PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nihayet bizde basıldık :)

cdaydin
08-05-2015, 01:37
Nihayet aracımı basmış bulunmaktayım.
Bir iki fotografını paylaşayım dedim.Arkalar 3 cm press önlerde coilover var.Arkaları biraz daha basmam gerek cok yüksek kaldı :)
Coiloverı Şakir usta (Şakiriştain) da yaptırdım.Düşünenlere şiddetle tavsiye ederim.Gerçekten on numara işçiliği var.Konfor kaybı cok hassas oldugum bir konuydu fakat suan dip basıkta bile orjinalinden daha konforlu oldu.Orjinal hali sertti.Gram sekme vurma ses yok :)

http://i.hizliresim.com/ogrjd2.jpg
http://i.hizliresim.com/b5JrvV.jpg

Aynaları kaplatmayı düşünüyorum.Mavi ve Sarı arasında kararsız kaldım.Siyah veya kırmızı dışında önerileriniz varsa bekliyorum.
İyiforumlar.

STP
08-05-2015, 01:38
Nihayet aracımı basmış bulunmaktayım.
Bir iki fotografını paylaşayım dedim.Arkalar 3 cm press önlerde coilover var.Arkaları biraz daha basmam gerek cok yüksek kaldı :)
Coiloverı Şakir usta (Şakiriştain) da yaptırdım.Düşünenlere şiddetle tavsiye ederim.Gerçekten on numara işçiliği var.Konfor kaybı cok hassas oldugum bir konuydu fakat suan dip basıkta bile orjinalinden daha konforlu oldu.Orjinal hali sertti.Gram sekme vurma ses yok :)

http://i.hizliresim.com/ogrjd2.jpg
http://i.hizliresim.com/b5JrvV.jpg

Aynaları kaplatmayı düşünüyorum.Mavi ve Sarı arasında kararsız kaldım.Siyah veya kırmızı dışında önerileriniz varsa bekliyorum.
İyiforumlar.

su kısım hıc ınandırıcı degıl :) teknık olarak ımkansız :)

gule gule kullan

cdaydin
08-05-2015, 01:48
Valla abi,Orjinal amortisörlerinden cok şikayetciydim,Cok fazla sertti yoldaki en ufak taşı bile hissediyordum.Şuan gerçekten cok yumusadı araba,Belki psikolojiktir bilmiyorum.İstanbul Kagıthanedeyim,Test etmek isteyen varsa buyursun :)

STP
08-05-2015, 01:52
kardesım teknık olarak ımkansız emın ol :)

cdaydin
08-05-2015, 01:53
Doğrudur abi,Hissettigimi yazdım ne diyeyim :)

Berkan
08-05-2015, 07:33
aynayı metalik kahvrengi yaptır

Slmcnsl
08-05-2015, 08:01
araca maşallah, aynalari elleme bence hiç.

XoR
08-05-2015, 08:06
Çakma çukma iş yaptırıp birde gelip burada adamın yıllarca argesini yaptığı amortisörden daha konforlu oldu yazmayın komik oluyor.

Aracınıza maşallah nazar değmesin

Oznsrl
08-05-2015, 08:17
Beklediğinden konforlu olmuştur sana öyle geliyodur ki o lastiklerle tam anlamıyosundur ilerde jant falan büyütürsen o zaman patlar mevzu :D arkanında acil basılması lazım çok orantısız duruor

maşallah allah kaza bela vermesin

PiscocuK
08-05-2015, 08:22
maşallah sorunsuz günlerde kullanmanız dileğiyle

Ome_RS
08-05-2015, 08:27
Çakma çukma iş yaptırıp birde gelip burada adamın yıllarca argesini yaptığı amortisörden daha konforlu oldu yazmayın komik oluyor.

Aracınıza maşallah nazar değmesin

Abi firmalar üretim yaparken tüm parametleri göz önunde bulunduruyor. Konfor uzun ömür yol tutuş vs vs hepsini bir arada tutunca sert bir sistemle karsılasabiliriz.
şakiristan yaparken ama butun bunları hesaplamadan direk üretim yapıyor. Bu durumda orj den daha konforlu bir sistemle karsılasmak mümkün. Ama ömrü kısa olur yol tutusa negatif etkisi vardır onu bilemem
Arkadası ve şakiristanı tanımıyorum sadece fikir :)

arka cok yukarda tuhaf duruyor ya arkayı bas ya önü kaldır

XoR
08-05-2015, 09:22
Abi firmalar üretim yaparken tüm parametleri göz önunde bulunduruyor. Konfor uzun ömür yol tutuş vs vs hepsini bir arada tutunca sert bir sistemle karsılasabiliriz.
şakiristan yaparken ama butun bunları hesaplamadan direk üretim yapıyor. Bu durumda orj den daha konforlu bir sistemle karsılasmak mümkün. Ama ömrü kısa olur yol tutusa negatif etkisi vardır onu bilemem
Arkadası ve şakiristanı tanımıyorum sadece fikir :)

arka cok yukarda tuhaf duruyor ya arkayı bas ya önü kaldır

Yanlış bir bakış açısı bence Ömer. Arkadaşımda Golf aldı 18 jantlı spor paketli olarak, aracına bindim amortisörleri daha kısa mesafede çalıştığı için sertlik vardı. Bu araçta yapılmış olan sistem ve bu basıklıkla aracın orjinal amortisöründen daha konforlu olduğunu söylemek çocuk kandırmak olur.

Uzatmak istemiyorum konuyu daha fazla kirletmemek adına lakin oem amortisör ülkemize yapılan bu tarz işleri aynı kefeye koyup karşılaştırmayalım bence.

Coil over alamıyorsam stok binmeyi yada maximum 50mm yay ile spor amortisör kullanmayı tercih ederim can ve mal güvenliği açısından.

cdaydin
08-05-2015, 14:39
Tesekkur ederim herkese