Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Makas faciası

Mutlu Değerli
06-05-2015, 15:54
Üzüldüm ya... İçindekilere bişey olmamıştır umarım. Beşiktaş Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri önünde olmuş olay (faceten alıntıdır)

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11188419_880519315342197_4851331777518672687_n.jpg ?oh=3cf680216c29b46c5a7d62ad9a584b7f&oe=55BF8070
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11146492_880519332008862_3958816888591250116_n.jpg ?oh=c90e6a6ab6b76d9de85e49f5fa6e8180&oe=55D6ED8E
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtp1/v/t1.0-9/11110256_880519352008860_4286215966955745432_n.jpg ?oh=dabd7bbb5b1b7252ea333e7cbfebe3b8&oe=55CBD336&__gda__=1440889344_27ac89f5fc9601c35a2f7894ec857a7 e

Trafikte dikkatli olalım, hiçbişey sizden daha kıymetli değill

SerkanYazgan.
06-05-2015, 15:59
İnşallah can kaybı yoktur. Allah yardımcıları olsun.

hddsheriff
06-05-2015, 16:04
radyo trafikte yaralanmalı kaza dedi , 7 araç karışmış kazaya.

AyrtonSenna
06-05-2015, 16:08
Allah acil şifa versin yola her çıktığımda bir stresle çıkıyorum dikkatli olmaya çalışıyorum gideceğimiz yer yine dönüp dolaşacağımız yer evimiz zaten lütfen biraz daha dikkat biraz daha yavaş olalım:(

Low-Rider
06-05-2015, 16:16
Çok ciddi bir kaza, sağlam yeri kalmamış aracın. Sol arka hiç yok. Kamyonu da devirmiş

VTEC®
06-05-2015, 16:22
yaw tanıyorum bu arabayı, sürekli aynı güzergahta denk geldiğim bir araç çok abuk subuk gittiğinide gördüm, efendi sürdüğünüde, umarum sağlık durumları iyidir.

-aykt-
06-05-2015, 16:27
Makastan oldugu bilgisi nerede acaba ben goremedim?

hddsheriff
06-05-2015, 16:29

http://www.haberler.com/sile-yolunda-kaza-5-yarali-7278926-haberi/

HONDAHAN
06-05-2015, 16:30
İnşallah içindekilerde birşey yoktur. Büyük geçmiş olsun. Allah kimseye yaşatmasın.

Mutlu Değerli
06-05-2015, 16:31

https://www.facebook.com/fatih.gokdemir.39/posts/880530598674402

İzzet Göçmen
06-05-2015, 16:40
Cok kötü insallah ölen yoktur,Makas diyorlarda kamyonlar sol serittemi gdiyorlardı sag serit degilmi yerleri ?

johnie
06-05-2015, 16:43
Allah yardımcısı olsun, umarız ki kalıcı hasarı yoktur sürücülerin :/

gökberk
06-05-2015, 16:50
Aracın son haline bakılırsa kazayı 150+ km hızla yapmış olabilir.

gökberk
06-05-2015, 16:51
Edit:
Tabi geçmiş olsun.. Allah şifa versin.

rebel
06-05-2015, 17:16
dünyanın en güvenli aracıda olsa demir yığınına karşı durum içler acısı oluyor . :( euro ncap ta 3 yıldızlı araçlarımızla gazlarken aklımıza gelmiyo ama hayat acımasız. inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur arkadaşlar. allah şifa versin. umarım kayıp yoktur

ckrc
06-05-2015, 17:51
Plaka GOK89 özyeğin üniversitesinden arkadaşımız, beklenen açıklamayı yapayom kendisinin durumu gayet iyi şu an evinde.Burnu dahi kanamadan çıktı aracından. 7 araç karışmış deniyor ancak tır ile çarpıştığını biliyoruz diğer ayrıntıları bilmiyoruz.

gokayy
06-05-2015, 19:48
Plaka GOK89 özyeğin üniversitesinden arkadaşımız, beklenen açıklamayı yapayom kendisinin durumu gayet iyi şu an evinde.Burnu dahi kanamadan çıktı aracından. 7 araç karışmış deniyor ancak tır ile çarpıştığını biliyoruz diğer ayrıntıları bilmiyoruz.

Aynen bende okulda görüyordum aracını büyük geçmiş olsun Allah korumuş

ceyhun737
06-05-2015, 20:04
Beni okuldan arayan çok kişi oldu kaza yapan ben değilim benim araç bag plaka . Çok geçmiş olsun arkadaşa aşırı hız olduğu kesin

mrtysn
06-05-2015, 20:50
Eski sahibindeyken biliyodum arabayi, cana gelmesin de Allah korumus buyuk gecmis olsun.

Kadyr
06-05-2015, 20:56
makas atıp bu hale getırdıyse orayı bırde sag kurtulan oysa demek ya allahtan cekecegı var yada sucsuz. boylelerıne gram uzulmem etrafındakılere uzulurum.

İbrahim33
06-05-2015, 21:13
*** mu vardı bu kadar hızlı gidecek. hepimiz gayet iyi biliyoruz ki bu araba normal bir süratte bu hale gelmezdi.

atituti
06-05-2015, 21:26
Yanimizdan gecerken annemim ettigi beddua tutmuş.sevindim

ham
06-05-2015, 22:11
Geçmiş olsun arkadaşa verilmiş sadakası varmış. Ayrıca hepimiz geçtik/geçiyoruz bu yollardan ağır yorumlar yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.

mert_can 41
06-05-2015, 22:13
Sonuçta ortada bir can var nasıl bu kadar acımasız oluyosunuz ?

Anıl E.
06-05-2015, 22:16
Oldu olacak tedavi gördüğü hastaneyi basın adamı öldürün beyler .

Kimse kaza olsun istemez,hatası varsa o ya da bu şekilde bedelini öder ama adamı yaşarken öldürüyorsunuz

Tayfun.O
06-05-2015, 22:17
Vay arkadaş yüklü kamyonu devirmiş hangi hızla vurduysa artık, Geçmiş olsun arkadaşa dersini almıştır umarım.
Bu arabadan sağ çıktıysa yatsın kalsın Allah'a şükretsin

burkaykalyon
06-05-2015, 22:20
Geçmiş olsun arkadaşa verilmiş sadakası varmış. Ayrıca hepimiz geçtik/geçiyoruz bu yollardan ağır yorumlar yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.

Sonuçta ortada bir can var nasıl bu kadar acımasız oluyosunuz ?

Oldu olacak tedavi gördüğü hastaneyi basın adamı öldürün beyler .

Kimse kaza olsun istemez,hatası varsa o ya da bu şekilde bedelini öder ama adamı yaşarken öldürüyorsunuz

Hay ağzınıza sağlık ya.

Bu kadar ağır yorum yapacak ne var? Sanki hepiniz trafikte uslu uslu gidiyorsunuz. Şurada yorum yapanların hepsi roll videolarına gıkını çıkarmıyor. Bence makasla aynı tehlikeye sahip. Onu napıcaz?

volkan_gs
06-05-2015, 22:22
Spor araba, özel okulda okuyormuş hadi saldıralım olmuş yine :)

ES353
06-05-2015, 22:26
yurt dışındaki 350z le yapan adama ooooo bravo diyipte burda böyle kötü bi şekilde kaza yapan arkadaşa giydirmek bence biraz yanlış oluyor, ortada bi can var ne kadar yaptığı yanlış olsada şu durumdayken böyle konusmak biraz ağır olur neyse geçmiş olsun

MK8800
06-05-2015, 22:27
Site yine ulucamii cemaatine donmus herkes eve 40la gidiyor kurallara uyuyor degil mi ? Arkadasiniz olsa tanidiginiz olsa laf soyletmezsiniz haa tabi yas 24 25i gecti ya olgunsunuz siz gizli trafige kapali alanlar da gazliyosunuz pardon

furkane
06-05-2015, 22:30

bi günde size bi beddua edilir, o tutar bu yazıyı hatırlarsınız. sonra da sorarsınız kendinize acaba kimler sevindi diye ?

SerkanYazgan.
06-05-2015, 22:40
ula ati çok dik adamsın :D Her ne olursa olsun candır. İnsan hata yapar, kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Can kaybı olmaması sevindirici bir haber. Böyle bi kazadan kurtulan adamın bol bol şükür etmesi lazım.

Alper134
06-05-2015, 22:41
iyi olmuş.. belki başkasının canına kast edecekti.

atituti
06-05-2015, 22:54
aynı dakikada aynı saniyede yanımızdan geçti özyeğinden oldugunu tahmin ediyordum az cok birkac kez daha gormustum makas ata ata gittigini , ozyeginin yanında oturuyorum zaten hep oralardayım.beni zikseler makas atmam atmayıda sevmem ama atana karışmam diyemiyorum cünkü önlü arkalı annemle gidiyorduk annem dayımın arabasını sürüyordu ben bizim arabayı.ikimizin arasından daldı önde vectrayla valide arkada 407 ile ben.simdi bu adam gelip anneme vursaydı yada sizin ailenizden birine vursaydı indirip eşşek sudan gelinceye kadar değil fizandan gelene kadar dövecektiniz boşuna yaygara yapmayın bana dogruyu ve olacagı konusun. vay efendim ne güzel makas atarken anneme babama vurdunuzmu diyeceksiniz sorarım size ? yada sormuyıorum pardon dogruyu yazdım dokuz koydeki konudan kovulayım ben yine.

atituti
06-05-2015, 22:56
ula ati çok dik adamsın :D Her ne olursa olsun candır. İnsan hata yapar, kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Can kaybı olmaması sevindirici bir haber. Böyle bi kazadan kurtulan adamın bol bol şükür etmesi lazım.

kanka diklik değil dogruyu ve olması gerekeni yazdım , millet utanmasa bizim arabaya ne güzel vurdun diye +1 point verecek bu tiplere :D

SerkanYazgan.
06-05-2015, 23:15
kanka diklik değil dogruyu ve olması gerekeni yazdım , millet utanmasa bizim arabaya ne güzel vurdun diye +1 point verecek bu tiplere :D

Haklısın kanka başına gelmeden yorum yapıyor herkes. Elle tutulacak hiçbir yanı yok kaza yapanın. Hepimiz hız yapıyoruz ama ben ufukta araba görünce yavaşlıyorum. Çünkü bizim milletimiz araç sürmekten bihaber. Aynaya bakmadan önüne atlayıveriyorlar.

ckrc
06-05-2015, 23:18
aynı dakikada aynı saniyede yanımızdan geçti özyeğinden oldugunu tahmin ediyordum az cok birkac kez daha gormustum makas ata ata gittigini , ozyeginin yanında oturuyorum zaten hep oralardayım.beni zikseler makas atmam atmayıda sevmem ama atana karışmam diyemiyorum cünkü önlü arkalı annemle gidiyorduk annem dayımın arabasını sürüyordu ben bizim arabayı.ikimizin arasından daldı önde vectrayla valide arkada 407 ile ben.simdi bu adam gelip anneme vursaydı yada sizin ailenizden birine vursaydı indirip eşşek sudan gelinceye kadar değil fizandan gelene kadar dövecektiniz boşuna yaygara yapmayın bana dogruyu ve olacagı konusun. vay efendim ne güzel makas atarken anneme babama vurdunuzmu diyeceksiniz sorarım size ? yada sormuyıorum pardon dogruyu yazdım dokuz koydeki konudan kovulayım ben yine.

