Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirden M50 swaplı E21 Turbo !!!!
E21 M50 swap+turbo çok emek harcanarak bu hale geldi Mustafa kardeşim kazasız belasız cezasız kullan yakından dışarıdanda video gelicek.....
http://www.youtube.com/watch?v=2IUWl9CYiSU
TURBO CİVİC
17-10-2008, 21:12
masallah guzel
punto_multijet
18-10-2008, 00:30
canlı olarak bilen biri olarak maşallah diyorum
Eray Yümsel
18-10-2008, 01:04
yakışır respect ime :)
Hızlı_Fransız
18-10-2008, 01:08
binmiş biri olarak gercekten cok başarılı yerinde duramayan bir makine yakında rolling videoları gelir yakındır.... Kendi emeklerinin karşılgıını aldı ondan mutlusu yyoktur şuanda...
Yerinde durmasınıda geçtim rolantide bile arabanın sağa sola sallanmasını izlemek bile çok keyifli.
turbosu nedir, ecu isini nasil hallettiniz?
not: cage kullanilmasi mantikli olmus ;)
dün gece cesme otobanı uzerinde dolasan araba deil mi bu?
kim yaptı acaba aracı?Arac hakkında biraz bilgi verirmisiniz
egeturbo
18-10-2008, 09:48
rajay marka ucak turbosu var üstünde
Turbocharger by Ege Turbo diyorum :D:D baya emek harcadı ama mustafa abi aracı toplarken maşallah
dün gecenin sürpriz yumurtası oldu kendileri.....maşallah maşallah....ne varsa bizim ihtiyarlarda var....kazasız belasız iyi günlerde mustafa......
egeturbo
18-10-2008, 09:51
turbonunda bir videosu araç üstündeyken
http://www.youtube.com/watch?v=64x3az1XmYc&feature=related
egeturbo
18-10-2008, 09:54
dün gecenin sürpriz yumurtası oldu kendileri.....maşallah maşallah....ne varsa bizim ihtiyarlarda var....kazasız belasız iyi günlerde mustafa......
denememi yaptılar özdün abi
Turbocharger by Ege Turbo diyorum :D:D baya emek harcadı ama mustafa abi aracı toplarken maşallah
ucak yazmissinda genelde motosiklette kullaniliyo bunlar, busa gibi;
sizinkinin a/r kac ve ecu nasil mudahele edildi?
rajay ar.40
http://videos.streetfire.net/video/Testing-the-Rajay-EF_121204.htm
egeturbo
18-10-2008, 10:07
ucak yazmissinda genelde motosiklette kullaniliyo bunlar, busa gibi;
sizinkinin a/r kac ve ecu nasil mudahele edildi?
rajay ar.40
http://videos.streetfire.net/video/Testing-the-Rajay-EF_121204.htm
http://www.aerocomponents.com.au/images/Web%20Site%20Pics/Components%20Big%20Pic.JPG
resimdeki turbo
http://www.aerocomponents.com.au/images/Web%20Site%20Pics/Components%20Big%20Pic.JPG
resimdeki turbo
a/r ??
:heyoo:
CorsaGSI
18-10-2008, 10:20
dun gece otoban kenarındayken gördüm. ben böle kafa kaldıranınıda, gideninide görmedim özellikle ilk gaz tepkisine aşık oldum, allah nazardan saklasın :)
kazasız belasız mustafa abi ;)
nightkids_han
18-10-2008, 10:38
m50 derken kaç cc e36 motorumu oluor pek anlamıorum kodlardan sorry de yani 320mi 325 mi ne oluor acaba
Eray Yümsel
18-10-2008, 10:39
m50 derken kaç cc e36 motorumu oluor pek anlamıorum kodlardan sorry de yani 320mi 325 mi ne oluor acaba
m50 b25 yani 3.25 motoru stock motor üzerine güzel bi turbo çalışması kardeşim...
nightkids_han
18-10-2008, 10:42
hmmm , 325 in yeri ayrıdır harika olmuş ellerinize sağğlıkkk
maşallah. çok güzel çalışma olmuş.
Turbosunu bilmiyorumda e36 kasa 325 motoru turbolandı,işletim sisteminide kendi yaptı.Detaylarını anlatmak isterse yazar kendisi.
dün gece cesme otobanı uzerinde dolasan araba deil mi bu?
kim yaptı acaba aracı?Arac hakkında biraz bilgi verirmisiniz
Evet o araç aracı herşeyini sahibi yaptı senelerdir düşündüğü birşeydi ve gerçekleşti.Yukarıda yazdığım gibi kendisi gerekli açıklamaları yapıcaktır.
egeturbo
18-10-2008, 12:15
a/r ??
