Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Otokolik 19 Ekim Pazar Yayını Yeni Format ????

Sayfa : 1 [2]

DogukanB
23-11-2008, 17:57
Saolasın Oğuz. Daha onay almamış 1-2 dakika içinde hazır olacaktır.:)

oGuZ555
23-11-2008, 18:02
Rica ederim adamım ne demek :)

PROMINENT
23-11-2008, 18:09
video daha açılır hale gelmemiş...

DogukanB
23-11-2008, 18:11
Video aktif.;)

DogukanB
23-11-2008, 18:29
Program çok güzel olmuş. Gün geçtikçe ileriye gittiğide bir gerçek. Tek eksik araçlar pistte iken çok az gösteriliyor. Kalkış 1 veya 2 viraj huniler ve bitiyor. Baştan sonra gösterilse daha da güzel olur.(Sanırım bu konuda da zaman kısıtlaması var) İlk programlara göre de en büyük fark sıcak bir ortamda programın ilerlemesi. 2. Program ve son program arasındaki farkdan ne kadar ilerleme olduğuna bakabilirsiniz.

Otokolik 2. Bölüm: http://videos.streetfire.net/video/OTO-KOLK-2-BLM_183809.htm

Otokolik 12. Bölüm: http://videos.streetfire.net/video/OTO-KOLK-12BLM_201342.htm

Fark ortada. Uğraşanların, emek harcayanların eline sağlık, emekleri boşa gitmiyor.:)

Kaan
23-11-2008, 18:34
walla çok güzel sabahları izleme şansım olmuyo ama çok güzel bende beendim hazırlayanların eline sağlık daha sonraları buraya linkler konursa izleyebilirim anca.Elelrinize sağlk

orhansah
23-11-2008, 18:40
bu programın muhakkak en az bir gece tekrarı olması lazım. umuyoruz.

ibrahim
23-11-2008, 18:54
herşeg iyi güzelde şu tulum lara bir çözüm bulun ya ne içine girebiliyorsun nede içine girdinmi arabayı sürebiliyorsun bian önce tulumların değişmesi lazım

Vtec-SEDAN
23-11-2008, 19:08
haytavır hilmi :D keyifli olmuş program :)

ozKn
23-11-2008, 19:24
eğlenceli program olmuş hulk un sesi inletti valla :D

miniks
23-11-2008, 19:46
Program güselde arclar az gösterilmiş gercekten daha fazla detay olursa cok daha ileriye giden program bu arada benim koşuşum da literatürde yerini almalı :):):)

ibrahim
23-11-2008, 19:48
kanka işte bizi izlemediğin belli oluyor bizler 1aydan beri bunu sölüyoruz zaten hakımızzı vermiyolar okadar yap et yorul terat tvde 5dakka yerin olsun yanlış bence daha uzun olmalı sizinki bizimkilere göre çok çok iyiydi biz daha kendimizi bile tanıtmadık

Mr.K
23-11-2008, 20:03
bu hafta aširi zevkli gecmis :) valla izlerken ben cok eglendim.,siz eminim daha fazla eglenmissinizdir :D

ali
23-11-2008, 21:41
Program güselde arclar az gösterilmiş gercekten daha fazla detay olursa cok daha ileriye giden program bu arada benim koşuşum da literatürde yerini almalı :):):)

yürü be hilmi kim tutar seni :) helal olsun ;)

Buğra A.
23-11-2008, 22:08
12.bölüm süpermiş :)

ibrahim
23-11-2008, 22:11
yarışanlar hep techturkey spec :)

Diyadin
23-11-2008, 22:12
BG type-R'ı izlerken çok keyif aldım :)

egeturbo
23-11-2008, 22:12
hilmi abi senin adına funclub açalım abi bu kadar seveninde var

Dragger
23-11-2008, 22:33
Cok güzel olmus :)

Park konusu da iyiymis hersey pistte bitmemis :D

VteC_MaNiaC
23-11-2008, 22:42

ama ciddi anlamda biçok kişiden hızlı gittin :) gerçi bacak boyu farkından normaldir :D

program giderek iyiye gidiyor ... keşke biraz daha uzun olsa .. bide o kadar ters bi saatteki sürekli streetfire dan izliyorum .. ratingleri streetfire dan alsalar 1. olurdu program :)

B.Battal
24-11-2008, 00:53
kesinlikle sürenin uzatılması lazım keşke mümkün olsa. özelliklede hulkı çok az göstermişler
ayrıca tek bi kask olmasıda çok saçma herkesin kafa aynımı kardeşim :D başkana olmamış ama "dağıln uleyn" der gibi sıkmış bee yakışır !!

MUGENPOWE®
24-11-2008, 01:02
my name ıs Sabunis Yasinis Sabunis ahaha :D

Juggernaut
24-11-2008, 01:29
Güzel bir bölüm olmuş ama yarışa başlamadan önce araçlar tanıtılırsa modelleri üzerindeki modifiyeler vs yazılırsa daha güzel olur..

ReFiK
24-11-2008, 01:57
Çok iyi ya git gide de öyle oluyo zaten ilk bölümlere bakınca bundan iyisi can salığı oluyo :)

miniks
24-11-2008, 07:01
Bu programın bence yarış degilde best motoring tarzına dönüşmesi lazım her hafta iki arac cok detaylı tanıtılcak sonra tabiki sürücüsü ile tur atılcak vs vs

ayrıca her hafta reytingler yükselirse eger bu programın saati uzarılır 1 saat lik program olur

opeldostlar
24-11-2008, 08:10
Bu programın bence yarış degilde best motoring tarzına dönüşmesi lazım her hafta iki arac cok detaylı tanıtılcak sonra tabiki sürücüsü ile tur atılcak vs vs

ayrıca her hafta reytingler yükselirse eger bu programın saati uzarılır 1 saat lik program olur
ewet çok iyi bi konuya değinmişsin zaten yeni formatımızda bu önümüzdeki haftadan itibaren modifiye köşesinde maıl atan bi arkadaş mesela x araç
aracına neler yapmış ne modifikasyon vs uygulamış kaç hp almış görüntüsü müzik sistemi ve aracın sürücüsü şaklinde bi tanıtım köşesi hazırlıyoruz senden ek olarak pistte tur atmasıda düşünülebilir saol kanki
yarışlar devam bu ayrı bi format süremizde biraz uzasa bugün kanalla toplantılarımız olacak bakalım ,1 de tüyo ( kanal x :).

Mr.K
24-11-2008, 08:12
ewet çok iyi bi konuya değinmişsin zaten yeni formatımızda bu önümüzdeki haftadan itibaren modifiye köşesinde maıl atan bi arkadaş mesela x araç
aracına neler yapmış ne modifikasyon vs uygulamış kaç hp almış görüntüsü müzik sistemi ve aracın sürücüsü şaklinde bi tanıtım köşesi hazırlıyoruz senden ek olarak pistte tur atmasıda düşünülebilir saol kanki
yarışlar devam bu ayrı bi format

Yalcin abi senin gorevin ne programda ?

