Orijinalini görmek için tıklayınız : ALPER AKSU !!! Bu şahsiyetten alışveriş yapacaklar dikkat!!
Hayır bunun işyerine gidip, müdürüne veya patronuna çıkıp bu adam böyle böyle yaptı diyen olmadı mı hala?
HondatugraL
05-09-2015, 14:51
Hayır bunun işyerine gidip, müdürüne veya patronuna çıkıp bu adam böyle böyle yaptı diyen olmadı mı hala?
Kimsenın bişe demesine gerek yok abi aç bu konuyu çalıştırdığınız adama dikkat edin de çık adamın odasından yeterli :D
mert_can 41
Ulan adam kız arkadaşına bile takmış borcu sizi ayakta s..mesi gayet normal eşyalarını bile vermemiş satar parasını yer. Anasının kuzusu anasımı oğluna, oğlumu anasına çekmiş bilemedim tipe gel ya sinirlendikçe dövmelik :D
maşallah nan yine çok incesin :hehe::hehe:
her şeyi geçtim adamın o kadar tipine sövdük kız arkadaşı çıktı geldi :D :D
MertSerhanÖ.
Jet Alper Yine İş Başında !!!bir11!
HondatugraL
05-09-2015, 15:01
O sizin inceliğiniz :D Bu arada harbiden bu adamın kız arkadaşı varmış yazdığım bi kız vardı ben özgüveni topladım son sürat yürüyorum :D
beyler bu işler tipe bakmıyor gerçi karakteride yokmuş orası ayrı..
bana da coilover satmaya çalıştı. Foruma konu açtım alınık coilover diye, altını çizerek yazdım custom istemiyorum diye forumda arkadaşları var onu biliyorum, numarasini yazmışlar ara adımı ver diye sordum bana custom dedi kapat dedim. Fiyatını sordum 900 dedi bide.. kapattım telefonu bi haller tripler. Beyaz bi polosu var mavi renk Alfa janti vardı. Air yapacağı için coilleri sokuyorum dedi..
ark hala akıllanmamış 3 ay önce hayatıma girdi arabası bozuldu 750 lira verdim paramı alamıyorum kız arkadaşıydım. telefonumu satacaktım aldı arkadaşım vazgeçti almaktan dedi babasına verdi ben veririm parasını dedi. sonra birkaç vukuatını öğrendim üstüne gittim ameliyat olacağını uydurdu ama hala it gibi geziyor üstüne bir kaç eşyam vardı onlarıda vermiyo. hayatımda tanıştığım en berbat insan kendisi paradan geçtim eşyalarımı ver var onları ne yapacaksın yazıyorum 2 haftadır gönderecek ailesinin de pek bi farkı yok annesinin numarısını buldum aradım böyle böyle diye kadın ben uğraşamam dedi telefonu suratıma kapattı. yine böyle parça satıyordu parayı benim hesabıma yollattırdı parçalarını göndermemiş olay benim üstüme kaldı siz yine 130 lirayla kurtulmuşsunuz
Canlı yayınımıza Ex Sevgilide katıldı. Müge Anlı'ya bağlanırız birazdan :)
beratyuksel
05-09-2015, 15:44
Etiket bulutuna yeni bir şeyler eklenecek gibi duruyor, bakalım daha neler gelecek. :D
ahhaha bu konunun sonunu hiç iyi görmüyorum. :D
HondatugraL
05-09-2015, 15:47
Evet bunu şuan farkettim teşekkürler :D
sonra kız demiş ne kadar jet fadıl bi erkek
i-vtec07
05-09-2015, 15:52
birazdan gelir cenazem vardı diyerek
Kartal3urak
05-09-2015, 15:52
Jet Fadıl' la Bi Akrabalığı Söz Konusu Olabilir mi ?
bu forumda böyle konu görmedim mq :D bayan arkadaşta bağlandı :D
Benimde anlamadığım bi olay var
bazı insanlar günlerce aylarca üye olmayı bekliyorlar
1-2 defa daha dikkat ettim farklı konularda
direk dışardan üye gelip yorumunu rahatca yapıp aynı anda üye olup sonra sırra kalem basıyor cook entresan :D
sırf bende yaptıklarını yazmak için üye oldum evet üye olmak için bi kaç bekledim bende.. bazı arkadaşlar tiye alıyorlar umarım sizinde başınıza gelmez
sırf bende yaptıklarını yazmak için üye oldum evet üye olmak için bi kaç bekledim bende.. bazı arkadaşlar tiye alıyorlar umarım sizinde başınıza gelmez
Çok geçmiş olsun bacım
bu adam kim harbiden özet geçecek biri varmı yahu :D
Çok geçmiş olsun bacım
kim bu adam kimmmmmm :D
aushduadhuad bunun bir kaç beden büyüğü ülke yönetiyor işte öyle hesap et.
edit imza da güzelmiş :D
bence bu abla sevgilisi falan değil o arkadaşla arasında sorun olan biri gibi geldi bana.
