tolga_55
05-05-2015, 07:48
Arkadaşlar 3 ay önce dedem vefat etti. Bankada belli bi miktar parası var Oturduğu ev de 30 yıldır kirada kalıyodu.Çocukluğum filan o evde geçti o evin bahçesinde büyüdüm. Diğer çocukları yani dayım ve teyzem evi hemen dağıtma niyetinde benim ve annemin haliyle rızası yok. Teyzemin psikolojik problemlerinden ötürüde aramız açık sürekli beddualar filan tez zamanda ölmemi istiyo kendileri :)
Bu bankadaki paranın çekilmesi için vekalet vermiyo amacımızı da bildiğinden... Şuanda 2 kardeş onay vermiş durumda aramızda bu tarz bi olayla karşılaşan var mı ne yapmamız lazım ? Dava açılması yeterli mi? açarsak nekadar sürer filan kafamda sorular. Eğerki 1 yılı geçecekse evi kirada tutup bekleyebilirim. daha fazla sürerse kredi çekmeyi planlıyorum
Bu bankadaki paranın çekilmesi için vekalet vermiyo amacımızı da bildiğinden... Şuanda 2 kardeş onay vermiş durumda aramızda bu tarz bi olayla karşılaşan var mı ne yapmamız lazım ? Dava açılması yeterli mi? açarsak nekadar sürer filan kafamda sorular. Eğerki 1 yılı geçecekse evi kirada tutup bekleyebilirim. daha fazla sürerse kredi çekmeyi planlıyorum