Orijinalini görmek için tıklayınız : İspanya GP 2015
ghibli06
10-05-2015, 07:10
ROS-HAM-VET
bakalım ilk Avrupa yarışında neler değişecek...
Yarış linki varmı. varsa atabilirmiyiz
Canselmo
10-05-2015, 10:06
aynen link varsa alabilirmiyiz
F1 keyfimin icine etti dsmart.
NakkaSss
10-05-2015, 11:33
Digiturk aldı bu sezonu artık.. Geçen sene gittim dsmart aldım sırf f1 için bu sene yalan oldu..
ufuksaracci
10-05-2015, 12:27
Digiturk mu aldı yoksa tivibu mu ?
Digiturk aldı Tivibu yarış yarış veriyordu sezonu almamıştı digitürk aldı geri kalan yarışları
Nihayet evde keyifle TV de izliyecegim,6.5tl verdim Lig tv ye ek yaptirdim.
Eylulden sonra 13 tl olucak.
Actim birayi bekliyorum....
Digitürk ile 2 yıllık anlaşma sağlanmış
Lig TV2 de yarış
Digitürk LigTV2 78. kanalda açık olacak yarış. Ücretsiz yani...An itibariyle açtım izliyorum yıllardan sonra...
Turboya geçildikten sonra hiç yarış izlememiştim. Gerçekten o eski atmosferik motorların devir çevirmesi ve özellikle çıkardığı ses, yarış zevkinin çok büyük bir kısmını oluşturuyormuş. Kötü olmuş be böyle...murat bunu sevmedi...
Day Walker
10-05-2015, 14:18
Bayadır izlemiyodum bende digiturke geçmiş sabah mesaj geldi anneme daha gitmedim :) akşam giderim artık
Ses facia :(
Laptopda belli olmuyordu ama sistemi acinca aci cektim resmen,kapattim sadece Tv hoparloru ile devam.
Lig tv2 bedava degil,senin paketten vardir...
Ses facia :(
Laptopda belli olmuyordu ama sistemi acinca aci cektim resmen,kapattim sadece Tv hoparloru ile devam.
Lig tv2 bedava degil,senin paketten vardir...
Sadece ilk yarış ücretsiz abi diğer yarışlar için spor extra paketi almak gerekiyor.
Yıllar sonra bende ilk kez izliyorum eski heyecanı yok sanki yada yıllardır takip etmediğim için zevksiz geliyor.
Bende aylik 6,5 lira alicaklar 3 ay sonrasi icin 13 lira. Ucretsiz olsa bile aldim valla bilmeden.
Ama keyifsiz cidden,mucadelede yok. Sesler bizim evdeki sulu elektrik supurgesine benziyor. Katalunya gp sini sevmezdim zaten....
Bana msj gelmişti bu yarış açık diye heralde hediye ettiler çünkü spor extra paketim vs. yok...neyse ses hakkaten rezalet haram beygir geldi f1 tadı gitti :(
ghibli06
10-05-2015, 14:40
VET-HAM olay çıkartır demedi demeyin :)
almanlar sağolsun bedava veriyorlar yarışları,
şuana kadar sıkıcı evet..
Day Walker
10-05-2015, 14:55
Çok sıkıcı yaw motorların sesleri çok kötü olmuş izlemesek de olurmuş aslında v8 motorları özledik
ghibli06
10-05-2015, 15:16
hiç bir aksiyon yok, çok ama çok sıkıcı... hiç mi bir şey olmaz bir yarışta yahu!!!
tek aksiyon alonsonun fren problemi yüzünden yarış dışı kalmasıydı herhalde ;)