Orijinalini görmek için tıklayınız : Tekstille uğraşan dikim evi yada atolyesi vb olanlardan yardim rica ediyorum
Herkese iyi forumlar
İstanbul anadolu fenerinde bir ilk okul var ve okulda down sendromlu engelli ve farkli rahatsizliklari olan cocuklar da egitim goruyor.
Onlari yakin bir zamanda ziyaret edip onlari biraz olsun sevindirmek istiyorum
Onlara beyaz bir tsirtun uzerine gulen surat baskili sevimli bir cocugu mutlu edebilicek smileli
Tsirtler yaptirmak istiyorum bu konuda bana yardimci olabilicek dikim evi yada buna benzer atoyle bir is yeri yada bu isle mesgul birileri varmidir.
Biraz fiyat konusunda yardimci olmasi benim icin yeterli olucaktir
35 ila 50 adet arasinda sayi olucak
Bu konuda yardimci olabilicek birisi var mi
Okulda durumu iyi olmayan cocuklarda var eger onlara spor aykkabi yada yazlik tsirt esormanlar ve benzeri elinde olan temiz ama kullanilmayan esyalar elinde olan varsa bu konuda birseyler yapmak isteyen olursa bu konuda da yardimlariniz cok iyi olur
Eger sakincasi yoksa ben de butcem elverdigince 3-5 biseyle iyiligine ortak olmak isterim
Malzeme konusunda bnım bı konum bar kndı okulum için ama bn bazen gelen yatdımlarını baska okuldakı ıhtıyac sahıplerınede yolluyorum
Eger sakincasi yoksa ben de butcem elverdigince 3-5 biseyle iyiligine ortak olmak isterim
Cok tesekkur ederim ilginiz icin estagfurullah sakinca ne demek dusunmeniz bile beni cok gururlandirdi ben size detayli olarak bilgi aktaririm gercekten cok tesekkur ederim
Cok tesekkur ederim ogretmenimizle ihtiyci olanlar konusunda detayli bir gorusme yapcagiz size ondan sonra bilgi aktarsam olur mu
Malzeme konusunda bnım bı konum bar kndı okulum için ama bn bazen gelen yatdımlarını baska okuldakı ıhtıyac sahıplerınede yolluyorum
Cok tesekkur ederim ogretmenimizle ihtiyci olanlar konusunda detayli bir gorusme yapcagiz size ondan sonra bilgi aktarsam olur mu
dostum beni de yaz listeye, ne gerekiyorsa yapalım hatta sana dahil olayım ben de bir beykozlu olarak. çok iyi düşünmüşsün.
Nette bakarken bu siteyi gördüm, smile ekleyebiliyorsunuz. 21 TL olarak fiyat görünüyor. Adetli alımda sanırım indirim yaparlar.
telefonu 0212 4228181
Ki (http://www.tisho.com/kendin-tasarla/erkek-tisort_27_1?gclid=CKDzjKOkm8UCFQsHwwodLrsApA)
Not: firma ile bir bağlantım yoktur.
Cok tesekkur ederim tabiki memnun olurum katilimina :)
nası ilerleyeceğiz var mı bi gelişme?
nası ilerleyeceğiz var mı bi gelişme?
Suan ailemden esimden dostumdan topluyorum biraz daha birikince yapmayi dusunuyorum
Birde tsirt isinden vazgectim cocuklara orada onlari eglendirebilecegimiz birseyler yapmayi planliyorum
Fikirlerede acigim neler yapilabilir akliniza neler geliyor paylasima acigim