Orijinalini görmek için tıklayınız : Air süspansiyon
ışıklarda beklerken yanıma golf m1 geldi cidden araç nerdeyse bitik haldeydi lavuk birden arabayı indirmeye kaldırmaya başladı şok oldum bunlar bukadar ele ayaga düştümü? fiyatı flnmı ucuzladı öyleyse bizde yaptıralım :D:D bunların fiyatları nasıl ögrenebilirmiyim
keşke adama hakaret etmeseydin
mehmetRS
16-05-2015, 20:21
kesin buradan biridir o sıfatı yapıştırdığın kişi, görünce kendisi yazar ele ayağa düştümü.. ayrıca ele ayağa düşmüş olduğunu düşündüren şey, sistemin bir golf 1 de mi olması?
sendemi yaptırıp lavuk olucaksin :) ele ayaga mi düşüceksin :) ?
aracı nerde gördünüz ve rengi neydi ? lavuk kelimeside yakısmamıs bence
Olaya bak ya.. sana kim veriyo o lavuk deme hakkını sanane ulan isteyen yapar isteyen yapmaz.
painkller
16-05-2015, 20:48
Has ittir. Yemin ediyorum bizim jenarasyonun beyni ucak arada seytan ucgenine giriyor. Sen simdi bunun icin konumu actin, bu konunun amaci ne? Kendini onaylatmami? Hayir ben adam lavukmu degilmiden oteye bir soru goremedimde.
Grimlord
16-05-2015, 20:50
önce yerin dibine sokmuş,sonra nerede yaptırırım diye sormuş :)
lavuklar mı havalısüspansiyon mu :D ? :hehe:
Yanlis anlama da sende ef civice yapsan ( avatarin icin soledim yanlis anlama ) yarin da golf 1 sahibi gelip konu acsa sende lavuksun o zaman?
siz yanlış anlamışsınız benim dedigimi kusura bakmayın lavuk kelimesi biraz agır kaçmış cidden öyle demek istememiştim m1'i yere vurdugum yok yazın sonunda kendimde alıcam bizzat. ele ayaga düştümü derkende ucuzladımı anlamında demek istemiştim kusura bakmayın
Air süspansiyonu bilmemde forumun seviyesi çok düştü..
Has ittir. Yemin ediyorum bizim jenarasyonun beyni ucak arada seytan ucgenine giriyor. Sen simdi bunun icin konumu actin, bu konunun amaci ne? Kendini onaylatmami? Hayir ben adam lavukmu degilmiden oteye bir soru goremedimde.
abi konunun amacı air süspansiyon hakkında sizlerden bilgi almak başka bi amacı yok kusura bakmayın cidden
#12 post her şeyi açıkladi, Yorum yok .
exvitermini
16-05-2015, 21:31
allahtan air li arabam yok :D :D
kesin bitik dediğin arabada rat styledır :) ha bu arada lavuk baya bi ağır kaçmış
kesin bitik dediğin arabada rat styledır :) ha bu arada lavuk baya bi ağır kaçmış
Ağır kactiginin farkindayim tekrar kusura bakmayın
https://www.youtube.com/watch?v=ItmlpILLayE
63owen63
16-05-2015, 22:01
Adamın palaska taşşaaga inmiş öyle gelmiş konu açmış foruma.
standalone beyin mi kullanıyosun :)
air yaptım kullandım aracımı sattım demekki bende lavukmuşum şimdi aldığım araba air yapıcam demekki lavukx2 oluyorum ben
63owen63
17-05-2015, 00:43
Bunu burdan alin..
Boldenon
17-05-2015, 00:57
Bunu burdan alin..
Bak bunu burdan alın :)
kickbuttowski
17-05-2015, 01:04
Ağır kactiginin farkindayim tekrar kusura bakmayın
Daha ölmemiş vurun! :D
konu açılmadan önce IQ testi yapılmalı..
Ozan Özer
17-05-2015, 09:02
Konuyu açan arkadaşın kendine güveni; Air'a ihtiyaç duymadan indirilmiş valla
Korollacı
17-05-2015, 09:04
20 yasına gelmıssın ama daha ınsanlara nasıl hıtap edecegını bılmıyorsun..
Büyük ihtimalle bitik dediğin araç sleeper veya rat style takılıyor. Kendim de alacağım dediğin arabanın markasını da bilmiyorsun m1 değil mk1. Lavuk konusunda gereken söylenmiş.
air yaptım kullandım aracımı sattım demekki bende lavukmuşum şimdi aldığım araba air yapıcam demekki lavukx2 oluyorum ben
Lavuks oluyorsun hacı :D
Air'i üretenler x5 lavuk o zaman
immortalboss
17-05-2015, 10:28
Rebuilding America: Joshua Joyce (http://www.airsociety.net/2013/08/rebuilding-america-joshua-joyce-bagged-1947-jeep-willys-tdi-rat-rod/)
Lavuk style. :D
-Murat Özcan-
17-05-2015, 11:07
Adam arabasını seviyordur para harcamış yaptırmıştır..
Yahu beyler çocuk zaten yazmış olduğu şeyin yanlış olduğunu anladı ve özür diledi değil mi? Daha niye uzatıyorsun sizin farklı bir yanınız mı kaldı bu çocuktan? Birbirinize laf giydirmeyi ne çok seviyorsunuz yav :)
Lavuk demiş ama nadir de olsa ben lavuk lafını sevdiğim arkadaşlarıma söylediğim olur :D. Yanlış yerde yanlış tabir :). Kötü niyet yok diye düşünüyorum ben
Ya öyle zaten hadi yanlış konuştu tamam ama bu kadarda itin götüne sokulmaz ki. Biri yanlış birşey konuşsunda hemen çökelim üstüne makara kukara yapalım edasında millet.
İnsan sasar beser ozrunu dilemis hata yaptiginin farkinda bencede ustune fazla gitmeyin :)
klavyeyi yavaşça yere bırak evlat
Ya öyle zaten hadi yanlış konuştu tamam ama bu kadarda itin götüne sokulmaz ki. Biri yanlış birşey konuşsunda hemen çökelim üstüne makara kukara yapalım edasında millet.
Katiliyorum.Sanki mermiyi namlunun ucuna vermisiz de pusuda bekliyoruz.Bu sitede yanlis bi kelime konusursan yandin abicim.:))
Katiliyorum.Sanki mermiyi namlunun ucuna vermisiz de pusuda bekliyoruz.Bu sitede yanlis bi kelime konusursan yandin abicim.:))
Tavsiyen herzaman aklımda abi bundan sonra
Yanlış yerde kullandıgımı farkettim lavuk kelimesini,haddinden fazla abartıldıgını düşünüyorum şuanda defalarca özür diledim herkes teker teker saydırmaya başladı mk1 yazıcagıma m1 yazmışım insanlar onu bahane edipde aşşalamaya başlamış bence yanlış kelime konuşmakdan yana yanlış yazmakda suç sanırım bu forumda. lavuk kelimesini ettigim için IQ testine sokulmalı vs hakaretler hiç hoş degil lavuk dedigim içinde tekrar sizden özür dilerim
Bro buranın adaleti bu şekilde şuan yapman gereken susup konuya hiç yazmamak :)
Genç kardeşimiz mahalle kahvesinde olmadığını anladı dersini aldı konu kilit sizde abileri olarak kardeşinizin üzerine toprak atmayın ...