Orijinalini görmek için tıklayınız : sökük araba muayeneden gecer mi ?
Arkadasin bir arabasi var renault , on arka koltuklar takili kemerler yerinde ama kapi ic dosemeleri tabam halisi vites cercevesi vs. Sökuk. Cam kumandalari yerinde kapi acma kollari yerinde kapi kilitleride yerinde,plastik bakalitler yok.bu halde muayeneden gecermi ? Nette arastirdgim kadariyla gecme ihtimali var guvenlik ekipmani yerinde oldugu icin ama net bir cevap bulamadik
Ruhsatta yazan taşıyabileceği yolcu durumuna göre o sayıda koltuk oturma alanı ve emniyet kemeri şartı aranıyor bildiğim kadarıyla, bu sebeple geçemez diye düşünüyorum.
Ruhsatta yazan taşıyabileceği yolcu durumuna göre o sayıda koltuk oturma alanı ve emniyet kemeri şartı aranıyor bildiğim kadarıyla, bu sebeple geçemez diye düşünüyorum.
Pardon doğru düzgün okumadan yazınca böyle oluyor :) koltuklar yerindeymiş. Mesajı yoksay :)
Anti on ve arka koltuklar ve kemerleri yerinde fakat diger hersey sokuk
Bu soru'yu dün sormuş olsaydın Şile'de muayenedeydim sorar öğrenirdim.
Geçiyor ben şubat ayında geçtim.göstege çerçevesi bike söküktü.direksiyon ve direksiyon altına kadar inen büyük bi parça bahsettiğim.arka kapı içleri ,stepne kısmına tekabul eden taban halısı,bagaj içi vs birçok iç trim sökük olarak geçtim.sormadılar bile niye diye.
istasyon:mimarsinan/istanbul
saolun arkadaslar detaylı olarak yazayım sökük olanları , ön konsol duruyor gösterge yerinde hepsi calısıyor , havalandırma paneli duruyor vites çerçevesi komple sökük vites cubugu ortada diyebiliriz el frenide ortada haliyle, taban halısı yok ön pedallardan bagaja kadar , kapı içleri sökük önlerdede yok ama cam dugmeleri ve kapı kolu ve kilidi yerinde , tavan döşemesi yok direklerdeki bakalitler yok bildiğiniz rally spec diyelim kemerler ve 4 koltuk yerinde, insallah geçer bir deneyecegiz sansımızı anadolu yakasında relax bir istasyon varmı bunlara takılmayacak ?
alper_pug
08-05-2015, 13:51
Orhanlı'ya gitmeyinde nereye giderseniz gidin :D Orjinal egzoza 2 saat baktılar katın içi boş dediler , cahil cühela adamları doldurmuşlar.
alihan_27
08-05-2015, 14:01
İç mekanda açıkta; sabitlenmemiş, sarkan hiçbir kablo olmayacak. Yani çırtla, kablo bandıyla vs sabitlenecek, mümkünse gizlenecek. Araç durum göstergeleri çalışacak, devir hız, arıza ışıkları,km vs.(klima teyp panelleri olması şart değil.)
Airbag varsa orjinalde, görünürdede olsa airbagler bulunacak. Sinyal, far kolu/tuşu sıkıntısız çalışacak. Kemerler bırakıldığında geri kendini toplayacak. Kemer kilit karşılıkları sıkıntısız sökülüp takılacak. Bagaj plastikleri yoksa stepne açıkta görünür haldeyse sabitlenmiş olacak.
Bende sökük araçla girdim içerde önem verdikleri noktalar bunlardı, uzunca konuştuğumdan aklımda kalanlar.
Tesekkurler arkadaslar relax istasyon araniyor :D
Kesinlikle Tuzlayı veya S.Beyliyi deneyin Dudulluda vakit geçirmeyin.İlk yardım çantası ve yangın tüpünü unutmayın
beylul_crx
08-05-2015, 20:13
tuzlayı demekte fayda var
İzmir'de geçmez de İstanbul'sa bilemicem.