BAyadir forumdada yoksun ortalarda :) ilk sizlerle tanidik programi,biraz bilgi verirmisin abi.

opeldostlar
24-11-2008, 08:22
ben programda performance ve tanıtım bölümünü hazırlıyorum + araçların alımı testleri vsvs otokolik programının test pilotluğunu yapıyorum ve yeni format hazırlıyorum bu arada.programın ilk kurulduğundan beri yarış formatındada 4 lü grup ve final ayağına kadar olan bölümlerin kurulumu ve hazırlanmasından nacizane kanal ve programı hazırlayan ekiple birlikte çalışıyorum vsvsvs. allahtan buğra kardeşimiz geldide bu yükü üzerimizden aldı sağ olsun.ve formatıda zenginleştirerek

kolay diil arkadaşlar inanın kolay diil ulusal bi kanala programlar yapıyosunuz kanal işine gelen kısmı yayınlıyor işine gelmeyen kısmı kesiyor vsvsvs ben biyerden buğra biyerden yönetmenler koordinatörler setçiden kameraya kadar herkezin çok emeği var
e benimde ayrıca kendi işyerim ve işlerim var; haftada 1/2 günümüde buraya ayırıyorum açıkçası ve her geçen hafta daha iyiye doğru gidiyor program ve festival de çok süper ve güzel olacak
bu arada yakında sponsorlar tarafından takımlara garaj vs mekaniker gibi ek düşüncelerimizde var siz katılın biz yayınlayalım reytingler artsın program yürüsün sizlerde hem yarışın kazanın hemde eğlenin müracatlar BUĞRA YAAAA .....
bu format onun çünkii yürrü be buğra yürrü be otokolik :):)

opeldostlar
24-11-2008, 08:33
[QUOTE=10ur_K;458920 Yalcin abi senin gorevin ne programda ?

ilk sizlerle tanidik programi,biraz bilgi verirmisin

işte bunlar bikaçı :):) ben buralardayımda fazla yazmıyorum izliyorum :) yorumları okuyorum vsvs herkezede hayırlı haftalar bu arada:icon_tup:

Mr.K
24-11-2008, 09:03
ben programda performance ve tanıtım bölümünü hazırlıyorum + araçların alımı testleri vsvs otokolik programının test pilotluğunu yapıyorum ve yeni format hazırlıyorum bu arada.programın ilk kurulduğundan beri yarış formatındada 4 lü grup ve final ayağına kadar olan bölümlerin kurulumu ve hazırlanmasından nacizane kanal ve programı hazırlayan ekiple birlikte çalışıyorum vsvsvs. allahtan buğra kardeşimiz geldide bu yükü üzerimizden aldı sağ olsun.ve formatıda zenginleştirerek

kolay diil arkadaşlar inanın kolay diil ulusal bi kanala programlar yapıyosunuz kanal işine gelen kısmı yayınlıyor işine gelmeyen kısmı kesiyor vsvsvs ben biyerden buğra biyerden yönetmenler koordinatörler setçiden kameraya kadar herkezin çok emeği var
e benimde ayrıca kendi işyerim ve işlerim var; haftada 1/2 günümüde buraya ayırıyorum açıkçası ve her geçen hafta daha iyiye doğru gidiyor program ve festival de çok süper ve güzel olacak
bu arada yakında sponsorlar tarafından takımlara garaj vs mekaniker gibi ek düşüncelerimizde var siz katılın biz yayınlayalım reytingler artsın program yürüsün sizlerde hem yarışın kazanın hemde eğlenin müracatlar BUĞRA YAAAA .....

[QUOTE=10ur_K;458920 Yalcin abi senin gorevin ne programda ?

ilk sizlerle tanidik programi,biraz bilgi verirmisin

işte bunlar bikaçı :):) ben buralardayımda fazla yazmıyorum izliyorum :) yorumları okuyorum vsvs herkezede hayırlı haftalar bu arada:icon_tup:

Kolay gelsin abi :icon_tup:

opeldostlar
24-11-2008, 10:24
Kolay gelsin abi :icon_tup:[/QUOTE]

saolasın onurum

Oz`
24-11-2008, 10:40
bu otokolik reklamları Kalkıyor artık Rekram yapıcaksanız parayı bastırabilirsiniz ....

ef186
24-11-2008, 10:41
Program çok güzel olmuş. Gün geçtikçe ileriye gittiğide bir gerçek. Tek eksik araçlar pistte iken çok az gösteriliyor. Kalkış 1 veya 2 viraj huniler ve bitiyor. Baştan sonra gösterilse daha da güzel olur.(Sanırım bu konuda da zaman kısıtlaması var) İlk programlara göre de en büyük fark sıcak bir ortamda programın ilerlemesi. 2. Program ve son program arasındaki farkdan ne kadar ilerleme olduğuna bakabilirsiniz.

Otokolik 2. Bölüm: http://videos.streetfire.net/video/OTO-KOLK-2-BLM_183809.htm

Otokolik 12. Bölüm: http://videos.streetfire.net/video/OTO-KOLK-12BLM_201342.htm

Fark ortada. Uğraşanların, emek harcayanların eline sağlık, emekleri boşa gitmiyor.:)

bu programın muhakkak en az bir gece tekrarı olması lazım. umuyoruz.

kanka işte bizi izlemediğin belli oluyor bizler 1aydan beri bunu sölüyoruz zaten hakımızzı vermiyolar okadar yap et yorul terat tvde 5dakka yerin olsun yanlış bence daha uzun olmalı sizinki bizimkilere göre çok çok iyiydi biz daha kendimizi bile tanıtmadık

ama ciddi anlamda biçok kişiden hızlı gittin :) gerçi bacak boyu farkından normaldir :D

program giderek iyiye gidiyor ... keşke biraz daha uzun olsa .. bide o kadar ters bi saatteki sürekli streetfire dan izliyorum .. ratingleri streetfire dan alsalar 1. olurdu program :)

Arkadaşlar Hepinize teşekkür ederim. Sizlerin yorumlamaları ile bu iş bukadar keyifli bir hale geldi .
Bizler elimizden geleni yapıyoruz bu programm için eminim sizlerde hoşlanmaya başladınız :D
Program süresi kısa olunca yarışları ancak bukadar verebiliyoruz ki zaten programın yarısı yarış görüntüleri ile yapılıyor .
Ayrıca modifiye garaj ve hayal arabası bölümleride sizleri çoook eylendiricek bence bayılıcaksınız :)
Bizi izlemeye devam edin süprizlerle her hafta karşınızdayız Elimizden gelenin en iyisi ile .
Saygılarımla
K.Buğra YILDIRIM

Mr.K
24-11-2008, 10:42
saygilar bizden K.Bugra.Yildirim :D

ef186
24-11-2008, 10:43

mUcxxxxxxx :D

G60
24-11-2008, 11:08
Baya samimi izlenim veriyor program. Hatta koşma sırasında vs şimdi kesin biri küfür edebilir dedim. :D
Bir de aradaki animasyonlar 90lardan kalma gibi, daha profesyonel bir şeyler hazırlanabilir araya... :)

Tebrikler...

ef186
24-11-2008, 11:19
Baya samimi izlenim veriyor program. Hatta koşma sırasında vs şimdi kesin biri küfür edebilir dedim. :D
Bir de aradaki animasyonlar 90lardan kalma gibi, daha profesyonel bir şeyler hazırlanabilir araya... :)

Tebrikler...

arada kaçıyo koşarken falan :D Montajda siliyolar sağolsunlar :D uheuhheu

ibrahim
24-11-2008, 11:22
tulumları değişin kanka başa bela çok komik durum çıkıyo ortaya

mehzent
24-11-2008, 11:35
Gerçekten emeğinize sağlık, uğraşlarınıza değmiş bence...Bundan sonra reytıng alamsı amaçlı cumartesıden dukkanları kappatırken bıle tv lerı acık bırakıcam bu kanalda, en azından uzasın program tadı damağımızda kalmasın kısa kısa seyretmeyelım..:D

ef186
24-11-2008, 11:41
Reyting denilen şey çok ilginç bişi zaten anlamak mümkün değil ...