Ortada 20-21 yaşında bir gencın canı var,kimsenin burnu dahi kanamamış,bu kadar beddua fazla diye düşünüyorum.
hayat hatalarımızdan aldığımız derslerdir diye düşünürsek bu kadar acımasız olmaya gerek yok.

Sanırım emlak konutlarında ki genelde a6 altında ki otoparkta bulunan 18 Jantlı füme 407 sizin aracınız. stock araba dışında ki araçlardan nefret dahi etsem çok hoşuma gidiyor aracınız belirtmek istedim :). Her şeyi yerli yerinde.

emi-R
06-05-2015, 23:18
Millet yurtdışındaki 350Z videosunda zevkin doruklarına ulaşmıştı buradaki yorumlar fazla acımasız olmuş.

Umarım ciddi bir şeyi yoktur Allah sağlık versin.Eğer makas nedeniyle kaza yapmışsa ders almıştır.

ckrc
06-05-2015, 23:21
Beni okuldan arayan çok kişi oldu kaza yapan ben değilim benim araç bag plaka . Çok geçmiş olsun arkadaşa aşırı hız olduğu kesin

Aynen bende okulda görüyordum aracını büyük geçmiş olsun Allah korumuş

Sizlerde mi OZU'densiniz, büyük ihtimalle tanışıyoruz-dur haberimiz yoktur ama Ö.M attım.

ulas
06-05-2015, 23:24
altituti ye ; gelse yakınıma çarpsa dalarım diyosun haklısın. ama anlamadığım şu; yine sevdiğin bir yakının makasla kaza yapsa onun içinde iyi olmuş diyecekmisin?

atituti
06-05-2015, 23:31
Ortada 20-21 yaşında bir gencın canı var,kimsenin burnu dahi kanamamış,bu kadar beddua fazla diye düşünüyorum.
hayat hatalarımızdan aldığımız derslerdir diye düşünürsek bu kadar acımasız olmaya gerek yok.

Sanırım emlak konutlarında ki genelde a6 altında ki otoparkta bulunan 18 Jantlı füme 407 sizin aracınız. stock araba dışında ki araçlardan nefret dahi etsem çok hoşuma gidiyor aracınız belirtmek istedim :). Her şeyi yerli yerinde.

insallah kimsenin başına boyle birşey gelmez ama başına gelmedende anlayamıyor insan benim başıma geldi oradan biliyorum, bu beddualardan fazlasını bile yapabilirsiniz ailenizden birine ' kasten ' yapılmış birşey karşsısında koruma iç güdüsüyle :) teşekkür ederim kardeşim araç benim ama teessüf ederim jantlarım 19' :D senin aracın nedir ? hangi bloktasın

ulaş : ayrım yok bu konuda herkese karşı tavrım aynıdır , hata olur sinyal vermeyi unutursun dalarsın karınla kızınla kavga etmişsindir moralin bozuktur vs. hepimiz yaptık ama göz göre göre 3 şeritli yolda 4. şeridi yaratmaya calısanlara yada başkasının canına kastedene tahammülüm yok sıkıştırıyorum genelde öylelerini

MCN21
06-05-2015, 23:33
Akşam iş dönüşü nevzat demirin orda kamyonu gördüm refujlerde parcalanmıstı dedim heralde yine kamyon gazlıyordu duramadı. Meger daha büyükmüş kazaymıs :(

gokayy
06-05-2015, 23:40
Sizlerde mi OZU'densiniz, büyük ihtimalle tanışıyoruz-dur haberimiz yoktur ama Ö.M attım.

pm gelmedi bana ben epeydir uğramıyorum okula gerçi :D
0536 298 53 70 arayabilirsiniz istediğiniz zaman

997TT
06-05-2015, 23:44
Kaza nasil olundu tam bilinmiyor sanirim?
Eger makas atarak bu trafikde gazladigi icin olduysa,oglum olsa affetmem. İnsan once baska insanin canina saygi duyarsa kendi caninin degerini bilir. Yani bu arkadasi saglam kurtuldu diye korumak sacmalik. Olseydi eger ve baska olume sebebiyet vermeseydi Allah rahmet eylesin der konuyu kapatirdik... Eger cidden hatali ise,kalici ders verilmeli(ehliyetine 5-10 sene el konulmasi vs)
Kazaya karisan hafriyat kamyonuysa onlar zaten ayri bir skandal...
İsin ozu;anlik zevklerimiz baskasinin kabusu olmasin.

C2VTS
06-05-2015, 23:56
Bende Ozu deyim gökay da yakın arkadaşımdır toplanmak lazım bir ara okul dışında .Batuğhan Özarı faceten eklersen tanışırız .

C2VTS
07-05-2015, 00:01
Bu arada kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun . Kaza yapan arkadaşı bilmem ama bizim okulun öğrencileri genel olarak çok atarlı gidiyorlar şile otoyolu çok tehlikeli bir yer dikkat etmek lazım .

Leader01
07-05-2015, 00:05
350z kazasından bahsedilmiş onun konusu var mı bulamadım merak ettim

cookies
07-05-2015, 00:05
Diğer sayfalara bakmadım ''sanki siz atmıyorsunuz'' diye yazan oldu mu? Ha varsa söyleyin ona atmıyoruz biz..

ckrc
07-05-2015, 00:08
pm gelmedi bana ben epeydir uğramıyorum okula gerçi :D
0536 298 53 70 arayabilirsiniz istediğiniz zaman

Bu arada kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun . Kaza yapan arkadaşı bilmem ama bizim okulun öğrencileri genel olarak çok atarlı gidiyorlar şile otoyolu çok tehlikeli bir yer dikkat etmek lazım .

33VV333 Cenk ben, tanıyorsunuzdur belki ikiz kardeşim var. :)

ckrc
07-05-2015, 00:19
Kaza nasil olundu tam bilinmiyor sanirim?
Eger makas atarak bu trafikde gazladigi icin olduysa,oglum olsa affetmem. İnsan once baska insanin canina saygi duyarsa kendi caninin degerini bilir. Yani bu arkadasi saglam kurtuldu diye korumak sacmalik. Olseydi eger ve baska olume sebebiyet vermeseydi Allah rahmet eylesin der konuyu kapatirdik... Eger cidden hatali ise,kalici ders verilmeli(ehliyetine 5-10 sene el konulmasi vs)
Kazaya karisan hafriyat kamyonuysa onlar zaten ayri bir skandal...
İsin ozu;anlik zevklerimiz baskasinin kabusu olmasin.

Kamyon ile kamyonet arasında kalmış araç,sonrasını yada nasıl bu hale geldi kimse bilmiyor,ilgilenmiyor aslında.
Herkes kamyonlardan dert yanıyor ama şile yolunda en efendi ve düzgün gidenler onlar bence sadece kamyonun kör noktalarını biliyorsanız ve kör noktalarına girmezseniz hiç bir tehlike yaratmıyorlar, 3 senedir kullanıyorum bu yolu 20-25 bin km yapmışımdır üzerinde.
Şile yolu en tehlikeli araçlar listesi;

Ehliyetini yeni almış çoğunlukla okulumuzda okuyan - kamyondan korkan sürücüler hafriyat kamyonlarından daha tehlikeli hareketler yapıyor yol üzerinde. Aniden sağa-sola kırmamı dersiniz- otomatik vites kullandıkları için genelde hızlarını farketmeyip 120-140lara çıkan farkedince sol şeridin ortasında aniden frene asılan mı dersiniz. Viraja yanında kamyonla girince üzerine geliyormuş sanıp frene asılan-kornaya basan mı dersiniz.

ckrc
07-05-2015, 00:21
insallah kimsenin başına boyle birşey gelmez ama başına gelmedende anlayamıyor insan benim başıma geldi oradan biliyorum, bu beddualardan fazlasını bile yapabilirsiniz ailenizden birine ' kasten ' yapılmış birşey karşsısında koruma iç güdüsüyle :) teşekkür ederim kardeşim araç benim ama teessüf ederim jantlarım 19' :D senin aracın nedir ? hangi bloktasın

ulaş : ayrım yok bu konuda herkese karşı tavrım aynıdır , hata olur sinyal vermeyi unutursun dalarsın karınla kızınla kavga etmişsindir moralin bozuktur vs. hepimiz yaptık ama göz göre göre 3 şeritli yolda 4. şeridi yaratmaya calısanlara yada başkasının canına kastedene tahammülüm yok sıkıştırıyorum genelde öylelerini

Jant doğrudur, arabalarla ilgili sadece yürüyen aksam konusunda bilgim var, oda basit tamiratlarını kendim yaptığım için :) modifiye bana en uzak kısım.
astra g kullanıyorum 33VV333 Görmüşssünüzdür sitede.

Nucleus
07-05-2015, 02:12
1 haftası var, 3 parça temizlik boyalı hatasız...

Sam
07-05-2015, 02:31
Bu araçdan sağ çıkmakta marifet.Ne hale gelmiş araç ya.
Arkadaşa büyük geçmiş olsun.

McKrop
07-05-2015, 03:52
Spor araba gorunce hiz yapti makas atti uzerinden zipladi altindan gecti. Bende diyorum ki kesin o kamyonun hatasi var gorur gormez katiller is basinda dedim. Bende 6 senedir sile yolunu kullaniyorum her gun sileye kadar gidiyorum. Ozyegin daha yolun basi. Sile yolundaki her iki universiteden de kac arkadasimiz, kardesimiz hayatini kaybetti. 3 seritli yolda 4 kamyon yan yana muzik acip icinde oynuyo bu katiller abartisiz yaziyorum. Arkalarindan attiklari tas toprak toz bile kaza ihtimalini arttiriyor sizler daha iyi bilirsiniz. Sile yolu jilet gibi asfalt o kadar tozlu ki hic bir lastik tutunmuyor. Daha cok canlar yanacak her biri bu kamyonlar yuzunden. Ben eminimde siz resme bakinca farkli yorumlar yaparsiniz.

