Orijinalini görmek için tıklayınız : Bronz debriyaj balatası ve patinaj sorunu?
İnsigniaya ufak dokunuşlar yaptık 200+ lara çıktı fakat 1. 2. 3. Viteste sürekli turbo açınca sarıyor lastikler 245 jant 18 genede yürütemiyorum tavsiye üzerine bronz araştırmasına girdim nerden temin edebilirim bilen eden varmı? Ve bu sorunla alakalı fikir verebilecek olanlar varsa gözünüzü seveyim yardım edin tadı kaçtı bu sarma işinin
Oğuzhan K.
30-04-2015, 23:12
Lastiğin ömrü bitikse ondan yapabilir . Asfaltta önemlidir .
emrah-58
30-04-2015, 23:14
patinajın baskı balata ile alakası yokki :)
lastiktir o lastik. boşa çıkıp devir çeviriyorsa baskıdır
Orta yollu iş görücek lastik tavsiyesi verirmisiniz virajlara sert giriyorum bunuda göz önündr bulunduralım arkayı bırakıyo şuanki michelin ler artık alıştım zevk veriyoda tabi bazende hoş olmuyor.. Roll lerde arkadaşlar yürüyo ben 1 2 3 kesici 4 yürüyorum :D ya 17 ya 18 olacak lastikler yardımlar için şimdiden teşekkürler
patinajın baskı balata ile alakası yokki :)
Bende bu yönde savundum ancak genelleme bronz a dön dedi çünkü yürümesinde sıkıntı yok sarmadığı zaman
Roll diyosun 1 2 3 sarıyo diyosun. Baya harcore kullanıyosun.
Arabayı doğru düzgün kullanmayı dene sorunlarına çare bulursun.
70 le şehir içi gezme arabası olsun diye 200+ lara çıkarmadım aracımı 320d mi gayet sakin sürüyorum çünkü o sakin kullanım arabası ben sıkıntımı belirttim başta ordan anlayacağınız gibi düzgün kullanıma göre tavsiye istemiyorum
Eray Yümsel
30-04-2015, 23:46
bi video çekip atsana insignia 3 te nası sarıyo merak ettim
Yolun düşerse beylikdüzü yada mimarobaya canlısını gösterim :)
Onur Fatih
01-05-2015, 00:11
Ben 200 beygir dizel arabayi o torka ragmen daha 3te sardigini gormedim :) lastiklere bakin debriyajla alakasi yok
MuzafferKirli
01-05-2015, 00:13
Lastiklerden büyük ihtimal, bronz balata ile ilgili gözlemlerinizide ögrenebilirmiyiz bu arada? Kullanış açısı trafik içi vs.
Yarın hava güzel olursa merak eden arkadaşlar için 1 2 3 yapıcam videoda. Ozaman p zero bakıcaz
Lastiklerden büyük ihtimal, bronz balata ile ilgili gözlemlerinizide ögrenebilirmiyiz bu arada? Kullanış açısı trafik içi vs.
Hoş değil :) evo 8 gsrde stage 3 vardı trafikte şöför değişirdik :)
MuzafferKirli
01-05-2015, 00:16
Stage 3 bronz yamyam işi değil mi ya ? :D Maşallah.
BurakCengizhanoğlu
01-05-2015, 00:23
dostum lastik al sen :) biz 500 torkla 3 de anlık sarmalar yaşıyoruz o kadar.Debriyajlık değildir o olay yada sen sardığını sarıyosundur arabanın gerçekten debriyaj kaçırıyodur.
Özgün yazılım,downpipe, forge wastegate, pipercross, costum headers,çift bıcaç turbo peak1.7 , mgi forged çelik tepeli piston çelik dövme sübap,mgi shortahifter, forge bov. Tork hesaplamayı yaparsınız :)
BurakCengizhanoğlu
01-05-2015, 00:42
neyini yapıcam git bi lastik al :)
neyini yapıcam git bi lastik al :)
:D sanırım 275 40 19 a geçiş yapıcam yarın sonucu bildiricem
Eray Yümsel
01-05-2015, 02:29
O camurluga sıgıcak yani 275/40/19 ama dogru senin araba 200+ :)
Canlısını gösterim diyor duydun mu Eray abi :)
Ahahhahaha
Canlısını gösterim diyor duydun mu Eray abi :)
Ahahhahaha
bu saatte çekirdekte gitmez ki :D
1 2 sarıyo 3 te inceden bi cıklıyomu yoksa 3 temi kesici :D Kesiciyse potenza s001 yada pzeronero şart :D
1-Bronz yada daha iyi üst balataya geçmenin nedeni nedir?