:heyoo:
abi benim dükkanımda bir sürü turbo var sence hangisini aklımda tutabilirim.:D
Mustafa abiyi tanıyanlar var ona sorsunlar buraya yazarlar;)
arda sattıgın tubonun spec lerini bilmiyomusun... düşün hatırlarsın
egeturbo
18-10-2008, 12:27
arda sattıgın tubonun spec lerini bilmiyomusun... düşün hatırlarsın
barış abi ben o turboyu satalı 2 sene kadar oluyor :D ben daha dün akşam ne yediğimi hatırlamıyorum balık hafızası gibi ama eski resimleri bi kurcalıyayım.
mustafa abi yazar zaten buraya üyeliği vardı ama şifre kayıp halledince girip yazar ben girmeyim araya hiç
KSK-VTEC
18-10-2008, 13:21
Ben ona uçan e21 diyorum maşallah allah yataklarına, piston kollarına ve turbo miline zeval vermesin. :)
abi benim dükkanımda bir sürü turbo var sence hangisini aklımda tutabilirim.:D
Mustafa abiyi tanıyanlar var ona sorsunlar buraya yazarlar;)
carcur by egeturbo diye mesaj atiyosun ama verileni bilmiyorsun,
laf olsun diyemi yaziyosun nedir..
egeturbo
18-10-2008, 16:10
carcur by egeturbo diye mesaj atiyosun ama verileni bilmiyorsun,
laf olsun diyemi yaziyosun nedir..
car cur olsun diye yazmıyoruz.Zamanında mustafa abi bu turboyu masamın üstünde gördü ben satma taraftarı değildim tamiri yok die.Mustafa abide beğendi aldı taktı arabasını yürüttü.Niye bu kadar büyültüyorsun konuyu anlamadım gitti Çok ar sini merak ediyorsan ulaş ona sor abi yada o kendi buraya yazar zaten.
gerginliğe gerek yok yahuu turbom arastırdıgım kadarı ile 60 a/r ecusu ise şu anda remaping yaptık ortalama bir ayar ile yürütüyoruz aslında tam bitmiş sayılmaz birazdaha iyi bir ayar için ugrasıyoruz (respect) aslında üyeliğim var fakat şifremi kaybettım mail deişikliği sebebi ile yenisini de alamadım yeni bir şifre verebilecek arkadaşa şimdiden teşekürler kullanıcı adım RESPECT
gerginliğe gerek yok yahuu turbom arastırdıgım kadarı ile 60 a/r ecusu ise şu anda remaping yaptık ortalama bir ayar ile yürütüyoruz aslında tam bitmiş sayılmaz birazdaha iyi bir ayar için ugrasıyoruz (respect) aslında üyeliğim var fakat şifremi kaybettım mail deişikliği sebebi ile yenisini de alamadım yeni bir şifre verebilecek arkadaşa şimdiden teşekürler kullanıcı adım RESPECT
arkadasim kac litre senin motor :)
:) 2.5 litre 24v
masallah gule gule kullan..
teşekkürler fakat birisi bana yardımcı olsa kendi hesabımdan yazsam karısıklık çıkacak
yahu a/r niye veriyosun ne anlamı var t3mü t4mü kaç mm paller a/r birşey ifade etmezki?
bunu laf sokmak için falan demiyorum yanlış anlaşılmasın klavye arkasından yazı dolayısından birazda
konuyu başından okuduysanız tool arkadaşımız a/r ölçüsü sormuş hatta ufak bir gerginlik olmuş bu bakımdan yazdım ar t4 flanş var turbomda pal çaplarımı hiç ölçmedim en kısa zamanda ölçer yazarım birde ilk kez yazdıgınız birisine yahu diye yazınca garip oluyor biraz ;)
yahu a/r niye veriyosun ne anlamı var t3mü t4mü kaç mm paller a/r birşey ifade etmezki?
bunu laf sokmak için falan demiyorum yanlış anlaşılmasın klavye arkasından yazı dolayısından birazda
T6 flans olcak hali yok tabiki m50'de ;)
Eray Yümsel
18-10-2008, 21:17
T6 flans olcak hali yok tabiki m50'de ;)
neden biz yapmayalım ;)
konuyu başından okuduysanız tool arkadaşımız a/r ölçüsü sormuş hatta ufak bir gerginlik olmuş bu bakımdan yazdım ar t4 flanş var turbomda pal çaplarımı hiç ölçmedim en kısa zamanda ölçer yazarım birde ilk kez yazdıgınız birisine yahu diye yazınca garip oluyor biraz ;)
yahuda ne var? yaw yazmadım yahu yazdım?
neden biz yapmayalım ;)
fiziksel olarak yer problemi var en basiti, ta51 yada gt42 almasi dert degilde yer nasil olcak..
