Orijinalini görmek için tıklayınız : Yol Verilmeyince Çıldıran Adam
HondatugraL
04-05-2015, 23:03
Bu tür insanlar TR dede var ve gerçekten uyuzluk mertebesine ulaşmış derecedeler. Adamı çıldırtıyorlar resmen buda bu abimizin yabancı versiyonu. Az bile yaptı.
Trafikte Yol Verilmeyince Sinirini Bakın Nasıl Çıkardı.. - yokboyle... (http://yokboylebirsey.web.tv/video/trafikte-yol-verilmeyince-sinirini-bakin-nasil-cikardi__ugixf0krnrm)
Görkem verildi bu geriden geliyorsun =)
HondatugraL
04-05-2015, 23:09
Görkem verildi bu geriden geliyorsun =)
nasıl verılır yaa bana sormadan :(
cabrioleter
04-05-2015, 23:50
daha puştun stopları tam olarak yanmıyor, bir de gidip cinayete teşebbüs etmiş..
Emniyet şeridinden ısrarla beni sıkıştıran şahsa, bu kadar sert olmasada vurmuşluğum mevcut :)
optimus_prime
05-05-2015, 10:04
resmen itlik yapmış öndeki pickup belki adam havaalanına hastaneye yetişecek
İstanbul
06-05-2015, 21:33
Kamyonetin yaptığı tam sopalık o ayrı mevzu ama öbürü de bence bilerek vurmamış,asfalttan toprak zemine çıkınca ve hızlanıp geçiym diye de gaz verince kontrolü kaybedip vurmuş gibi geldi bana
Aynen bende öyle düşünüyorum
Muharrem C.80
07-05-2015, 14:32
Kasti yapmamış hiç sanmıyorum çimende aracı kaybetmiş. Öte yandan iki saat debeliyor arkasında yavaşla geç emniyetten sağından tırın yap süprizini.
kazadan sonra ayrı bi severdim kamyonetçiyi
Dun bende e5 de gidiyorum mecidiyeköy tarafindayim tinerci arabanin önünü kesti para istedi carptim geçtim sonra geriye taktim kaçtı oç
Bazen adami dinden imandan çıkartıyorlar. Bu adamda benim gibi olmuş kasti yapmış bence ki çok normal :)
******lugun icinde tircida var severler boy seyleri...