2-Kalın tabanlı lastik koyunca dahamı fazla tutunacaksın ?
senin için sabah koşa koşa arkadaşımla lastikleri değiştim 275/30/19
http://i1056.photobucket.com/albums/t370/efeyazir/image1_zpstropakzn.jpeg~original
he bu arada eray bey 200+ diye dalga geçmek olmuyor herkes kendini biliyor çok isterseniz bir gün gelin istediğiniz arabyla galeriden çıkaralım ona göre birşey. Balon muhabbet yapmıyorum floryada galericiyiz numaranızı özelden atarsınız gelmeden önce...
Öncelikle sana aracının patinaj çekmemesi için bronz baskı yaptır diye nekipten acilen arkadaslıgını kes
sonra 4 adet güzel lastik al :)
200+ ama 1.4 vw gelir yanından gider şaşırırsın insigniada 200 hpleri cok büyütmeyin allah askına kazasız belasız
Öncelikle sana aracının patinaj çekmemesi için bronz baskı yaptır diye nekipten acilen arkadaslıgını kes
sonra 4 adet güzel lastik al :)
200+ ama 1.4 vw gelir yanından gider şaşırırsın insigniada 200 hpleri cok büyütmeyin allah askına kazasız belasız
arkaşadaşım 1.4vw getirsene gelsin geçsin :) rocco ve cc ile denemelerimiz var henüz geçeni göremedim sende varsa yollada bi deneyelim :)
arkaşadaşım 1.4vw getirsene gelsin geçsin :) rocco ve cc ile denemelerimiz var henüz geçeni göremedim sende varsa yollada bi deneyelim :)
Normalde bu tarz şeyleri cok sevmiyorum fakat
İzmir ' e yolun düşerse çok güzel şekilde ağırlarız seni belki hızlı vw-seat görürüz hep beraber :)
inş. her yaz çeşmeye geçerim yazlığa kısmetse ararım geçmeden görüşürüz izmirde vw-seat görürüm bi geçmeden yazlığa :)
engin vti
01-05-2015, 09:49
Öncelikle kazasız belasız sürüşler keşke izmirde olsaydınızda 1.4 tsimle bi deneseydik yolunuz düşerse beklerim herzaman benimde istanbula gelme durumum var gelirsek yakın zamanda denemek isterim :)
teşekkürler.. Ne zaman gelirseniz beklerim gelmeden pmden tel atarsınız görüşürüz :)
Bizde 1.8 TSI passat varken otomatikti araba lambalarda durup fren + gaz yapıpı deviri yükseltiyordum oda sarıyordu 3 vites şaşırılcak bir durum yok lastikler slick lastik gibi olunca oluyor öyle şeyler
Ahahaahha eray abi hızlı araban var mı galeriden çıkarsın ona göre.
engin vti
01-05-2015, 10:06
0507 364 81 99 pm gerek yok izmire yolun düşerse bende beklerim kardeşim
engin bey. yolunuz istanbula duserse bende sizi beklerim =D
insigniali dostum. ben senin yerinde olsam. hareketli volandan sabit volana gecerim. 1-2-3 sariyorsan hareketli volan baski balatan cabuk tukenir.
vectraumt
01-05-2015, 10:22
bende ilk vectramı aldığımda acemilik işte 3 te falan giderken gaza yüklenince devir haddinden fazla yükseliyordu sanıyordumki ulan araba patinaja kalkıyor vay be falan sonuçta tofaştan gelmeyiz meğer baskı balata bitikmiş yaptırdıktan sonra 1 de bile patinaj çekmeyecek nerdeyse :D
engin vti
01-05-2015, 10:23
engin bey. yolunuz istanbula duserse bende sizi beklerim =D
Dude gelirsem ilk arayacağım adam sensin :)
Skyhawk34
01-05-2015, 10:23
Kim kimi kopario kendi payinin ak
Dude gelirsem ilk arayacağım adam sensin :)
beklerim kankam :D esnafa gideriz furkanda gelir agahah
Sadık Özyer
01-05-2015, 10:29
Patinajda devir ve km aynı anda yükselir baskı balatada devir yükselir km sabit kalır . Bir video çek at bakayım.
