Orijinalini görmek için tıklayınız : Spotify
bilmiyorum kullanan var mı , premium edinmek istediğimde " Üzgünüz, bulunduğun bölgede uygulama içi satın alma kullanılamıyor " diye hata vermektedir. Kullanan var ve premium üyelik aldıysa yardımcı olabilirse çok sevinirim :) ios işletim sistemi kullanıyorum. Premium satın alınamadı diye uyarı veriyor :(
Android'de sıkıntı yok bastık parayı aldık :D Stlegal'de sağolsun listesini gönderdi
chatlaxs
28-04-2015, 10:03
andoridte offline dinlemek için indirilen müzikler nereye iniyor acaba ? telefon rootlu bi bulamadım , nerde bu müzikler bilen varmı beyler :D
nedir bu??
10 krktr
Spotify mı?
Müzik application'u.
Müzik uygulaması abi. Çevrim içi ve çevrimdışı kullanabiliyorsun. Oldukça mantıklı bir uygulama. Kendi müzik listeni falan oluşturuyorsun, başka listelerde ki müzikleri dinliyebiliyorsun.. Spor yapanlar için gayet iyi bir uygulama
Koray abi ;
Bende parayı basıp satın almak istiyorum ama izin vermiyor işte :)
Android'de sıkıntı yok bastık parayı aldık :D Stlegal'de sağolsun listesini gönderdi
Abi, yok mu Ios da alan kimse yardım et :)
mmüzik kalitesi nasıl peki? 320k çalıyormu?
vallahi , free dinliyorum gayet ideal ses kalitesi.. Premium olunca ses kalitesinin arttığını söylüyor satın alırken. Koray abi söylesin farkı :) Bir türlü alamadım delirdim zaten
Ios da da androidde de kullanıyorum. Süperdir. Sen satın almak istiyorsan web den premium ol sonra gir ios da kullan illa ordan satın almana gerek yok. Müzik kalitesi 320k aynen çalışıyor ve gayet başarılı. Liste paylaşımı vs. herşey güzel 1 yıldan fazladır kullanıyorum.
Masaüstü bilgisayarda dinlerken mobilden uygulamayı açıp bilgisayardaki şarkıları değiştirebiliyorsun. Ben bayadır müzik indirip dinlemiyorum hep spotify'dan dinliyorum.
Vallahi dostum ellerine sağlık , siteden temin ettim direk telefondan da baktım Premium aktif edilmiş
tidal var bi de lossless flac çaldığını iddia ediyo 1100 küsur kbps
cücük kadar kulaklıkla kim ne anlayacaksa flactan :)
Vallahi dostum ellerine sağlık , siteden temin ettim direk telefondan da baktım Premium aktif edilmiş
aHayırlı olsun :) ayarlardan müzik kalitesini arttır ancak müzikleri offline dinleyeceksen wireless olan bi yerde indir hepsini. İnternetin bi anda düşmesin :)
aHayırlı olsun :) ayarlardan müzik kalitesini arttır ancak müzikleri offline dinleyeceksen wireless olan bi yerde indir hepsini. İnternetin bi anda düşmesin :)
Şirket hattını çoğu zaman modem olarak kullanıyorum :D Kendiminkini de zor yerlerde kullanıyorum.. Dediğin gibi ağırlıklı hepsini wirelesstan indiririm :)
premiumda indirip mp3 olarak kayıt edebiliyormuyuz telefona yoksa illa kendi programı üstünden falanmı calıyor :D
premiumda indirip mp3 olarak kayıt edebiliyormuyuz telefona yoksa illa kendi programı üstünden falanmı calıyor :D
Çalma listesi oluşturuyorsun kendin, bir tür spotify içinde kayıt ediyor. Onları arkadaşlarında dinleyebiliyor , sende ç dışı dinleyebiliyorsun.. Başkalarını takip edip onların da müzik listelerindekini dinleyebilirsin
volume81
28-04-2015, 11:06
kaydet dedikden sonra wifi bulunca indirmeye başlıyor indirdikden sonra spotify'ı çevrimdışı modunda kullanıyorsun :)
gayet iyidir app'lerde para verdiğim nadir uygulamadan biridir :) Aile indirimi var arkadaşla aldık 2 üyelik 14,99TL :)
Kanka yenileri indirdim parcalar fena bu arada shazamle kombine calisiyordu artik calismiyor kotu oldu...
beratyuksel
28-04-2015, 11:51
çok beğendiğim bir program da her ay 10 lira veremem ben sanırım ona free takılıyom ben :D
listeleri bizde alabiliriz :)
SerkanKurt
28-04-2015, 12:14
baya iyimiş program burdan duyunca bi kurup bakıyım dedim başarılı :)
Premium üyelik bittikten sonra çevrimdışı mod'da şarkı seçemiyorsunuz otomatik listenizden şarkılar çalıyor.