Çok geçmiş olsun bacım
teşekkür ederim.. yaptıkları yanına kalmaz tek temennim
bence bu abla sevgilisi falan değil o arkadaşla arasında sorun olan biri gibi geldi bana.
arkadaşım olsa arkadaşım derim sevgilim ya da arkadaşım ne fark eder?..
edit imza da güzelmiş :D
çok içten diliyorum emin olabilirsin
onursumer
05-09-2015, 17:28
Adama bak herturlu tokatci cikti sirf para icin hatun kovaliyordur bu simdi , guzelce bi dovmek lazim
arkadaşım olsa arkadaşım derim sevgilim ya da arkadaşım ne fark eder?..
bana kalırsa sevgilisiyim diye yazdığında 'aaa ulan adam sevgilisine bile bunu yapmış tanımadığına neler yapar' diyebilir kusura bakma bana pek inandırıcı gelmedi
Kartal3urak
05-09-2015, 17:30
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/392147_183647781727184_1276893245_n.jpg?oh=e82b7ea d611a6cbac4d503882733c11c&oe=565DF027&__gda__=1449335726_ea9113ac2ea59c96155efd49a110687 7
diyebilir kusura bakma bana pek inandırıcı gelmedi[/QUOTE]
ister inan ister inanma benim bi çıkarım yok bu durumdan sadece rezilliğini herkes bilsin ve kimsenin bir daha başı yanmasın istiyorum zaten bana olan oldu...
diyebilir kusura bakma bana pek inandırıcı gelmedi
ister inan ister inanma benim bi çıkarım yok bu durumdan sadece rezilliğini herkes bilsin ve kimsenin bir daha başı yanmasın istiyorum zaten bana olan oldu...[/QUOTE]
benim alper denen kişiyle hiçbir alakam yok da bana böyle şeyler pek inandırıcı gelmiyor yine de doğruysa geçmiş olsun demek düşer.
bana kalırsa sevgilisiyim diye yazdığında 'aaa ulan adam sevgilisine bile bunu yapmış tanımadığına neler yapar' diyebilir kusura bakma bana pek inandırıcı gelmedi
iyi de bize ne ki sevgilisi olsa ne olur arkadaşı olsa ne olur. Biz mağdurlara ödeme mi yapıyoruz burda :D
ister inan ister inanma benim bi çıkarım yok bu durumdan sadece rezilliğini herkes bilsin ve kimsenin bir daha başı yanmasın istiyorum zaten bana olan oldu...
benim alper denen kişiyle hiçbir alakam yok da bana böyle şeyler pek inandırıcı gelmiyor yine de doğruysa geçmiş olsun demek düşer.[/QUOTE]
olmasında zaten kimsenin olmasın.. ne zorum var gelip burda kafa patlatıyorum o zaman ? insanlara iyilik yaranmaz zaten
iyi de bize ne ki sevgilisi olsa ne olur arkadaşı olsa ne olur. Biz mağdurlara ödeme mi yapıyoruz burda :D
hocam dediğim gibi sevgilisi olunca iş daha çok inandırıcılığa giriyor. alıntı yaptığın posttada dediğim gibi sevgilisine bunu yapan adam tanımadığına neler yapar gibi bi izlenim oluşur diye dedim :)
Kartal3urak
05-09-2015, 17:40
diyebilir kusura bakma bana pek inandırıcı gelmedi
ister inan ister inanma benim bi çıkarım yok bu durumdan sadece rezilliğini herkes bilsin ve kimsenin bir daha başı yanmasın istiyorum zaten bana olan oldu...[/QUOTE]
Yaw Abla Netti Sana Bu Adam.. Neyi Aldı da Sana Olan Oldu ? Wallaha Ocakta Yemeğim Var Sen Bişey Yazacan Die Gidip Bakamıyorum..
bLackModeL
05-09-2015, 17:42
olay yönünü kaybetmiş 15 sayfa olmus vay be
Yaw Abla Netti Sana Bu Adam.. Neyi Aldı da Sana Olan Oldu ? Wallaha Ocakta Yemeğim Var Sen Bişey Yazacan Die Gidip Bakamıyorum..
anlatım hepsini yukarda
HondatugraL
05-09-2015, 17:43
Yengenin durumu görünce bu sahne aklıma geldi :D
https://youtu.be/nmBlORxKa-w?t=3m29s
Cem Uzan'ı başbakan yapacaktık...
