Orijinalini görmek için tıklayınız : 1996 POLO 6n AEE Çalışma Problemi
halilcan9455
08-05-2015, 06:46
araç :1996 Polo 6n AEE motor
bazen aracı çalıştıramıyorum.Gaza ilk basıyorsunuz araç çalışıp stop ediyor.Hiç gaza basmıyormuşssunuz gibi hiç zorlanma etme yok.
bazen 2. seferde alıyor bazen 1-2 dk bazen 10 dk sürüyor çalıştırmak. Bazende 1 hafta boyunca hiç sıkıntı yapmıyor
Video yu yüklüyorum .Sorun ne olabilir acaba ?
https://youtu.be/kvZGuTLjTNs
ısı müşürü nü değiştirdinmi hiç ??
halilcan9455
08-05-2015, 08:53
ısı müşürü nü değiştirdinmi hiç ??
hayır ; bujiler buji kabloları değişti.
Usta beyinde sıkıntı dedi ama pek güvenmediğim için konu açma gereği duydum
O ustaya el salla sen nerden anladı direk beyinden dedi ??
Arıza verebilecek parçalar sırasıyla
* ilk işin ısı müşürünü değiştir 30 tl bişey fiyatı --ilk marsta stop etme olayı bundandır diye tahmin ediyorum..
pc ye bağlama sansınız varsa istersen müşürü değiştirmeden önce vag-comdan aracın çalısma ısısına baksın anlayan biri sorun müşürdeyse zaten ordan belli eder kendini
Benim araçta 6n nadiren yolda boşa atınca ve ya ışıklarda beklerken stop ediyor. Bu durum 50 kere de 1 oluyor. Birde ilk çalıştırmada rölanti dengesiz olabiliyor ısınana kadar araç. Hazır konuyu bulmuşken bende sorayım dedim benim ki nedendir.
Immobilizer okumayınca çalışıp kapatır böyle..
halilcan9455
08-05-2015, 12:34
Benim araçta 6n nadiren yolda boşa atınca ve ya ışıklarda beklerken stop ediyor. Bu durum 50 kere de 1 oluyor. Birde ilk çalıştırmada rölanti dengesiz olabiliyor ısınana kadar araç. Hazır konuyu bulmuşken bende sorayım dedim benim ki nedendir.
cihaza bağlatıp boğaz kelebeğini kalibrasyon yaptır ilk olarak abi
halilcan9455
08-05-2015, 12:35
Immobilizer okumayınca çalışıp kapatır böyle..
2 anahtar kullanıyorum.
1 tanesi orjinal diğerini de ondan çektirmiştim
2 sinde de yapıyor aynı sorunu.sizce buna rağmen immobilizer den olabilir mi ?
2 anahtar kullanıyorum.
1 tanesi orjinal diğerini de ondan çektirmiştim
2 sinde de yapıyor aynı sorunu.sizce buna rağmen immobilizer den olabilir mi ?
Isı müşürünü değiştirip tekrar kontrol etmeni ısrarla tavsiye ediyorum...6N polo sahibiydim bende
halilcan9455
08-05-2015, 13:46
Isı müşürünü değiştirip tekrar kontrol etmeni ısrarla tavsiye ediyorum...6N polo sahibiydim bende
ısı müşürü , immobilizer den başlayacağım. teşekkürler
ısı müşürü , immobilizer den başlayacağım. teşekkürler
ımmo değildir poloda kontak termiği arızası yapar genellikle o arızalıysa zaten araç calışmaz ..
gaz kelebeğine baktırmanı tavsiye ederim