Orijinalini görmek için tıklayınız : Mercedes KA63 Project by Kastyle
Arabanın bütün kablolarını cikarmissiniz :) Geri nasıl toplandı onlar. Çok büyük emek var. Maliyet de önemli. Güzel çalışma olmuş. Maaşallah
Serencebey
24-04-2017, 12:11
çokta uzaga gitmedim kendim öğrendim yaptım :)
sonvedam11
24-04-2017, 15:24
o kabloları gördüğümde dedimki bu ne cesaret yarabbi
lucky Jackal
20-06-2017, 15:15
Araç yurtdışında yapılmış diyenleri anlamak zor , la arabanın kendisi yurtdışında yapılıyor zaten , modifiyesi orda yapılsa ne olur :)))))
baya güldürdün beni :hehe::hehe:
Yurtdışı muhabbetlerine ibretlik cevap olmuş
Konuyu cevat reis sayesinde hortlatalım dedik ama fotolar silinmiş. Yeniden upload ederseniz süper olur :)
eregli42
22-02-2018, 20:11
https://www.youtube.com/watch?v=eHSKFaDjJWc
Muhteşem çalışma emeğinize sağlık
Konuyu cevat reis sayesinde hortlatalım dedik ama fotolar silinmiş. Yeniden upload ederseniz süper olur :)
Teşekkür ederim bro :) Admin aslında Videoyu da ilk baştaki konu başlığına ekleyebilirse süper olur :)
ercan26esk
22-02-2018, 21:02
katılıyorum ..
Benim suan hedefimdeki ilk motor tipi... Suan ml550 var zaten...
Deli gibi 63amg serisi bakiyorum... Olmadi 55 amg de olabilir :) Kasa onemli degil. Biraz eski model bakacagim icin (2005-2010) ne yakalarsak artik... Sonrasinda mercedese elveda deyip, farkli bir markaya geceyim istegim var...
Konuyu izlemede kalalim...
Tesekkurler paylasimlar icin...
.::EmrE::.
23-02-2018, 00:00
Muhteşem bir proje gerçekten. Tebrik ediyorum. Muazzam olmuş hele iç mekan, dillere destan.
AutoDelta75
24-02-2018, 13:00
Elinize sağlık çok ii olmuş...
Elinize sağlık çok ii olmuş...
Çok Teşekkür ederim :)
YASNAKTP
25-02-2018, 00:34
Fotoğraflar silinmiş maalesef.
M_PROJECT
https://www.youtube.com/watch?v=eHSKFaDjJWc
Admin, ilk konu yazısına videoyu ekleyebilir miyiz acaba , konu içeriğinde bulunan fotoğraflar gitmiş bari videoyu konu için bir artı olur :)
Teşekkür ederim