aligoldenstone
05-09-2015, 19:14
Dava açın bence geçmiş olsun
DeliceBirkan
05-09-2015, 19:24
guncel facebook linki https://www.facebook.com/alper.aksu.2828?fref=ts
DeliceBirkan
05-09-2015, 19:25
edit tıkla (https://www.facebook.com/alper.aksu.2828?fref=ts)
mert_can 41
05-09-2015, 19:32
Benim anlamadığım bu trafikte nasıl rahat geziniyo bu kadar kişiye takmış illah birinin karşısına çıkar
http://www.techturkey.com/forum/uyelerimiz/190756-uzun-bir-aradan-sonra-tekrar-sizlerleyim.html
8 ağustosta online olmuş
Paraya fısıldıyan adam alper aksu.
Dava açın bence geçmiş olsun
Hiç ummadığı anda başına büyük işler açıcam zamanını bekliyorum
https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-xfp1/v/t1.0-1/11887922_1486725238309978_7392106355869648204_n.jp g?oh=ea4fe7899b9dcb9ffe8af5c7e4ecde61&oe=56616A8E&__gda__=1450675062_a06c55856e478bf660a303b8926f90c 1
milletin parasını çarpıp sahilde kahvaltı etmek :rolleyes:
https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-xfp1/v/t1.0-1/11887922_1486725238309978_7392106355869648204_n.jp g?oh=ea4fe7899b9dcb9ffe8af5c7e4ecde61&oe=56616A8E&__gda__=1450675062_a06c55856e478bf660a303b8926f90c 1
milletin parasını çarpıp sahilde kahvaltı etmek :rolleyes:
O resimde karşısında bende vardım kesmiş öyle koymuş..
ESRA EROL'DA PROGRAMINA ADAY OLARAK KATILMAK İSTEYENLER,https://www.facebook.com/…/Esra-Erol-Başvuru/502704416440366 MESAJ ATARAK YADA 0212 975 05 05'Yİ ARAYARAK KANAL YETKİLİLERİNE ULAŞABILIRLER. ...(BETÜL)
kanlanan bitini dolandıracak yetenekte demek :D
geçmiş olsun.
Resmi herşeyi anlatıyor adam pişkin :)
Kartal3urak
05-09-2015, 21:12
Abla be sende Beraber Çekilmiş bi Fotonuzu Koysan'da Bizler de Bi Kendimizi Kıyaslasak Ona göre Yürüsek Millete ?
i-vtec07
05-09-2015, 21:18
Elvnn@sen bunla takılırken alacak için arayan tehdit eden vs olmuyomuydu ?
arkadaş insanlık ölmüş ya, adam kaç kişiyi hortumlayık bi döven olmamış.
painkller
05-09-2015, 21:19
Abla be sende Beraber Çekilmiş bi Fotonuzu Koysan'da Bizler de Bi Kendimizi Kıyaslasak Ona göre Yürüsek Millete ?
zuahahah noktalayan yorum galiba :D
çekirdek kalmadı stoklarda be ya :)
Elvnn@sen bunla takılırken alacak için arayan tehdit eden vs olmuyomuydu ?
arkadaş insanlık ölmüş ya, adam kaç kişiyi hortumlayık bi döven olmamış.
Telefondan nasıl resim yükleyebilirim ?
Ya o imza ne asfadagagagag
Ya o imza ne asfadagagagag arkadaşım canım burnumda zaten seni alakadar etmez sana beğendirmek zorunda değilim..
arkadaşım canım burnumda zaten seni alakadar etmez sana beğendirmek zorunda değilim..
Imzana alper aksu allah belani versin yazarak sonuc bulursan soyle de bende bi kac isim yaziym imzama
Imzana alper aksu allah belani versin yazarak sonuc bulursan soyle de bende bi kac isim yaziym imzama
Forumda sonuç beklemek mantığında değilim zaten ama sen istediğin ismi yazabilirsin
Son Dakika !!!
ALPER AKSU Genç Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı
Kaynak: AMK Gazetesi
İnsanları çok seviyorum bu hikayelerde tuzu biberi zaten. Geçmiş olsun Dr Alper Aksu'nun muayenesinden geçenlere.
i-vtec07
05-09-2015, 21:54
tinypic den yükleyebilirsin . boyut olarak 17 yi seç . baştan üçüncü linki buraya kopyala-yapıştır cevapla de, resim gözükür .
tinypic den yükleyebilirsin . boyut olarak 17 yi seç . baştan üçüncü linki buraya kopyala-yapıştır cevapla de, resim gözükür .
pm den yengemize numeronu at whatsappdan al fotoyu sen koyarsın yaw bence
painkller
05-09-2015, 21:59
yada abla sen face hesabım var de, biz sizi buluruz
530 692 71 7iki bu numaraya whatsapp'tan resmi atarsanız ilgili arkadaş resmi buraya upload eder.
https://imageshack.us/i/f0xVeTosj
Terbiyesizlik yapmayın bir dahakine en az 7 gün ban
Oldu sanırım
Kendini kimseye kanıtlamak zorunda değilsin.