deniz
24-11-2008, 11:57
yarıs harıka olmus : )

DogukanB
24-11-2008, 14:14
Buda yeni aklıma geldi, arabalar yarışırken kadranlarınada bir kamera konup ekranın ufak bir kısmında gösterilse daha da iyi olur. Hangi devirde hangi hızda gittiniğinide görmüş oluruz.:D

umut01
24-11-2008, 16:16
pazar günü özellikle yarış kısmını izledim. sesler felan mükemmeldi. hanım kızımız kendini biraz fazla kaptırmış gibi geldi bana :D

Berkan
24-11-2008, 18:41
güzel olmuş bu bolum :D

o leon 1.6 mı ?

ef186
24-11-2008, 18:51
güzel olmuş bu bolum :D

o leon 1.6 mı ?

teşekkürler ;)
Leon Çupra :D

mrtngn
24-11-2008, 19:45
yahuu bi türlü uyanamıyorum o saatte yaa kacırıyomm:(:(

umarım hersey istediginz ggibi gönlünüzce olurr...herkesin emegine sağlık böle bi program yaptıgınız için;)

kolay gelsinn diyorumm..:)

Jan™
24-11-2008, 19:48
program başladığından beri hiç evimde bi ayaklarımı uzatıp izleyebilmek nasip olmadı internetten geçmiş bölümleri izledim :) gayet başarılı

Future_King
24-11-2008, 20:38
ellerinize saglık cok keyifli...
umarım devamlı olur.

opeldostlar
25-11-2008, 11:34
Buda yeni aklıma geldi, arabalar yarışırken kadranlarınada bir kamera konup ekranın ufak bir kısmında gösterilse daha da iyi olur. Hangi devirde hangi hızda gittiniğinide görmüş oluruz.:D

ya arkadaşlar işte tamda bu soru üzerine bizde böyle istedik ama star hız ve kadran (km/h ) de sorun çıkartıyor aslında olması senin dediğin gibi,gereken bu ama işte :(
programın süresinin uzaması reytinglerin artmasına bağlı reytinglerde iyiye doğru gidiyor ve süre uzayacak sanırım böyle oluncada daha fazla görüntü yayınlanması demek o zaman belki bunuda kabul ederler bakalım

oGuZ555
25-11-2008, 21:35
Bence bu haftaki bölüm en güzeliydi en eğlenceli olanıydı geride kalan 11 bölüme bedeldi emeği geçen herkese Teşekkürler

opeldostlar
27-11-2008, 08:39
Bence bu haftaki bölüm en güzeliydi en eğlenceli olanıydı geride kalan 11 bölüme bedeldi emeği geçen herkese Teşekkürler

wallaha doğru söylüyosun gerçi hepsi güzelde
dün çekimlerden sonra montaj stüdyosundaydım ve montajda izledim gerçekten müthiş görüntüler ve kapışmalar var :) minilerde porsche de nıssan typer miniks lerin honda vsvs keyifle izliyeceksiniz adrenalin dolu dolu olmuş :) son rötüşlarınıda sanırım buğra bugün f1 den fırsat bulursa tamamlayacak hadi hayırlısı F1 dede başarılar buğra:icon_tup:

DogukanB
30-11-2008, 09:20
10 Dk sora yeni bölümüyle ekranda.;)

başalp
30-11-2008, 09:30
10 Dk sora yeni bölümüyle ekranda.;)

hangi kanaldaydı yav...?

DogukanB
30-11-2008, 09:41
hangi kanaldaydı yav...?

Star tv' de ama 11.30 a alınmış. Kusura bakma.:p

başalp
30-11-2008, 09:43
Star tv' de ama 11.30 a alınmış. Kusura bakma.:p
ok... 1 saat daha bekleyelim bakalım..:D

MertS
30-11-2008, 09:51
İlk izleyişim.. bekliyorum :D

tv izlememde pek :D

gorke
30-11-2008, 09:57
11.30 klasik saati ztn.. evt yarm saat kaldı.. :)

orhansah
30-11-2008, 10:33
hadi bismillah :)

baretta
30-11-2008, 10:37
Ya bu Yunus ne kadar iğrenç sunuyor ya...

orhansah
30-11-2008, 10:38
Yunus'un tarzı öyle ya senelerdir.

baretta
30-11-2008, 10:40
Bu kadar mıydı pist bölümü?

Evrenoz
30-11-2008, 10:42
Hayır 3 yarış daha yayınlanacak

orhansah
30-11-2008, 10:43
hulk çıktı meydane :)

Evrenoz
30-11-2008, 10:44
8 sanıye fark yedi hulk :)

kilo ver hilmi :D

DogukanB
30-11-2008, 10:45
k20 lerin kalkış sesleri konuşmalarla kesilmiş.:ofk:

orhansah
30-11-2008, 10:51
ya bişey sorucam şu an yarışan s2000 in sahibi kesin üyedir buraya da niki nedir?

MertS
30-11-2008, 11:01
Program bana bilgi açısından boş geldi..

örnek: az önce yağışlı havalarda sürüş teknikleri gibi bişeyden bahsedildi.. hiçbir bilgi verilmedi...

başalp
30-11-2008, 11:20
Program bana bilgi açısından boş geldi..

örnek: az önce yağışlı havalarda sürüş teknikleri gibi bişeyden bahsedildi.. hiçbir bilgi verilmedi...

aynen valla... :D

MertS
30-11-2008, 11:26
aynen valla... :D

program akışı bakımındanda fifty gears'tan feyz alınabilir.

BAK
30-11-2008, 11:43
Bu haftaki bölümünü hiç beğenmedim :beuj::beuj::beuj:

mechanıcer
30-11-2008, 11:48
ya bılmıyorum ıyı guzel tanıdık ısımlerı ekranda gormek cok guzel ama sankı yarıslar yapmacık gıbı geldı bana. son ızledıklerım ole geldı..

gorke
30-11-2008, 11:49
bazı şeyler düzeltilmeli. tazı tavşanda kimisi tek tur attı, ikinci kalkışta çift. kimisi ilkinde de çift ikincisinde de çift attı. çok güzel bir tur geçirdi ve kazandı ne demek? bunun saniyesi tutulmuyo mu? hiçbişey anlamadım ben. ayrıca bu kamera çekimleriyle olmaz bu iş.

Maxiboost
30-11-2008, 11:51
yarışlardan başka farklı bişiler var mıydı programda? uyuya kalmışımda :D

mechanıcer
30-11-2008, 11:53
yarışlardan başka farklı bişiler var mıydı programda? uyuya kalmışımda :D

bır araca bakım yapılıyor ama oda yemek programı formatında oluyor su sabahları yayınlananlardan. bence dah cıddı sunucularla daha guzel ısler yapılır programda.

MertS
30-11-2008, 11:59
bencede diyaloglar falan yapmacık.. mesela o tazı tavşan mavzuunda giden aracın arkasından birde cam car koyulabilir onu arkadan çekecek...
rolling gecelerinden görüntüler olabilir.. yani ben olsam biraz illegal koyardım.