Ayrica, sile yolundan istanbul yönüne giderken nevzat demire gelmeden bir sag iki sol viraj var bu virajlarda her gun kaza oluyor artik virajin acisi mi yanlis asfalt mi kotu bilmiyorum bu kazanin oldugu yer son viraj. Bu yolu kullanirken dedigime dikkat ediniz

LnchCntrl
07-05-2015, 06:36
1 haftası var, 3 parça temizlik boyalı hatasız...

Adam arabanın içinden sağlam çıkmış ölen yok . senin yorum biraz gereksiz olmuş be kardeşim

PiscocuK
07-05-2015, 06:54
Geçmiş olsun

Ozgu_Akcan
07-05-2015, 08:30
Spor araba gorunce hiz yapti makas atti uzerinden zipladi altindan gecti. Bende diyorum ki kesin o kamyonun hatasi var gorur gormez katiller is basinda dedim. Bende 6 senedir sile yolunu kullaniyorum her gun sileye kadar gidiyorum. Ozyegin daha yolun basi. Sile yolundaki her iki universiteden de kac arkadasimiz, kardesimiz hayatini kaybetti. 3 seritli yolda 4 kamyon yan yana muzik acip icinde oynuyo bu katiller abartisiz yaziyorum. Arkalarindan attiklari tas toprak toz bile kaza ihtimalini arttiriyor sizler daha iyi bilirsiniz. Sile yolu jilet gibi asfalt o kadar tozlu ki hic bir lastik tutunmuyor. Daha cok canlar yanacak her biri bu kamyonlar yuzunden. Ben eminimde siz resme bakinca farkli yorumlar yaparsiniz.

Ayrica, sile yolundan istanbul yönüne giderken nevzat demire gelmeden bir sag iki sol viraj var bu virajlarda her gun kaza oluyor artik virajin acisi mi yanlis asfalt mi kotu bilmiyorum bu kazanin oldugu yer son viraj. Bu yolu kullanirken dedigime dikkat ediniz

yanlış hatırlamıyorsam yıllar önce yolu yapan fırmaya dava acılmıstı yolun açısı yanlış vs diye. kazanın oldugu yerde sağdan sola gecerken arabanım totosu kayıp gıttı yaban ellere hızımda yoktu aklım gıtmıstı o gunden berı o vırajlarda olabıldıgınde az hızla gırerım.

kaza yapan vatandasa gecmıs olsun

Kadyr
07-05-2015, 08:46
altituya tekrardan katılıyorum. milletin canını hiçe sayıp abuk subuk makas atmak kimiside vurunca hemen kaçar ama bu hıyarın kaçıcak şansı olmamış iyiki olmamış keşke sakat falan kalsaydıda bidaha makasa tövbe etmiş olurdu bi hayvan daha düşerdi istanbul trafiğinden. altitu doğru söylemiş sizin olduğunuz araca çarpsaydı burda bir muhabbet olmuştu adam indi bişeyin varmı yok abi derken adam bitane patlatmıştı büyük ihtimal sizlerde aynını yapardınız. duygusal moda bağlamaya gerek yok çoğumuz makas atıyoruz bende atıyorumda hiç bir zaman aşırı hızla tehlikeye düşürücek silme geçme yapmadım yapmamda o riski almam. bu arkadaş o riski almış hava yastığıda götünde patlamış

AyrtonSenna
07-05-2015, 08:52
Yanlış anlamayın ama yaptığı hiç hoşbirşry değil kesinlikle kaza yapan arkadaşın ama o arabayı kullananda bizim gibi bir ana kuzusu yani Allah ailesine bağışlamış sonuçta ve ümit ederimki bir daha inşallah böyle araba kullanmaz

atituti
07-05-2015, 09:00
http://i57.tinypic.com/bhfn6.jpg 2 yada 3 onceki geceden kalma buda.hoppala cuppala bi oraya bi buraya giriyodu 1 dakika sonraki hali.iyi gulmustum

burak_2885
07-05-2015, 09:09
2010 senesinde tem bayrampaşa bağlantı yolunda bi kaza geçirmiştim. Normal bir kaza oynama falan yoktu, sadece hatalı sollamam vardı. Neyse akşam haberlere çıktı kaza, manşet şu şekilde;

"HIZ YARIŞI HASTANEDE BİTTİ"
Resmen heryere etiket oldum resmen. Buda linki HIZ YARIŞI HASTANEDE BİTTİ | H (http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/hiz-yarisi-hastanede-bitti_37610)

Yani gazeteler kanallar haberi dikkatli hale getirmek için bu tarz şeyler yapabiliyorlar. Önyargılı olmamak gerekiyor, yaşıyorlarmış önemli olan şimdilik bu.

Bu arada 350Z şeysi ne ya merak ettim biri paylaşsın :D

MK8800
07-05-2015, 09:22
altituya tekrardan katılıyorum. milletin canını hiçe sayıp abuk subuk makas atmak kimiside vurunca hemen kaçar ama bu hıyarın kaçıcak şansı olmamış iyiki olmamış keşke sakat falan kalsaydıda bidaha makasa tövbe etmiş olurdu bi hayvan daha düşerdi istanbul trafiğinden. altitu doğru söylemiş sizin olduğunuz araca çarpsaydı burda bir muhabbet olmuştu adam indi bişeyin varmı yok abi derken adam bitane patlatmıştı büyük ihtimal sizlerde aynını yapardınız. duygusal moda bağlamaya gerek yok çoğumuz makas atıyoruz bende atıyorumda hiç bir zaman aşırı hızla tehlikeye düşürücek silme geçme yapmadım yapmamda o riski almam. bu arkadaş o riski almış hava yastığıda götünde patlamış

bu kadar buyuk konusuyorsunuz da yarin bi gun insallah basiniza gelmez , ne bileyim ben hic bu kadar emin konusamadim hani o temkinli ve silme gecmeyen makasalarinizda da dikkatli olun baskasinin hatasiyla ayni sekil sonuclanmasin

Anıl E.
07-05-2015, 09:22
Eski Bakan (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28912222.asp)

Eski Bakan Çağlayan’ın oğlu ölümden döndü, kazada 2 kişi öldü

Bu da geçen gün olan kaza . Scirocco sahibi rahmetli oğuzhan kardeşimiz ve yanında da kız arkadaşı rahmetli olmuş, ama gel gör ki gazetenin ve diğer gazetelerin ana başlığı '' BAKANIN OĞLU ÖLÜMDEN DÖNDÜ.'' Zaten diğerleri insan değil ki, oğul ya da kız değil aman iyi ki bir şey olmamış bakanın oğluna.

emresener
07-05-2015, 09:37
Az once sahil yolundada sn 885 subaru cok agir kaza yapmisti. Icindekiler sksmis sanirim. Allah yardimcilari olsun...

ceyhun737
07-05-2015, 09:38
Inşallah yolda bir gün denk gelirsin de o makası Ağzına Ağzına veririm kendine gelirsin attığın yoruma dikkat et arkadaşımıza gidiyor ağrımasın başın kardeş

kelalper
07-05-2015, 09:48
Şile yolu gerçekten sıkıntılı. Özellikle yağmur daha yeni başladıysa buz pateni pisti gibi oluyor. Kamyonların taşıdıkları hafriyattan ve lastiklerinden kalan çamur artıklarından, ağır yük altında ezilen lastiklerden geriye kalan lastik kalıntılarından ve gene kamyonların aksamlarından damlayan yağ birikimlerinden dolayı yolun yüzeyi çok pis. Bir de bıraktığı tortu yol üstünde tutunmayı sağlayan tırtıklı yüzeyi doldurduğu için yol felaket hale geliyor. İşin içerisine bir de ne yaptığını bilmeyen zıpır kendini Alonso zanneden direksiyon tutmayı nasıl oturması gerektiğini bilmeyen tipler normalden biraz güçlü arabalarla yola fırladığı zaman sonucu bu oluyor.
Acelem varsa bende makas atıyorum ama gidipte 1 arabanın anca sığacağı yere arabayı sokmuyorum. 3-4 arabalık aralara gire çıka ilerlemeye çalışıyorum. En önemlisi sinyal kolu sürekli çalışıyor. Tehlike yaratacak pozisyonlara girmiyorum. Neden mi yapıyorum çünkü bu millet araba kullanmayı bilmiyor. Pazar günü İzmirden döndüm yolun hepsi bölünmüş yol. Yolculuğumun %60 ı en sağ şeritte geçti. Araba kullanmayı bilmeyen bir sürü öküzün orta ve sol şeritte 80-90 la yol alması yüzünden. Selektörle yol istemek hiç bir işe yaramıyor. Çünkü herif ya da kadın gaza biraz dokunup ay şunu da geçiim dur şunu da geçiim diye sol şeridi ihlal etmeye devam etmesi sağa geçeceği zamanda sağa geçip önü boş olduğu halde frene dokunması ile sonuçlanıyor. Ya da selektör atıp yol istiyorsun 90 la yolu istila eden kişi bi anda çıldırıp 140-150 uçmaya başlıyor. Halbuki ben zaten 110 la gitmek istiyorum. Sonra bakıyo gelmiyorum gene 90 a düşüp öyle sağa geçiyor yanından geçerken de kolu kanadı şişmiş horoz gibi böbürlenerek sana bakıyor.

Anıl E.
07-05-2015, 09:48

Bela mısın la sen ? Herhangi bir konuda bu ve buna benzer yorumların var . Yorumlara bak adamın yaa azrail mi oldun ?

Zaten burada kimse sürücüyü aklamıyor farkında mısın ? Belki kaza yapan bmw sürücüsünde hata yok kamyonlarda var herhangi bir delilin var mı ortada ? Eğer gerçekten hatalı o sürücü ise kendisinin ve başkasının canına bir zarar gelmemesi sevindirici. Aynı şekilde diğer şoförler suçlu olsa bile ölüm olsaydı farklı şeyler konuşabilirdik . En ağır cezaları verebilirsin ota boka ceza veriyorlar , nasıl araba kullanıyorsun öyle diye 5 sene ehliyetine el koy milyarlık şekilde cezayı kes eğer hatalıysa . Zaten gencecik bizim yaşlarımızda korkudan kolay kolay atlatamaz 1-2 ay .