Beyler azcık efendi taklidi yapin ya. Üstüne alınanlar alınsın. Bir kaç kişiyi ilgilendiriyor. Sokakta bacınıza karınıza kızınıza nasıl davranılmasını istiyorsanız sizde öyle davranacaksınız.
Aile terbiyenizi takının affetmem en az 7 gün banlarım.
Bu bir uyarıdır.
Kanıtlamak için paylaşmıyorum zaten sadece ark mesaj atan var mı diye sordu evet 2 kişiden facebooktan mesaj attılar onları paylaşmak istedim
ulan ne küfür ettim be ertekin abinin yöntemleri çözer anca bu mevzuyu
Kanıtlamak için paylaşmıyorum zaten sadece ark mesaj atan var mı diye sordu evet 2 kişiden facebooktan mesaj attılar onları paylaşmak istedim
Bu adam sizin evinizi falan biliyordur. Bunları buraya yazıyorsunuz da sonra durum kötü olmasın?
valla fotograftaki msj ın tarihine bakınca abla doğru söylüyor sanırım..
Bu alper aksu nun sonu pek hayırlı dğeil gibi ya hayırlısı...
i-vtec07
05-09-2015, 22:20
yanlış anladın ben alpermidir nedir ondan bahsediyorum o kadar kişiyi dolandırmış nasıl elini kolunu sallayarak rahat dolaşıyo bunu kastetmiştim . sahilde kahvaltı fotosunu görünce
Bu adam sizin evinizi falan biliyordur. Bunları buraya yazıyorsunuz da sonra durum kötü olmasın?
Herkesin bildiği şeyler değil mi zaten paylaştıklarım ha bir kişi fazla ha bir kişi eksik onun için kız erkek farketmiyor yeterki parası olsun..
yanlış anladın ben alpermidir nedir ondan bahsediyorum o kadar kişiyi dolandırmış nasıl elini kolunu sallayarak rahat dolaşıyo bunu kastetmiştim . sahilde kahvaltı fotosunu görünce
Yok yanlış anlamadım merak etmeyin.. Onu bende çok merak ediyorum birgün öyle birine denk gelecek ki felehi şaşacak..
valla fotograftaki msj ın tarihine bakınca abla doğru söylüyor sanırım..
Bu alper aksu nun sonu pek hayırlı dğeil gibi ya hayırlısı...
Kardeş insanlar ekmeğini kolay kazanmıyor böyle karaktersizlerde haram para yiyip kul hakkına giriyorlar bırakında sonu hayır olmasın...
Herkesin bildiği şeyler değil mi zaten paylaştıklarım ha bir kişi fazla ha bir kişi eksik onun için kız erkek farketmiyor yeterki parası olsun..
Ben uyarımı yaptım. O şahsıyet buradan birisine musallat olursa o kişi kendini erkek olarak koruyabilir ama siz bir kadın olarak koruyabilirmisiniz orası meçhul.
Arkadaş bu kadın milletinden korkucaksın vallaha. Şimdi herif aldatsaydım böyle yapmazdı diye sarı tavşanımsı dişleriyle düşünüyordur
mert_can 41
05-09-2015, 22:46
Ben uyarımı yaptım. O şahsıyet buradan birisine musallat olursa o kişi kendini erkek olarak koruyabilir ama siz bir kadın olarak koruyabilirmisiniz orası meçhul.
Arkadaş bu kadın milletinden korkucaksın vallaha. Şimdi herif aldatsaydım böyle yapmazdı diye sarı tavşanımsı dişleriyle düşünüyordur
Bela olacak kadar kapastesi yoktur ki geçtim sevenlerinden milletle uğraşamaz o yüzden korkutmaya gerek yok bence
Ya parayı vermemek için hastalığını kullanan kendi telefonundan başkası adına mesaj atan param yok diyemeyecek kadar ödlek bi insandan mı korkacağım haklı olduğu bi yanı yok ki..
onursumer
05-09-2015, 22:52
O degilde bu insan icine nasil cikiyor , nasil bi yuzsuzluk ve daha hala nasil cevresinde insanlar var
keşke banada yay satsaydı ne sevap kazanırdık beee
H22Power
05-09-2015, 23:21
Siz bana kızlar neden beş para etmez erkeklerden hoşlanır bunu söyleyin bende size bu vatandaşın neden insanları dolandırdığını.. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim welcome to ticaret meslek :)
SerkanYazgan.