Her ay 10 TL veremem diyen varsa yeni üyeliklere 3 ay'ı 10 TL gibi bir kampanyası vardı ben ilk öyle aldım.
vallahi bende 1 saat önce aldım , ilk ay ücretsiz sonra her ay 9,99 çekilecek dendi.. Bakalım görücez. Leventte merkezleri var arıyorum da bir türlü ulaşamadım, soracağım sorular var fakat soramadığım için net bilgi veremiyorum
listeleri bizde alabiliriz :)
Spotify da Stlegal diye uyelerden arat begenirsin:)
Spotify da Stlegal diye uyelerden arat begenirsin:)
145 şarkı var o mu abi :)
145 şarkı var o mu abi :)
AAynen bak bakalim begenicekmisin:)
AAynen bak bakalim begenicekmisin:)
başarılı abi, arka fonda çalıyor :)
ben bulamadım abi Stlegal diye arattım, , isim soy isim söylersen belki oradan bulabilirim :) Faberge , senin neydi abi ?
ben bulamadım abi Stlegal diye arattım, , isim soy isim söylersen belki oradan bulabilirim :) Faberge , senin neydi abi ?
Cem tasci ...
Bu aralar Turkcell platinum hat sahiplerine Turkcell müzik data kullanımı dahil ücretsiz
Bi spotify değil ama iş yapar
Benimki Halil ibrahim Buruk, ama bende liste yok, böyle başkalarından çalıyoruz :D
Guncel olsun kimsede playlist yokmu dinlesek:)
güncel çekelim, var mı güzel listesi olan ?
Premium'u 30 gün ücretsiz dene.* Daha sonra yalnızca 9,99 TL/ay.
Her Ay 10 şarkı alsam apple storedan daha karlıyım. Şahsi görüşüm
Premium'u 30 gün ücretsiz dene.* Daha sonra yalnızca 9,99 TL/ay.
Her Ay 10 şarkı alsam apple storedan daha karlıyım. Şahsi görüşüm
Premium var zaten, onu oturup düzenlemek vs biraz sıkıntı :)
Her ay 10 şarkı alsan, 2 günde max 3 günde sıkılıcaksın.
Ama aylık premium aldığında, istediğin parçayı istediğin zaman dinleyebileceksin onuda düşün.
çevrim dışı indiriğin şarkıları telefondan çekebilsen süper olurdu , var mı böyle bir açığı ?
Bir de doğru mu anladım beğendiğin listelerin çevrimdışı şarkılarını da çevrimdışıyken dinleyebiliyor musun ?
çevrim dışı indiriğin şarkıları telefondan çekebilsen süper olurdu , var mı böyle bir açığı ?
Bir de doğru mu anladım beğendiğin listelerin çevrimdışı şarkılarını da çevrimdışıyken dinleyebiliyor musun ?
çevrim dışı sanırım sadece premium özellikte mevcut ve yaptığınız liste telefonun hafızasından yer alıyor sanırım..
Çünkü telefonda 3,3 GB olarak gösteriyor kapladığı hafızayı. O kötü olmuş mesela..
İndirdiğin şarkıları telefona çekmek sanmıyorum ama olursa tabi harikulade olur :)
Çevrimdışı olayında çözdüğümde haber vericem :)
Şarkıların kısmında çevrimdışı çalınabilir diye bir tik var. Orayı işaretledikten sonra wi-fi üzerinden indirmesini yapıyor ve internete ihtiyaç duymadan dinliyebiliyorsun
Premium var zaten, onu oturup düzenlemek vs biraz sıkıntı :)
Her ay 10 şarkı alsan, 2 günde max 3 günde sıkılıcaksın.
Ama aylık premium aldığında, istediğin parçayı istediğin zaman dinleyebileceksin onuda düşün.
abi söylemiyim diyorumda youtube'tan indirin bunun korsan olmaması olayı mı cezbediyor aylık 10lira müzik dinlemeye sabit verilecek bir para değil Ben FİZY kullanıyorum Turkcell müzikde 6 ay ücretsizdi kullandım. Spor yaparken vs abi al bi ipod at listeyi akşama kadar calsın niye 10 lira verelim ?
