Orijinalini görmek için tıklayınız : ticketta tanıdığı olan var mı?
ankara ivedik osb bölgesine bir restoran açtım benden önceki firma ticket ve sodexo kullanıyordu ama benim başvurularımı ticket çok restoran var diye reddetmiş bu durumda sodexoda kullanamıyorum(aynı cihazı kullanıyorlar) cihaz sağlayıcı netseri aradım araya adam sokun dediler bana komik gelen bir olay ama aranızda tanıdığı olan varsa yardım istiyorum
onursumer
18-05-2015, 09:57
restoran işletirken bizde kullanırdıkda çok restoran var diye reddetmelerini çok komik buldum sanki sayısal loto bayiliği veriyorlar
ghibli06
18-05-2015, 10:09
ankara ivedik osb bölgesine bir restoran açtım benden önceki firma ticket ve sodexo kullanıyordu ama benim başvurularımı ticket çok restoran var diye reddetmiş bu durumda sodexoda kullanamıyorum(aynı cihazı kullanıyorlar) cihaz sağlayıcı netseri aradım araya adam sokun dediler bana komik gelen bir olay ama aranızda tanıdığı olan varsa yardım istiyorum
öncelikle hayırlı olsun, neresine açtınız restoranı?
aynen hayırlı olsun ivedik in neresinde ben 35. caddedeyim
abiler teşekkür ederim eski 21 yeni 1354.cad fora iş merkezindeyim istanbul sultanahmet köftecisi yemeğe de beklerim :) paket te var 395 0 915
bugün ankara bölge müdürlüğüne gidicem ticket için her gün en az 100-150 liramı etkiliyor şimdiden
Bizim arkadaşta başvuru yaptı 1 ayı geçti hala inceleme yapıyorlarmiş neresini inceliyorlarsa
yucelebeci
18-05-2015, 18:13
Milletln gotunde geziyolardi makine koyalim diye, simdi seçicimi olmuşlar :)
para kazanmaya ihtiyaçları yok heralde çok saçma geliyor makine koymamaları. TAB bünyesinde olmasına ragmen Arbys de de yok mesela sodexo. firma makine vermiyormus. bir kaç yerden daha duymustum basvuru yaptık hala vermediler diye.
bir cok sirket artık yemek kartı kullanıyor ben geçmeyen yerlerde genelde yemek yemiyorum. Kart varken neden nakit harcıyayım.
YavuzNaz
19-05-2015, 08:52
Bunu müşterileriniz Ticket tan talep ederse sorununuz daha kolay çözülür genelde müşteri taleplerini daha çok önemsiyorlar, hatta kendilerinin böyle kampanyası var firma önerin çek kazanın şeklinde.
https://www.onerkazan.com.tr/
önerkazandan restoran değilde personeline ticket kartı verebilecek yerleri önerebiliomuşuz ben denedim aras kargo pronet falan da denedi benim için ama aynı mail onlarada geldi
şimdi konuştuğum ankara bölge sorumlusu cihaz sıkıntısı var diyor çözemedim işi çok absürd yerlerde bile cihazları varken ben hergün müşteri kaybediyorum..