05-09-2015, 23:31
Haahahahah olaya bak mk. Düğün dernekten yeni gördüm gülme krizindeyim şuan :D Bu adam tüm foruma kimseye güvenmemeyi öğretti :)
ugurcan52
05-09-2015, 23:33
https://www.facebook.com/events/1606558379625164/
Facebookta 11 saat ıcınde bu etkınlıkte olucagı soylenıyor :)
mert_can 41
05-09-2015, 23:50
https://www.facebook.com/events/1606558379625164/
Facebookta 11 saat ıcınde bu etkınlıkte olucagı soylenıyor :)
hahaha o nasıl bir etkinlik ismidir ya :D
Alper aksucumla aksam aksam delirmeceler
Bu ablaya pek inanmamistim ama gercekten bu cocugun sonu iyi degil. Hayir yani burda arkadasi vardir elbet nasil onlarin yuzune bakiyor aq
HondatugraL
06-09-2015, 00:06
başka amortisörü olan giremiyor :D
Şahinlerin hepsi kendileri baklaları kesiyor ne konisi :D
coolvtec
06-09-2015, 01:02
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtp1/v/t1.0-9/983740_1117244741636487_5585775202224060929_n.jpg? oh=02b714dd366273ac1850ba972ba6aefe&oe=565E3F6B&__gda__=1450099614_93549fd68c9bd9bb01b8a5f36ebdef1 7
O resimde karşısında bende vardım kesmiş öyle koymuş..
Siz her alışveriş yaptığınız insanla kahvaltı mı yaparsınız böyle arkadasinda zaten keyfi yerinde pek tedirgin gibi durmuyor ve çok rahat ??
mert_can 41
06-09-2015, 01:26
Siz her alışveriş yaptığınız insanla kahvaltı mı yaparsınız böyle arkadasinda zaten keyfi yerinde pek tedirgin gibi durmuyor ve çok rahat ??
yok abi olaya iki sayfa geriden gelmişin bayan eski kız arkadaşıymış
darkmann
06-09-2015, 01:28
benim 110 lirayı hala vermedi nasıl bir adamdır bu anlamadım
ugurcan52
06-09-2015, 09:37
etkliniğe gidip yakalamayı dusunenlere koni satabılırım 130 TL :D
Dejavu oldu arkadaş. Yine başa döndük :D
benim anlamadıgım karadenizde ne kadar cok bilincli yürüyen modifiyecisi varmış , biz istanbulda yay presletip yol tutuş bekliyoruz
O fotoğraf eski zaten yeni çekilmiş bir foto değil ben alışveriş falanda yapmadım ark parça satıp parasını benim hesabıma göndertti bende parayı çekip ona verdim sonra parçaları göndermemiş insanlarda faceden beni bulup bana yazmışlar olay bu..
O fotoğraf eski zaten yeni çekilmiş bir foto değil ben alışveriş falanda yapmadım ark parça satıp parasını benim hesabıma göndertti bende parayı çekip ona verdim sonra parçaları göndermemiş insanlarda faceden beni bulup bana yazmışlar olay bu..
Bu arkadasin kendi hesabi yok mu? Neden hesabinizi kulladirtiyosunuz? Bi nevi yaptigi ise sizde ortak olmus oluyosunuz. Belki ortaktiniz sizide dolandirdi cikarlariniz catisti. Kendi hesabinizi kullandirmak cok sacma ve mantiksiz bence.
irfanyalınay
06-09-2015, 10:47
Bu arkadasin kendi hesabi yok mu? Neden hesabinizi kulladirtiyosunuz? Bi nevi yaptigi ise sizde ortak olmus oluyosunuz. Belki ortaktiniz sizide dolandirdi cikarlariniz catisti. Kendi hesabinizi kullandirmak cok sacma ve mantiksiz bence.
İlişki psikolojilerin de özellikle karşı cinsimiz bazen çok anlamsız davranışlar sergiliyebiliyor.Bence bu durumda ilişkide kendi çıkarlarını koruma yada ilişkide ki konumunu koruma adına alınmış bir karar..
