PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vodafone puanlama sistemi saçmalığı

mycars
06-05-2015, 17:30
Vodafone nin yeni saçmalığı suanda kadar inanılmaz memnun kaldığım Vodafone birden boyle bir olaya geçti ve sinirlerimi alt üst etti 1 yılı askın suredir kullanıcısı Olduğum Hattıma cıhaz veremediklerini kkb puanına baktıklarını söylediler hatta dalga geçer gibi 0 puanım OLDUĞUNU söylediler bunun hakkındadır yapabileceğim hiçbirsey olmadığını söyleyip hattımı iptal ettiğim zamanda 150 lira cıvarında cayma bedeli vs ödeyeceğimi aynı işlemi referans hattımada yapıp 300 lira gibi bir rakam çıkarttılar yani tabiri caise eşşek gibi ödeyeceksiniz dediler bununla ilgili yapabileceğim nedir bir bilen varmı acaba önemli ?

SerkanYazgan.
06-05-2015, 18:24
kkb puanı nerden çıkmış, son 6-8 ayın fatura ödemelerine bakıyorlardı. Yapılabilecek pek birşey yok, taahhüt süresi bitmeden ayrılırsanız cayma bedeli alma hakları var.

onursumer
06-05-2015, 21:38
cayma hakkı neden kontrat vs gibi bir indirim mi aldınız?

aylık fatura ortalamanız nedir ?

junicb
06-05-2015, 22:36
Hangi tarifedesiniz? Ne kadar taahüt verdiniz? Ne kadarını doldurdunuz? Son ödeme tarihi geçen fatura ödemeniz var mı? Cihaz aldınız mı? Bankalara asgari ödemelerinizi geciktirdiğiniz oldu mu? Çok soru var.

2jz
06-05-2015, 22:59
Yeni telefon verirken kkb'ye bakıyorlar artık. Kredi notunuz düşükse vermiyorlar. Avea ve Türkcell'de de durum aynı.

mycars
07-05-2015, 17:13
Çok saçma yapmışlar sistemi zaten kredi puanım yuksek olsa hiç bulaşmam teknolojik alet satan nerdeyse mahalle telefonncusu bile artık bireysel kredi kullandırabiliyor . Sistem cok saçma olmus bundan sonra tahutum biter bitmez değiştireceğim operatörümü

2jz
07-05-2015, 17:19
Bende geçen gün arkadaşıma alırken öğrendim. Memur olmasına rağmen kredi notundan dolayı vermediler. Benim 6 yıllık türkcell faturalı, 2 yıllık avea faturalı hattım var benim içinde kredi notuna bakarak veriyor her ikiside. Operatörünü değiştirsen bile kredi notun düşükse vermeyecekler.

ERK_RS
07-05-2015, 19:18
yaşadığınız durum firma kaynaklı değil, istem kaynaklı.
o sebeple diğer operatörlerde de aynı durumu yaşayacaksınız.

CasabLanca
08-05-2015, 01:00
vodafoneda 4 tane hattım vardı eskiden hatların hepsine cihaz alabiliyorduk, sonra 2 telefon 2 tablet hakkına çevirdiler, şimdi de bu mu çıkmış

ToyGun
08-05-2015, 13:57
Ucundan kıyısından bu projede emeğim geçti. KKB (findeks)'den gelen sonuçlar ve belirlenen kurallar (son 6 ay içerisinde donduruldu mu, başka cihaz aldığınız hattınız var mı, 8 ay içerisinde ödediğiniz fatura tutarı vs. gibi daha çok uzayıp gidiyor bu liste) toplanıp bir rakam çıkartılıyor, atıyorum 2000 TL gibi, o tutar ve altındaki cihazların olduğu kampanyalardan yararlanabilirsiniz. KKB'den notunuz iyi gelmez ise yapılabilecek çok bir şey gözükmüyor. Yine de kendiniz findeks.com'dan kendi notunuza bakabilirsiniz, detaylı rapor 7.5TL idi son hatırladığım kadarıyla. Eğer bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız da VF'a başvurup benim puanım yüksek, siz hatalı hesaplıyorsunuz gibisinden şikayet kaydı açtırabilirsiniz.

CRX
08-05-2015, 14:06
Bankalardan kredi, kredi kartı alamayanlar hat üzerinden telefon alıp bozdurmasınlar diye böyle bişey yapmışlar anlaşılan, senetle telefon satanlar yaşadı.

yan53
08-05-2015, 14:25
Turkcelldedé var o saçma şey. ..

Caesar
08-05-2015, 14:31
Firma açısından gayet normal.

Bankaya borcunu ödemeyen neden gsm firmasına ödesin ki?

SerkanYazgan.
08-05-2015, 14:38
Ucundan kıyısından bu projede emeğim geçti. KKB (findeks)'den gelen sonuçlar ve belirlenen kurallar (son 6 ay içerisinde

Findeksten onlarca kişiye baktık her seferinde yanlış sonuç verdi. Para tuzağından başka birşey değil. Ayrıca bankalardan doğru öğrenebileceğimiz birşeyi bize parayla yalan yanlış, güncellemesiz kaktırıyorlar. Normalde bu sistemin ücretsiz olması lazım ve vatandaşın daha kolay erişebilmesi lazım.

Konuya dönecek olursak, hattının üstüne alıp kutusunu bile açmadan bozduranlar vardı. Onları saf dışı bırakmışlar. Demekki artık ucuza sıfır telefon alamıycaz :)