Evrenoz
30-11-2008, 12:00
Kemer - kask - Tulum bile mecburi iken televizyon kanalının illegal yarışların görüntülerine izin vereceğini hiç zannetmiyorum

Ayrıca giden aracın takipçisi bir araç güvenliğe sekte vurur. Yani önden giden bir araç spin attığında arkadan gelen cam car tehlike oluşturur.

Durum bu iken rakip aracın da yakın bir mesafede olduğu düşünüldüğünde karmaşa çıkar. En basit örnek mini cooperların yarışı idi,

Finishe neredeyse arka arka girdiler, o arada başka bir aracın olması tehlike arz eder.

mechanıcer
30-11-2008, 12:01
bencede diyaloglar falan yapmacık.. mesela o tazı tavşan mavzuunda giden aracın arkasından birde cam car koyulabilir onu arkadan çekecek...
rolling gecelerinden görüntüler olabilir.. yani ben olsam biraz illegal koyardım.

tum ulusa acık bı yayında gece cekılen rolıng vıdeoları malesef koyulmaz skandal olur :D ama dedıgın gıbı daha cıddı cekımler olmalıydı..

MertS
30-11-2008, 12:07
ya rolling işin abartısı zaten editlicektim unutmuşum...

çekim için dış ekipmanlar var.. arabanın orasına burasına yağıştırdığınız.. kullandığınız kameralar kaliteli belli... biraz zoom la.. veya zoom yaparsak çok titrer derseniz zoom lensle işinizi halledebilirsiniz...

mesela 1.araç ile 2. aracın geçtiği noktaları simulasyon yapabilirsiniz...

1.araç şu saniyede suradaydı aralarında su kadar fark var 2.araçta şurada die aynı görüntü içinde yeralabilier.. tek tek izlemektense...

programı izlemedim ilk reklamda kalktım başından dışarı çıkmam gerekti.. ancak modifiye yapılan araçların yanında çekim yapabilirsiniz.. sedefli boya nasıl yapılıyor fiber işçiliği nedir nasıl yapılır.. gkm garage de swaplar yapılıyor onlardan görüntü alınabilir.. programın devamında böyle şeyler varsa özür dilerim az öncede söyledim izleyemedim...

ve sunucularınız bu işten anlayan birileri olsa daha iyi olur.. veya aynı kişilerin daha ciddi olmasını söylerseniz.

Berkan
30-11-2008, 12:11
su programa bi denk gelemedim yine uyuya kalmısım

emresener
30-11-2008, 12:12
tamamen hayal kırıklığı bi program bana göre. 5 dakika falan izledim ama tanıtımlar yarışlar çok zayıf kalmış bence... ii olması dileği ile....

ef186
30-11-2008, 12:36
bazı şeyler düzeltilmeli. tazı tavşanda kimisi tek tur attı, ikinci kalkışta çift. kimisi ilkinde de çift ikincisinde de çift attı. çok güzel bir tur geçirdi ve kazandı ne demek? bunun saniyesi tutulmuyo mu? hiçbişey anlamadım ben. ayrıca bu kamera çekimleriyle olmaz bu iş.

hepsi 2 şer tur attı yer değiştirip tekrar 2şer tur attılar .
saniyesi tutuluyor ama kj denilen altta çıkan yazı ile belirtilmemiş bu yayında bunu bizde farkettik gerekli düzeltme yapılıcaktır .

ulusal bi kanalda illegal yarış yayını yapmak mümkün değil. Ayrıca yayınlanan en ufak illegal görüntü sonrasında savcılık harekete geçer üzerinde araştırma başlatılır yani yarışanlarda yapımcıda kanalda baya zor günler geçirir.
Bu pistte bu konseptte yapılan bir yarışma programı arkadaşlar .
Elimizden geldiğince iyi işler çıkartmaya çalışıyoruz 30 dakika içinde 16 dakika yarışma yayınlıyoruz .
süremiz uzarsa daha güzel görüntüler görüceksiniz emin olun .
7 kamera 1 jimmy 2 parmak ile trde kimse çekim yapmıyor.
izlediğiniz görüntüler sadece seçilen kareler süreden dolayı .
süre uzatıldığında elimizde 2 saatlik yarış yayını yapıcak kadar ham görüntümüz var zaten ;)
Şuan için trde bu tarz bi programı kimse yapmakla uraşmazken biz bişeyleri rayına oturtmaya çalışıyoruz .
Hepinize desteğiniz ve yapıcı eleştirileriniz için teşekkür ederim .
Sizlerin yapıcı eleştirileri ile bu hale geldi program dahada iyi olucaktır her geçen bölümde .
Saygılarımla
K.Buğra YILDIRIM

MertS
30-11-2008, 12:46
böyle programın başlaması beni(bizi) kesinlikle sevindirdi.. zaten eleştriler olmadan görüşler belirtilmeden eksikler giderilmeden güzel birşey çıkmaz ortaya..

araba modifiye edilirkende yavaş yavaş başlanmıyormu ?.. önce jant sonra yay sonra film vs vs...

emeği geçen herkesin emeğine sağlık.. eminim çook daha iyi olucaktır ilerde.

Sürç-i lisan eylediysem affola büyüklerim ;) :o

tuner faruk
30-11-2008, 13:11
walla öyle böyle ama şimdiye kadar yapılmış olan programlar içindede iyi en iyi olmaya aday bi program giderek eksikler düzeltiliyo sürede mesela 16.00-18.00 arası gibi bi saate ve uzunluğa çekilse gerçekten tr'nin belki efsane olacak programları arasına girebilir bu arada araç tanıtma bölümündede sunucu 0-100 söylerken eline yazmış olacakki eline baktı söyledi koptum orda:D:D inşallah daha az kusurlu daha uzun vakitli bölümlerinide izleriz..

Istilldo
30-11-2008, 13:34
link varmı ???

oGuZ555
30-11-2008, 14:02
Yunus un iğrenç esprilerine rağmen bu hafta ki bölüm

http://videos.streetfire.net/video/OTO-KOLK-13BLM_202647.htm

MUGENPOWE®
30-11-2008, 14:25
hilmi ya tom cruıse un 10yıl once kaybettı kardesı :D

TarikS
30-11-2008, 15:36
programinizi ilk defa 13. bolumuyle izleme firsati buldum. Genel olarak cekimler cok guzel ancak motor sesleri biraz geri planda kalmis. Ozellikle S2k, 350Z ve hondalari izlerken biraz hayal kirikligina ugradim. Buna biraz daha dikkat ederseniz programi izlemesi daha keyifli olur bizim acimizdan.

Calismalarinizda basarilar dilerim.

miniks
30-11-2008, 15:36
köylü ile ben zaten efsane olduk bu halimizle

Istilldo
30-11-2008, 15:48
tam ses duymamız gereken yerde adam konuşuyor sinir oldum :)

Mr.K
30-11-2008, 16:41
Bu haftaki bolum pek hosuma gitmedi,geecen haftaki bolum superdi :)

Bu arada hakkaten tam yirtinirken araclar en guzel seslernin gelcegi yerlerde o konusma sesi hic olmamis bee :( :o :) ;) :D

TünayK
30-11-2008, 22:25
su yunusa delı kılım yaw:) her hafta yazacam buraya...genel olrak program gayet guzel detaylar zamanla duzeltılır...tebrıkler bugra...