Yazık günah genç yaşta bir insan hatası neyse çeksin ama bunun bedeli ölüm falan olmamalı siz şaka gibi yorum yapıyorsunuz bazen.

Madem her konuda LEGAL bir araba sevdalısı birisiniz , kurallara uyduğunuz için bu kadar şiddetli tepki veriyorsunuz bundan sonraki herhangi bir yarıştı,rolldü hız muhabbetiydi yaptığınız İLLEGAL bir yorumu gördüğümde sizin bu yazdıklarınızı hatırlatırım bilmiş olun . Haa bu s.kinizde olur mu ? Olmaz tabii ki ama belki yüz kızartır.

svtec
07-05-2015, 10:04
bütün yorumları tek tek okudum. kaza ya karışan kim varsa geçmiş olsun. acil şifalar versin Allah.
KİMSE AMA KİMSE İSTEYEREK VE BİLEREK KAZA YAPMAZ ADI ÜSTÜNDE (KAZA)
KİMSE KİMSENİN CANINA MALINA BİLEREK KAST ETMEZ ...
BELKİ BİR ANLIK DALGINLIK BELKİ BİR ANLIK GAFLET HIRS DESEKTE KİMSE CANINA VE MALINA BİLEREK ZARAR GETİRMEZ
YORUM YAPMAK İÇİN SIRF BİR ŞEYLER SÖYLEMEK İÇİN YAZI YAZMAK TEPKİ ÇEKMEK TE KİMSEYE YAKIŞMAZ.
KAZA HABERİNİ ALAN ANNE BABA VE ARKADAŞLARININ (KAZA KARIŞAN HERKES İÇİN GEÇERLİ KAMYON ŞOFÖRLERİ DİĞER ARAÇLAR)
DURUMUNU BİRAZ ANLASANIZ VEYA GÖRSENİZ İNANIN DAHA FARKLI DÜŞÜNÜRSÜNÜZ
İŞİN ÖZÜ KAZADIR VE KİMSE İSTEYEREK BAŞKALARINI AİLESİNİ ÜZMEK İSTEMEZ...

burak_2885
07-05-2015, 10:05
Zihniyete gel ya :) Ne kadar rahat beddualar ediliyor böyle yazık

Kadyr
07-05-2015, 10:09
bu kadar buyuk konusuyorsunuz da yarin bi gun insallah basiniza gelmez , ne bileyim ben hic bu kadar emin konusamadim hani o temkinli ve silme gecmeyen makasalarinizda da dikkatli olun baskasinin hatasiyla ayni sekil sonuclanmasin

Doğru haklısın kardeşimde o şekilde ben yapıyorsam o benim hatam yani onu yapıyorsan sonuçlarına katlanırsın sonucunu düşünmüyor insanlar herkeste bi övgüven var. sen sakin gidiyorsun adam makas atarken patlıyor sana kaderde yazıldıysa yaşıyorsun. sürekli o hareketi yaptığımı düşünme bazen trafikteki öküzlerden dolayı hepimiz mecbur kalıyor ya çok ani fren yapıcaksın yada kendini atıcaksın kenara. ama görüyoruz millet video çekmek için 10 dakka kesintisiz makas atanla bizim bu hareketler bir olmaz. tabi hiç birini yapmamak lazımda adam öyle bir hareket yapıyor sen kaza yapmamak için makas atmak durumunda kalıyorsun. otoyolda genelde 100-120 ye sabitleyen e 5 tede 70-80 giden biriyim bu arada genelde.

XoR
07-05-2015, 10:10
Az once sahil yolundada sn 885 subaru cok agir kaza yapmisti. Icindekiler sksmis sanirim. Allah yardimcilari olsun...

Şimdi iş arkadaşım geldi Florya'dan canlı görmüş kazayı. Impreza Bmw ile gazlıyormuş yanından geçmişler. Impreza kontrolü kaybedip karşı şeride uçmuş ve o yönden gelen Connect'e çarpmış. Aynı yönden gelen bi motorluda bu kazadan dolayı kontrolü kaybedip iki arabanın arasında sıkışmış.

Anıl E.
07-05-2015, 10:12
Helal olsun böyle bilinçli araç kullanıcılarını görmek duygulandırıyor insanı .

Ayrıca kimse kaza yapmamak için makas atmak zorunda kalmaz güldürme :). Ben makas atıyorum arada bir de sebepleride bunlar oluyor diye kılıf uydurma bence :).

Hepimiz aynı bokun sarısıyız demek lazım.

Kadyr
07-05-2015, 10:20
sen kendine bak anıl her konuya atlayan ben değilim sensin yazmak olsun diye burda çoğu insan biliyordur seni daha geçen hatırlayamadım bir konuda tartışmaya giriyordun her konuda bir tartışma içindesin. benim kaç tane yorumum var konulara bide kendinin kaç tartışma yorumu var onlara bakıver.
ceyhun sen ağzına başka şeyler almak istiyorsun bence ama muhattap olmam burda sinirlenip kimseyle işim olmaz. o dediklerini yarın birgun makas konusu açıldığında yüzüne söyleyen biri olursa senin canını yakarsa ona söylersin gerçi yermi bilemem orasını.
birgün makas atan biri sen usulca giderken yanında eşin çocugun sevgilin her neyse seni yolda ters çevirince anlarsın ozaman makas nerene girdiğini.

ayrıca ben
makas atıp bu hale getırdıyse orayı bırde sag kurtulan oysa demek ya allahtan cekecegı var yada sucsuz yazdım ona göre yorum yapın.
direk makas atıyormuş demedim. makas atarak insanların canını tehlikeye atarak gidiyorsa buna kaza denmez. buna bile bile lades denir kendinizi kandırmayın boşuna. banada gelip canın yanarmış bilmem neymiş diye boşa mesajlar atmayın. ben usulunca yolumda giderim hayvan gibi kullananıda ararım polisi şikayet ederim gerisi umrumda olmaz.
bu makas olayını alışkanlık haline getirip savunanların inşallah başına gelmez ama gelirsede birine denk gelirsiniz çıkarır vurur çokta kolay yapar ozaman sizin canınız yanar kardeşş

Kadyr
07-05-2015, 10:23
Helal olsun böyle bilinçli araç kullanıcılarını görmek duygulandırıyor insanı .

Ayrıca kimse kaza yapmamak için makas atmak zorunda kalmaz güldürme :). Ben makas atıyorum arada bir de sebepleride bunlar oluyor diye kılıf uydurma bence :).

Hepimiz aynı bokun sarısıyız demek lazım.

hepimiz aynı bokun sarısıyız eyvallah zaten ben savunmadım ama adam solda 60 la gidiyorsa onu sollamak durumunda kalıyorsun buda makastır yani mecbur kaldığın makastır 5 dakka boyunca zigzag gitmiyorsun sonuçta

Kadyr
07-05-2015, 10:26
Şile yolu gerçekten sıkıntılı. Özellikle yağmur daha yeni başladıysa buz pateni pisti gibi oluyor. Kamyonların taşıdıkları hafriyattan ve lastiklerinden kalan çamur artıklarından, ağır yük altında ezilen lastiklerden geriye kalan lastik kalıntılarından ve gene kamyonların aksamlarından damlayan yağ birikimlerinden dolayı yolun yüzeyi çok pis. Bir de bıraktığı tortu yol üstünde tutunmayı sağlayan tırtıklı yüzeyi doldurduğu için yol felaket hale geliyor. İşin içerisine bir de ne yaptığını bilmeyen zıpır kendini Alonso zanneden direksiyon tutmayı nasıl oturması gerektiğini bilmeyen tipler normalden biraz güçlü arabalarla yola fırladığı zaman sonucu bu oluyor.
Acelem varsa bende makas atıyorum ama gidipte 1 arabanın anca sığacağı yere arabayı sokmuyorum. 3-4 arabalık aralara gire çıka ilerlemeye çalışıyorum. En önemlisi sinyal kolu sürekli çalışıyor. Tehlike yaratacak pozisyonlara girmiyorum. Neden mi yapıyorum çünkü bu millet araba kullanmayı bilmiyor. Pazar günü İzmirden döndüm yolun hepsi bölünmüş yol. Yolculuğumun %60 ı en sağ şeritte geçti. Araba kullanmayı bilmeyen bir sürü öküzün orta ve sol şeritte 80-90 la yol alması yüzünden. Selektörle yol istemek hiç bir işe yaramıyor. Çünkü herif ya da kadın gaza biraz dokunup ay şunu da geçiim dur şunu da geçiim diye sol şeridi ihlal etmeye devam etmesi sağa geçeceği zamanda sağa geçip önü boş olduğu halde frene dokunması ile sonuçlanıyor. Ya da selektör atıp yol istiyorsun 90 la yolu istila eden kişi bi anda çıldırıp 140-150 uçmaya başlıyor. Halbuki ben zaten 110 la gitmek istiyorum. Sonra bakıyo gelmiyorum gene 90 a düşüp öyle sağa geçiyor yanından geçerken de kolu kanadı şişmiş horoz gibi böbürlenerek sana bakıyor.

benden bundan bahsediyorum abi ama makas atanların zigzagçılaırn zoruna gidiyor. ben artık takmıyorum polisi arayıp ihbar ediyorum. gerekirsede sürekli yapıyorum bunu illaki bir gün polisin canına tak eder gerekli cezaları keser. gerekirse kameralardan tespit edip cezayı keser. ama bir şeyler yapılmalı bu zigzagçılara

61enes61
07-05-2015, 10:26
Kaza yapan arkadaşı allah korumuş.

Arkadaşlar kimimiz hala yapıyor kimimiz daha yapmıyor ama sonuçta hepimiz yaptık bu boku.

bu kadar acımasızca yorum yapmaya gerek yok. öfkemizi kendimize saklayalım.

HaKo
07-05-2015, 10:28
Ben şu sitedeki sanki siz makas atmıyorsunuz kardeşim ? söylemine ayar olmaya başladım iyice, evet ben atmıyorum kardeşim atmak zorundamıyım spor arabaya binince veya bu siteye üye olunca ? Atmadık mı zamanında yaptık ama şu an atmıyorum.

