Orijinalini görmek için tıklayınız : DÜn kaputumu Çİzdİler , aydin Ünİversİtesİ notİon cafe ÖnÜ
mertcans
14-05-2015, 11:53
Merhaba arkadaşlar , dün şerefsizin teki gümüş gri aracımın kaputunu çizmiş şöför tarafından yolcu tarafına kadar, arabamın bir parçasında boyası var kaputu da orjinal boyasız ,
çizik bazı yerlerde tırnağa takılıyor bazılarında takılmıyor , bunun üstesinden nasıl gelebilirim ?
melih_ö pm atabilirsin babası profesyonel bir ustadır yardımcı olacaktır.
mertcans
14-05-2015, 12:09
daha önceki konularda okudum ancak anadolu yakasında sanırım , avrupa da yok mu bildiğiniz bir yer?
i-vtec07
14-05-2015, 12:10
önce bi kendin pasta ile uğraş bakalım ne kadar geçicek. pasta sonrası geçmeyenleri ise tecrübeli birisin ellerinde rutüş-zımpara-polisaj şeklinde işlem yapılması gerekli . forumda var yapanlar . geçmiş olsun. inş o şerefisizi de bügün çizerlerde miletin malına zarar vermek neymiş görür .
daha önceki konularda okudum ancak anadolu yakasında sanırım , avrupa da yok mu bildiğiniz bir yer?
avrupa yakasında kadınlar pazarının orda. anadolu da değil ki ;)
mertcans
14-05-2015, 12:16
önce bi kendin pasta ile uğraş bakalım ne kadar geçicek. pasta sonrası geçmeyenleri ise tecrübeli birisin ellerinde rutüş-zımpara-polisaj şeklinde işlem yapılması gerekli . forumda var yapanlar . geçmiş olsun. inş o şerefisizi de bügün çizerlerde miletin malına zarar vermek neymiş görür .
valla artık küfür bile etmiyorum böyle itlere neyse bugun gidip kameralara bakabilmek için soracam arkadaşa izin verir mi vermez mi ***** :)
huse_inn
14-05-2015, 12:16
kesinlikle melih_ö ile iletişime geçmeni tavsiye ederim.
mertcans
14-05-2015, 12:19
iletişime geçtim ancak , çizik için yapılacak pek birşey yok dedi arkadaş .
sen forumdan emreye mesaj at halleder diye düşünüyorum hatta al direk cebini veriyim ara,foto at git görüş.
anadolu yakasında ama gitceğine değer. sıfırbeşyüzotuz7 97yedi 13onüç.
geçmiş olsun.
Çiziğin ici doldurulacak, sonra zımpara ve polisaj yapılacak. Sakin boyatma.
S.Özeren
14-05-2015, 14:11
maslak dr.ecu sırasında picasso lakaplı trabzonlu Aziz usta var , oraya gidersen gözü kapalı şekilde halleder sen bile çiziğin yerini bulamazsın :)
S.Özeren
14-05-2015, 14:12
sen forumdan emreye mesaj at halleder diye düşünüyorum hatta al direk cebini veriyim ara,foto at git görüş.
anadolu yakasında ama gitceğine değer. sıfırbeşyüzotuz7 97yedi 13onüç.
geçmiş olsun.
bu nasıl bi numara amk :D :D
mertcans
14-05-2015, 23:42
hepinize teşekkürler arkadaşlar hayırlı geceler
alpbodrum
14-05-2015, 23:54
Numara hakikaten efsaneymiş 2 mühendis çözemedik ..
maslak dr.ecu sırasında picasso lakaplı trabzonlu Aziz usta var , oraya gidersen gözü kapalı şekilde halleder sen bile çiziğin yerini bulamazsın :)
Mikrona kadar tutturan Laz Picasso ne para ister onu cozemedim :)
mertcans
15-05-2015, 10:04
Mikrona kadar tutturan Laz Picasso ne para ister onu cozemedim :)
tuzlu mu ister :)