Skyhawk34
01-05-2015, 10:30
beklerim kankam :D esnafa gideriz furkanda gelir agahah
Biz izmirde tayfun kankamla gittik konaga goturdu beni ama abiydiler dedim yok tayfun kararlarina saygi duyarim sen git gel ben burada beklerim deidm.
hahahahah uzaktan izleyiciydim diosun agsjzjanMa
insigniali dostum. ben senin yerinde olsam. hareketli volandan sabit volana gecerim. 1-2-3 sariyorsan hareketli volan baski balatan cabuk tukenir.
evet onu çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz çünkü hareketli sürekli sorun çıkarıyor bu konuda yardımcı olabilirmisiniz tecrübeniz varsa çok sevinirm
Ahahaahha eray abi hızlı araban var mı galeriden çıkarsın ona göre.
forumun avukatısın sanırım? yoksa yancısımı?
Patinajda devir ve km aynı anda yükselir baskı balatada devir yükselir km sabit kalır . Bir video çek at bakayım.
akşam üstü atıcam video. sardığında km saatide fırlıyo
Sadık Özyer
01-05-2015, 10:56
akşam üstü atıcam video. sardığında km saatide fırlıyo
Anladım o zaman lastiktir.
forumun avukatısın sanırım? yoksa yancısımı?
Yancıyım ayrıca hukuk okuyorum.
Anladım o zaman lastiktir.
Bence difransiyeldir. Lastik olsa duramazsın Sadık :D
Bu konuda okadar boş muhabbetler geçtiki hakikaten suyu çıkmış forumun
evet onu çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz çünkü hareketli sürekli sorun çıkarıyor bu konuda yardımcı olabilirmisiniz tecrübeniz varsa çok sevinirm
vmax umit dogan ankara'da. sana pek ala yardimci olabilir. yanliz 3 de sarma isi lastik veya asfalttan kaynakli olabilir. 200 + dedin cok fazla guc degil.
Sadık Özyer
01-05-2015, 11:55
Aracın patinaja düşmesi ağırlığın arkada olmasıda olabilir . yada homojen olarak gelmeyen güç .
he bu arada eray bey 200+ diye dalga geçmek olmuyor herkes kendini biliyor çok isterseniz bir gün gelin istediğiniz arabyla galeriden çıkaralım ona göre birşey. Balon muhabbet yapmıyorum floryada galericiyiz numaranızı özelden atarsınız gelmeden önce...
Ben aldım cekırdegımı kolamda hazır ***** 1 mayıs ızınlıyımde F5 yapasım var buralar degerlenır :D
Bu konuda okadar boş muhabbetler geçtiki hakikaten suyu çıkmış forumun
Yanlış anlamada sen kendini galericiyiz vs ayağına yüceltmeye çalışırsan bu tarz tepkiler alırsın. Eray abiye buraya gel galeriden araba kaldirip deneriz diyorsun.
Sadık Özyer
01-05-2015, 12:49
Yanlış anlamada sen kendini galericiyiz vs ayağına yüceltmeye çalışırsan bu tarz tepkiler alırsın. Eray abiye buraya gel galeriden araba kaldirip deneriz diyorsun.
Fatih yakışmıyor bu tarz hareketler sana kardeşim.
driftboy
01-05-2015, 12:57
Fatih yakışmıyor bu tarz hareketler sana kardeşim.
sadık göster cooller ı abilerine hepsini geç gel 150+ arabanla :D
Sadık Özyer
01-05-2015, 13:40
sadık göster cooller ı abilerine hepsini geç gel 150+ arabanla :D
Nasilll anlamadim ?
Nasilll anlamadim ?
Madem turksun goster urksun diyo :D coolerini yani hahahahahah
Insikniagli dostum muhtemel problmin lastik sonrasinda duzensiz guc bana sorarsan guc egrin linear degil bi anda geliyo heralde yoksa mumkunati yok3te vs 200+ 1.5ton arabayla..
hala video yok mu ? :confused:
O galerici ayağıma kendimi yüceltiyosun diyen arkadaş sen önce o eray abinin mesajını oku 14 yaşında çocukla taştaş geçer gibi konuşursa bendr ezdirmem kendimi kusura bakma sanal alemde kimse kimsenin ne olduğunu bilmiyor fikir alışverişi için konu açtım nerelere geldi muhabbet netten herkese kaldırmak kolay
Şu konuşma tarzınla insanların gözünde fikir alışverişi yapmak yerine " 200 beygir arabam var hepinizi geçerim " demek için gelmişsin gibi görünüyor.