Ayrıca istanbul trafiğinde şerit değiştirerek aralara girmekle makas atmayı karıştırmamak lazım. İstanbulda makasa girmeden ilerlemene imkan yok çünkü trafik saygısız insanlarla dolu, adam kapatmış 70 le en soldan gidiyor bu adama makas atmayıp ne yapacaksın... Makastan kastımın ne olduğunu herkes anlamıştır.

Herkes birinin dostu arkadaşı mutlaka arkadaşa çok geçmiş olsun canına zeval olmaması bir yönden sevindirici, ama yine de ben bu tür hareketlere girişip bu hale gelenlere hiç üzülmüyorum sadece başını yaktığı kişilere üzülüyorum. Yukarıda arkadaş yazmış kaza bu adı üstünde kimse bilerek yapmıyor diye ama öyle bir şey yok. Sen bu hareketlere girişiyorsan bunun riskini alıyorsun , ihtimali olduğunu gayette biliyorsun bilmeden yapmak ne demek ? Bu riski alıyorsanda başına gelecekleri kabullenmekten başka çare yok.

alp1903
07-05-2015, 10:32
Kimse kaza yapmak istemez doğru ama kimsede hatasız kaza yapmaz. Hatan var ise kaza yaparsın, bunun vebalini ve vicdan hesabını çekersin bu kadar basit. Kimse birbirini korumasın bu tür olaylarda. Arkadaşınız bile olsa orda ailenizle es kaza denk gelse ve kötü sonuçlansa aynı gözle bakar mısınız bilmiyorum?

2006 yılında arkadaşımızı kaybettik trafik kazası sonucu ve yan koltukta otururken oldu. Her direksiyon başına oturduğumda hatırlarım. Lütfen trafikte yapılan zevk ve adrenalin için hareketler masum insanların canını ve hatta sizin hayatınız boyunca unutmiycagınız anınız olabilir allah korusun.

alp1903
07-05-2015, 10:35
Ek olarak, kaza sonucu hayatını kaybeden arkadaşımızın aracı kullanan kişinin hayatının geri kalanından o hatayı silmesi imkansız ve bununla yaşamak kadar acı bir durum yok. Allah kimsenin başına vermesin.

imprezaWRC
07-05-2015, 10:36
Yahu arkadaşlar, kaza nasıl olmuş bilmiyoruz, makas mı attı, silme mi geçti bilmiyoruz ama anladığım kadarıyla kaza Nevzat Demir'e varmadan olmuş. Nevzat Demir'in olduğu yer zaten rampa ve öncesinde de hızlı girilmesi mantıksız olan bir viraj var. Fotoğraflara bakınca aracın ve kamyonun durumunu da göz önünde bulundurduğumuzda aracın o yol koşulları için fazla hızlı olduğunu söyleyebiliriz. O yolda neredeyse hergün kaza oluyor ama bu kadar kötüsünü ilk defa bu fotoğraflardan görmüş oldum.

O yolda yeri geliyor kamyon ve ticari araç sürücüleride kendilerini kaybedip saçma sapan hızlara çıkıyorlar ve hareketler yapıyorlar. Ama, son 2 senedir de o yolda default bir trafik var hatta yeri geliyor kontak kapatma durumuna kadar geliyorsunuz. Bu kadar araç ve ağır taşıt yoğunluğunun olduğu yolda aşırı hız yapmanın ve başkasını da tehlikeye atacak hareketlerde bulunmanın bir anlamı yok ama bu iş malesef yaşa değil akıla bakıyor. 60 yaşında direksiyon başında halen akıllanmamış herifler var; onun bunun dibinden gider, abuk sabuk makaslar atar...vs

Özetle, bu kazada birinin canına birşey olmamış ise ve bu kazadan ders çıkartıldıysa diyecek birşey kalmaz. Ama, bir baba olarak -ki Allah hiç göstermesin ve yaşatmasın- benim oğlum otomobili bu hale getirip içinden sağ çıksa (ve kazaya da karışan diğer sürücülere de birşey olmamışsa) ben uzun bir süre eline İstanbul Kart'ı tutuştururum takıl öyle derim.

imprezaWRC
07-05-2015, 10:53
Ben şu sitedeki sanki siz makas atmıyorsunuz kardeşim ? söylemine ayar olmaya başladım iyice, evet ben atmıyorum kardeşim atmak zorundamıyım spor arabaya binince veya bu siteye üye olunca ? Atmadık mı zamanında yaptık ama şu an atmıyorum.

Ayrıca istanbul trafiğinde şerit değiştirerek aralara girmekle makas atmayı karıştırmamak lazım. İstanbulda makasa girmeden ilerlemene imkan yok çünkü trafik saygısız insanlarla dolu, adam kapatmış 70 le en soldan gidiyor bu adama makas atmayıp ne yapacaksın... Makastan kastımın ne olduğunu herkes anlamıştır.

Herkes birinin dostu arkadaşı mutlaka arkadaşa çok geçmiş olsun canına zeval olmaması bir yönden sevindirici, ama yine de ben bu tür hareketlere girişip bu hale gelenlere hiç üzülmüyorum sadece başını yaktığı kişilere üzülüyorum. Yukarıda arkadaş yazmış kaza bu adı üstünde kimse bilerek yapmıyor diye ama öyle bir şey yok. Sen bu hareketlere girişiyorsan bunun riskini alıyorsun , ihtimali olduğunu gayette biliyorsun bilmeden yapmak ne demek ? Bu riski alıyorsanda başına gelecekleri kabullenmekten başka çare yok.

Hakan'cım o zaten makas değil; onun makas olmadığını da herkes biliyor. O sol şeride veya başka şeride kazık çakıp gitmemek için direnen sürücüyü bypass etmekten başka birşey değil. Zaten o modeller çeşit çeşit, kimisi önü bomboş olmasına rağmen gaza basmadığı gibi birde birden bire frene oturur; ben bu zır deliye uyarsam 100mt sonra garanti kaza yaparım veya biri gelir bana sıvanır; korna ve sellektör kombinasyonları işe yaramayınca doğal olarak yanından geçip gidiyorsun, geçerken camdan keskin bakışlar atıp senin yapacağın işi... senin ben taaa... gibi çeşitli iyi dilekleri iletiyorsun, işin sonunda iletişim de kurmuş oluyorsun. Makas atarken ne ara adamla konuşacaksın :D :D

ceyhun737
07-05-2015, 10:56
Allah aşkına muhatap olsana benle bir salak salak yorumlar atıyorsun akıl fakiri , insanlara ne çabujk beddua edebiliyorsun senin de arkadaşın olabilirdi olayı biliyor musun gördün mü ? yok bilmemnesine airbag açmış falan saçma sapan yorumlar atacağına yaşının adamı ol öyle yorum at ucu seni yakar anladın mı :)

Kadyr
07-05-2015, 11:00
he he o dediğinden okkkkkkkkkkkkkk

Aktaş61
07-05-2015, 11:10
üzücü bir durum açıkçası her ne sebeple olursa olsun kimse istemezdi böyle olmasını.
dün birçok yerde kaza vardı.5 dakikalık bir işim için toplamda gidiş dönüş 100 kmlik yolu dün 6 saatte aldım şaka gibi bir gündü resmen.

atituti
07-05-2015, 11:28
http://i59.tinypic.com/b4td9y.jpg
http://i59.tinypic.com/voonjb.jpg

atituti
07-05-2015, 11:32
Kamerayi yeni koymuslar.dusuncesiz bir arkadas yuzunden bugunde 1 saat trafikte bekledik sukur

srdralc
07-05-2015, 11:33
Fenomenlik meslek olunca insanlar beyniyle değil, götüyle yorum yapmaya başladı.

Herkesin bir zıtlık ve ha ho aferin denip sırtını pohpohlattırmaya ihtiyacı varmış gibi yorumlar yapıyor.
Ulan belki adamın hiç suçu yok, makas atıyor diye ölsün mü ?

Geçmiş olsun, kimseye bir şey olmamış.

Geçen bizim de başımıza geldi 1 km yol gideceğiz adam dur levhasının olduğu tali yola çat diye çıkıp Arabayı devirdi sağ tarafta duran 3 arabaya vurarak ancak durdu arkadaşımız.
170 kg adam ters duran arabadan çıkarana kadar akla karayı seçtik ama gidip adamın gırtlağına yapışmadık lan şerefsiz sen bu levhayı görmüyor musun diye.

Keşke ölseydi dur levhasına uymayan şerefsizin trafikte ne işi var.

SekoLive
07-05-2015, 12:22
en sevdiğim arkadaşımı ve eniştemi trafik kazasında kaybettim hiç kaza yapacak adamlar değillerdi. ikiside cok talihsiz kazalarla aramzdan ayrıldılar,
her gazlayan gördüğümde alalh ıslah etsin başına iş gelmeden bıraksın diyorm hatta bi kac kezde sıkısık trafikde yan yana geldiğim benden yaşca cok ufak 3-4 kişi uyarmıslıgım var.
Kimseye keşke ölseydi v.s. demeyn bedduanız ters döner pişmanlık fayda etmez. canınıız yanmadanda o ölen-sakat kalan insanların ailelerinin cektiğini hissedemezsiniz. şuan her gördüğüm kazada geçirdiğimiz acılar geliyor bi kere daha kahroluyorum. tabi bundan arka alıpda saçma sapan arabada kullanmayın arkanızda bekleyeniniz varsa başka şeylerle eğlenmeye calısın bu işin sonu uyusturucu gibi.
bu kazada arkadaşa bişey olmaması en iyi taraf gerisi teferruat, hatalıylsa da ders cıkarır inşallah bidaha kendine ve başkalarına yaşatmaz böyle bir durum.

Caesar
07-05-2015, 12:36
Arkadaşlar bakın;

Birbirinize girmişsiniz ama Kadir hatalısın elinde hiç bir kanıt olmadan birisini suçlayıp sakat kalsaydı demek insanlık dışı bir yorum. Kaldıki %100 o adam hatalı olsa bile hiç bir hatanın sonucu sakatlık yada ölümle hitam etmek olmaz.

Şu dünyada herkes hata yapar ve bir ata sözü vardır. 1 musübet 1000 nasihattan daha iyidir diye.

Hatalıysa veya hatasızsa umrumda değil. 2 kamyonun arasına girdiyse benim kanaatim hatalı ama içimden bile keşke sakat kalsaydı demedim. Malı paramparça olmuş gram üzülmedim.

Bu ona büyük bir ders olmuştur artık gaza basarken emin olun 50 kere düşünür.

Can kaybı olmaması sevindirici.