ST
30-11-2008, 22:32
Ben yunus ile o kıza çok fena kıl oluyorum çok saçma geyikler dönüyor :D program güzel dahada güzel olacaktır :)

Bu bir Buğra YILDIRIM organizasyonudur :D

ef186
30-11-2008, 23:37
Ben yunus ile o kıza çok fena kıl oluyorum çok saçma geyikler dönüyor :D program güzel dahada güzel olacaktır :)

Bu bir Buğra YILDIRIM organizasyonudur :D

:D daha neler var neler sessiz sakin halim bu :D
Fırtına öncesi ;)

sülüman
30-11-2008, 23:43
abi o yunusa söle biraz top gear izlesin.neydi o amcanın adı unuttum örnek alsın biraz:D:D: agır olsun vıcık vıcık espriler yapıyor.yada söle foruma üye olsun.okusun yorumları biraz:)

Low-Rider
30-11-2008, 23:45
yunus çok gereksiz konuşuyo hakkatten ya

TünayK
01-12-2008, 00:17
su yunusu foruma uye yapsana bugra...bı ıkı kelam konusalım...ama adam sen nıe bu kadar kaypaksın denmezkı!!:D:D:D

Dragger
01-12-2008, 00:29
O igrenc stilosu duruyormu acaba?

Stilodan soguttu beni :D

nitrO_Oxide
01-12-2008, 00:57
konu mankeni olmamak için konusması gerekio ama biraz sacmalıo :)

ef186
01-12-2008, 01:14
arkadaşlar biraz sakin yahu ....
Programa ilk alınıcağında görüşmeye gelene kadar ben olmaz bu adam diyordum .
sonra görüşmeye geldi konuştuk inanılmaz şaşırdım hatta yok canım bu yunus değil dedim ...
beraber çalışırken disiplinine ekran önündeki hali ile normal yaşamındaki yunusun farkına inanamazsınız ...
gerçekten düzgün bir adam olmasa sölediklerinizze sonuna kadar haklısınız derdim emin olun ...
Sadece şunu sölemek istiyorum biz türkiyede az ama öz bi kısımız otomobil camiyası olarak ve sadece bizim izlememiz bu programı devam ettirmiyor ..
bu şu demek noo raiting no program no no no :(
bazı şeyler ne benim nede yunusun hoşuna gidiyor açık ve net ama bilinçli olarak abartması gerekiyor mecburen ...

Küçük bişi söliyim yunus 1 haftada 2 kitap bitiren çekimde kamera önünde olmadığı anlarda sesi bile çıkmayan eline kitabını alıp okumaya çekilen bi adam desem kaçınız inanır ?
yada otomobille alakalı merakı olduğunu örenmek için gerçekten çaba gösterdiğini deli gibi herşeyi sorup anlamaya çalıştığını ?
yada garaj bölümünde subaru bakımı yapıldığında abi buna ne yapılır netür şeyler takılır isimleri nelerdir diyip eline yazıp kenara geçip okup sonra programda blow off intercooler vb.. şeylerde takalım diyebildiğini ?

dediğim gibi haklısınız çünkü gerçekten tanımadığınızdan böle geliyor size birde mecburen kamera karşısında yapılan herşey bir kurmacadır arkadaşlar oyuncular rol yaparlar yunusun işide bu rolü oynamak ..
haa dersenizki böle rol olmasın İskender büyük kötü adam olmasın anlarım ama bence yunus gibi bi adama bukadarda yüklenmeyin biçok organizasyona gelmeye zaten hevesli ve gönülden seviyor otomobili tanışırsınız gördüğünüzde haksızlık ettiğinizi anlarsınız ...

orhansah
01-12-2008, 08:19
zaten Yunus'un yıllardır süregelen tarzı bu ve bu tarzı sayesinde halen ekranlarda boy gösteriyor. ben eskiden beri sevdiğim için bu programda da hiç garipsemedim mesela.

Vtec-SEDAN
01-12-2008, 09:06
bence bu programda motorsporları ile haşır neşir ollan bir kaç ünlü konuğu ağırlarsanız programa daha fazla ilgi çekebilirsiniz. misal kenan doğulu gibi :)

ST
01-12-2008, 11:14
sonra görüşmeye geldi konuştuk inanılmaz şaşırdım hatta yok canım bu yunus değil dedim ...
beraber çalışırken disiplinine ekran önündeki hali ile normal yaşamındaki yunusun farkına inanamazsınız ...
gerçekten düzgün bir adam olmasa sölediklerinizze sonuna kadar haklısınız derdim emin olun ...
Sadece şunu sölemek istiyorum biz türkiyede az ama öz bi kısımız otomobil camiyası olarak ve sadece bizim izlememiz bu programı devam ettirmiyor ..
bazı şeyler ne benim nede yunusun hoşuna gidiyor açık ve net ama bilinçli olarak abartması gerekiyor mecburen ...

Küçük bişi söliyim yunus 1 haftada 2 kitap bitiren çekimde kamera önünde olmadığı anlarda sesi bile çıkmayan eline kitabını alıp okumaya çekilen bi adam desem kaçınız inanır ?
yada otomobille alakalı merakı olduğunu örenmek için gerçekten çaba gösterdiğini deli gibi herşeyi sorup anlamaya çalıştığını ?
yada garaj bölümünde subaru bakımı yapıldığında abi buna ne yapılır netür şeyler takılır isimleri nelerdir diyip eline yazıp kenara geçip okup sonra programda blow off intercooler vb.. şeylerde takalım diyebildiğini ?

dediğim gibi haklısınız çünkü gerçekten tanımadığınızdan böle geliyor size birde mecburen kamera karşısında yapılan herşey bir kurmacadır arkadaşlar oyuncular rol yaparlar yunusun işide bu rolü oynamak ..
haa dersenizki böle rol olmasın İskender büyük kötü adam olmasın anlarım ama bence yunus gibi bi adama bukadarda yüklenmeyin biçok organizasyona gelmeye zaten hevesli ve gönülden seviyor otomobili tanışırsınız gördüğünüzde haksızlık ettiğinizi anlarsınız ...

Valla çok şaşırdım :) Tabi sadece bizler izlemiyoruz orada haklısın abi rating lazım biryerde de sonuç olarak tv programı .. :)

Demek sakin sessiz he vay anasınıııı :p :D

TünayK
01-12-2008, 11:19

tamam ikna oldum ben:)o zaman yarın yunusuda alıp bana gelıyosunuz...cay ıccez:D:D

ef186
01-12-2008, 11:41
yarın pistte olcaz buyrun çaylar bizden olsun millet :D

ST
01-12-2008, 11:41
yarın pistte olcaz buyrun çaylar bizden olsun millet :D

Gelirim abi :D Alt tarafı 20-25 dk :D

iynn-RS
01-12-2008, 12:14
bence bu programda motorsporları ile haşır neşir ollan bir kaç ünlü konuğu ağırlarsanız programa daha fazla ilgi çekebilirsiniz. misal kenan doğulu gibi :)

Tolga Savacı;)

opeldostlar
01-12-2008, 17:52
[QUOTE=Meteora;466382]ya rolling işin abartısı zaten editlicektim unutmuşum...