O galerici ayağıma kendimi yüceltiyosun diyen arkadaş sen önce o eray abinin mesajını oku 14 yaşında çocukla taştaş geçer gibi konuşursa bendr ezdirmem kendimi kusura bakma sanal alemde kimse kimsenin ne olduğunu bilmiyor fikir alışverişi için konu açtım nerelere geldi muhabbet netten herkese kaldırmak kolay
Çok haklısın karşında ne tür bir insan olduğunu bilemezsin ;)
Benim arabam hepinizi geçer gibi bir iddam olmadı gözüyle okuyan anlar heralde. Fthdrn babanın feneriyle kilere girme diye atasözü var ben kendi fenerimle kilere giriyorum sen bana onu bunu anlatıyosun çocuk kavgası edicek gibi muhabbetler yapma isteyen gelsin istediği arabayla sınırlama koymadım ötesi yok burdan yazmak yerine dediğim gibi ne arabayla geliyosanız gelin boş muhabbet yapma bana
Uzun lafın kısası. Patinajdan kurtulmak istiyorsan daha iyi lastik kullan. Araç saçma sapan basık ve sert ise bunu düzelt. Kilit diferansiyel al.
63owen63
01-05-2015, 20:43
video atar mısınız, neden bahsettigimizi tam bilelim , ona göre yorum yapalım, normal şartlarda o güçlerde çok sarmaması lazım.
Şu konuşma tarzınla insanların gözünde fikir alışverişi yapmak yerine " 200 beygir arabam var hepinizi geçerim " demek için gelmişsin gibi görünüyor.
Benim öyle bi tavrım yokta burda dalga geçenlerin var bence iyi bi oku onu diyenlerin yolda eline çiçek veren olmuyo heralde memleketin en hızlı araçları sanırım :)
Benim arabam hepinizi geçer gibi bir iddam olmadı gözüyle okuyan anlar heralde. Fthdrn babanın feneriyle kilere girme diye atasözü var ben kendi fenerimle kilere giriyorum sen bana onu bunu anlatıyosun çocuk kavgası edicek gibi muhabbetler yapma isteyen gelsin istediği arabayla sınırlama koymadım ötesi yok burdan yazmak yerine dediğim gibi ne arabayla geliyosanız gelin boş muhabbet yapma bana
Ben el s*kiyle gerdeğe girmiyorum onu nerden çıkardın ? Bi laf öğrenmişsin ama yanlış yerde kullandın. Benim arabalarım bmw seninkini geçer.
Ben el s*kiyle gerdeğe girmiyorum onu nerden çıkardın ? Bi laf öğrenmişsin ama yanlış yerde kullandın. Benim arabalarım bmw seninkini geçer.
Eray abi eray abi diyosun ya doğru yerde kullandım bence . He he tamam geçersin şampiyonsun sen kraldın sen küçük dünyamda iyi eğlenceler :)
dostum kadran videosu aticaktin ?
Bende merakla bekliyorum ve mümkünse düz yol kuru zemin olsun yokuş yukarı ıslak zemin olmasın video :D
Eray abi eray abi diyosun ya doğru yerde kullandım bence . He he tamam geçersin şampiyonsun sen kraldın sen küçük dünyamda iyi eğlenceler :)
Benim dünyam sana bir beden büyük gelir zaten. ;)
Benim dünyam sana bir beden büyük gelir zaten. ;)
Klavyeden konuşmak nekadar kolay dimi yüz yüzede tanışmak isterim :)
He birde çok atarlı konuşuyosun gel bi deneme yapalım senle sonrada bu yazdığın mesajları konuşuruz :)
Klavyeden konuşmak nekadar kolay dimi yüz yüzede tanışmak isterim :)
pm attım ;)
alihan_27
03-05-2015, 00:11
Rot ayarına baktır lastik değişmeden önce.
Video gelecektı hala beklıyorum :D
Eray Yümsel
09-05-2015, 01:31
Kardeşim mesajını şimdi gördüm bende sana göre araba yok moralini bozmak istemem. he bide video çekicektin bi atta izleyelim 3.viteste saran insignia yı insanlara hitab şeklinden dolayı daha cok böyle tartışırsın sen önce biraz konusma tarzını ve hitabını düzelt
200+ insignia bizdede var ama 3 te değil 2 de bile sarmıyo ilginç bi durum ???
tarlada falan gazlamıyorsun değil mi?