Aynı hatayı yarın bir gün benim cocugumda yapabilir. Gençlik böyle birşey kanın kaynıyor bana birşey olmayacak sanıyorsun.

Kadyr
07-05-2015, 12:57
Arkadaşlar bakın;

Birbirinize girmişsiniz ama Kadir hatalısın elinde hiç bir kanıt olmadan birisini suçlayıp sakat kalsaydı demek insanlık dışı bir yorum. Kaldıki %100 o adam hatalı olsa bile hiç bir hatanın sonucu sakatlık yada ölümle hitam etmek olmaz.

olgar abi haklısın biraz sert usluple yazmış olabilirim, diğer arkadaşlarda yazmış, aslında benim demek istediğimi biraz daha kibar yazmışlar. hemen hemen aynı düşüncedeyiz. sakat kalsa ölse ağır tabir oldu haklısınız. seninde dediğin gibi malına acımadım üzülmedim. eğer o kişi bile bile lades dediyse...
bu tür kişiler yüzünden suçsuz kurallara uyan kişilerin canının yanmasını çoğu forumlardan okuyoruz ben onlara üzülüyorum ve sinirleniyorum yazık günah. herşeyin bir uslubü vardır abartmaya gerek yok kimse makas atmasın demiyorum demiyoruzda trafikte çoğu kez denk geliyor bakıyorum adam makas atıcak musade ediyorum rahatça geçsin benden uzak dursun diye. ama çoğunun sonu böyle oluyor umarım ders çıkarırlar tekrar ediyorum bu arkadaş eğer makas atıp bu hale geldiyse oda ders çıkarır umarım. kamyonun suçu varsa kamyonları zaten biliyoruz çoğu kafasına göre gidiyor. ne olursa olsun makas atanı savunmayın. kimsenin başına gelmedende herkes anlayamıyor durumun ciddiyetini. temde fiat ducato ile adam makas atarak giderken geldi beni sol bariyere sıkıştırıyordu korna çaldığımda bile inatla devam etti zor bela kurtuldum.çarpsaydı allah bilir ama büyük ihtimal benim araca pek bişi olmıcaktı ama çarpmış olsaydı o arac takla atıcaktı belkide, ki atmasaydı ben attırmak için uğraşırdım yalan yok. oyüzden kimsenin başına gelmesin diyeyim. bile bile lades diyende makasın keyfini çıkarana denk gelsinki oturup düşünsünler beraber. burda o arkadaşlardan bolca var onlar için dua edicem başlarına bişi gelmesin ama birkere denk gelsinler olayın şokunu yaşasınlar ondan sonra nekadar makas atmayı savunurlar okuruz beraber.
allah aklı başında insanları bu tip beladan uzak tutsun.

Lee-on!
07-05-2015, 12:58
Başına gelmeyen bilemez. Bekara kari bosamak kolaydir. Kimse büyük konusmasin o yuzden. Arkadasa da gecmis olsun. Arac ne olursa olsun basacagin yeri bilmek, aksi halde sakin sakin gitmek en iyisi...

Anıl E.
07-05-2015, 13:14
sen kendine bak anıl her konuya atlayan ben değilim sensin yazmak olsun diye burda çoğu insan biliyordur seni daha geçen hatırlayamadım bir konuda tartışmaya giriyordun her konuda bir tartışma içindesin. benim kaç tane yorumum var konulara bide kendinin kaç tartışma yorumu var onlara bakıver.
ceyhun sen ağzına başka şeyler almak istiyorsun bence ama muhattap olmam burda sinirlenip kimseyle işim olmaz. o dediklerini yarın birgun makas konusu açıldığında yüzüne söyleyen biri olursa senin canını yakarsa ona söylersin gerçi yermi bilemem orasını.
birgün makas atan biri sen usulca giderken yanında eşin çocugun sevgilin her neyse seni yolda ters çevirince anlarsın ozaman makas nerene girdiğini.

ayrıca ben
makas atıp bu hale getırdıyse orayı bırde sag kurtulan oysa demek ya allahtan cekecegı var yada sucsuz yazdım ona göre yorum yapın.
direk makas atıyormuş demedim. makas atarak insanların canını tehlikeye atarak gidiyorsa buna kaza denmez. buna bile bile lades denir kendinizi kandırmayın boşuna. banada gelip canın yanarmış bilmem neymiş diye boşa mesajlar atmayın. ben usulunca yolumda giderim hayvan gibi kullananıda ararım polisi şikayet ederim gerisi umrumda olmaz.
bu makas olayını alışkanlık haline getirip savunanların inşallah başına gelmez ama gelirsede birine denk gelirsiniz çıkarır vurur çokta kolay yapar ozaman sizin canınız yanar kardeşş

Ben özgür irademle bana göre yanlış ya da doğru olan şeylere yorum yazarım burası bir forum sitesi . Bazen gereksiz yere tartışma da çıkıyor o insanlarla da hatta telefonda görüşüp tanışıp gerçek niyetimizi anlattıktan sonra forumdan özürdilediğimiz de oldu ve oluyor .

Yazmak olsun diye yazıyorsam buyur kafalarımızı çarpıştıralım her konuda . Burada can güvenliği söz konusu olan bir kaza yapan adam için neler yazdın farkında mısın ? Belki o insan bile suçlu değil,diyelim ki suçlu ee napacaksın be adam azrail misin öyle yazmışsın ki imkanın olsa tedavi gördüğü hastaneye gidip adama sıkacaksın . Eee gitte sık o zaman . Yok götünde patlamış airbag yok sakat kalsaydı falan ne kadar insan dışı yorumlar bunlar.

Klişe bir laf vardır hani ''ölü olmaması sevindirici.''diye de haberlerde söylerler . Ben o kısmındayım olayın , kimse ölmemiş kimse ağır şekilde ölüm tehlikesi yaşamıyor şu an . Benim için önemli olan o . Mobese kamerası var , görgü tanıkları illa ki vardır ota boka ceza veren değerli yetkililerimiz hata kimdeyse ehliyetine mi el koyar , para cezası mı verir orasını ben bilemem .

Kadyr
07-05-2015, 13:28
Anıl abartma istersen azrail falan filan. ben ilahmıyım cezasını keseyim bende kendi düşüncemi söylemiş oldum. makas atanlar ınsan dışı ise bende özgürce insan dışı yorum yapabilirim dimi anıl. neyse anıl inşallah başına böyle bir şey gelmez diyim. konuyu uzatmayada daha gerek yok tartıştıkça tartışılıyor.

KÖROĞLU
07-05-2015, 15:12
Kazanın oluşu eğer ilgili arkadaşın hatasından kaynaklanıyor ise bunu "kaza" diye nitelendirmemek lazım.

Kazadır olur anlayışı kesinlikle kabul edilebilir bir durum değil. ( Bu mantık ile bakarsak "iş güvenliği" diye bir şey olmamalı.)

Tabi ki arkadaşın iyi olması sevindirici, malına zarar gelmiş ki üzülmedim, ama haberde kaza yapan kamyon da birisinin sıkıştığı yazıyor.

Ne olursa olsun kamyon ya da ilgili arkadaş olması gerektiği gibi davransa çok büyük ihtimalle böyle bir şey yaşanmayacaktı.

2 sene istanbul da araç kullandım, boş şeritlere en sağdan en soldan da girdim çıktım, ama kimsenin canını tehlikeye atmadım.

6 metrelik boşluğa 4 metrelik araçla dalmadım. Bunu herkes yapıyor doğru olduğunu savunmak zira çok yersiz.

Ama yola her çıktığımda "kendi hatamdan dolayı" birinin canına kast etmemek için elimden gelen özeni gösterdim.

Kaldı ki burada bizden yaşça büyük çoluk çocuk sahibi abilerimiz var, empati yapıp kendisinin ya da eşiyle çocuğunun olduğu araca kendini bilmez sırf egosunu tatmin etmek için gaza basan biri gelip çarpsa , çoluğunun cocuğunun canına zeval gelse (Ki rabbim esirgesin) burada sosyal mesaj veren herkes gider sebep olanın kafasına sıkar.

O yüzden kişi önce kendini bilecek, ve bu sözü unutmadan hareket edecek. "tedbir kul'dan takdir Allahtan"

Yaş ve düşünememe konusunda yapılan yoruma katılıyorum. Zamanla yaşanan görülen şeyler insanı dizginliyor.

Rabbim cümlemizi kazadan beladan korusun.

Amacım sosyal mesaj vermek değil düşüncelerimi ifade etmek.

leventrc
07-05-2015, 16:37
Bütün yazılanları okudum. Şile otobanında babam orta şeritte yolunda giderken makas atan bir aracın dokunmasından dolayı şarampole uçtu. Belini iki yerden kırdı. Nasıl zor geçti 2 sene bize biliyormusunuz? Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin. Çekmeyen bilemez. Buradan bakınca ( Ama karşı tarafında bir canı var neden bu kadar acımasız yorum yapıyorsunuz? ) demesi çok kolay. Daha yeni yeni toparlıyor ki yaşlılığında büyük zorluklar olacak doktorların söylemi bu şekilde.
Bakın arkadaşlar kaza yapan aracın aynısından bende var. ( Hepimiz yapıyoruz böyle şeyler ) diye bir anlayış olamaz. Ben yapmıyorum. Sen de yapmayacaksın! Yok öyle bir şeye hakkın. Otomobilleri hepimiz çok seviyoruz ki bu sebeple buradayız. Artık ülkemizde hemen hemen ayda 2 kere pist organizasyonu yapılıyor. Git stresini orada at. Ya da onu da geçtim gece bir yerden dönerken yol bomboşsa gaza şöyle bir bas ama tadında bırak bas git evine. Ama Yolda benim babam gibi veya öbür arkadaşın annesi gibi veya bir başkasının eşi çocuğu gibi insanları yolda sıyırarak yapamazsın!
Babamın çektiği acılar aklıma geliyor böyle haberlerde. Allah kimsenin başına vermesin. Yaşadıklarımdan sonra '' Yolda makas atarken canından oldu '' başlıklı bir haber görürsem keyif sigarası yakıyorum net... Herkese iyi forumlar...

M3CSL
07-05-2015, 17:50
cekmekoyun ıcınden nevzat demirin oraya kadar olan bölum ters egımli ve zemını bozuk, arabanın 100le gıderken bıle arkasının oynadıgını bılırım normalde tren gibi giden araç
Onun için ani bir harekettede dağıtmış olabilir gerçi hasarıda az değil.

rebeloghy
07-05-2015, 21:30

Her konuda aynı şeyler oluyor abi sabit bir durum bu.

