Orijinalini görmek için tıklayınız : ek kasa civic sağ ön kısım yüksekliği
arkadaşlar merhaba aracımda spor yay mevcut fakat araştırmalarıma göre civicleerin sağ önleri sola göre yüksekte kalıyormuş benim aracımda aynı şekilde bu durumda çok gözüme batıyor şuan için coilover alma durumum yok bu sağ tarafı düşük bütçeyle nasıl indirebilirim çok değil bir 2 parmak giriyor çamurluğa sol tarafa bir parmak zor giriyor aynı sol taraftaki görüntüyü almak istiyorum sizin değerli fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var
sol tarafda şanzuman agırlıgı var civiclerde genelde
bymurat___61
12-05-2015, 13:21
Sag tarafta sanzıman kaldııgı ıcın cok cok az yukesk kalıyor bu dogrudur. Ama en ucuz eşitleme yontemı sag tarafın amortisorunun tablasını 1.5 2 cm asagıdan kaynattırmak dıyebiliririz. En ucuz yontem bu bence.
Coil de de aman yapılan bır iş yok . Biz arkadasımın arabasına yaptık mazda 3.23 e mukemmel oldu.
bir arkadaşımla görüştüm oda helezonun üst kısmından biraz alarak indirebiliriz dedi bakalım yarın gidicem yanına
bymurat___61
14-05-2015, 01:00
Ama kesılen her bakla yay konforunuzdan calar. onun için en uygun modıfıkasyon tavanın bıraz altta alınması. SAg sol yayları degıstırıp denedınız mı ? hıc yada amartisorleri. Belkı amortısorlerınızden bırı salmak uzererdır. Bence net bır karara varmadan ısşlem yapmayın derım ben :
yaw kımsede aradakı fark kadar press yap dememıs arkadasa
bymurat___61
14-05-2015, 01:15
preste o mesafenın tutuurulması cok cok zor. NAsıl bır yay hangı malzemeden yapılmıs press sıkıntı. Ek kasada bu sureklı olan bırsey en ucuz yontem ve en saglıklısı 2 cm tavayı asagıya almak ::)
preste o mesafenın tutuurulması cok cok zor. NAsıl bır yay hangı malzemeden yapılmıs press sıkıntı. Ek kasada bu sureklı olan bırsey en ucuz yontem ve en saglıklısı 2 cm tavayı asagıya almak ::)
emınmısın cok cok zor olduguna? ısı bılen bırı olursa gayet kolay yapar , mısal bora :) ne malzemesı neyden yapıldıgnın ne onemı var :)
bymurat___61
14-05-2015, 01:28
Açıkçası bnm press olayını aklım zekam almıyor. Yapılır mı ? yapılır :) Benım aklımın yatmadıgını onermıyorum kendımce sadece :) İyi forumlarr
tablayı asagı almak daha mantıklı gelıyorsa bısı dıyemıycem :)
abi yok pres tabla işi sıkıntılı biraz kesmede aynı şekilde 2 tarfıda eşitlemek çok zor durumları düzeltince coilover alıcam rahat rahat binicem yapıcak bişey yok ne yazıkki 2.el coilover olursa alabilirm uygun fiyatlı :) bu arada ilgi ve lakanız için herkese çok teşkkür ederim
bymurat___61
15-05-2015, 00:43
En nıhayı sonuç :) Elınden kaynak ışlerı gelıyorsa kendınde yapabılırısın coiloverını mıs gıbı pasalar gıbı bınersın :)