'in verdiği performansı beklememek lazım
customworks yapımı airli ibizam vardı , 170 180 le 3 şerit destan yazıyodum fazlada bişey söylemiyorum..arabadan arabaya değişebilir.
Bu yorumlarınız çok iyi oldu benım için, aslında air'dan sonra eskisi gibi fazla gazlamam ama normal suruslerdede sıkıntı olurmu dıye sormustum. Çok teşekkurler.
63owen63
28-04-2015, 18:55
Gecen gun aksam vakti her yer kapaliyken app takmam gerekti, sagolsun ciraklari yardim etti slikon vs verdi hahallettim.
aybrskck
28-04-2015, 19:42
ramo adamdır yaptır pişman olmıcaksın benim corsamdada customworks sistem vardı normal bi corsaya oranla inanılmaz yol tutuyordu sadece ramonun dediklerini dinle kullanım konusunda nelere dikkat ediceğini söyler düzenli bakımlarını yaptır vs hiçbir sorun yaşamazsın :)
sinan teker
29-04-2015, 10:08
ramo adamdır yaptır pişman olmıcaksın benim corsamdada customworks sistem vardı normal bi corsaya oranla inanılmaz yol tutuyordu sadece ramonun dediklerini dinle kullanım konusunda nelere dikkat ediceğini söyler düzenli bakımlarını yaptır vs hiçbir sorun yaşamazsın :)
Hadi inşallah bendede sorun olmaz, normalde bu işlerde biraz bahtsız bedevilik vardır bende ama bu sefer olmaz inşallah :)
Skyhawk34
29-04-2015, 11:54
Ben sadece bakimdan bakima gidiyorum iscilik lerine guvenebilirsin.
sinan teker
29-04-2015, 17:11
Ben sadece bakimdan bakima gidiyorum iscilik lerine guvenebilirsin.
Hocam pekı yol tutuşun nasıl? Kimisi virajlarda araba çok yatıyor vs diyor air'lar için.
sinan teker
01-05-2015, 10:55
Dün kaporayı verdım arkadaşlar ayın 7sinde bırakıcam aracı, yardımcı olana olmayana teşekkürler :)
Dün kaporayı verdım arkadaşlar ayın 7sinde bırakıcam aracı, yardımcı olana olmayana teşekkürler :)
Hadi hayirlisi olsun. Bitsinde bi yol tutus konusu beklioruz senden.
SinanAdalı
01-05-2015, 15:06
Yapan arkadaş iyidir sıcak kanlıdır. Esnaftır. İşçilik konusunda da yaptıran bi çok arkadasım oldu hiçbirinin şikayeti yok. Hadi hayırlı olsun şimdiden...
berkay_aydin
01-05-2015, 15:13
2 farklı yapılan araca bindim düşündüğümden çok daha iyimiş yol tutuş konusunda
meLaNchoLic
01-05-2015, 15:39
bittikten sonra foto video ve yol tutuş hakkında yorum bekliyoruz mutlaka :)
sinan teker
05-05-2015, 11:24
bittikten sonra foto video ve yol tutuş hakkında yorum bekliyoruz mutlaka :)
Tamamdır hocam, çarşamba akşamı verıcem arabayı, 1 hafta sure verdı, haftaya paylaşırım durumları :)
hakansonmez
05-05-2015, 21:54
Sinan abi merakla bekliyorum airli halini :D
Low-Rider
05-05-2015, 22:11
Ramazan en önce düzgün bir insandır, esnaftır. İşçiliği de iyidir yaptığı işlerde.
sinan teker
11-05-2015, 18:20
Ramazan en önce düzgün bir insandır, esnaftır. İşçiliği de iyidir yaptığı işlerde.
Sağolasın hocam, bu akşam veriyorum aracı bende. Sizde bahçelievlerdeymışsınız sanırım?
BıD-Clio
20-05-2015, 21:35
Sağolasın hocam, bu akşam veriyorum aracı bende. Sizde bahçelievlerdeymışsınız sanırım?
aracı teslım aldınız mı?
meLaNchoLic
31-05-2015, 23:27
Noldu arac
sinan teker
04-06-2015, 13:46
Noldu arac
Hocam aracı teslim aldım, konfor konusunda sıkıntı yok ama ilk başlarda gece aracı bıraktıgımda kendı kendıne on tarafın dusmesı gibi sorunlar oldu ama yavas yavas halledildi gibi.
mikelazi
04-06-2015, 15:00
Hocam aracı teslim aldım, konfor konusunda sıkıntı yok ama ilk başlarda gece aracı bıraktıgımda kendı kendıne on tarafın dusmesı gibi sorunlar oldu ama yavas yavas halledildi gibi.
yol tutuş ne durumda.
Faruk_Vtec
05-06-2015, 20:24
bunu her yaptırandan duyuyorum..