PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya Lara Titanic Otel

Bad-Fast
08-05-2015, 07:09
arkadaşlar 2 hafta sonra evleniyorum ve balayı için buradan yer ayırttık tavsiye üzerine ,
havaalanından sabah inip öğlen girişimiz var , bu sırada öğlene kadar ne yapabiliriz görülecek gezilecek yerler var mıdır ,
havaalanından otele ulaşım nasıldır , ve araba kiralayıp Manavgat tarafına git diyorlar ,
hiç o taraflara gitmediğim için sizden tavsiye almak istedim daha önce gidende vardır belki otele ,
tecrübelerinizden faydalanmak isterim :)

ozgurluk
08-05-2015, 08:13
öncelikle havaalanından titanic e ulaşım çok kolay , taksi ile 10 dk ya sürer ya sürmez. 20-25 tl falan yazar herhalde

öğlene kadar da kale içine gidebilirsiniz, şehir merkezinde. mermerli restaurant ı vardır, kime sorsanız tarif eder, orda bir kahvaltı falan yapabılırsınız manzaraya karşı, guzel olur..

daha sonrasında da kemerde tekne ve dalış turları var. özellikle dalış turunu yaparsanız tavsiye ederim. ( normal tekne turu ile aynı güzergahı izliyorlar hem yüzme hem dalış bir arada yapıyorsunuz)

onun dışında mutlaka burda olduğunuz dönemde geceleri dışarı çıkabilirsiniz, mutlaka ünlü birileri olur vs vs.

birde gezintiden beklentinize göre gidilecek yerler de değişir.

alanya tarafı güzeldir. bir gününüzü alır tamamen.

manavgatta şelale dışında gidilecek bir yer aklıma gelmiyor açıkcası, belki bide ırmak kenarında yemek vs bişeyler yapılabilir.

rafting severseniz beşkonağa gidebilirsiniz ama muhtemelen hala suyu demir gibi soğuktur, baştan belirteyim.

geçer ya bi şekil kafana takılan bişey olursa pm atarsan telefonumu verırım yardımcı olurum.

mutluluklar dilerim, iyi tatiller şimdiden.

free13
08-05-2015, 08:33
Kardeşim hayırlı olsun benimde 1 ay sonra orada düğünüm var daha öncede 2 hafta kadar konakladım otel gerçekten güzel.Arkadaşın dediği gibi hava alanından taxi ile 10-15 dakikaya gidebilirsin.
Görülüp gezilecek çok yer var ama öğlen otele gidecekseniz bence değmez zaman kısıtlı otele gittiğinizde görüşün odanız hazırsa erken alabiliyorlar yada öğlene kadar eşyalarınızı teslim edip otelde de zaman geçirebilirsiniz.

melihyilmaz
08-05-2015, 09:13
bencede direk otele gidin otelin lobisinde beklersiniz zaten düğün üstü yorgun olursunuz degmez bence. bu arada hayırlı olsun Allah bir ömür mutlu etsin inşallah.

Serkan_UR
08-05-2015, 09:23
Hayırlı Olsun Allah Mutlu MEsut Etsin.Bencede Otele Gidin derim Müsait oda varsa mutlaka odaya alırlar yoksada Otelde zaman geçirebilirsiniz.Ben Kısıtlı zamanlarda çok fazla yol iz nereye gidilir bilinmeyen yerlerde araba kiralamak değilde turlara katılmayımantıklı buluyorum zaman kısıtlı olunca kendi imkanlarında gezeceğin yer 2 3 se turla bu 2 katına çıkabiliyor.Çeşitli Turlar var jeep safari Unımog safari Tekne Turlar Vs vs size uyanını 1 gününüzü ayırıp seçerseniz bahsettiğiniz şelale vs birçok yere gitmiş olursunuz..

Tekrar Mutluluklar

SieRRa
08-05-2015, 10:23
Öncelikle hayırlısı olsun :) sabah kaçta uçaktan inersiniz bilmiyorum ama o gün otele giriş öğlende deselerde siz istediğiniz zaman gidebilirsiniz sonuçta onların misafirisiniz. Tek sıkıntı şu olur sizden önce o odada konaklayan kişiler çıktıktan sonra oda temizlenir ve size hazırlanır o yüzden sabah gittiğinizde odanıza geçemesenizde otelin bütün imkânlarından yararlanabilirsiniz. Odanız hazır olduğunda da size bilgi verirler valizlerinizi de getirirler. Benim tavsiyem uçaktan inince otele geçip dinlenmeniz o günü de dolu dolu yaşamanız :) Çünkü araç kirala, valizler bagajda biraz yol yorgunluğu o şekilde manavgata git gel sonra otele geç yerleş derken o gün bişey anlamadan geçer. Geçen yıl manavgat şelalesine gitmiş biri olarak pek bi esprisi olduğunu da söyleyemem. İyi tatiller :)

Bad-Fast
08-05-2015, 11:15
ALLAH razı olsun arkadaşlar teşekkür ederim , sabah 8 de inerim uçaktan dediğiniz gibi geçip otel de takılmak daha mantıklı o zaman :)
yorumlarınız dikkate alıyorum ilk gün zaten bi yere gitme düşüncem yok :) sonrası için diye düşündüm de Manavgat falan kasmama gerek yok gibi :)
turlara bakarım gidince teşekkürler yorumlar için devamını da beklerim :)

meLaNchoLic
08-05-2015, 11:51
atlas yada onurair ile gelicekseniz gelmeden bir iki gün önce burdan bi dürtte vardiyada olursam ufak yollu bi karşılama hazırlayayım :D

free13
08-05-2015, 12:07
Sonrası için bir kaç alternatif;

Minicity
Antalya Akvaryumu
Manavgat Düden Kurşunlu Şelaleler
Perge Antik Kenti
Termessos Kaplıcaları
Köprülü Kanyon Rafting
Kaleiçi Hadrianus Kapısı
Side Antik Kenti Apollon Tapınağı
Aspendos Amfi tiyatro

Sahil tarafından Göynük Kemer Tekirova Adrasan Çıralı Kumluca Finike Demre Kaş yapabilirsiniz.