ottoman32
20-08-2015, 12:23
başıma gelen olayı anlatayım bende 9 ay kadar spotify kullandım sonra telefonu satmak zorunda kaldım tabi siteden üyeliğide iptal ettirdim aradan 2 ay kadar bir süre geçti tekrar ıphone aldım spotify indirdim baktım premıum ucretı odenmıs ve 22 gunu kalmıs sonradan baktım kredi kartına her ay duzenlı cekmıs aman dıkkat edın 10 lıra dıyıp gecemedım
Ek Bilgi Bmwlerin Bazılarıyla Uyumlu. Telefondan Açtığınız Spotify i Arabanın Ekranından Kontrol Edebiliyorsunuz. ConnectDrive Özelliği Olması Lazım. Ayrıca Premium Üyelikte 320Kbps Kalitesine Çıkıyor Müzikler.
abi söylemiyim diyorumda youtube'tan indirin bunun korsan olmaması olayı mı cezbediyor aylık 10lira müzik dinlemeye sabit verilecek bir para değil Ben FİZY kullanıyorum Turkcell müzikde 6 ay ücretsizdi kullandım. Spor yaparken vs abi al bi ipod at listeyi akşama kadar calsın niye 10 lira verelim ?
Kardeşim güzel konuya değinmişsin de, ses ve kalite farkından dolayı açıkçası aldım. Youtube dan indirdiğin müziklerin kalitesi o kadar yüksek olmuyor ve dinlediğin müzikten keyif almıyorsun. Her gün, yada 2-3 günde bir listeyi yenilemen gerekir.. Ne gerek var ki, sigara içmiyorum onun yerine buna veriyorum istediğim zaman istediğim müziği dinliyorum, araçta bluetooth varsa eğer ona bağlayıp iyi kalite de müzik dinliyorum ki müzik dinlemeyi de çok severim.
Yoğun çalışan insanlar için şarkı indir şarkı at gerçekten zulüm. Spora giderken liste hazırla bak uğraş gerek yok. Aç spotify'ı workout listelerinden beğendiklerini at kendi listene aç çevrimdışı ve 320 ses kalitesini misss. Verilen parayı sonuna kadar hakediyor. Evde bilgisayardan çalıyor yattığım yerde cep telefonundan şarkı değiştirip dinliyorum :D
aynen öyle sigara içen adama günde bi paket sigara parası 10 TL dediğin. Bence de değer. Bu arada 12 TL olmuş sanırım kurdan dolayı. Az önce bende aldım premium üyelik.
Yoğun çalışan insanlar için şarkı indir şarkı at gerçekten zulüm. Spora giderken liste hazırla bak uğraş gerek yok. Aç spotify'ı workout listelerinden beğendiklerini at kendi listene aç çevrimdışı ve 320 ses kalitesini misss. Verilen parayı sonuna kadar hakediyor. Evde bilgisayardan çalıyor yattığım yerde cep telefonundan şarkı değiştirip dinliyorum :D
sağlam birde kulaklığın varsa eğer tadından yenmez :)
konuyu hortlatıyorum ama güncel kullanan varsa kullanıcı adını paylaşırsa iyi olur :)
Thracian
05-01-2016, 18:22
Spotify 5 cihazda kullanabilirsin. Ama aynı anda sadece tek cihazdan çalabilirsiniz. İmkan varsa 12 tl ye yasal yolla ve ç.dışı dinlemek bence güzel
yigitblr
05-01-2016, 18:41
Takip etmek gerekiyor geçtiğimiz günlerde kampatası vardı. 3 ay ayda 1 liraya aldım:)
Wankel Batu
05-01-2016, 22:00
mükemmel uygulama aktif müzik dinliyorsaniz mutlaka indirin.Benim en cok kullandigim uygulama diyebilirim
Vodafone'a geçince bedava verdiler. Red paketlerin bazılarında bedava haberiniz olsun.
Ben Vodafone'da tarifemin ustune 5 Tl'ye aliyorum, baya memnunum.
ayrıca, bilgisayara app indirip - oradan arkadaşlarınızın dinlediklerini görebilir kendinize daha rahat müzik seçebilirsiniz.
haftalık, tbt, aylık, ülke keşiflerinden iyi parçalar çıkıyor illa ki gözden kaçırdıklarımız olabiliyor..
tavsiye ederim app i...
Vodafone'a geçince bedava verdiler. Red paketlerin bazılarında bedava haberiniz olsun.
Aynen bende red tarifesinden ücretsiz yararlandım :)
Yiğit G.
13-10-2016, 21:19
arkadaşlar spotify da mesela bir türk grubunu bulamıyorum eklenmemiş... O grubun parçaları elimde varsa ekleyebiliyormuyuz biz herkese açık şekilde ? Yoksa o grubun sportify ile plak anlaşması mı yapması gerekli ?? Yada spotify ı uyarabiliyormuyuz bakın şu grup yok diye ? Bilgisi olan var mı ?
FG 93,7 dinlemeyi seviyorsanız, Özgür Özgencer' in aktif olarak yenilediği sayfayı takip etmenizi öneririm.