Tayfun.O
06-09-2015, 11:17
Kızlar nerde it kopuk var onu bulur zaten. Biz gibi temiz insanlar hep yanlız spor gazetesi :)
Kızlar nerde it kopuk var onu bulur zaten. Biz gibi temiz insanlar hep yanlız spor gazetesi :)
Alper Aksu gibiler için Tayfun.O gibi adamları üzdünüz kızlar.
mert_can 41
06-09-2015, 12:21
etkliniğe gidip yakalamayı dusunenlere koni satabılırım 130 TL :D
Karaborsadan biletmi satıyosun :D :D :D
Ne itliğimi gördün nannnn :D
HondatugraL
06-09-2015, 13:17
Kardeş payındaki şerif abi 1 sen 2 anasını satim :D
mert_can 41
06-09-2015, 13:31
Kardeş payındaki şerif abi 1 sen 2 anasını satim :D
https://www.youtube.com/watch?v=f9L5ZKYCXW8
https://imageshack.us/i/ex8tMt8uj
İbrahim33
06-09-2015, 15:01
insanların ahını alıyorsun alper denen dolandırıcı kardeş. o cebine koyduğun ufak meblağlı paraların misli misli senin cebinden sağlından herşeyinden çıkar.
allah ıslah etsin.
Adam kız arkadaşını bile alet etmiş bide pişkin pişkin msjlara cvp yazmış vay anasını ne karaktersiz insanlarla dolu ortalık. Hastalık gibi birşey sanırım dolandırıcılık insan kendini bukadar düşüremez yoksa para için.
Ulan biz kimseye borclu kalmamak icin kisisel esyalarimizi sattik zamaninda. Simdi bu gevşeklere bakıyorum da ne kadar kolay her şey..
" Erkek olmak doğuştan gelen alın yazısı olsa da, adam olmak herkese nasip olmuyor.."
HondatugraL
06-09-2015, 20:40
" Erkek olmak doğuştan gelen alın yazısı olsa da, adam olmak herkese nasip olmuyor.."
Bunu genelde aldatılan kızlar facelerınde twıtlerınde paylaşıyolar hayırdır :D Lan yoksa... :D assaaasuhsa
Bunu genelde aldatılan kızlar facelerınde twıtlerınde paylaşıyolar hayırdır :D Lan yoksa... :D assaaasuhsa
ahaushudauhsda lan kafan tek cinliğe çalışıyor :D
Kızlar takip edip zayıf anlarını kolluyon demi lan teselli vermek için. Çok tehlikeli adamsın vesselam.
HondatugraL
06-09-2015, 20:57
ahaushudauhsda lan kafan tek cinliğe çalışıyor :D
bakma mertcana bende itin uğurusuzn tekiyim itttlik yapmayı seviyom :D
Kızlar takip edip zayıf anlarını kolluyon demi lan teselli vermek için. Çok tehlikeli adamsın vesselam.
Aynı yoldan ılerlıyon ki biliyon çakal aynen devam kanka :D
mert_can 41
06-09-2015, 20:59
Yok yok aynı sayfadan özlü sözler paylaşıyo orda görmüştür hahahaha :D
i-vtec07
06-09-2015, 21:02
nerden aklına geliyo arkadaş böyle şeyler :D
https://www.youtube.com/watch?v=cxcexAFcHnE
adam boşcunun kralı napsın :)
Tayfun.O
06-09-2015, 21:16
Karaborsadan biletmi satıyosun :D :D :D
Sen niye üstüne alınıyorsun sana demedim. Alperen dedim :)
Tayfun.O
06-09-2015, 21:18
Alper Aksu gibiler için Tayfun.O gibi adamları üzdünüz kızlar.
Çok üzdüler abi beni :D
mert_can 41
06-09-2015, 21:19
Sen niye üstüne alınıyorsun sana demedim. Alperen dedim :)
Kızlar iti uğursuzu bulur bizim gibi temizler hep yalnız dedin yaa :D
O değilde görkemin bir seveni yokmuş nan hahahahahs
Tayfun.O
06-09-2015, 21:20
Temizlerin arasında sende varsın karrşim
Ülkede daha mühim olaylar oluyor beyler..
mert_can 41
06-09-2015, 21:23
Temizlerin arasında sende varsın karrşim
İtim ben itt öyle deme :D
i-vtec07
06-09-2015, 21:24
Ülkede daha mühim olaylar oluyor beyler..
aynen yeni gördüm bende haberleri . :( üstteki mesajı atmadım sayın .
HondatugraL
06-09-2015, 21:33
Firlamayim :D
adam boşcunun kralı napsın :)
doldur abi beni fulle :D
Kartal3urak
06-09-2015, 22:49
1 Gün Susturuldum Neler Kaçırmışım Be.. Ulan Bide O Kadar Çekirdek Stoklayıp Hanımı Kaynanaya Yollamıştım Dikkatim Dağılmasın Okurken Diye.. Biz Abla'yı Aslında Troll bi Abi Sanmıştık Ama Cidden Ablaymış.. Kusura Bakma Alper'in Sahtekarlıklarından Müzdarip Abla..
