Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bijon hakkında bilgi

Dean's
29-04-2015, 23:47
Şuanda kullandığımız araca yeni bir jant almayı düşünüyorum ve beğendiğim jantlar genellik ile 5 bijon ama bizim aracımın 4 bijon araba da ki bijon sayısını yükseltme imkanımız var mı ?

Oznsrl
29-04-2015, 23:49
400 500 tl gibi bi maliyetle spacer denen bi aparatla mümkün tabi

Dean's
29-04-2015, 23:50
Peki arabaya herhangi bir sıkıntı doğurur mu ? Yaptırmak mantıklı mı ?

burakgunay
29-04-2015, 23:51
spacer/flans denen bi aparat var arkadasın belirttiği gibi, hem de jantlarınız biraz daha dışarda olur aracı bastığınızda daha düzgün gözükür. ama güvenlik konusunu iyi araştırmak lazım benim bir fikrim/bilgim yok.

Seven7
29-04-2015, 23:51
Diğer seçenek jantın bijon deliklerini doldurup aracınızın bijon aralığına göre yeni delikler açılabilir.

Dean's
30-04-2015, 00:06
Açıkçası arabayı pek basmak istemiyorum daha acemi olduğum için :) Peki bu aparatı nereden temin edebilirim ? Veyahutta jantın deliklerini doldurup yeni delik açtırmak mantıklı olur mu ? Hangisi daha kolay bir yoldur ? :)

burakgunay
30-04-2015, 00:14
kardesim nacizane tavsiyem daha acemiysen bu tarz işlere hiç girme. bırak jantı vs stock kalsın, kendini geliştir sürüşünü güzelleştir sonra arabanı güzelleştirirsin.
ha ben olsam arabanın bijon deliklerini vs doldurmam, satarken vs problem olabilir, custom işlere girmek için çok erken diye dusunuyorum, ayrıca gereksiz olur bence.

Dean's
30-04-2015, 01:25
Abi vallahi şu şekilde söyleyeyim açıkçası düşününce mantıklı gelmedi çünkü şunun şurasında iki veya üç aya arabayı değiştirmeyi düşünüyorum. Alacaksam en beğendiğim dört bijonu alırım en azından kafam rahat olur düşüncesindeyim şuan :)

painkller
30-04-2015, 07:37
Kardesim arabani saticak isen bu tarz seylere hic girme, al 4 bijon bi jant ki piyasada dolu hevesini al, acemiligini at zaten boyle diyorsan yakinda satarsin arabani. Tamam belki hic bisey olmaz ama bana pek mantikli gelmiyor spacer seni yere baglayan 4 civatayi 9 a cikartiyorsun bir anda bilmiyorum.