Official Radio Chart on Spotify (https://open.spotify.com/user/fg937/playlist/4cOYnnpAoEJJA0zCO10rKS)
Güncel olsun
90’s yabancı playlist oluşturuyorum yardımcı olmak isteyen var mı :)
Spotify Web Player - Televole 90'S - fatihhduran (https://open.spotify.com/user/11i3vdteh5u25q9dlrl82di6l/playlist/3CpcBFlsZFS5kqASdNJTWx?si=S-lM7OFaQAWgmzfie9k_hg)
Güncel olsun
Spotify Web Player - Televole 90'S - fatihhduran (https://open.spotify.com/user/11i3vdteh5u25q9dlrl82di6l/playlist/3CpcBFlsZFS5kqASdNJTWx?si=S-lM7OFaQAWgmzfie9k_hg)
Güzel liste flash alıp patlayasım geldi.
Rep to rep, emeğe beğeni
Türkçesi de dahil 90s takibimde.
Güzel liste flash alıp patlayasım geldi.
Rep to rep, emeğe beğeni
Türkçesi de dahil 90s takibimde.
Bizde eskileri yad ediyoruz gerçi yaşım tam yetmiyor ama abilerimiz dinlerken kulağımıza kazınmış hep :) 2 kere bağdat caddesi s virajında araç pert etmiştiler 1 hafta arayla :)
Aykut106
24-08-2018, 04:03
Güncel olsun
bnmki braz dha soft ama idare eder :D
Spotify Web Player - 2000s - aykut106 (https://open.spotify.com/user/aykut106/playlist/7amqZdT0qnb2dqEoj3uZV7)
deeperblack
24-08-2018, 04:17
2014 ten beri kullanıyorum. Hatta aile içi premium paketi ile devam ediyorum.
İlk zamanlar tr yasal değilken kayıt olmuştum ve aynı hesapla devam ediyorum.
Geçen ay diğer 4 kullanıcıya mail gitti ve aynı evde olmanız gerekli gibi bir içeriği vardı. Sanırım wifi dan kontrol ediyor ve sürekli aynı ağda olması gerekiyor.
Adres değişikliği yapmak içinde üyeliği silip tekrar üye olmak gerekiyor.
Onca senenin playlist leri dururken hesap silmekte hiç işime gelmiyor.
Birkaç uygulama buldum onlarda listeyi youtube a atıyor ama sonrasında spotify a geri çekmek imkansız.
Aklına farklı bir yöntem gelen varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Buarada ayda 20 tl ye 5 kişi bence para değil. En kullanışlı özelliğide bulunduğunuz ortama en uygun listeyi basit aramalarla bulabiliyorsunuz.
Örneğin milli içeceğimiz ayran içerken ayran listesi yazmanız yeterli. Yada sabah kahvaltısı vs. gibi
Uykuya dalmalık listelerde efsane : Spotify Web Player - Sleep - Spotify (https://open.spotify.com/user/spotify/playlist/37i9dQZF1DWZd79rJ6a7lp?si=rCm1pgfUQ76OcFPfDUpn8Q)
Kitap okumalık ve odaklanmalık : Spotify Web Player - Maksimum Konsantrasyon - Spotify (https://open.spotify.com/user/spotify/playlist/37i9dQZF1DX50uBtloazYo?si=nF3qTMd-SiWcMOorDGtivg)
Buda benim 2014-2015 seçmelerim : Spotify Web Player - 2014 - 2015 - Cumhur Ozbakır (https://open.spotify.com/user/1287440935/playlist/57nwWpzvG8DTpCrGzCB4ou?si=CvrlwdABQMOeVMgps4efFw)
Buyrun beklerim :)
Takip edebilirsiniz : Spotify profile (https://open.spotify.com/user/3661nl7zidqziq44uo0b0rgff?si=NCKD4hnoSRie5gvLZgLs-g)
Size soru :)
Aile üyeliğim vardı. Fakat aile Tr'de, ben yurtdışında yaşıyorum. Bundan dolayı Spotify beni Free üyeliğine aldı. Gel gelelim aldığı günden beri telefondan uygulamaya giremiyorum.
Nasıl halledebiliriz?
Silence45
30-05-2019, 09:39
Size soru :)
Aile üyeliğim vardı. Fakat aile Tr'de, ben yurtdışında yaşıyorum. Bundan dolayı Spotify beni Free üyeliğine aldı. Gel gelelim aldığı günden beri telefondan uygulamaya giremiyorum.
Nasıl halledebiliriz?
Bir ihtimal, web üzerinden tüm cihazlardan çıkış yap diyip tekrardan uygulama üzerinden üyeliği açmayı deneyin.