AyrtonSenna
07-09-2015, 10:37
Oha mevzulara bak adamın kız arkadaşı bile şikayetçi nasıl tokatçıysa bacım geçmiş olsun:D:D:D
Konuyu daha yeni okudum sil baştanda "bir miktar dövme" kısmında takılı kaldım ulan ofiste herkes gülüyo şuan :D
Dayak kısmında benide davet ederseniz sevinirim. Uzun zamandır rahatlayacak bir uğraşıya ihtiyacım var.
AyrtonSenna
07-09-2015, 15:26
Tahminlerim doğruysa keko'nun eski kız arkadaşı:hehe::hehe::hehe:
..............
Konuyla alakasız elalemin kızının gereksiz bir yerde gereksiz bir şekilde facebook profilini ve resmini paylaşırsan banı yersin.
Editledim mesajını. Buralara kimse ailenizden bir kızın facebook, resim, vb profillerini paylaşmıyorsa sizde paylaşamazsınız.
Saygılar.
HondatugraL
07-09-2015, 17:21
AyrtonSenna 94 yılında san marino pistinde aldığı darbeden sonra birkezde caesar abimizden bir darbe alıyor.
muratburunce
08-09-2015, 09:07
Ceasar en doğrusunu yaptı kimse konuyla alakısız bir bayanın yada bir şahsın fotosunu buraya geyik olarak yüklememesi lazım saygısızlıktır bu...
Sizin hesaptan sadece 2 ödeme varsa, bence alacaklılara parayı ödeyip Allaha yada savcılığa sevk etmeli, ama dava arap saçına dönebilir.
seveni tabi olmaz
http://i60.tinypic.com/3321c3n.jpg
HondatugraL
08-09-2015, 13:00
seveni tabi olmaz
http://i60.tinypic.com/3321c3n.jpg
ba baaa konuşmamızı koydu hemen :D
Arkadaş yoğun bakımda olduğunu iddaa ediyor :))
https://imageshack.com/i/pb863PBMj
https://imageshack.com/i/pbNBhzAYj
mert_can 41
16-09-2015, 22:46
Hahahahaha yemin ederim pes hahahaga allah razı olsun çok fena güldüm hahahaha :D
Bu adamın hayatı film olur. Senaryo hazır.
alper_pug
16-09-2015, 22:48
Meksika karteli peşinde sanırım bu sefer :D
mehmet6r
16-09-2015, 22:51
Ahahaha neler var şu dünyada...
mert_can 41
16-09-2015, 23:00
http://i.hizliresim.com/lymd8k.jpg (https://hizliresim.com/lymd8k)
üşenmedim gece gece uğraştım :hehe::hehe:
aybarsdnr
16-09-2015, 23:34
Şaka mı bu :)
ugurcan52
16-09-2015, 23:52
Kız Demiş '' Ne Kadar Düzenbaz bir Erkek ''
Yine birilerini dolandırdı herhalde :))
1 hastalık 2 ölüm. başka yalan bilmiyor bizim millet
Bu dallamanın geleceği parlak emin olun. Boyu kaç sahi ? Uzun mu ?
ahahahah :D Aga şu forumda en keyifle okuduğum konu şu olmuştur,hala da devam ediyor
Elemanın sokup cıkarmadıkları bi itin dötü kaldı,o hala yankilik peşinde.Adam olmaz bu
aybarsdnr
17-09-2015, 00:54
ince gördün :)
kardesım ayakta alkısladım :)))
AyrtonSenna
17-09-2015, 13:41
Tokatçı Şevket reyizle bir akrablık payı olabilirmi acaba:D:D:D
https://www.youtube.com/watch?v=x3M7zuWN73w
Araştırmacı gazetecilik diye buna derim işte.
Ama öyle düşünmeyin doğan hastanesi belkide adamın fotosunu kullandı ne ***** :D
İbretlik hikaye resmen :) Allah esşrgesin böyle insanlar milletin başına iş verir üç kuruş için.
Biri mail göndermiştir belki iK sına sormak lazım :)
MertSerhanÖ.
17-09-2015, 15:12
Bu çocugun ciddi sorunları var.
HondatugraL
17-09-2015, 17:11
ince msj verme p.ç siteyi kapattırcan :D asuasuhasuas
mert_can 41
17-09-2015, 17:34
o kendini kapatırmasında :hehe::hehe:
o kendini kapatırmasında :hehe::hehe:
bize sıkıntı olacak adam daha çıkmadı rahat olun gençler.