Ayrılması gereken bir uçurum var bence , işe - doğuma - sınava bilmem neye geç kalıp makul bir acele ile sinyal vererek normalden hızlı şekilde araçların arasından geçerek hareket etmek var (makas ise de 3 araç boyu gibi mesafe varken geçmek mesela) , bir de sırf yanındakine hava atabilmek için - video çekmek için - ego tatmini için - yada sadece aile terbiyesi eksikliği sonucu MAKAS atan sığırlar var.

Şimdi sığır kategorisindeki herkes için ben de öncelikli dileğim hiç biri kaza belaya bulaşmadan insan gibi araba kullanıp başkalarına saygı duymayı öğrensinler.

Ancak bu şekilde öğrenemeyen ve inatla bu yoldan devam edenler başkalarına iş açmadan kendi cezalarını bulsunlar elbette. Belki akıllanırlar ki akıllanmayana da gerçekten gram olsun üzülmem, ne benim ne ailemin ne çevremin fıtratında yoktur ; Saygısız - Sorumsuz - Düşüncesiz: Zararcı insana üzülmek.

Dünyada herkes arkasından üzülmeyi hak etmiyor 2kere2:4.net

Sözlerim konudaki araca değildir çünkü bilmiyorum kamyon mu onu sıkıştırdı , o mu hız yaptı , makas mı attı ; bilgim olmadan yorum yapamam arkadaşa yukarıda yazdığım 2. grupta ise de dersini alıp saygılı bir sürücü olma yolunda iyi dileklerimi iletirim anca.

gokayy
07-05-2015, 21:50
Kamyon ile kamyonet arasında kalmış araç,sonrasını yada nasıl bu hale geldi kimse bilmiyor,ilgilenmiyor aslında.
Herkes kamyonlardan dert yanıyor ama şile yolunda en efendi ve düzgün gidenler onlar bence sadece kamyonun kör noktalarını biliyorsanız ve kör noktalarına girmezseniz hiç bir tehlike yaratmıyorlar, 3 senedir kullanıyorum bu yolu 20-25 bin km yapmışımdır üzerinde.
Şile yolu en tehlikeli araçlar listesi;

Ehliyetini yeni almış çoğunlukla okulumuzda okuyan - kamyondan korkan sürücüler hafriyat kamyonlarından daha tehlikeli hareketler yapıyor yol üzerinde. Aniden sağa-sola kırmamı dersiniz- otomatik vites kullandıkları için genelde hızlarını farketmeyip 120-140lara çıkan farkedince sol şeridin ortasında aniden frene asılan mı dersiniz. Viraja yanında kamyonla girince üzerine geliyormuş sanıp frene asılan-kornaya basan mı dersiniz.

Güzel yaşmışsınız fakat biz 2 araç soldan hızımızı almış gidiyorken kamyoncu arkadaşlar üzerimize az kırmadı okul yolunda.Her ne kadar dediklerinizde doğruluk payı olsada ben kesinlikle savunmuyorum kamyoncuları, sol şeritte selektör atanından üstüme kıranına kadar hepsiyle karşılaştık taşdelen yolunda bu da su götürmez bir gerçek.

streetracer_nos
08-05-2015, 09:09
Foruma üye yada değil otomobillere gönül vermiş bi arkadaşımız kimsenin isteyerek yapmayacağı bişey başına gelmiş , burda çoğumuz ufak tefek atraksiyonlar yapıyoruz ki hiç yapmasak da böyle bişey başımıza gelebilir o yüzden kınamak kötü yorumda bulunmak çok doğru değil ,bu kazaya karışan forumdan birisi olsa ne diyecektik Allah beter etsin haketmiş mi diyecektik hayır herkez geçmiş olsun diyecekti.Atraksiyon yapan yada yapmayan herkezin başına gelebilir o yüzden yaralı varsa Allah acil şifa versin , geçmiş olsun arkadaşlara demek en doğrusu bence

alc350
08-05-2015, 09:26

Sizinki canda arkadaşınki değilmi herkes cahillik yapabilir beddua ne demek

svtec
08-05-2015, 09:34
bu kadar cahil insanla aynı hava yı solumak bazen zor oluyor ... iki insandan korkarım birinin üzüntüsü ile sevinçlenen... birinin sevinci ile üzülen...

Runo
08-05-2015, 09:41
bu kadar cahil insanla aynı hava yı solumak bazen zor oluyor ... iki insandan korkarım birinin üzüntüsü ile sevinçlenen... birinin sevinci ile üzülen...

6 sayfanın en aklı başında mantıklı yorumu.

Serkan_UR
08-05-2015, 09:48
Toplum OLarak Okadar gergin Okadar tahammülsüz olmuşuz ki Bir kaza konusunda bile fikir ayrılığına düşüp birbirimizle tartışabiliyoruz....Beni Asıl üzen bu gerçekten...

Bu konuda bana göre üstümüze düşen geçmiş olsun demektir.Kimseye bir şey olmadığına sevinmektir.Bu tip atraksiyonları az çok hepimiz zaman zaman yapıyoruz bugün yapmayan zamanında yapmıştır kesin.Dolayısı İle Biz şanslıymışız ki başımıza böyle bir iş gelmeden ders almışız Bu arkadaş ölümden dönerek ders almış yada alacağını umuyorum birdahaki sefer bukadar şanslı olmama ihtimali yüksek...Bu haberi görüp görüntüyü görüp ders cıkaranda birçok sürücü vardır illaki...Bardağın dolu tarafından bakmayı öğrenelim artık boş taraftan kimseye fayda yok..

Özet Olarak
Ucuz Kurtulan Arkadaşa VE Olaya Karışanlara Geçmiş Olsun.Birdaha Böyle Şeyler Yaşamamak Dileği İLe...

AyrtonSenna
08-05-2015, 09:52
Yani hiçkimse yazıcaklarım için darılmasın ama sonuçta bir kazadır olmuş yani ve aracın içinden sağ çıkmış arkadaş önemli olan bu kazadan bir pay çıkarması ve aynı kazayı bir daha yapma durumu olursa oradan sağ çıkıp çıkamıyacağınıda inşallah hesaplar 4.sayfada yazdığımı yeniden yazmak isterim o kişide bizim gibi ana duasıyla yola çıkıyor ve o da bir ana kuzusu ne olursa olsun dönüp dolaşacağı yer evidir bu kadar beddua etmeye hakaret etmeye gerek yok bence bende gencim kanımız kaynıyor ama biraz daha dikkat edelim lütfen sevdiklierimizi ve geride bırakıcağımız insanları düşünelim gaz pedalına basıcağımız zaman geç gidelim ama sağ salim gitceğimiz yerde olalım giteceğimiz yere ölüm haberimiz gitmesin biz kendimiz gidelim

34btr1907
08-05-2015, 09:53
Şimdi iş arkadaşım geldi Florya'dan canlı görmüş kazayı. Impreza Bmw ile gazlıyormuş yanından geçmişler. Impreza kontrolü kaybedip karşı şeride uçmuş ve o yönden gelen Connect'e çarpmış. Aynı yönden gelen bi motorluda bu kazadan dolayı kontrolü kaybedip iki arabanın arasında sıkışmış.

olsun kaza bu, connect ın ne ısı varmıs karsı yonde , subaru bu hoplar zıplar gecer karsıya sonra yıne serıdıne gecer suc karsı yonden gelende,hele motorlu of senın ne ısın var yollarda otur evınde gezme bıde sıkısmıs arada kalmıs ayıp ayıp,motorlu arkadas sıkıstıgı yerde subaruluya olsun kaza bu canın sagolsun yetmedıyse ustumden gecebılırsın ölduremedın demedıyse ayıp etmıs valla, conncetın ıcındekılerının aılelerı gelıp subarunun elını sıkmadıysa onlarda ayıp etmıs !!

cana kast eden adamları savunuyolar şaka gıbı.

bende yedım bu bokları vıdeolarımda var kazada yaptım ama bana kızan kımseye tek kelıme edıcek yuz bulamadım ,kımsenın burnunu kanatmadım dıye sukredıp edıp kendıme kızdım bol bol,sonrada akıllandım bıttı gıttı... de savunmak nedır.

msjından alıntı yaptım kusurabkma.

HaKo
08-05-2015, 09:57
Yani hiçkimse yazıcaklarım için darılmasın ama sonuçta bir kazadır olmuş yani ve aracın içinden sağ çıkmış arkadaş önemli olan bu kazadan bir pay çıkarması ve aynı kazayı bir daha yapma durumu olursa oradan sağ çıkıp çıkamıyacağınıda inşallah hesaplar 4.sayfada yazdığımı yeniden yazmak isterim o kişide bizim gibi ana duasıyla yola çıkıyor ve o da bir ana kuzusu ne olursa olsun dönüp dolaşacağı yer evidir bu kadar beddua etmeye hakaret etmeye gerek yok bence bende gencim kanımız kaynıyor ama biraz daha dikkat edelim lütfen sevdiklierimizi ve geride bırakıcağımız insanları düşünelim gaz pedalına basıcağımız zaman geç gidelim ama sağ salim gitceğimiz yerde olalım giteceğimiz yere ölüm haberimiz gitmesin biz kendimiz gidelim

Hapishanedeki katiller , uyuşturucu tüccarları , tecavüzcüler falanlar filanlar da hepsi ana kuzusu , kimseyi leylekler getirip bırakmıyor bu dünyaya. Hümanistlik ayrı bir şeydir , yapılanı eleştirmek üzerinde konuşmak ayrı birşeydir. O zaman herkesi mazur görelim dünyada herkes kafasına eseni yapsın terör estirsin.

AyrtonSenna
08-05-2015, 10:06
Hapishanedeki katiller , uyuşturucu tüccarları , tecavüzcüler falanlar filanlar da hepsi ana kuzusu , kimseyi leylekler getirip bırakmıyor bu dünyaya. Hümanistlik ayrı bir şeydir , yapılanı eleştirmek üzerinde konuşmak ayrı birşeydir. O zaman herkesi mazur görelim dünyada herkes kafasına eseni yapsın terör estirsin.

