Orijinalini görmek için tıklayınız : Atatürk Resimi Tam Rezillik!!!!!!!!
:ofk: atamızı ne hale sokmuş şerefsizler!!
http://internethaber.com/news_detail.php?id=161627
tamam bazı seylere özen gösterilmiyor ama bari kurucumuzun resmini düzgün yapın bee kardeşimmm:(:(
Terbiyesizlikten başka birşey değil..
3yaşında çocua yaptırsalar ya daha güzel yapar.Yada yapamam der bööle rezilliğe imza atmaz
tolga er
18-10-2008, 20:01
herşeyın bır adabı var ama bunlar o çızgıyı aşmış bence...
İdam kalkmasaydı keşke............
gercekten rezaLet oLmuş mynette gördüm haberi başLiğida güzeLdi sen hiç mi Atatürk görmedin..
orada bir yorum dikkatimi çekti
"alerjimiz mi var atatürke, atatürk benim umrumda bile değil yaptıkları ile yapamadıkları ile tarih zamanı gelince en doğru şekilde atatürkü de anlatır zaten, bizim kavgamız ne biliyormusunuz, atatürkü putlaştıran milletin basiretini bağlamaya çalışan her yerde her kurumda sokakta orda burda resimleriyle heykelleriyle karşımıza çıkarıp bu ülkeyi babasının çiftliği gibi kullanıp, kemalizm denen ne idüğü belirsiz ideolojilerini bu millete empoze etmeye çalışan küçük adamlarladır kavgamız..."
keşke bunu yazan yüzümede söyliyebilsede görebilsem bir daha söyliye biliyormu kavgamızmış...skarım ona kavgasınıda o dilinide çok afedersiniz..bu Vatanın ekmeğini yiyip suyunu içip neler diyor imansız Allahsızlar..
Tayfun-E30
18-10-2008, 21:52
orada bir yorum dikkatimi çekti
"alerjimiz mi var atatürke, atatürk benim umrumda bile değil yaptıkları ile yapamadıkları ile tarih zamanı gelince en doğru şekilde atatürkü de anlatır zaten, bizim kavgamız ne biliyormusunuz, atatürkü putlaştıran milletin basiretini bağlamaya çalışan her yerde her kurumda sokakta orda burda resimleriyle heykelleriyle karşımıza çıkarıp bu ülkeyi babasının çiftliği gibi kullanıp, kemalizm denen ne idüğü belirsiz ideolojilerini bu millete empoze etmeye çalışan küçük adamlarladır kavgamız..."
keşke bunu yazan yüzümede söyliyebilsede görebilsem bir daha söyliye biliyormu kavgamızmış...skarım ona kavgasınıda o dilinide çok afedersiniz..bu Vatanın ekmeğini yiyip suyunu içip neler diyor imansız Allahsızlar..
allah kitap adı altında atatürkçülüğü putperestlikle bir tutmak... atatürk sağken asıyomus bunları :D
yapana değil onu oraya yaptırıp sergiletene hesap sormak lazım gerizekalı adam
Görücektim ben onLari Atatürk oLmasaydi kimLerin egemenLiği aLtında başımız aşaLarda yürüyecektik şimdi.
BunLari yazan zihniyet zaten Atatürke böyLece vatana ihanet etmiş oLur. Şerefsiz herifLer
SerkanKurt
18-10-2008, 22:35
Ceza vermeleri lazım bune rezilliktir !
mechanıcer
18-10-2008, 22:37
rezıl serefsızler
Allah belalarını versin.....
Absinthé
18-10-2008, 23:35
Skandal.....
TAM35göztepe
19-10-2008, 01:38
şerefsizlikl ! ! !
resim resim değil
yapan insan değil
sanat soytarısı hakıkaten bu serefsızler..
Bu ne ya,rezillik resmen! Yandaki logolara özeneceklerine azcık Atatürkün fotosuna özenselerdi!
Direk asılması gerek bence hiç düşünmeye bile gerek yok bi daha oluyo mu böle bişey o zaman görürüz.
İdam kalkmasaydı keşke............
dimi direk ataya saygısızlıktan vatan hainliği diyip yapanı asacaksın bak bakalım bir daha böylr portre çıkıyormu ülke yavşak ve şerefsiz doldu.
Vtec-SEDAN
19-10-2008, 15:33
gün gelir devran döner, bunların hesabı sorulur.. şimdilik keyfini çıkartsın başımızdaki asalaklara güvenip, böyle rahat hareket eden bazı soytarılar..
3yaşında çocua yaptırsalar ya daha güzel yapar.Yada yapamam der bööle rezilliğe imza atmaz
katılıyorum.Böle bi adilik şerefsizlik olmaz :Deli:
yuh artık yaaa yuh...
bunların yatacak yerleri yok !
Bende bugünkü Posta gazetesinde okudum.Böle bir resmi yapıp altına adını yazan,arkasından bu resme onay verip basıma gönderen,bu brandayı yapanda suçlu.Hiçbirinin yatacak yeri yok.Allah belalarını versin.
Yapanı da yapdırtanı da !sevmek! lazım... :(
halk arasında bir tabir vardır, teşbihte hata olmaz : imam osurursa, cemaat mıçarmış.. bu da öyle birşey...
Partyboy
19-10-2008, 21:56
Gerçekten terbiyesizlik bu :ofk::ofk:
Allah belalarini versin !
Bunları eşek sudan gelinceye kadar dövmek,eşeği de sudan getirmemek lazım :@
Armageddon
19-10-2008, 22:34
Rezillik... Bakalım halkımız ne zaman bu küçük oyunların asıl amacının farkına varacak...