egeturbo
18-10-2008, 21:37
abi trubo ole t4 t3 gibi bişi değil harbiden çok garip bi turbo paller ama gt30 büyüklüğünde bişidi
tuner ne gerginliği konuyu tartısıoz abi
fiziksel olarak yer problemi var en basiti, ta51 yada gt42 almasi dert degilde yer nasil olcak..
yer sorun deil amaçlar dogrultusunda herşey mübahtır arabanın panelini kesmekten hiç çekinmem bu arada mod arkadaslar respect isimli bir hesabım var yeni şifre istiyorum mümkünmü
yer sorun deil amaçlar dogrultusunda herşey mübahtır arabanın panelini kesmekten hiç çekinmem bu arada mod arkadaslar respect isimli bir hesabım var yeni şifre istiyorum mümkünmü
işleminiz gerçekleince mail gelecek
abi trubo ole t4 t3 gibi bişi değil harbiden çok garip bi turbo paller ama gt30 büyüklüğünde bişidi
tuner ne gerginliği konuyu tartısıoz abi
arda konuyu ıyı takıp et ben mustafa belirttim diger postlarda
yer sorun deil amaçlar dogrultusunda herşey mübahtır arabanın panelini kesmekten hiç çekinmem
panelden ziyade camurluk falan oralara girmek gerekiyor..
işleminiz gerçekleince mail gelecek
işte sorun orada benım eski mail kayıtlı bana ulaşmaz pm ile yeni bir şifre mümkünmü acaba
panelden ziyade camurluk falan oralara girmek gerekiyor..
mümkündür keseriz sorun yoktur zaten internallere girince holset hx50 düşünüyorum ;)
mümkündür keseriz sorun yoktur zaten internallere girince holset hx50 düşünüyorum ;)
vgt'yi calistirabilirseniz hx55 dahada guzel olur :)
olabilir tabiki şu an bırtane hx 35 bırtanede 40 var hazırda ama üzarindeki turbo şu anlık keyif verıyor bakalım ilerde sıkılırsm bır deişiklige giderim
Sportivo
18-10-2008, 22:07
ooo kimleri goruyoruzz :D
İzmir'in en hızlılarından olduğu ve kendi aracını komple kendi yaptığı için biricik ustam Mustafa Abi'mi tebrik ederim:) Şahsen ilk videosunu ben çekmiş olsam da,pek kaliteli çıkmadı,dışarıdan videoları da bekliyoruz(CZT)
ooo kimleri goruyoruzz :D
Sen sus hurdacı .....Bmwci oldum deme sakın.
İzmir'in en hızlılarından olduğu ve kendi aracını komple kendi yaptığı için biricik ustam Mustafa Abi'mi tebrik ederim:) Şahsen ilk videosunu ben çekmiş olsam da,pek kaliteli çıkmadı,dışarıdan videoları da bekliyoruz(CZT)
serkanım saol kardeş en kısa zamanda çekicez
umarım tutunma problemini çözersiniz. ayrıca turbonuz gt veya vf serisinden hangisine tekabül ediyor.
şaşırılacak şekilde 195 65 15 lastıklerle tutunuyoruz turbom ise tamamen bu tespitim göz kararı ölçmedim ama pallerim gt 30 ayarında ama karşılaştırsak ne olur bılemem
mustafa abı hayırlı ugurlu olsun...uzun ve yorucu bır calısmanın sonucu cok guzel bır bmw cıktı ortaya...ellerıne saglık...tebrıkler...umarım yazılımdakı son ayarlarla cok daha ıyı yurucektır e21...dsarısı basıma dıyorum...emegı gecen herkese helal olsun...
mustafacım eline emeğine sağlık...
coolvtec
19-10-2008, 13:32
Mustafa kazasız belasız, ellerine sağlık, ama dikkat ettim ani frene basınca çok fazla öne yığılıyor araç, bir koni vs şart acilen güvenlik için.
hayırlı olsun dostum kaç hplerde suan dyno felan gırdımı araç???
Sportivo
19-10-2008, 13:57
Sen sus hurdacı .....Bmwci oldum deme sakın.
bana hurdacı diyene bakk :hahaha::hahaha::hahaha:
DaRkNeSs-
24-10-2008, 22:30
maşallah bütün arabalara..
mustafa abi 0.6 da böyle yürüyo ve sen daha büyük turbo ve 1 bar üstü düşünüyosun şaka olcak bence :D
MAŞALLAH hayalin gerçek oldu. darısı başıma..
Mustafa abi;
Kazasız belasız iyi günlerde bin.
Allah tekerlerni hep ama hep 4ü birden yere bastırsın...