çekim için dış ekipmanlar var.. arabanın orasına burasına yağıştırdığınız.. kullandığınız kameralar kaliteli belli... biraz zoom la.. veya zoom yaparsak çok titrer derseniz zoom lensle işinizi halledebilirsiniz...

mesela 1.araç ile 2. aracın geçtiği noktaları simulasyon yapabilirsiniz...

programı izlemedim ilk reklamda kalktım başından dışarı çıkmam gerekti.. ancak modifiye yapılan araçların yanında çekim yapabilirsiniz.. sedefli boya nasıl yapılıyor fiber işçiliği nedir nasıl yapılır.. gkm garage de swaplar yapılıyor onlardan görüntü alınabilir.. programın devamında böyle şeyler varsa özür dilerim az öncede söyledim izleyemedim...

bu söyledikleriniz 2 program sonra başlıyor
aracınızı yapıyorsunuz yada daha önceden yaptığınız modifiye aracınızla programa katılıyorsunuz neler yaptığınızı anlatıyorsunuz aşama aşama ve sonuç...
sabredin biraz anca oturuyo program daha ve dahada ilerisi ARAÇ BOYAMA SANATI
http://www.sendebul.net/video.asp?v_id=429&kat=&akat= sizde istiyorsanız yaptırabileceksiniz gibi vsvs formatlar hazırlıyoruz sabrediiiinnnnnnnnnn :):)

opeldostlar
01-12-2008, 17:57
[QUOTE=ef186;467121]arkadaşlar biraz sakin yahu ....

yunusu çekimler harici ne ortada görebilirsiniz nede o sululuk yapan yunusun o haliini sanki o adam o kamera karşısında yaptığı rolü gereği hareketleri ceketi ile bi kenara asıp farklı bi adama dönüştüğünü tanımadan anlamak mümkün diil ve tam bir araba aşığı bunuda bilmenizi istedim.
ayrıca çok ciddii görüntüsünün ardında espritüel ve neşel,i ve KEYİFLİ bi dost arkadaş olduğunu bilmelisiniz
aynen katılıyorum buğra..
mesela bi koncept daha kurtların mematisi o filmdeki adamı bide tanısanız hobaaa ne alaka dersiniz :):) tam bi makara ama iş gereği ..
bu böyle EROOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL :):):)

opeldostlar
01-12-2008, 18:05
Tolga Savacı;)

arkadaşlar daha program ilk başladığında tolgaylada kenanlada görüşüldü fakat iş tempoları yoğunluğu ve maddii bakımdan olmadı hattaa bi ara gene arabalarla haşır neşir dolu deli biri olan tuğba özay ile bile görüşüldü fakat başka sebeplerden dolayı ya gelmediler yada iş tempolarına zamana sığmadı vsvsvs fakat yaza doğru festival ayağı yaklaştığında çok renkli sanatçıları göreceğinizi şimdiden garanti ederim ;) bi terslik olmaz yayın akışı yada program değişmezise bu ilk başlarda kurgulandı toplantılarda konuşuldu ve o zamanki sponsorlar tarafındanda olacak fakat daha bayaa var bahara:)

bakın autodroum daydı pist kısaydı vsvs izmite almayı çok istedik maddii açıdan yapımcıları ikna edemedik daha sonra buğra kardeşimiz katıldı ilk iş izmit pisti federasyonla görüşülerek bi şekilde anlaşarak oraya taşınmasına çok katkıları oldu ve yaptıda şimdi 4 sınıf yarışı orda yapabiliyoruz formatı değişti daha bi heyecan geldi daha çok formatlar düşünüldü fakat bu işler aşama aşama ve belki bazı yerleri beğenmiyorsunuz ama zamanla bunlarda düzelerek aşama kaydedeceği gibi dahada iyi yerlere gelecek program en azından ilk 100 e girmesi başarıdır ve bu başarılar emekler karşılığında alınmaktadır zaman zaman zaman = kalite = sizin katılımlarınız + adrenalin sonuç başarı
thenks buğra ...

OnurS
01-12-2008, 19:15
Bende bu bailığı ilk günden beri takip ediyorum we aklımdaki bikaç şeyi söylemek istiyorum...Araçların üzerine yerleştirilen kamerelar ztn söylenmiş bide buna ek olarak sadece virazları alan we sabit kameralar konulup araçların o virajları nasıl döngüğü vsde eklenirse görsellik şenlenir...Bide bikaç haber bültenin ws.. yer alıp programın reklamı yapılıp rayting için az birazda magazin+görsellik eklenirse ilkokul3e giden çocuktan 60yaşındaki amcaya kadar herkes keyifle izler hale gelir..Yani boll boll reyting alınır..Otomobil progragramları bukadar çok ilgi çekiyo olmasa Discovery channel yayın akışının çoğunu bu işe ayırmazdı bence....

TünayK
01-12-2008, 19:20
takımları kavga ettırın bence hılmıye karsı tum takım:D:D:Dratıngın kralı...saka bı yana kavga cıkartın bence o zaman ratıng olur...

ef186
01-12-2008, 19:51
Bende bu bailığı ilk günden beri takip ediyorum we aklımdaki bikaç şeyi söylemek istiyorum...Araçların üzerine yerleştirilen kamerelar ztn söylenmiş bide buna ek olarak sadece virazları alan we sabit kameralar konulup araçların o virajları nasıl döngüğü vsde eklenirse görsellik şenlenir...Bide bikaç haber bültenin ws.. yer alıp programın reklamı yapılıp rayting için az birazda magazin+görsellik eklenirse ilkokul3e giden çocuktan 60yaşındaki amcaya kadar herkes keyifle izler hale gelir..Yani boll boll reyting alınır..Otomobil progragramları bukadar çok ilgi çekiyo olmasa Discovery channel yayın akışının çoğunu bu işe ayırmazdı bence....

katılıyorum kanalı sıkıştırıyoruz bu iş için bolca ama ***** bizim sektörü nekadar seviyorlar tv camiasında biliyorsunuz zaten...
ama yavaş yavaş reklamın kıralına hazırlanıyoruz bu program bir bebek ve agu diyor bzim gözümüzde seneler boyu sürücek bir projenin ilk adımı bunlar arkadaşlar o nedenle ileriki zamanlar bu programın büyüme dönemidir.
Reklam olarakta magazindede ana haberdede görünücek çok fikrimiz mevcut ve hepsini inşallah sizlerin desteğini alarak yapıcağız.

Bu bebek bigün büyüyecek ozamn sizde neydi nerelere geldi diyeceksiniz ilk bölümle şimdiki bölümler arasındaki fark gibi ....

Bizi izlemeye devam edin anacım baayyy :D

mrtngn
01-12-2008, 19:54
suana kadar bi ilk bölümünü izleyebilme fırsatını buldum dahada izleyemedim...netten izledim bütün bölümleri gerckten zmanla düzeltiliyor hersey fakat sunuda sölemek isterim,yapılır veya yapılmaz bilemiyorum ama yinede aklınızda bulunsun madem bu raiting işi yayın saati biraz daha gec olsa mesela 14:00 15:00 civarı veya aksam üstü fln olsa bence izleyen sayısıda artcak gibi geliyor bana..:)

MertS
01-12-2008, 20:18
Hani belki çok konuşuyorsun dersiniz ama aklıma geldikçe yazmak istiyorum...

mesela pist te 2-3 araba kapışsa.. tampon tampona gitsinler demiyorum ... drift academy'den bu işi bilen abilerimiz mevcut onlar show düzenleyebilirler.. kamera ekipmanları hakkında pek bilgim yok fakat... mesela havadan görüntü alıyrsunuz ya o görüntü sabit değilde arabayı takip etse.. mesela rc bi helikoptere kamera yerleştirilse.. o araçlar kapışırkende kurgu programı ile efektler uygulansa.. mesela j turn yaptığı zaman.. zoom yapılsa lastikler izlense sonra tekrar uzaklaşılsa falan..