Bu konu güncel kalmalı var mı yeni haberler? Anasına babasına falan bişeyler olmuş mu bu aralar? Ayı kovalaması, şimşek düşmesi falan?
benim anlamadığım ne kadar rahat aq buraya üye bu adam ulan hiç mi bi açıklama yapma gereksiniminde bulunmaz bi insan.
Adam hala keyfinde takılıyor ya :D
mert_can 41
21-09-2015, 18:28
facede soyadını axu olarak değiştirmiş sanki bulunamıcak öyle yapınca :D
benim anlamadığım ne kadar rahat aq buraya üye bu adam ulan hiç mi bi açıklama yapma gereksiniminde bulunmaz bi insan.
Adam demişsinde ağız alışkanlığı herhalde :D
Adam demişsinde ağız alışkanlığı herhalde :D
aynen aynen anladın sen beni :D
AyrtonSenna
21-09-2015, 18:34
aynen aynen anladın sen beni :D
Kankacim tesuf ederim sen bu sahisa nasil adam dersin:D
http://img.haberler.com/haber/489/bos-tabuta-cenaze-namazi-kilindi-2-7544489_x_7644_400.jpg
Yoğun bakımdan çıkamamış AMK Gazetesi
Hahahahaha
ya kanka ağız alışkanlığı işte :D
mert_can 41
21-09-2015, 18:42
M harfini yazmayı unutmuştur başa neden üzerine gidiyosunuz ki :D bir harf için
http://img.haberler.com/haber/489/bos-tabuta-cenaze-namazi-kilindi-2-7544489_x_7644_400.jpg
Hahahahaha
Gulerken altima sictim sanirim :D hagafsahwffwhsvw
Hahahahaha
Tülbent olmuyor muydu tabutun üzerinde :D
yoğun bakımdan çıkamamış amk gazetesi
hahahahaha
:d :d :d :d
AyrtonSenna
22-09-2015, 07:21
Tülbent olmuyor muydu tabutun üzerinde :D
Gider ayak onuda yanına almış:hehe::hehe::hehe:
meLaNchoLic
22-09-2015, 08:42
izmir karabağlar tarafından yay alıcaz arabaya bugün bak Alper senden alıyosak bilmeden söyle 3 5 fazla yollayalım :D
free-hifi
22-09-2015, 08:56
yoğun bakımdan çıkmam için acil yay filtre kaput örtüsü siparişlerinize ihtiyacım var app+pleksi olursada sevinirim
kelalper
22-09-2015, 09:21
herif ölü taklidi de yapıo ya la.
Abi çıkıp bukadar yazıya, d..şak gecmeye ne cvp yazabilirki :). Kafasını kuma gömdü takılıyor, bu arada hala birilerini dolandırmaya devam etmiş helal olsun karakter 0 :)
free-hifi
22-09-2015, 11:18
BU arkadaş üzerinde haciz felan yok mu bağlasınlar ?...
AyrtonSenna
22-09-2015, 11:22
BU arkadaş üzerinde haciz felan yok mu bağlasınlar ?...
Özgür abi kullandığı polo kendi adına değilki kekoya haciz koysunlar:D
AliGizda
22-09-2015, 13:13
Bende şimdi baştan sona bi roman edasında soluksuz bir şekilde okudum yazılanları, gerçekten insanlık ne hale düşmüş. Yazık, kız arkadaşını da kendi pis işlerine alet etmiş. Ne diyim geçmiş olsun, parasını alamayan arkadaş umarım alır ve en azından forum üyelerine ders olur.
HondatugraL
23-09-2015, 00:23
bize sıkıntı olacak adam daha çıkmadı rahat olun gençler.
Atara atar diosun yani :D
Alper ses ver.Söz sipariş vercem
HondatugraL
23-09-2015, 00:34
Allperr burayaaa yaylar havayaaa, allperr buraya yaylar havayaaaa !!! Oooooooo olleey oleeeyy oleyy :D
Ya o kim bana adamdan bahset :D
mert_can 41
23-09-2015, 00:45
https://www.youtube.com/watch?v=wN1JvfdmCBA fatih youtube ye düşmüşün nan
https://www.youtube.com/watch?v=wN1JvfdmCBA fatih youtube ye düşmüşün nan
Kanka bunları hep Şafak Sezer yaptı böyle. Oda bizim semtin çocuğu tamam eyvallahta her önüne gelen fikirtepeliyiz diyor şimdi. Bi şekli kalmadı :D
HondatugraL
23-09-2015, 19:17
Ya o kim bana adamdan bahset :D
Mertcan dicem ama sen onuda begenmezsin hahauha :D
mert_can 41
23-09-2015, 19:23
Mertcan dicem ama sen onuda begenmezsin hahauha :D
Adamı dövdürtçen Adamı ... anlamadım ben seni :hehe::hehe: