PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 58-60 bin TL Arasi Dizel-Manuel Araç tavsiyesi.

ckrc
09-05-2015, 22:46
Merhaba arkadaşlar,
Araç seçiminde erken emekli olmuş sayılırım. Şu an ki aracım astra g bakındığım araçlar

WV Jetta
Volvo S40
Ford Focus

Tek aradığım özellik aracın hiç bir yeriyle oynanmaması,kazası,boyası olmaması.Chip atılmamış-Turbo büyütülmemiş vb. Jant takılmamış
(Cam filmi-App Plaka dahil)

Model yılı 2012-2011 civarı olur bu fiyatlara kmside maksimum 80.000 bin-100.000 bin civarlarında makul seviyededir.

Renk tercihim Siyah-Beyaz-Şampanya(wv kodu kahve karamel)

Kırmızı-Turuncu-Sarı vb parlak renkler istemiyorum.

Aradığım donanım paketi yok.

Araçta donanım olarak dizel+manuel+aux olursa bana yeterlidir, birde orjinal arka park sensörü varsa 700 tl masraf etmem boş yere.
Yanı 5 inç ekran olsun, Sunroof-Bizenon- Adaptif Sis farı- CC olsun, hill holder olsun,otomatik park etsin,yorgunluk tespiti olsun vb. şeyler olmasada olur.

sweap07
09-05-2015, 23:20
Focus yada astra j diyorum ben

ckrc
10-05-2015, 00:32
Focus yada astra j diyorum ben

Astra J baktım, gerek gedizlerin ilgisizliği gerek tavırları soğuttu biraz gedizlerden araç almaktan.
onun dışında 1,6dizel 110 bg olanları çok mantıklı gelmiş idi.
Opel astra g'den çok memnun olsamda J'den biraz şüphelerim var.

ahmetbaha-drs
10-05-2015, 00:36
Bu listene ek olarak Renault Latitude 1.5DCI bakabilirsin fiyat-model ve donanım oranında gayet mantıklı bir araç.

wiesmann
10-05-2015, 01:43
para kazanmak istiyorsan golf 6 tdi bak düz vites gayet güzel olur para kaybettirmez.

(Not: Hondacıyım öyle de kalırım ama dizelde malesef vag gerçekleri var bu ülkede)

ckrc
10-05-2015, 02:54
para kazanmak istiyorsan golf 6 tdi bak düz vites gayet güzel olur para kaybettirmez.

(Not: Hondacıyım öyle de kalırım ama dizelde malesef vag gerçekleri var bu ülkede)

Ben al-satcı değilim biniciyim şu an ki aracım 13 senedir ailemizde bu alınacak araçta 10 seneden fazla bizde olur.
Golf konusuna gelirsek hatcback araba sevmiyorum, imkanım varsa almam,yolcu olarakta mümkünse binmem. hatcback arabalara karşı ön yargılarım var.

ckrc
10-05-2015, 02:56
Bu listene ek olarak Renault Latitude 1.5DCI bakabilirsin fiyat-model ve donanım oranında gayet mantıklı bir araç.

Maalesef alternatiflerim arasındaydı ancak hem ben hem ailem fransiz arabasına binmeme pek sıcak bakmıyorlar. onlar için hala euro ncap en güvenilir sağlamlık ölçüsü değil. Bende tabiri caiz ise "tank" gibi ve ileride başıma dert açabilecek elektronik aksamı çok olmayan mekanığı daha fazla olan araç baktığım için eledim.

hakan308
10-05-2015, 08:26
O paralara SIFIR Skoda Rapid Spacaback Dizel Dsg Elegance alabilirsiniz. Climatronik aux cd yokuş kalkış desteği hız sabitleyici arka park sensörü istediklerinizin hepsi fazlasıyla mevcut içi ve bagajı da inanılmaz geniş

i-vtec07
10-05-2015, 08:47
sıfır olması şart değilse 2.el düşük km bi leon al derim 1.6 tdı led paketli mis gibi yılarca bin .

örneğin;

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-bayandan-cok-temiz-servis-bakimli-seat-leon-marka-satilik-araba-212377978/detay)

hatta daha uygun fiyatada bulabilirsin

İbrahim33
10-05-2015, 09:49
aradığın araba jetta 1.6 tdi comfortline.

ckrc
10-05-2015, 10:01
O paralara SIFIR Skoda Rapid Spacaback Dizel Dsg Elegance alabilirsiniz. Climatronik aux cd yokuş kalkış desteği hız sabitleyici arka park sensörü istediklerinizin hepsi fazlasıyla mevcut içi ve bagajı da inanılmaz geniş

DSG dusunmuyorum, station hic dusunmuyorum.

wiesmann
10-05-2015, 12:05
Ben al-satcı değilim biniciyim şu an ki aracım 13 senedir ailemizde bu alınacak araçta 10 seneden fazla bizde olur.
Golf konusuna gelirsek hatcback araba sevmiyorum, imkanım varsa almam,yolcu olarakta mümkünse binmem. hatcback arabalara karşı ön yargılarım var.

1. al-satçılık değil mantık aldığın araba sürekli değer kaybetmemeli, parçasıyla servisiyle uğraşmamalısın. ha para çok önemli değil diyorsan ben saab 9-3 ttid bile öneririm.
(servis bakımı düşünüyorsan volvo' nun bakım ücretlerini öğren ben s60 için sorduğumda çok yüksekti)
2. öyle net konuşma da hayat bu ne olacağını bilemez kimse almak zorunda kalacağın bir dönem yaşayabilirsin.
3. jetta bak sen "bana göre" senin kriterlerine o uyuyor.

Nightfish
10-05-2015, 12:10
Latitude tavsiye etmeye gelenlerdenim :) O paraya hem aşırı geniş, hem gırtlağına kadar dolu hem de yetkili servis bakımı 20.000 kmde bir yalnızca 400 TL ödeyeceğin bir araç. Donanımı yazmaya kalksam 1 sayfa yazmam lazım zaten.

enes28
10-05-2015, 13:26
Jetta 1.6 TDI iyi seçenek

ckrc
10-05-2015, 21:51
1. al-satçılık değil mantık aldığın araba sürekli değer kaybetmemeli, parçasıyla servisiyle uğraşmamalısın. ha para çok önemli değil diyorsan ben saab 9-3 ttid bile öneririm.
(servis bakımı düşünüyorsan volvo' nun bakım ücretlerini öğren ben s60 için sorduğumda çok yüksekti)
2. öyle net konuşma da hayat bu ne olacağını bilemez kimse almak zorunda kalacağın bir dönem yaşayabilirsin.
3. jetta bak sen "bana göre" senin kriterlerine o uyuyor.

Vallaha haklısınız, saab-volvo-alfa romeo çok hisli ve güzel araçlar bence taş gibi mekanik arabalar.
imkanım varsa hb araba almam-binmem kişisel bir takıntı diyebiliriz ancak dediğiniz gibi ne olacağını kimse bilemez.
Takıntı şu boyutta 116ya,Golf'e bineceğime çok daha ucuzu linea'yi dahi tercih ederim. :)

ckrc
10-05-2015, 21:52
Latitude tavsiye etmeye gelenlerdenim :) O paraya hem aşırı geniş, hem gırtlağına kadar dolu hem de yetkili servis bakımı 20.000 kmde bir yalnızca 400 TL ödeyeceğin bir araç. Donanımı yazmaya kalksam 1 sayfa yazmam lazım zaten.

Kesinlikle haklısınız ancak ailemin fransız araçlara karşı takıntıları var. :) Araçtan çıkarken koltuğun geriye kayması bile başlı başına tercih sebebi. :)

ahmetbaha-drs
10-05-2015, 22:00
Octavia'da bakabilirsin ve ya Mazda3 Diesel.

cdaydin
10-05-2015, 22:03
Senin aracın jetta..

Erdem K.
11-05-2015, 08:26
geçen gün ilanlarda 2015 0 km trendline dizel jetta 69bin tl'ye ist.da galeride görmüştüm...

0 olmazsa da jetta güzel olabilir.