Orijinalini görmek için tıklayınız : Sistem Mühendislik & Damla Lpg Hk.
***** arabama tüp taktıracağım bi fırsat bulup taktıramadım.
iki firmayı tercih ettiler.
daha önce tüp taktıran abilerim oldu mu buralarda?
az önce sistemle görüştüm atiker yeni nesile 1.400TL dedi.
adamlar baya iddalı yalnız.
lovato vardı aklımda. atiker nasıldır ?
ne illet bir şeydir bu tüp mevzusu :/
araç : 2002 model 1.6 , 206.
atiker , lovato , brc arasında kararsızım..
Kullanıcı
05-05-2015, 20:51
Söylediğiniz iki marka arasında en iyi lovato gibi duruyor ama yanlış bilmiyorsam onun çeşitleri var italyan vs gibi ama birde markadan daha önemli olan taktırcağınız usta önemli
Atiker bir arkadaşımın albeasında var ve şikayetçi hep
Grimlord
05-05-2015, 20:59
benim arkadaşım son 3 arabasına atikerden taktırdı (mini cooper,honda civic,linea turbo :) ),ostimde bayisi adını unuttum,son derece memnun.gold serisi mi neymiş sanırım.
millet şuan ikiye ayrılmış durumda atikerciler ve atikerci olmayanlar diye :D
yorumlarınız için teşekkürler. bakalım diğer yorumlar nasıl olacak..
damla otogaz ı tavsiye ediyorlar
Tayfun.O
05-05-2015, 21:13
Kullanıcı yorumları dayanarak italyanlar bu işi çözmüşler brc,lovato iyidir
fasterhan
05-05-2015, 21:20
şaşmazdaki damlaya honda varken arıza lambasını sürekli yakıyor diye gitmiştim ama tavırları inanılmaz anormal oldugu için tartışıp çıkmıştım... kendimce şuraya baksak hata şurdan olabilir gibi yardımcı olmak anlamında söylediğim herşeyi terslemişlerdi çok biliyon madem buraya niye geldin dediği anda ipler kopmuştu ogün bugündür ne giderim oraya nede tanıdıklarımı yönlendiririm...
gidip memnun kaldıgım yer ise şaşmazda quatro garaj olmuştu... bakımlarını vs yaptırdıkdan sonra araçtaki sıkıntılarımı anlattıgımda ordaki şimdi ismini hatırlayamadım hafif uzun boylu saçları olmayan oranın sahibi olan abi ile bilgisayarı bağlayıp yolda bildiğin baya baya ayar yapmıştık.. bence esnaflıkları baya iyiydi.. oraylada görüşmende fayda var
şaşmazdaki damlaya honda varken arıza lambasını sürekli yakıyor diye gitmiştim ama tavırları inanılmaz anormal oldugu için tartışıp çıkmıştım... kendimce şuraya baksak hata şurdan olabilir gibi yardımcı olmak anlamında söylediğim herşeyi terslemişlerdi çok biliyon madem buraya niye geldin dediği anda ipler kopmuştu ogün bugündür ne giderim oraya nede tanıdıklarımı yönlendiririm...
gidip memnun kaldıgım yer ise şaşmazda quatro garaj olmuştu... bakımlarını vs yaptırdıkdan sonra araçtaki sıkıntılarımı anlattıgımda ordaki şimdi ismini hatırlayamadım hafif uzun boylu saçları olmayan oranın sahibi olan abi ile bilgisayarı bağlayıp yolda bildiğin baya baya ayar yapmıştık.. bence esnaflıkları baya iyiydi.. oraylada görüşmende fayda var
aynen başka forumda quatro diyen bi kaç kişi olmuştu..
esnaflık cidden önemli..
70 bin km oldu brc taktıralı sadece 10bin de bir rutin bakımı için gittim. Hiç bir problem çıkarmadı bunca zamandır.
sadettin
05-05-2015, 22:12
quatro sadece prins ti galiba bende oraya sormuştum ilk.Damla otogaz kötülemek gibi olmasın ama biraz sallıyo gibi iş bittikten sonra
wiesmann
06-05-2015, 07:39
honda varken bende quattro ya gittim atikerde bağlıyolar zaten foruma üyeler.
AhmetKadir
06-05-2015, 08:18
Bekir abi iyidir, ciddi ilgilenir :)
arac cok yuksek beygırde olmadıgı ıcın hangısı en ucuzsa onu taktır bence, daha once corsam vardı atiker taktırmıstım gayet memnundum, sımdı civic var fd6 atıker arıza lambası yakıyormus sanırım eşim kullanıcak kafası karısmasın diye 700 lira fazla verıp mecbur brc taktırdım. bana kalsa takar atıkerı gecerdım. ekonomı olsun dıye ugrasıp lpg kıtıne fazla para vermek garip geliyor bana
ivedikte sistem otogaz mühendislike kendi araçlarımızda olmak üzere 7-8 adet araca tüp taktırdık herhangi bir sıkıntı yasamadık.
Bekir abi iyidir, ciddi ilgilenir :)
arac cok yuksek beygırde olmadıgı ıcın hangısı en ucuzsa onu taktır bence, daha once corsam vardı atiker taktırmıstım gayet memnundum, sımdı civic var fd6 atıker arıza lambası yakıyormus sanırım eşim kullanıcak kafası karısmasın diye 700 lira fazla verıp mecbur brc taktırdım. bana kalsa takar atıkerı gecerdım. ekonomı olsun dıye ugrasıp lpg kıtıne fazla para vermek garip geliyor bana
ekonomisini geçtim bende benim için arıza vermemesi hani ilk başta en iyisini taktırıyım iyi para veriyim sonra başıma dert açmasın..