HaKo abi sen yanlış anladın ben senin saydığın kişiler tamamen farklı ben sadece kaza yapan arkadaşa edilen hakaretler için yazdın yoksan sonuna kadar haklısın:icon_tup:

darkmoon
08-05-2015, 10:10
trafik kurallarına uyulsa zaten dünyada kaza olmaz. kazaların%90 ı kurallara uymamakdan ötürü oluyor yani şöför sürücüden kaynaklı oluyor çok azı doğal ve çevre faktörlerinden oluyor..

trafikde hepimize takip mesafesi yasal hız limitleri gör görülme kime nerde yol verilir öğretiyorlar kendimide katıyorum hiç birimiz hiç bir kurala uymuyoruz tam aksine uyanada korna çalıp küfür edip bin tane laf ediyoruz.. adam sinyal veriyor diye acemi muamelesi yapılıyor..

bu kazaya dönersek arkadaş kaza yapmış kurallara uymamış ki yapmış.. bundan sonrası her şekil konuşuruz ama burda gelipde şöförü sürücü kardeşimi savunmayın geçmiş olsun Allah dan ne ölen ne ağır yaralı var cana bir şey olmamış bunu o kazaya dahil olmuş bütün motorsiklet sürücüsüde dahil hepsini katıyorum. hepsine geçmiş olsun..

ama burda gelipde kimseyi savunmayın.. bu yanlış gelipde hangimiz basmadıkki hangimiz makas atmadıkki edebiyatı yapmayın bu suçu illegalaliteyi özendirmekdir.... bu olayı normaşşelitirmek ve suçu sempatik hale getirmektir..

DVR_VTS
08-05-2015, 10:26
Çok geçmiş olsun Allah (c.c) korumuş.

Evo34
08-05-2015, 10:56
Genel anlamda kader ve kaza birbirine karıştırılıyor.

meLaNchoLic
08-05-2015, 11:40
Herkes böylelerini korumayın diyerek karşısındakine yardırıyorda.. kimse zaten korumaya çalışmamış yaptığı şeyi haklı göstermeye çalışmamış.. acımasızca davranıp beddua edilmesinin fazla olduğundan bahsetmiş.. bunu bile ayırt edemiyenler varken neyin tartışmasını yapıyorsunuz.. olanla ölene çare yok kapatın gitsin konuyu yoksa 20 sayfalık tartışma konusuna dönücek sonrada yüzyüze bakan insanlar birbirinin kalbini kırıcak.. GEREKSİZ!

AhmetKaratay
09-05-2015, 01:42
Yazılanların hepsini okudum bi kaç gündür de facebook sayfalarından bu haberi takip ediyorum artık yorum yapamadan duramıycam normalde olan kazalara suçlu suçsuz bakmadan geçmiş olsun diler Allahtan şifalar dilerim ancak işin içine makas girince orası ayrı.
1. Si kaza yapan arkadaşın suçlu mu suçsuz mu olduğunu bilmiyorum o yüzden benim yorumum şöyle olucak; eğer sadece yolunda gazlarken sağa sola dalmadan makas atmadan kaza yaptıysa Allah acil şifalar versin geçmiş olsun kaza yapan arkadaşa da o kamyonda ekmek parası için direksiyon sallayan şoför abilere de en azından can kaybı olmamış bu sevindirici bi durum.
2. Si eğer kaza yapan arkadaş zig zag çizerek son sürat makas atayım artislik yapayım derdindeyken o kazayı yaptıysa az bile olmuş Allahtan daha fazlasını olmasını inanın çok isterdim.
O kamyonu süren adamın yerine kendi babamı koyuyuorum adam evine ekmek götürmek için çalışırken kendini bilmez 20-25 yaşında adamın tekinin zevki için yaralandı belki daha büyük bişeyle sonuçlanabilirdi Allah korumuş. Sen makas atmıyor musun diyen arkadaşlar için de şunu söylemek istiyorum evet ben makas atmıyorum çünkü kendimi değil karşımda ki insanı düşünüyorum ben çok iyi araba kullanıyor olabilirim ama karşımda acemi bi bayanın paniklemesi halinde o an neler olacağını Allahtan başka kimse bilemez o bayan annem de olabilir arabanın içinde kardeşim de olabilir ben kendimi değil karşımda ki insanın canını önemsediğim için ne makas atarım ne de makas atmaya çalışırım bu yüzden ehliyetini yeni almış bebelerin bile maskarası olmuş olduğum vardır sen araba kullanamıyorsun sen makas atamıyorsun lafları gibi. Benim yaptığım en tehlikeli iş yanlamaktır o da kimsenin canına zarar vermicek şekilde en kötü şekilde kaza bile yapsam olan bana olur ya sakat kalırım ya da ölürüm ama milletin canına bi zararım olmaz veya boş yolda altımda ki arabanın ne olduğuna bakmadan ibresini sona dayarım tofaşımda oldu yaptım son model bmw aracım da oldu yaptım ama boş yolda yaptım herhangi bi kazada olan bana olur kimsenin canını yakmam.
Son olarak söylemek istediğim şeyde hepimiz ana kuzusuyuz ama annemin bana hep söylediği bir laf vardır. Eğer trafikte birisiyle yarışırsan, makas atarsan , tehlikeli şeyler yaparsan ya sakat kal yada öl ama kimsenin burnunu bile kanatma der ben her direksiyona oturduğumda bu laf benim aklımdadır o yüzden insanların canını böyle tehlikeye atçak şeyden uzak dururum. Dediğim gibi arkadaş suçsuzsa Allah acil şifalar versin eğer suçluysa da Allah keşke kat kat fazlasını verseymiş ki o insanların canına kast edemeseymiş.

AhmetKaratay
09-05-2015, 01:49
Bu arada trafikteyken aracımda sadece ben varsam makas atmak için yaklaşan arabaları kaza yaptırmak için sıkıştırırım da ani frende yaparım başına ne gelirse gelsin umrumdada olmaz vicdan azabı da çekmem. Yorum yapmadan önce lütfen kendi annenizi babanızı kardeşinizi eşinizi bebeğinizi arabanın içinde düşünerek yorum yapın

TheIllest
09-05-2015, 02:10
Hızlı sürmekten ziyade güvenli sürmenin marifet olduğunu insanlara öğretmedikçe bu tür olaylar karşımıza hep çıkacakdır diye düşünüyorum. genede geçmiş olsun

S.Saka
09-05-2015, 10:25
Kamyona değil de içinde ailesiyle giden bir doğana çarpsaydı içindeN kimse sağ çıkamadığında bu adam için gene aynı yorumları yapıp savunucaktınız dimi ?

Kamyoncu arkadaşla faceden bi ortak arkadaş varmış adam resimleri paylaşmış yorumu şu bmwvi az daha pamuğu tıkıyordu bize. AdAm gibi gitse, gazlıcaksa piste gitse. Milletin canıyla maliyla alıp veremediğin ne ? Sizde savunun durun, birgün o pamuğu bize tıkıcaklar bu gibi beyinsizler yüzünden. Bir laz atasözü derki kaysun ebesinunkine

Berkel
10-05-2015, 13:53
ÖZU grubu ayarlayalım bi buluşma bi ara.

Shifter
14-05-2015, 08:49
Sonuçta Sürende İnsan Çarparsada İnsana Çarpacak! Öyle İyi Olmuş Demekde Pek Hoş Olmaz.. Yazık Günah Altlarında 150 200 Milyar Degerinde Araç Olunca Şöför Olunmuyor Bunun Farkına Varılmalı Aslında ..
Zaten İstanbulda Makas Atacak Trafikmi Kaldı ? ;)

Utku
14-05-2015, 14:22
Her ne olursa olsun canı söz konusu olan bir çocuk.Allah şifasını vermiş.Babasından sağlam bir dayak yeyip hayatına devam eder umarım :)

mertcans
14-05-2015, 23:57
şoför bir arkadaşım olayı görmüş , olayda makas yokmuş arkadaşlar , kamyon sanırım tofaş kartalla çarpışıyor ve devriliyor , kamyonun arkasındaki beton su olukları yola gelince bmw deki arkadaşkaçmaya çalışırken direklere çarpmış, kartal daki adam hayatını kaybetmiş

mertcans
14-05-2015, 23:58
yerdeki beton su oluğu parçalarını görebilirsiniz

mert_can 41
15-05-2015, 05:40
şoför bir arkadaşım olayı görmüş , olayda makas yokmuş arkadaşlar , kamyon sanırım tofaş kartalla çarpışıyor ve devriliyor , kamyonun arkasındaki beton su olukları yola gelince bmw deki arkadaşkaçmaya çalışırken direklere çarpmış, kartal daki adam hayatını kaybetmiş

Eveet beddua eden arkadaşlar şimdi nedicek çok merak ediyorum demekki olayı dinlemek lazımmış :)

öççö

mert_can 41
15-05-2015, 05:41
edit kalkmadığı için ikilicem altaki garip ifadeleri bilgisayarı düzeltirken basmış yanlış anlaşılmasın

jeffy
15-05-2015, 07:03

kızarsın anlarım da bir insan için keşke sakat kalsaymış demek , diyebilmek nasıl bi kindir nefrettir?

anlamak çok zor..

atituti
15-05-2015, 08:34
Olayda kartal falan yok kivirmasinlar bizide gebertiyodu vatandaş, gormedigim seye oh iyi olnuş deme huyum yoktur.abartmayi seven merakli gazete bile yazardi makasci genc yuzunden biri öldu vs. Diye. Fren izlerinin resmini cekip yollatmayin sjmdi bana adam dupe duz en soldan en saga makasi basarken kamyona çakmiş 30metre iz var

mertcans
15-05-2015, 10:40
Olayda kartal falan yok kivirmasinlar bizide gebertiyodu vatandaş, gormedigim seye oh iyi olnuş deme huyum yoktur.abartmayi seven merakli gazete bile yazardi makasci genc yuzunden biri öldu vs. Diye. Fren izlerinin resmini cekip yollatmayin sjmdi bana adam dupe duz en soldan en saga makasi basarken kamyona çakmiş 30metre iz var

valla ben duyduğumu söylüyorum fotoğraflarını da çektim demişti arkadaş kartaldaki ölmüş üstünü örttüler dedi bana, fotoğrafları alabilirsem atacağım buraya

atituti
15-05-2015, 12:38
kamyonun ustundeki borular devrilip tretuardan asagi dustugynu uzaktan gordum hatta yenileme calismasi yaparkende gectim oradan, kamera vardi keske goruntuleri alabilsek ama kazadan sonrami koydular kamrrayi bilmiyorum.kartali gormedim oda asagimi ucmus ordan anlamadimki bu vatandas makasi atti aramizdan ilerledi 40 50 saniye sonra toz bulutu oldu baktik bmw patlamis.resimleri bekliyorum