programın süresi çok kısa sizde haklısınız.. ancak bi işe yaradıysam ne mutlu :o

efe-E
02-12-2008, 08:34
Bu hafta Dinç JR. mi geliyo Buğra bey? :D

ef186
03-12-2008, 11:21
Bu hafta Dinç JR. mi geliyo Buğra bey? :D

yes baby :D

Maxiboost
03-12-2008, 11:42

+1 sorduğu doğru inanılmaz merakı var ve mütevazi ben bu kadar mütevazi olacağını beklemiyordum şahsen :D

grkm
03-12-2008, 12:09
yes baby :D

çekim ne zaman abi ? izlemeye geleyim bari can sıkıntısı ftw! :)

ibrahim
03-12-2008, 16:16
yunusu ben tvlerden tanırım başkada bilmem zaten ama otokolik çekimlerinde hakkaten çok farklı bir arkadaş neoluyorsa 321 kayıt lafından sonra adam farklı bir kişiliğe bürünüyor ama inanın iki çekim beraberdik çok efendi bir çocuk ama dediğim gibi kameralar start verince adam hakkaten tanınmayacak bir kişiliğe dönüyor

orhansah
07-12-2008, 10:21
başlayacak birazdan

emre yeşil
07-12-2008, 10:59
ulan himi himi himi yasini ezdinyaaaa

SkY
07-12-2008, 11:14
ya ne zaman çekildi bu bölüm acaba...start veren kızı gördükçe ben dondum valla:D

Eren G.
07-12-2008, 11:16
Draglarda bisiler oldugu belli s2k dada boyle oldu 350zdede gecicek araba hep ilk raund'u alıyor sonrakini kaybediyor sonra yine geciyor.Ve 2.raundda nedense hep 1.sini kazanan gec baslıyor.

ef186
07-12-2008, 12:00
Draglarda bisiler oldugu belli s2k dada boyle oldu 350zdede gecicek araba hep ilk raund'u alıyor sonrakini kaybediyor sonra yine geciyor.Ve 2.raundda nedense hep 1.sini kazanan gec baslıyor.

''draglarda bişeyler olduğu belli ''
evet draglarda ulusal kurallara göre drag yapılmakta bu belli okadar ...
katılan arkadaşlarda yazıcaklardır burada ben orda bu işin adil ve düzenli yapılmasını sağlamak için bulunuyorum ve yarışmalarımız %100 gerçek tir.
kurmaca vb. bir kurgu söz konusu değildir.
kim nekadar gazladıysa kim ne gittiyse gördüğünüz de odur tamamiyle ....
o nedenle draglarda bişiler olduğu belli lafını hakeden bir iş yapmıyoruz bence böle şeyler yazmadan önce bir soru olarak belirtin hemen açıklamasını yazıp kafanızdakilerin yanıtlarını verelim .

Saygılarımla

K.Buğra YILDIRIM

Berkan
07-12-2008, 12:10
kanımca son kalkısta porsche erkan cıktı zaten :soru:

ef186
07-12-2008, 12:16
kanımca son kalkısta porsche erkan cıktı zaten :soru:

Yarım saniye kadar 350Z geç kalktı erken çıkmadı yani fodepar değildi durum.

mechanıcer
07-12-2008, 12:20
seat leon unun turbo s2k yı gecmesını anlamadım :S

Mr.K
07-12-2008, 12:22

cupra o :D s2k belki sarmistir ondan gecilmistir(izlemedim bu bolumu)

Berkan
07-12-2008, 12:22
Yarım saniye kadar 350Z geç kalktı erken çıkmadı yani fodepar değildi durum.

ansıldı tesekurler :D

mechanıcer
07-12-2008, 12:24
cupra o :D s2k belki sarmistir ondan gecilmistir(izlemedim bu bolumu)

ya sarsa bıle tutununca boy boy acması gerekıyor.

ef186
07-12-2008, 12:25

sürücünün tepki süresi yani pilotaj 1 saniye geç kalksa geçilmemesi için bi sebep yok ***** drag bu zaten hplere göre kazanan kaybeden belli olsa drag yapmanın manası kalmazdı :D

Mr.K
07-12-2008, 12:27
sürücünün tepki süresi yani pilotaj 1 saniye geç kalksa geçilmemesi için bi sebep yok ***** drag bu zaten hplere göre kazanan kaybeden belli olsa drag yapmanın manası kalmazdı :D

Bugra bey bayramda karsidaysaniz,el opmeye,koko yimee gelmek istiyorum :D

ef186
bide dipnot S2k ayarsızdı beni kırmadı sağolsun çıktı geldi yarışa ...

ST
Yani,zaten kalkmadı sonradan toparladı ama cupra almıştı bile :D

ef186
07-12-2008, 12:29
Bugra bey bayramda karsidaysaniz,el opmeye,koko yimee gelmek istiyorum :D

Bekliyorum cnm :D
Ama bende artık Avrupa yakasındayım :D
Alo dersin bayramlaşalım tabiki ;)

Mr.K
07-12-2008, 12:30
Bekliyorum cnm :D
Ama bende artık Avrupa yakasındayım :D
Alo dersin bayramlaşalım tabiki ;)

ooo iyi iyi :) Ok gorusurk :) ;)

BT_0541
07-12-2008, 16:38
14.bölümü kaydeden var mı?yine uyanamadım:D

Sercan Keklik
07-12-2008, 19:59
Bugracımm bugun programı denk getırıp ızleyebıldım daha yenı :)
Öncelikle tekrardan hayırlı olsun ve programı izlerken benı cıgrımdan çıkartan 2 konuyu özellikle sana belirtmek istedim..

Bugun bir yaris denendi performans bölümünde.. Yarisi deneyen kişiyi çok aradınızmı merak ediyorum neden dersen;

Öncelikle bu abimiz gençlere örnek olarak Sis farları açık parklar yanık bir şekilde araç test ediyor.. Siz gençlere, vatandaşlara örnek olmak adına tüm güzel paylaşımları ileri sürüş tekniklerinden tut kış aylarında bakıma, gençleri piste davet etmeye kadar giderken bu olmamış.. Sonuçta biz trafik polisi degiliz amcaya programa ceza kesicek halimizde yok ama programla örnek olurken, bu tür konuya dikkat etmenizi öneririm.. Bunun haricinde ikinci canımı sıkan konu gene bu abimizin amcamızın bölümünde düz yolda direksiyon bir sag bir sol bir sag bir sol şeklinde slalomumsu hareketler yapılmaya çalışmış.. Amaç nedir? yine gençlere trafikte sag sol yapın hiç bir şey olmaz dercesine bunu kamera çektigini bile bile yapmanın mantıgını anlıyamadım ben... Zaten bostancı-kartal sahil yolu arasında bir gece cıkın bunu el freni ile veya gene bu amcam seklınde boş yolda yapan 50 tane denyo varken, bilmeyenlerede bu program aracılıgı ile ögretmek hoş olmamış..

Bunun haricinde program gerçekten güzel seyir ediyor.. Yunus güzel bir hava katmış programa ayriyetten, şampiyon hilminin yakışıklılıgı ve performansı ile program bambaşka bi havaya bürünmüş :)

Başarılarınızın devamını dılıyorum ve yukarda söyledigim o 2 konu hakkında biraz daha dikkatli olursanız bence o zaman tek kelime ile kusursuz bir program olur..

Öpüyorum sakallarından :)

ef186
07-12-2008, 20:04
Bugracımm bugun programı denk getırıp ızleyebıldım daha yenı :)
Öncelikle tekrardan hayırlı olsun ve programı izlerken benı cıgrımdan çıkartan 2 konuyu özellikle sana belirtmek istedim..

Bugun bir yaris denendi performans bölümünde.. Yarisi deneyen kişiyi çok aradınızmı merak ediyorum neden dersen;

Öncelikle bu abimiz gençlere örnek olarak Sis farları açık parklar yanık bir şekilde araç test ediyor.. Siz gençlere, vatandaşlara örnek olmak adına tüm güzel paylaşımları ileri sürüş tekniklerinden tut kış aylarında bakıma, gençleri piste davet etmeye kadar giderken bu olmamış.. Sonuçta biz trafik polisi degiliz amcaya programa ceza kesicek halimizde yok ama programla örnek olurken, bu tür konuya dikkat etmenizi öneririm.. Bunun haricinde ikinci canımı sıkan konu gene bu abimizin amcamızın bölümünde düz yolda direksiyon bir sag bir sol bir sag bir sol şeklinde slalomumsu hareketler yapılmaya çalışmış.. Amaç nedir? yine gençlere trafikte sag sol yapın hiç bir şey olmaz dercesine bunu kamera çektigini bile bile yapmanın mantıgını anlıyamadım ben... Zaten bostancı-kartal sahil yolu arasında bir gece cıkın bunu el freni ile veya gene bu amcam seklınde boş yolda yapan 50 tane denyo varken, bilmeyenlerede bu program aracılıgı ile ögretmek hoş olmamış..

Bunun haricinde program gerçekten güzel seyir ediyor.. Yunus güzel bir hava katmış programa ayriyetten, şampiyon hilminin yakışıklılıgı ve performansı ile program bambaşka bi havaya bürünmüş :)

Başarılarınızın devamını dılıyorum ve yukarda söyledigim o 2 konu hakkında biraz daha dikkatli olursanız bence o zaman tek kelime ile kusursuz bir program olur..

Öpüyorum sakallarından :)

Sercancım ;

Yazdığın eleştirilerin için teşekkürler bu detaylar atlanmış sende farketmişsin çok teşekkürler bu tür hatalara birdaha düşmeyiz sanırım notlarım arasına ekliyorum bunuda .

Bizi izlemeye devam edin anacım :)

orhansah
07-12-2008, 20:08
programda Yaris görünce sevindim bir anda :) arabam hakkında belki bilmediğim şeyler öğrenirim diye ama bildiklerimi de unuttum valla :D test bölümü çok sönüktü ama genel anlamda keyifle izledim yine.

CasabLanca
07-12-2008, 20:40
bugünkü programın linki var mı yine kaçırdık :D

oGuZ555
07-12-2008, 21:00
Programa son saniyede yetiştim ve kaydettim :)

Buyrun bu hafta ki bölüm

http://videos.streetfire.net/video/OTO-KOLK-14BLM_203991.htm

DogukanB
07-12-2008, 21:03

Buyrun bu hafta ki bölüm

Yeni upload edimiş, bir kaç dakika içinde hazır olacaktır.

Eray Yümsel
07-12-2008, 21:04
bu videoları ekleyen arkadaşlar için teşekkürler. hep kaçırıyorum :) saolun

CasabLanca
07-12-2008, 21:05
video hala aktif değil :D

gorke
07-12-2008, 21:07
birazdan olur büyük ihtimal. teşekkürler valla bende kaçırdım bgn.

BT_0541
07-12-2008, 22:44

Buyrun bu hafta ki bölüm

elline saglık..

gorke
07-12-2008, 23:28
bu bölüm çok güzeldi. ellerinize sağlık..

Dragger
07-12-2008, 23:32
Ellerinize saglık, sizler sayesinde izliyoruz her hafta :)

CasabLanca
güzel bölüm olmuş
keşke ilerleyen bölümler msupra veya msky görebilsek programda :D

TarikS

Buyrun bu hafta ki bölüm

eline sağlık.. Bu haftaki program çok güzel olmuş..Emeği geçenlere teşekkürler..

MiaMi
07-12-2008, 23:35
Buğracım bir dahaki bölümde ahmet kardeşimide supriz yaparak programda gösterirseniz çok güzel bi çekim ortaya çıkabliir düşüncesindeyim.

HULK x 2

opeldostlar
12-12-2008, 12:01
slm sercan kardeşim nasılsın
o bahsettiğin amca abi yada her ne yakıştırıyorsan o benim :) hoşta yazmışsın kırılmadım fakat inan orda yaptığımız testlerde o slalomun önü ve arkasını izlemeden ne olduğunu anlamak zor işte buda programı kurgulayan montajcıların hatası aslında hatada diil kanal yani star bi süre veriyor bu süreye bunun tamamını sığdırmak mümkün olmuyor bundan dolayı kısıtlı sürede öncesi ve sonrası yerine ortasını yayınlarlarsa işte böyle oluyor çokta haklısın bu konuda montaj ekibine bu konuda uyarıda bulunucaam merak etme ha bide şu var sis farlarını yakmamızın sebebi araç firmaları tarafından ve yönetmen tyarafından istenmekte burda önemli olan görsellik kurallar diil sebebi ise trafiğe kapalı alan olması kısmii yerlerde hem bu tarfik kural tabularını yıkmak içinde çok iyi bişi bence düşünsene fabrika sis farı takıyor açmak yasak ne biçin bi kural düzen ne saçma ama böle işte çekimlerde açmamız şart ve çektiğimiz görüntülerin 10 da 1 i yayınlanıyor ö 1 lik bölümlerede yönetmen ve montajcı karar veriyor ve böyle eksik kısımlar kalıyor ve çıkıyor ortaya ama bunlarıda düzelttiricez merak etmeyin siz bizi biz yönetmenleri uyardıkça bu sorunlarda ortadan kalkacaktır
uyarıların için teşekkürler dikkate alınıcaktır saygılar kardeşim.

opeldostlar
12-12-2008, 12:05
[QUOTE=Sercan Keklik;473606]Bugracımm bugun programı denk getırıp ızleyebıldım daha yenı :)

Öncelikle bu abimiz gençlere örnek olarak Sis farları açık parklar yanık bir şekilde araç test ediliyor

herşey marka tanıtımlarında görselliktir ilkesi ile hareket ediliyor bizim elimizde olan bişey diil

DogukanB
14-12-2008, 10:37
3-2-1 Kayıt...

Otokolik başlıyor.:D

miniks
14-12-2008, 10:51
HULK un olmayışı kötü tabi :):)

::ZaFeR::
14-12-2008, 10:52
Miniks abim ayrı bir hava katmış : )

MUTLU RAFİ
14-12-2008, 11:23
HULK un olmayışı kötü tabi :):)

hulk çekildi kaybettik :)

gökberk
14-12-2008, 11:27
Bu haftakı yayını kaydedene tşk.Ler kaLkamadım izLeyememiştim :)

D16inside
14-12-2008, 12:00
yine sonuna yetiştim.

BaybuRtlu69
14-12-2008, 13:42
asıl haftayaa süper olcak ... :)

Bugünde Güzeldi tşk.ler

Oz`
14-12-2008, 14:23
ben bu reklamdan Sıkıldım !